Pedro Rodríguez
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Valahogy ma nem játszik olyan rosszul. Nem hallnak meg benne a támadások. A szezon során először dicsérem őt.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

Ma olvastam SPORT-on, hogy Pedro aláírt a Nike Sport Wearrel. És ha minden igaz, akkor jövőre érkeznek majd a "PR17" termékek. A srác is médiasztár lett:D
-
- Barça C
Naggyon durva h milyen gyors a csávó. Amikor félpályáról kiugratták nem is tudom ki, asszem Messi, akkor nem kis hátrányból indult, de övé lett a zsuga.
Gyakorlatilag pár másodperc alatt eldöntötte a meccset. Előbb mentett egy hatalmasat hátul, majd pár s múlva belőtte a gólt. Szép volt.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Megint beköszönt Pedrito, jól van! Külön örülök a góljainka, nagyon érzi a srác, mit kell tennie a kapu előtt. Az első ziccert még elhibázta, a másodiknál már nem kegyelmezett.
Ha vállalná az 1vs1-et, és merne nekimenni a védőnek, igazi klasszis lenne.
Még lehet is.
Ja, és szép lassan "belövi" magát a vb keretbe.
Ha vállalná az 1vs1-et, és merne nekimenni a védőnek, igazi klasszis lenne.
Még lehet is.
Ja, és szép lassan "belövi" magát a vb keretbe.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- madmushroom
- Capitá del Barça
Imádom ezt a csókát a nagy szíve miatt. Küzd, hajt, nem ismer elveszett labdát. Fantasztikusan támad le, jól jön vissza labdát szerezni. Nem mindig villog de a háttérben eszelősen nagy munkát végez. Ő a mi zongoracipelőnk.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ezek alapján ne is várd, hogy megérted...ALEXDP írta:Ezt leírhatom úgy is hogy Messi összességében már többet kihozott magából,az össz benne rejlőhöz viszonyítva,mint Iniesta ha ugyanezen az alapon vizsgáljuk.Fernando írta:És ki a jobb Ibrahimovic vagy Puyol? Ez kb ilyen szinte eszetlenség. Nem lehet és nem is kell őket összehasonlítani. Más a poszt (mégha nem is annyira drasztikusan), más a szerepkör is. Iniesta esetében annyiban szerencsésebbek vagyunk, hogy az ő hiányát nem érezzük meg annyira, mint Messi-ét, mivel Iniesta-t egy taktikai hadrend változással és megfelelő emberrel tudjuk pótolni.
Pedro-rol: Nálam ő a tipikus hernyóból pillangó.Lehet belőle még nagy játékos egy 4-5 év múlva, azt nem hinném, hogy itt.
Saját magukhoz hasonlítom Őket nem egymáshoz.
Tehát szerintem Iniestában még sokkal több van mint amit eddig összesen láttunk.
Ezek után nem értem a hozzászólásod.
Nem játszott ma rosszul, de nem volt társa.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Elején biztató volt, de utána egy nagy semmi, versenyezhetne Danival, hogy ki tudja rosszabbul beadni.
Még sokat kell fejlődnie mezőnyben hogy kezdő szintű játékos legyen, cserének viszont tökéletes.
Még sokat kell fejlődnie mezőnyben hogy kezdő szintű játékos legyen, cserének viszont tökéletes.
Ezt leírhatom úgy is hogy Messi összességében már többet kihozott magából,az össz benne rejlőhöz viszonyítva,mint Iniesta ha ugyanezen az alapon vizsgáljuk.Fernando írta:És ki a jobb Ibrahimovic vagy Puyol? Ez kb ilyen szinte eszetlenség. Nem lehet és nem is kell őket összehasonlítani. Más a poszt (mégha nem is annyira drasztikusan), más a szerepkör is. Iniesta esetében annyiban szerencsésebbek vagyunk, hogy az ő hiányát nem érezzük meg annyira, mint Messi-ét, mivel Iniesta-t egy taktikai hadrend változással és megfelelő emberrel tudjuk pótolni.ALEXDP írta:Messi annyival jobb most mint Iniesta,hogy kiforottabb.
Iniesta még távolabb van a saját maximumától mint Messi.
Pedro meg még tanul játszani,de azt gondolom ott van benne a lehetőség.
Pedro-rol: Nálam ő a tipikus hernyóból pillangó.Lehet belőle még nagy játékos egy 4-5 év múlva, azt nem hinném, hogy itt.
Saját magukhoz hasonlítom Őket nem egymáshoz.
Tehát szerintem Iniestában még sokkal több van mint amit eddig összesen láttunk.
Ezek után nem értem a hozzászólásod.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Nekem Pedro az egyik kedvencem lett.
A higgadtsága a gólhelyzetben nagyon tetszik, meg az, hogy hajt, nagyon hajt és ennek meg is látszik az eredménye. 1-2 év múlva már a mezőnyben is kimagaslót fog szerintem nyújtani, addig meg csak rugdossa a gólokat, meg adja a gólpasszokat.
A higgadtsága a gólhelyzetben nagyon tetszik, meg az, hogy hajt, nagyon hajt és ennek meg is látszik az eredménye. 1-2 év múlva már a mezőnyben is kimagaslót fog szerintem nyújtani, addig meg csak rugdossa a gólokat, meg adja a gólpasszokat.

- Fernando
- Llegenda del Barça
És ki a jobb Ibrahimovic vagy Puyol? Ez kb ilyen szinte eszetlenség. Nem lehet és nem is kell őket összehasonlítani. Más a poszt (mégha nem is annyira drasztikusan), más a szerepkör is. Iniesta esetében annyiban szerencsésebbek vagyunk, hogy az ő hiányát nem érezzük meg annyira, mint Messi-ét, mivel Iniesta-t egy taktikai hadrend változással és megfelelő emberrel tudjuk pótolni.ALEXDP írta:Messi annyival jobb most mint Iniesta,hogy kiforottabb.
Pedro-rol: Nálam ő a tipikus hernyóból pillangó.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Ezen mit nem értesz?Sanama írta:Hát az már kár ha szerinted Messi magasabban van a ranglétrán ,mint Iniesta.LM10 írta:Egyébként ti hogy álltok Pedroval? Ahogy teltek a hónapok és bizonyított, nekem bekerült a kedvenceim közé. Nem hiszem, hogy Messi magasságokba emelkedne, de olyan Iniestás szerintem, sokan lenézik, de ő hajt és küzd szívből a pályán+ ő a klub 3. legeredményesebb játékosa idén.
Vagy én értettelek félre?
Azt mondta, hogy nem lesz soha világsztár, aranylabda közelben,mint Messi, de egy technikás hasznos ember válhat belőle, mint Ini.
Messi annyival jobb most mint Iniesta,hogy kiforottabb.
Nem . Ilyen meg sem fordul a fejemben.LM10 írta:Szerinted Messi rosszabb, mint Iniesta?Sanama írta:Hát az már kár ha szerinted Messi magasabban van a ranglétrán ,mint Iniesta.LM10 írta:Egyébként ti hogy álltok Pedroval? Ahogy teltek a hónapok és bizonyított, nekem bekerült a kedvenceim közé. Nem hiszem, hogy Messi magasságokba emelkedne, de olyan Iniestás szerintem, sokan lenézik, de ő hajt és küzd szívből a pályán+ ő a klub 3. legeredményesebb játékosa idén.
Csakhogy ne legyen off utánanéztem, hogy már 20 gólnál jár a szezonban.![]()
De attól,hogy Iniest alig lő gólt,és nem cselez ki 1 gól előtt 4embert, semmivel sem rosszabb futballista mint Messi.
Iniesta és Xavi adja a játék alapját.
Messi egy zseni,mint ahogy Iniesta is.Nem értem miért gondolják sokan azt,hogy Iniesta csak egy alacsonyabb létrafokon van mint Messi.
Persze Messi szépen cselez,40gólt lő,de Iniesta ugyanolyan fontos a csapatnak, és ugyanolyan kiváló focista is.
Pedro szerintem egy csupa szív játékos,de ha lenne egy Ribery/Silva/Robinho akkor ők megleőznék és csak rotálna.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
mi nemtudjuk hogy milyen ranglétrára sorolta őt be!LM10 írta:Szerinted Messi rosszabb, mint Iniesta?

- LM10
- Director del Fútbol
Szerinted Messi rosszabb, mint Iniesta?Sanama írta:Hát az már kár ha szerinted Messi magasabban van a ranglétrán ,mint Iniesta.LM10 írta:Egyébként ti hogy álltok Pedroval? Ahogy teltek a hónapok és bizonyított, nekem bekerült a kedvenceim közé. Nem hiszem, hogy Messi magasságokba emelkedne, de olyan Iniestás szerintem, sokan lenézik, de ő hajt és küzd szívből a pályán+ ő a klub 3. legeredményesebb játékosa idén.
Csakhogy ne legyen off utánanéztem, hogy már 20 gólnál jár a szezonban.

Hát az már kár ha szerinted Messi magasabban van a ranglétrán ,mint Iniesta.LM10 írta:Egyébként ti hogy álltok Pedroval? Ahogy teltek a hónapok és bizonyított, nekem bekerült a kedvenceim közé. Nem hiszem, hogy Messi magasságokba emelkedne, de olyan Iniestás szerintem, sokan lenézik, de ő hajt és küzd szívből a pályán+ ő a klub 3. legeredményesebb játékosa idén.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
jelenleg a kezdőbe a helye!

- MatyiG
- Adminisztrátor
Túlságosan kétszínű.LM10 írta:Egyébként ti hogy álltok Pedroval? Ahogy teltek a hónapok és bizonyított, nekem bekerült a kedvenceim közé. Nem hiszem, hogy Messi magasságokba emelkedne, de olyan Iniestás szerintem, sokan lenézik, de ő hajt és küzd szívből a pályán+ ő a klub 3. legeredményesebb játékosa idén.
Egyszer szuper jól játszik kövi meccsen meg rossz.
Nekem nem kedvencem, de sok fontos gólt szerzett már a csapatnak gondolok itt a kupadöntő góljaira.
2-3 év és befér majd a kezdőbe, ezért is mondom, hogy ne egy fiatal szélsőt vegyünk nyáron(ha veszünk), hanem egy minimum 26 évest.

- LM10
- Director del Fútbol
Egyébként ti hogy álltok Pedroval? Ahogy teltek a hónapok és bizonyított, nekem bekerült a kedvenceim közé. Nem hiszem, hogy Messi magasságokba emelkedne, de olyan Iniestás szerintem, sokan lenézik, de ő hajt és küzd szívből a pályán+ ő a klub 3. legeredményesebb játékosa idén.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Én most játszottam le a két elődöntőt PES-be.LM10 írta:Nem tudom miért, de nem lepődnék meg, ha Pedro lőne az Internek egy olyan gólt, mint tavaly Iniesta a Chelseanek![]()
Ha ez bekövetkezik, akikor az is befog, hogy veszek egy Pedros mezt.
Inter ellen :
G.: Ibra 39p. Iniesta 90p
Tavaly is elődöntőben a legvégén meg most is?

Bayern-Lyon:
5-5
Barca-Bayern:
0-1

Úgy hogy itt is Iniesta meg tavaly is igazából.
De kiegyeznék egy Pedro uccsó percbeli továbbjutó góllal is.

Más:
Nem túl nagy az aláírásképed(hosszba)?
Szerk.: Na már írta is az egyik Modi.

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Szerintem meg Jeffrent Pedronak hiszi... Aki, ugye tegnap kézzel ért a labdához a gólja előtt. (Talán kettővel is.)Barcaman14 írta:Gondolom tegnap tudta meg hogy nem csak a 2 lábát használja tökéletesen hanem a 2 kezét is. Ha jól gondolomwuwu írta:tegnap tudtam hogy ket kezes is![]()
![]()
![]()
![]()
csak nem tudom hogy ennek mi a jelentősége?!

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- LM10
- Director del Fútbol
Nem tudom miért, de nem lepődnék meg, ha Pedro lőne az Internek egy olyan gólt, mint tavaly Iniesta a Chelseanek
Ha ez bekövetkezik, akikor az is befog, hogy veszek egy Pedros mezt.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LM10 2010.04.25. 18:45:16-kor.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Gondolom tegnap tudta meg hogy nem csak a 2 lábát használja tökéletesen hanem a 2 kezét is. Ha jól gondolomgianni írta:Miről beszélsz?wuwu írta:tegnap tudtam hogy ket kezes is![]()
![]()
![]()

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***