Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
lui1698
Llegenda del Barça

2010.05.06. 16:35:44

LM10 írta:A SPORT szerint a Valenciának csap készpénz kell Villáért cserébe(várható volt). És azt is írják, hogy ha minden sikeresen halad, akkor május 10 után bejelenthetik az igazolást.
Remélem, hogy csak pénzt adunk érte és játékjogot nem. Főleg Bojan-ét ne!
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
LM10
Director del Fútbol

2010.05.06. 16:31:53

A SPORT szerint a Valenciának csap készpénz kell Villáért cserébe(várható volt). És azt is írják, hogy ha minden sikeresen halad, akkor május 10 után bejelenthetik az igazolást.
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.05.06. 16:04:12

Attika 25 írta: Az nagy butaság lenne,mert mindketten szélsők,s egyikük sem tudna középen játszani,de erre nincs is esély szerintem sem. Igazából azt kell eldöntetnünk,hogy mi a fontosabb a bal szélsővel kapcsolatban,az hogy Ibra-nak legyen helyettese ha ugy alakul (akkor jönne Villa) vagy pedig az hogy a középpályára legyen egy alternativa Xavi-nak vagy Ini-nek,ekkor jöhet Silva,aki eljátszik a szélen is,de ha sérülés vagy eltiltás van akkor behúzódhat középre is,s ott is képes plusszt adni a csapatnak. Szerintem "csak" egy nagy ágyú fog érkezni a nyáron,tehát a Silva-Ribery-Mata-Villa-Fabregas ötösből csak egy fog jönni. Még azt tudnám elképzelni,hogy jönne a szélre egy kisebb név (di Maria,A.Young,Luis Suarez) s akkor középre jönne a "nagy" név,mondjuk Cesc vagy Silva. Azt is tartom,hogy a Valencia nem fogja az összes ászt kiárusitani,tehát a Villa-Silva-Mata hármasból max. egy fog távozni.
Mata pl. mióta számít "nagy" névnek? Pedrotól nehogy már elvegyük a lehetőséget, aki első igazi idényében képes volt a hátán vinni a csapatot! Vagy igazolunk egy extraklasszis befejező csatárt, vagy az egyetlen balszélső, aki alkalmas a balszélre: Ribéryt (persze én a befejező csatárt favorizálnám).
Més que un club.
Guardiola
Capitá del Barça

2010.05.06. 12:58:41

Nehéz megtippelni kik érkeznek a nyáron mert az idei átigazolás kapcsán kulcsszerepet kap a közelgő elnökválasztás. Biztosak lehetünk benne, hogy az itt is leggyakrabban elhangzó nevekkel is fog kampányolni néhány jelölt. Így Ribery, Silva, Matta, Fabregas stb.
Még két mérkőzés van hátra a szezonból, utána gondolom elkezdődik az aktív kampány már nevekkel, érdemes lesz figyelni, hogy az esélyesek kiket "ígérnek". Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a Laporta féle vezetés még a választás előtt tető alá hoz egy két igazolás éppen azért, hogy elejét vegye a névpuffoktatásnak.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.05.06. 11:58:11

Lionel85 írta:Arra viszont kicsi esélyt látok, hogy Villa és Ribéry együtt jönne, mert csak egymástól vennék el a helyet, másrészt meg ketten túl sok pénzbe kerülnek.
Az nagy butaság lenne,mert mindketten szélsők,s egyikük sem tudna középen játszani,de erre nincs is esély szerintem sem. Igazából azt kell eldöntetnünk,hogy mi a fontosabb a bal szélsővel kapcsolatban,az hogy Ibra-nak legyen helyettese ha ugy alakul (akkor jönne Villa) vagy pedig az hogy a középpályára legyen egy alternativa Xavi-nak vagy Ini-nek,ekkor jöhet Silva,aki eljátszik a szélen is,de ha sérülés vagy eltiltás van akkor behúzódhat középre is,s ott is képes plusszt adni a csapatnak. Szerintem "csak" egy nagy ágyú fog érkezni a nyáron,tehát a Silva-Ribery-Mata-Villa-Fabregas ötösből csak egy fog jönni. Még azt tudnám elképzelni,hogy jönne a szélre egy kisebb név (di Maria,A.Young,Luis Suarez) s akkor középre jönne a "nagy" név,mondjuk Cesc vagy Silva. Azt is tartom,hogy a Valencia nem fogja az összes ászt kiárusitani,tehát a Villa-Silva-Mata hármasból max. egy fog távozni.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.06. 11:41:09

Eleinte nem tetszett a Villa-ügy, hogy a baloldalra vegyük meg, mivel kimondott középcsatár. Viszont ahogy telnek-múlnak a napok, egyre jobban kezd tetszeni az ötlet, mert szerintem meglehetne találni a helyét a csapatban. Ibrahimovics se lesz mindig kezdő, főleg ha nem hozza a formáját, akkor sűrűn lesz ott rotálva (Villa, Bojan) és Villát betenni balszélre se hülye ötlet. Mivel nem vonalszélső lenne, hanem a szélről befelé tudna húzódni, így könnyen tudna a kapuval szembe kerülni, főleg ha valaki a szélen majd ki tudja pótolni az űrt (Maxwell vagy Abidal).

A középpályára viszont továbbra sem tudok alternatívát, sok nevet említett már a média és ti is, de én személy szerint nem tudnék választani, annyi lehetőség van.

A Di Maríás ügyre meg annyit, hogy félig már a Real játékosa, tehát vele már nem nagyon érdemes számolni. Viszont ha az argentin megy Madridba, akkor a Ribéry-ügy erősödhet fel, mivel a francia hezitálásának egyik oka (Barça vagy Real) megoldódni látszik ezzel. Arra viszont kicsi esélyt látok, hogy Villa és Ribéry együtt jönne, mert csak egymástól vennék el a helyet, másrészt meg ketten túl sok pénzbe kerülnek.
Kép
Kép
Kép
Attika 25
Capitá del Barça

2010.05.06. 10:21:20

Akkor leirom én is a véleményem a lehetséges igazolásokról,reagálva MichaaBee kérésére.

Én azon a véleményem vagyok,hogy bal szélre egy támadó (gólerős) játékost vegyünk,mert ha Ibra nem talál magára,akkor megint Messi-nek kell majd vinni a hátán a csapatot,mert hiába lenne ott mondjuk Silva,s adná a passzokat,ha Ibra nem tud élni vele. Szóval én Villa-t favorizálnám,mert ő szerintem ugyanúgy megrúgná azt a 15-20 gólt a bajnokságban ahogy tavaly Henry,arról nem is beszélve,hogy ha Ibra továbbra is szenved,akkor simán mehet a padra,mert ott van a helyén Villa,Bojan meg játszhat mellette,vagy Pedro. Én ezen a véleményen vagyok. Persze nem lennék szomorú,sőt,ha mondjuk Silva vagy Ribery jönne,vagy akár di Maria (de nem 35-38 millioért,hanem max. 25)csak nálam a prioritás egy gólerős támadó,mert passz osztónak ott van Xavi,Iniesta,Alves,Messi. A többi igazolást illetően,nem lenne rossz egy kreativ középpályás,de szerintem az nem égető,főleg nem akkor ha Cesc nem tud jönni valamiért.Akkor inkább várjunk még egy évet,mert annak nem sok értelmét látok,hogy ha nem jön akkor hozzuk Silva-t,aztán ha jövőre jön akkor meg már sokan leszünk,vagy épp ezért nem hozzuk el,mert már van pl. Silva. Ott vannak a fiatalok,hozzájuk is bátran lehet nyúlni. Egy helyettes (rivális) Alves-nek viszont mindenképp kellene.Elég Abidal példájából kiindulni,jött Maxvell,s Abidal egyből élete legjobb barcelonai játékát produkálta a sérüléséig,ugyanezt el lehetne érni Alves-el is,csak egy rivális kell mellé. Ami a távozókat illeti szerintem a védelembe marad mindenki,meg amugy is,csak a kölcsönösök (Hleb,Caceres,Keirrison) fognak max. elmenni,mondjuk Caceres-t akár meg is tarthatnánk Alves riválisának. Keirrison meg maradhatna még egy évet kölcsönben,tehát ne éljenek az opciós joggal egyenlőre :)
Bogika87
Jugador d'estrella

2010.05.05. 20:39:05

lui1698 írta:Rafa sztem még marad egy évet, Pep eléggé ragaszkodik hozzá.
"Márquez signed a new contract with Barca in November 2009 that will keep him at the club until 2012...."nem hiszem h csak 1 évig 8) Vagyis remélem hogy nem :roll: Bocsika ha OFF.. :oops:
¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
lui1698
Llegenda del Barça

2010.05.05. 20:23:43

Rafa sztem még marad egy évet, Pep eléggé ragaszkodik hozzá.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
fcbarca10
Jugador del Barça

2010.05.05. 20:10:26

Véleményem szerint:

Biztos távozók: Márquez és Henry.
Érkezők: jobbhátvéd, középpályás, balszélső

Valdes/Pinto
Alves/xyz, Puyol-Piqué/Milito-Csigrinszkij, Abidal/Maxwell
Touré/Busquets, Xavi/xyz, Iniesta-Keita
Messi/Pedro, Zlatan/Bojan, xyz/Jeffren

Remélem jön Cesc. Hatalmas középpályás sor lenne.
+ Robinho, Ribéry, Silva, Villa, Mata, Di Maria, Arshavin (bármelyik jó lenne az ideihez képest.)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.05. 20:09:33

Ha jönne Fabregas, egyáltalán nem biztos, hogy egyből a kezdőbe találná magát. Először is: Yaya( Busquets)-Xavi-Ini. Itt nincs kétség, ez a legütősebb sor. Ám ha nincs balra ember, vagy ha épp pihen, akkor: Yaya-Xavi-Fabregas-Messi, Ibra(Villa?, Bojan, stb) Ini.
A sor a végtelenségig folytatható. Egy biztos: Meggyőződésem, -és ezt már egy másik topicban is írtam: Ha jönne Villa és Fabregas, akkor Pep-e két igazolásnak köszönhetően- minden idők legerősebb, legjobban variálható csapatát rakhatná össze.
Rivaldo-A Legnagyobb.
kristop
Entrenador del Barça

2010.05.05. 19:40:23

Mikaos írta:amennyiben a 4-2-3-1-et favorizálná jövőre is Guardiola, akkor Cesc-nek igenis van helye a kezdőben (a 3 támadó-középpályás posztján).
Akkor a sorunk így nézhetne ki középpályától előre:

Touré* - Xavi
Messi - Fabregas - Iniesta
Ibrahimovics

*vagy Busquets

Egyébként ez egy olyan atombiztos sor lenne, amivel kb. 90% lenne a labdatartásunk kis túlzással
ez az ami lenne szerintem is, ha jönne Fabregas. már eddig is láttuk, hogy milyen hátul néha a vkp mellett játszik Xavi. és mekkora lenne, ha az a hármas a középpályán folyamatosan cserélgetné a helyét és akkor Messi lehetne középen is. persze ugyanez nekem megfelelne Silvával is, talán még jobban is jönnénk ki.

arra meg ugye emlékeznek azok, akik elakarják küldeni Csigát, hogy Pep azt mondta amíg ő itt lesz, addig Csiga is.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.05. 19:25:52

Én pedig igenis azt mondom,hogy Fabregasra baromi nagy szükség van!

Mióta Iniesta sérült,előre játékban kb. van 7-8 emberünk...
Keita teljesen OFF! És néha (gyakran) Ibra is.
Ez pedig megengedhetetlen szerintem...

Ebben az évben szerintem egymást követően 4olyan meccs nem volt,hogy Iniesta-Xavi duo ott lett volna egymás mellett.
Épp ezért kell Cesc.
Ez szerintem teljesen világos
Lehet itt utálni amiért elment hülye tini fejjel,de attól függetlenül Iniesta és Xavi után 3.legjobb a pálya közepén, és gólerős .
MR. TROMORT777

2010.05.05. 19:21:47

Ez az opciós jog is olyan, hogy Keirrisonon múlik hogy mit akar. Dönthet úgy, hogy a Barcában akar játszani, és akkor a Fiorentina kitörölheti a hátsóját az opciós joggal.

Csigriniszkij-t meg itt majdnem mindenki leírja, nemértem. Egyelőre nem megy neki, de nagyon tehetséges. Láthattuk a Barca ellen milyen játékot tolt.
Nagyszerűen játszott, nyílván nem felejtet el focizni. Nála csak türelemre van szükség. Meg Guardiola mondta, hogy biztos maradni fog.

Én egyenlőre nem örülnék Fabregasnak. Kell egy kreatív kp a nyáron, de nem Fabregas. Felesleges lenne, mert ebben a rendszerben csak padozna.
Kell vki padra(ilyen Keita szintű csak támadóbba :p ) + Jds-t és Tihago-t elkezdeni beépíteni.
LM10
Director del Fútbol

2010.05.05. 17:45:09

Fernando írta:
Patrikk írta:Ez komoly hogy a Fiorentinának opciós joga van Kerrisonnal kapcsolatban??? :shock: :?
Miről beszélsz? honnan jött ez most? Annyi hülyeség van már megint ebbe a topicba, be kéne zárni 1 hónapra. Nincs. A Benficának sincs. Cáceres-re van a Juvé-nak, szóval őt már a hatalmas felállásokból ki is lehet felejteni. Nem fog visszajönni.
Pedig van rá opció.

http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=10664
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.05.05. 17:32:59

Fernando írta:
Patrikk írta:Ez komoly hogy a Fiorentinának opciós joga van Kerrisonnal kapcsolatban??? :shock: :?
Miről beszélsz? honnan jött ez most? Annyi hülyeség van már megint ebbe a topicba, be kéne zárni 1 hónapra. Nincs. A Benficának sincs. Cáceres-re van a Juvé-nak, szóval őt már a hatalmas felállásokból ki is lehet felejteni. Nem fog visszajönni.
Én pl. azt nem értem, hogy oké, hogy opciós joga van a Juvénak, de nem úgy hogy teszem azt nekünk nem kell és akkor nekik kell eladni ha nekik kell? Legalábbis ez lenne a logikusabb, mintha nekünk is kell meg nekik is, de mégis maradnia kell hiába a miénk...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Patrikk
Barça C

2010.05.05. 16:52:41

MichaaBee írta:És igen, opciós joguk van, amúgymeg Keirrisson 1,5 évig van ott kölcsön, úgyhogy nyáron amúgyse jönne - ha jól tudom.
...
"A győztesek sosem adják fel, aki feladja sosem lesz győztes!"
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.05. 16:50:43

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.05.05. 16:45:30

MichaaBee írta:Úgyhogy ezek alapján szerintem két verzió van: Elhozzuk Fabregast és Villát, JdS+Thiago lelép, vagy csak Silvát hozzuk el és megpróbáljuk beépíteni a két fiatalt a középpályára. (Ha Silva+Fabregas jönne, akkor gyakorlatilag 2 kreatív kp. jönne, csak Silva picit előrébb játszik általában, ha meg Silva+Villa jönne - ami esélytelen, hogy a Valencia elengedje hozzánk mind a kettőt - akkor Silva csak a kp-n játszana.)
3-as verzióra szavaznék hamár a te hsz-ed szerint kéne igazolni... :D

Védelem maradhat, bár én Chyget dobnám ki, benne tényleg semmit nem látok, csak a bajt. Ezt a szintet egy ifi is lepipálná, nagyon nagy rizikófaktorral játszik... Caceres meg tuti nem jön vissza, nemtudom mi oka lenne. A Juvéban relatíve sokat játszik, itt semmit nem játszott. Szóval megérteném ha maradna, pedig nagy potenciált láttam benne, hihetetlen ütemérzéke van, és szélvészgyors. Csak építkezésben nem alkotott nagyot. Meg bizalmat se kapott, de ez más sztori, vissza az igazolásokhoz.

És itt jön a 3. variáció: Jön Villa, és beépül Thiago és Jonathan. A szélső kérdés a legfontosabb szerintem, mert amikor volt 2 jó szélsőnk, akkor megállíthatatlanok voltunk. Ez a tavalyi szezon, annak is inkább a második fele, de az elsőben is javuló Henryt láthattunk. Ezért én Villát hoznám szélre, nekem Silva túl középpályás, inkább passzolna szerintem rizikósabb szituban, minthogy megpróbál kapura törni, és szerintem ezzel a Pedro féle szélsőjáték maradna meg, csak gólok nélkül - Pedrot kétlem, hogy lepipálná Silva - vagyis váratlan megoldások kizárólag Messi oldalán. Tavaly Henry és Messi is képesek voltak 1v1-ben megverni a védőt, és akár mégegyet magukra húzni, így középen nem maradt 3 védő, mint ami mostanság van. Így Ibra játéka is javulhatna - mint a Spanyol szuperkupa visszavágón, amikor az Henry-Ibra-Messi trió állt fel, Zlatannak nagyobb tere volt. Azóta kb nem volt ilyen kezdő, vagy Henry nem tudta elvonni a védőket, erre meg Pedro képtelen egyenlőre... Remélem érthető. Egy JÓ szélsővel - mezőnyben, védők megverésében, góllövésben - nagyobb tere lehetne a csatároknak...

Középpálya meg nekem jó lenne egy Thiago-Jonathan beépítéssel. Pedroról meg Busiról se hitte senki, hogy alapemberek lesznek. És én a két irányítóba még több potenciált látok, mint anno Pedroban, vagy akár Busiban. Szóval én elégedett lennék, ha ők jönnének. Cesc szerintem nem fog, nagyon jól érzi magát, most kapott fizuemelést... Nem látom "értelmét" a részéről ideigazolni. Silva meg nem jönne Villával együtt, de Villára meg szükség lenne - én Robinhot akarom, de te kérted, hogy ne hozzunk új neveket. :D És igenis nyugodt lennék, ha Xavi/Ini mellett Thiago/Jonathan kezdene egy nehezebb meccsen is akár, mert véleményem szerint képes lenne megoldani a dolgot, olyan szinten biztos, mint Keita szokta... Csak ha ez a változat lesz, akkor tényleg építsük be őket szezon elejétől fogva, ne csak Bojani mértékben játsszanak...

Remélem megfelelt az írásom, és el is olvastad, mert kicsit hosszú lett :oops:

u.i.: Bojant mégjobban el kell kezdeni beépíteni!!
És igen, opciós joguk van, amúgymeg Keirrisson 1,5 évig van ott kölcsön, úgyhogy nyáron amúgyse jönne - ha jól tudom.
Patrikk
Barça C

2010.05.05. 16:38:38

Ez komoly hogy a Fiorentinának opciós joga van Kerrisonnal kapcsolatban??? :shock: :?
"A győztesek sosem adják fel, aki feladja sosem lesz győztes!"
LM10
Director del Fútbol

2010.05.05. 16:14:11

Szerintem Alves,Piqué,Puyol,Abidal,Milito,Maxwell és Csiga maradnak.
Pep jobban favorizálja Csigát, mint Márquezt.
Márquez,Henrique,Caceres és Botia távozhatnak.(Botiát azért, mert 2010-ig van szerződése.)
Én is jobb védővel erősítenék és pont.

Középpályán Xavi,Iniesta,Touré,Busquets, és Keita is maradni fognak. Viszont elkellene ha nem is Cesc, de egy irányító kp( az is benne van, hogy Pedro vagy Busquets gyorsasággal dos Santos vagy Thiago beépülhetnek)
Hlebet el kell passzolni Angliába.

Csatársorban Messi,IBRA,Bojan,Pedro,Jeffren maradása biztos, Henry mehet az MLS-be.
Ide kell egy érkező aki Villa lehet. Neki nagyon örülnék. Még a télen írtam, hogy egy gólerős játékos kell a szélre, amivel Ibra is feljavulna, ráadásul megint lenne egy nagyon gólerős tridente Pedroval és Bojannal kiegészítve.
Attól meg nem kell félni, hogy Bojan és Hleb megy a Villa bizniszbe, hisz a Valenciának kp kell sürgősen, ráadásul Hlebnek elege lett spanyolból Bojan pedig NEM :wink:
Keirrisonnak jobban megy Firenzében, ráadásul opciós jogot is adtunk, szóval már benne sem hiszek.

(Torres,Ribéry,Mata,Silva és a többiek szvsz csak sajtó felhajtás.)
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.05. 16:07:39

daffy írta:és miért menne el egy olyan csapatba,ahol nem fix kezdő? a világ bármely más csapatában megkapná a 10es számot és folyton kezdő lehetne...miért cseszne ki magával. nem fejlődne.
amennyiben a 4-2-3-1-et favorizálná jövőre is Guardiola, akkor Cesc-nek igenis van helye a kezdőben (a 3 támadó-középpályás posztján).
Akkor a sorunk így nézhetne ki középpályától előre:

Touré* - Xavi
Messi - Fabregas - Iniesta
Ibrahimovics

*vagy Busquets

Egyébként ez egy olyan atombiztos sor lenne, amivel kb. 90% lenne a labdatartásunk kis túlzással :D
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.05.05. 16:04:54

daffy írta:
Nehogymár Cesc egyből ugyanott tartson, mint Xavi meg Iniesta... Fogalmazzunk inkább úgy, hogy HA jön, akkor lehetőséghez juthat, amikor Xavi vagy Iniesta pihen vagy sérült.
és miért menne el egy olyan csapatba,ahol nem fix kezdő? a világ bármely más csapatában megkapná a 10es számot és folyton kezdő lehetne...miért cseszne ki magával. nem fejlődne.
Nem mondtam én, hogy jönnie kell mindenáron. Csak azt írtam, hogy Xavi és Iniesta az alapkezdő, aztán Fabregas beállhat, ha pihenniük kell. Ha visszaakar jönni, jöjjön, de miután itt hagyta a klubot 17 évesen, ne várja el, hogy istenként fog visszatérni 40 méterért...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
CFirpo3
Fejléc Specialista :)

2010.05.05. 15:55:46

A védelemben elég sok lehetőség van.

Itt van Puyol, Piqué, Milito, Márquez, Csigrinszkij, ez 5 középső védő. Kölcsönből visszajön majd, Cáceres, Henrique, Botía, és a fiatalokból is lehet válogatni: Muniesa, Fontás (a multkor olvastam azt hiszem a Sport.es-en, hogy 3 hónapra kidőlt :( ), Bartra.

A bal oldal Abidallal és Maxwellel kipipálva.

Úgy gondolom, hogy vagy érkezzen egy jobb hátvéd Alves mögé, és akkor szerintem a Márquez-Csiga duóból valaki távozhat (mert akkor elég lenne a 4 középső védő + egy fiatal, arra a 2 posztra), helyére egy fiatalt be lehet építeni, vagy Puyol legyen Alves cseréje (amikor Alves sérült, vagy pihen), és akkor maradjon a mexikói és az ukrán védő is. Utóbbi esetben gyakorlatilag nem lenne változás a védelemben az ideihez képest, ami nem is lenne gond szerintem.

A 3 Barca Athletices közül bárkit szívesen látnék jövőre a felnőtt csapatban.
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.05.05. 15:51:36

daffy írta:
Nehogymár Cesc egyből ugyanott tartson, mint Xavi meg Iniesta... Fogalmazzunk inkább úgy, hogy HA jön, akkor lehetőséghez juthat, amikor Xavi vagy Iniesta pihen vagy sérült.
és miért menne el egy olyan csapatba,ahol nem fix kezdő? a világ bármely más csapatában megkapná a 10es számot és folyton kezdő lehetne...miért cseszne ki magával. nem fejlődne.
Hogyne fejlődne :D A világ legjobb csapatáról beszélünk Messi-Xavi-Ini-Pique mind azt mondták hogy itt továbbfejlődne :D Mindenki hazavárja és igenis erősítés lenne nekünk is. Ahogy Abidalnak jót tett Max szerződtetése úgyanúgy jót fog tenni Xavi nak és Ininek is ha idehozzák Cesc-t sőt az egész csapatnak. Egyébként Ininek egy kezemen meg tudom számolni hány jó meccse volt idén sajnos...
Lezárt