2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
mint védő kikre gondolsz? csak kíváncsiságból. mondjuk tény, hogy az utóbbi pár meccsen kicsit érdekesen játszottak a védőink. de azért ha megnézzük a neveket elég jó a felhozatal. Pepe, Ramos, Albiol stb... mondjuk Maicont nagyon szívesen elnéznék jobb oldalt.csak és kizárólag támadó felfogású (azon belül persze hype-olt!) játékosok Pérez célkeresztjében, pedig épp a védelmük szorulna erősítésre...
ehelyett Gerrard, Di María és Rooney az, akiket le akarnak igazolni, Higuain-t meg elpasszolni... grat
Rooney tud balbekket is játszani, láthattuk 2008-ban mikor a MU-val elődöntőztünk.Fecooo írta:csak és kizárólag támadó felfogású (azon belül hype-olt) játékosok Pérez célkeresztjében, pedig épp a védelmük szorulna erősítésre...
ehelyett Gerrard, Di María és Rooney az, akiket le akarnak igazolni, Higuain-t meg elpasszolni... grat
(kihangsúlyozom, HA IGAZAK a HÍREK!)
Sztem nem kell különválasztani a csapatot és a szurkolókat ilyen téren.Imperial írta: Viszont az, hogy a madridisták (nem a madridi játékosok, ezt ideje lenne már elkülöníteni) csak azt várják, hogy mikor botlunk, volt két lehetőségük is ellenünk, egyszer sem élt vele a csapatuk, ennek ellenére undorítóan viselkednek, gusztustalan dolgokat vágnak a mi fejünkhöz, mégis milyen alapon? Nem tudom, hogy ők miért gondolják, hogy jobban megérdemelnék ezt a címet, mint mi. Aki pedig olyan dolgokat mond Messiről, és másokról, az pedig csak is ezt gondolhatja...
Az Internek pedig kiemeltem azt a fantasztikus képességét, amivel minket meg tudtak verni. A védelmük a világ legjobbja, a MUét is simán előzi. Vagy te nem így gondolod?
Igen sajátosan közelíted meg a dolgokat,azt meg kell hagyniImperial írta:...
Hát ez csúnyán mellé mentfir3bird írta: ..Neked meg fir3bird szerintem valami terápia kellene, 1070 hozzászólásod van ellenszurkolóként itt, beleolvasgattam a hszeidbe, állításod szerint nem provokálni akarsz, tehát már az igazat is sem vállalod, szóval valóban: nem lehet veled elbeszélgetni normálisan, hiszen nyilvánvalóan nem vagy az...
Annak ellenére, hogy korosabb vagy nálam tisztelettudóbb nem az lejött egyből. Ronaldonak elismerem a képességeit, a világ második legjobbja. Szakmai szemmel legalábbis nekem annyi.cantera írta:fáról ugrálunk le banánért? ez jó![]()
nem akarok sokat itt lenni, és feltartani téged kedves Imperial...
Sziasztok.Nemtudom amúgy, Ti hogy vagytok vele, de én akárhányszor átnézek a Madridistára, elolvasni hogy mit nyilatkoztak a Real játékosok a meccs után, mindig szembetűnik, hogy minden playa, illetve Valdano és Pellegrini nyilatkozatában szót kap a Barcelona. Ezek most tényleg csak velünk foglalkoznak, vagy mivan? Amikor itt olvasom a Barca játékosok nyilatkozatait, mindig csak a meccs elemzésével és azzal foglalkoznak, hogy milyen állapotban vannak. De a Realról alig-alig esik szó.
Mi vagyunk elöl., hónapok óta gyakorlatilag 1 pont van köztünk,ez frusztráló lehet mert sorra nyerik a meccseiket de muszáj figyelniük ránk, foglalkozniuk velünk mert ha mi nem hibázunk akkor ők sem tudnak mit tenni. Ha mi lennénk mögöttük valószinüleg több szó esne róluk a mi játékosaink nyilatkozataiban is. Engem ez egyáltalán nem zavar.Nemtudom amúgy, Ti hogy vagytok vele, de én akárhányszor átnézek a Madridistára, elolvasni hogy mit nyilatkoztak a Real játékosok a meccs után, mindig szembetűnik, hogy minden playa, illetve Valdano és Pellegrini nyilatkozatában szót kap a Barcelona. Ezek most tényleg csak velünk foglalkoznak, vagy mivan? Amikor itt olvasom a Barca játékosok nyilatkozatait, mindig csak a meccs elemzésével és azzal foglalkoznak, hogy milyen állapotban vannak. De a Realról alig-alig esik szó.
Miért jó az nekünk ha butaságokat beszélünk? Ketten 51 gólt rúgtak. a maradék 45 alkalommal hogy került a hálóba a labda?Lehet, hogy a Barca Messi-függő, de a Realban nincs olyan játékos CR és Higu kivételével, aki képes a gólszerzésre.
A Real egyébként Barca-függő is, fele ennyi küzdeni akarás lenne bennük a győzelmi kényszer nélkül. Nagyobb a nyomás rajtuk, mint rajtunk.Mihu írta:De a Realról alig-alig esik szó.
jólvan, ezek szerint olvasni sem tudsz.Imperial írta:Szerintem a barcásoknak sincs helye ott, lehet hogy egyik oldalnak sem célja a szándékos provokáció, de a jelenlétük sokak szemében úgyis azt jelenti, és ezt ők is felfoghatnák.
Neked meg fir3bird szerintem valami terápia kellene, 1070 hozzászólásod van ellenszurkolóként itt, beleolvasgattam a hszeidbe, állításod szerint nem provokálni akarsz, tehát már az igazat is sem vállalod, szóval valóban: nem lehet veled elbeszélgetni normálisan, hiszen nyilvánvalóan nem vagy az...