Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem, hogy csak pénzt adunk érte és játékjogot nem. Főleg Bojan-ét ne!LM10 írta:A SPORT szerint a Valenciának csap készpénz kell Villáért cserébe(várható volt). És azt is írják, hogy ha minden sikeresen halad, akkor május 10 után bejelenthetik az igazolást.
Mata pl. mióta számít "nagy" névnek? Pedrotól nehogy már elvegyük a lehetőséget, aki első igazi idényében képes volt a hátán vinni a csapatot! Vagy igazolunk egy extraklasszis befejező csatárt, vagy az egyetlen balszélső, aki alkalmas a balszélre: Ribéryt (persze én a befejező csatárt favorizálnám).Attika 25 írta: Az nagy butaság lenne,mert mindketten szélsők,s egyikük sem tudna középen játszani,de erre nincs is esély szerintem sem. Igazából azt kell eldöntetnünk,hogy mi a fontosabb a bal szélsővel kapcsolatban,az hogy Ibra-nak legyen helyettese ha ugy alakul (akkor jönne Villa) vagy pedig az hogy a középpályára legyen egy alternativa Xavi-nak vagy Ini-nek,ekkor jöhet Silva,aki eljátszik a szélen is,de ha sérülés vagy eltiltás van akkor behúzódhat középre is,s ott is képes plusszt adni a csapatnak. Szerintem "csak" egy nagy ágyú fog érkezni a nyáron,tehát a Silva-Ribery-Mata-Villa-Fabregas ötösből csak egy fog jönni. Még azt tudnám elképzelni,hogy jönne a szélre egy kisebb név (di Maria,A.Young,Luis Suarez) s akkor középre jönne a "nagy" név,mondjuk Cesc vagy Silva. Azt is tartom,hogy a Valencia nem fogja az összes ászt kiárusitani,tehát a Villa-Silva-Mata hármasból max. egy fog távozni.
Az nagy butaság lenne,mert mindketten szélsők,s egyikük sem tudna középen játszani,de erre nincs is esély szerintem sem. Igazából azt kell eldöntetnünk,hogy mi a fontosabb a bal szélsővel kapcsolatban,az hogy Ibra-nak legyen helyettese ha ugy alakul (akkor jönne Villa) vagy pedig az hogy a középpályára legyen egy alternativa Xavi-nak vagy Ini-nek,ekkor jöhet Silva,aki eljátszik a szélen is,de ha sérülés vagy eltiltás van akkor behúzódhat középre is,s ott is képes plusszt adni a csapatnak. Szerintem "csak" egy nagy ágyú fog érkezni a nyáron,tehát a Silva-Ribery-Mata-Villa-Fabregas ötösből csak egy fog jönni. Még azt tudnám elképzelni,hogy jönne a szélre egy kisebb név (di Maria,A.Young,Luis Suarez) s akkor középre jönne a "nagy" név,mondjuk Cesc vagy Silva. Azt is tartom,hogy a Valencia nem fogja az összes ászt kiárusitani,tehát a Villa-Silva-Mata hármasból max. egy fog távozni.Lionel85 írta:Arra viszont kicsi esélyt látok, hogy Villa és Ribéry együtt jönne, mert csak egymástól vennék el a helyet, másrészt meg ketten túl sok pénzbe kerülnek.
"Márquez signed a new contract with Barca in November 2009 that will keep him at the club until 2012...."nem hiszem h csak 1 éviglui1698 írta:Rafa sztem még marad egy évet, Pep eléggé ragaszkodik hozzá.
ez az ami lenne szerintem is, ha jönne Fabregas. már eddig is láttuk, hogy milyen hátul néha a vkp mellett játszik Xavi. és mekkora lenne, ha az a hármas a középpályán folyamatosan cserélgetné a helyét és akkor Messi lehetne középen is. persze ugyanez nekem megfelelne Silvával is, talán még jobban is jönnénk ki.Mikaos írta:amennyiben a 4-2-3-1-et favorizálná jövőre is Guardiola, akkor Cesc-nek igenis van helye a kezdőben (a 3 támadó-középpályás posztján).
Akkor a sorunk így nézhetne ki középpályától előre:
Touré* - Xavi
Messi - Fabregas - Iniesta
Ibrahimovics
*vagy Busquets
Egyébként ez egy olyan atombiztos sor lenne, amivel kb. 90% lenne a labdatartásunk kis túlzással
Pedig van rá opció.Fernando írta:Miről beszélsz? honnan jött ez most? Annyi hülyeség van már megint ebbe a topicba, be kéne zárni 1 hónapra. Nincs. A Benficának sincs. Cáceres-re van a Juvé-nak, szóval őt már a hatalmas felállásokból ki is lehet felejteni. Nem fog visszajönni.Patrikk írta:Ez komoly hogy a Fiorentinának opciós joga van Kerrisonnal kapcsolatban???![]()
Én pl. azt nem értem, hogy oké, hogy opciós joga van a Juvénak, de nem úgy hogy teszem azt nekünk nem kell és akkor nekik kell eladni ha nekik kell? Legalábbis ez lenne a logikusabb, mintha nekünk is kell meg nekik is, de mégis maradnia kell hiába a miénk...Fernando írta:Miről beszélsz? honnan jött ez most? Annyi hülyeség van már megint ebbe a topicba, be kéne zárni 1 hónapra. Nincs. A Benficának sincs. Cáceres-re van a Juvé-nak, szóval őt már a hatalmas felállásokból ki is lehet felejteni. Nem fog visszajönni.Patrikk írta:Ez komoly hogy a Fiorentinának opciós joga van Kerrisonnal kapcsolatban???![]()
...MichaaBee írta:És igen, opciós joguk van, amúgymeg Keirrisson 1,5 évig van ott kölcsön, úgyhogy nyáron amúgyse jönne - ha jól tudom.
Miről beszélsz? honnan jött ez most? Annyi hülyeség van már megint ebbe a topicba, be kéne zárni 1 hónapra. Nincs. A Benficának sincs. Cáceres-re van a Juvé-nak, szóval őt már a hatalmas felállásokból ki is lehet felejteni. Nem fog visszajönni.Patrikk írta:Ez komoly hogy a Fiorentinának opciós joga van Kerrisonnal kapcsolatban???![]()
3-as verzióra szavaznék hamár a te hsz-ed szerint kéne igazolni...MichaaBee írta:Úgyhogy ezek alapján szerintem két verzió van: Elhozzuk Fabregast és Villát, JdS+Thiago lelép, vagy csak Silvát hozzuk el és megpróbáljuk beépíteni a két fiatalt a középpályára. (Ha Silva+Fabregas jönne, akkor gyakorlatilag 2 kreatív kp. jönne, csak Silva picit előrébb játszik általában, ha meg Silva+Villa jönne - ami esélytelen, hogy a Valencia elengedje hozzánk mind a kettőt - akkor Silva csak a kp-n játszana.)
amennyiben a 4-2-3-1-et favorizálná jövőre is Guardiola, akkor Cesc-nek igenis van helye a kezdőben (a 3 támadó-középpályás posztján).daffy írta:és miért menne el egy olyan csapatba,ahol nem fix kezdő? a világ bármely más csapatában megkapná a 10es számot és folyton kezdő lehetne...miért cseszne ki magával. nem fejlődne.
Nem mondtam én, hogy jönnie kell mindenáron. Csak azt írtam, hogy Xavi és Iniesta az alapkezdő, aztán Fabregas beállhat, ha pihenniük kell. Ha visszaakar jönni, jöjjön, de miután itt hagyta a klubot 17 évesen, ne várja el, hogy istenként fog visszatérni 40 méterért...daffy írta:és miért menne el egy olyan csapatba,ahol nem fix kezdő? a világ bármely más csapatában megkapná a 10es számot és folyton kezdő lehetne...miért cseszne ki magával. nem fejlődne.Nehogymár Cesc egyből ugyanott tartson, mint Xavi meg Iniesta... Fogalmazzunk inkább úgy, hogy HA jön, akkor lehetőséghez juthat, amikor Xavi vagy Iniesta pihen vagy sérült.
Hogyne fejlődnedaffy írta:és miért menne el egy olyan csapatba,ahol nem fix kezdő? a világ bármely más csapatában megkapná a 10es számot és folyton kezdő lehetne...miért cseszne ki magával. nem fejlődne.Nehogymár Cesc egyből ugyanott tartson, mint Xavi meg Iniesta... Fogalmazzunk inkább úgy, hogy HA jön, akkor lehetőséghez juthat, amikor Xavi vagy Iniesta pihen vagy sérült.