Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezek alapján ne is várd, hogy megérted...ALEXDP írta:Ezt leírhatom úgy is hogy Messi összességében már többet kihozott magából,az össz benne rejlőhöz viszonyítva,mint Iniesta ha ugyanezen az alapon vizsgáljuk.Fernando írta:És ki a jobb Ibrahimovic vagy Puyol? Ez kb ilyen szinte eszetlenség. Nem lehet és nem is kell őket összehasonlítani. Más a poszt (mégha nem is annyira drasztikusan), más a szerepkör is. Iniesta esetében annyiban szerencsésebbek vagyunk, hogy az ő hiányát nem érezzük meg annyira, mint Messi-ét, mivel Iniesta-t egy taktikai hadrend változással és megfelelő emberrel tudjuk pótolni.
Pedro-rol: Nálam ő a tipikus hernyóból pillangó.Lehet belőle még nagy játékos egy 4-5 év múlva, azt nem hinném, hogy itt.
Saját magukhoz hasonlítom Őket nem egymáshoz.
Tehát szerintem Iniestában még sokkal több van mint amit eddig összesen láttunk.
Ezek után nem értem a hozzászólásod.
Ezt leírhatom úgy is hogy Messi összességében már többet kihozott magából,az össz benne rejlőhöz viszonyítva,mint Iniesta ha ugyanezen az alapon vizsgáljuk.Fernando írta:És ki a jobb Ibrahimovic vagy Puyol? Ez kb ilyen szinte eszetlenség. Nem lehet és nem is kell őket összehasonlítani. Más a poszt (mégha nem is annyira drasztikusan), más a szerepkör is. Iniesta esetében annyiban szerencsésebbek vagyunk, hogy az ő hiányát nem érezzük meg annyira, mint Messi-ét, mivel Iniesta-t egy taktikai hadrend változással és megfelelő emberrel tudjuk pótolni.ALEXDP írta:Messi annyival jobb most mint Iniesta,hogy kiforottabb.
Iniesta még távolabb van a saját maximumától mint Messi.
Pedro meg még tanul játszani,de azt gondolom ott van benne a lehetőség.
Pedro-rol: Nálam ő a tipikus hernyóból pillangó.Lehet belőle még nagy játékos egy 4-5 év múlva, azt nem hinném, hogy itt.
És ki a jobb Ibrahimovic vagy Puyol? Ez kb ilyen szinte eszetlenség. Nem lehet és nem is kell őket összehasonlítani. Más a poszt (mégha nem is annyira drasztikusan), más a szerepkör is. Iniesta esetében annyiban szerencsésebbek vagyunk, hogy az ő hiányát nem érezzük meg annyira, mint Messi-ét, mivel Iniesta-t egy taktikai hadrend változással és megfelelő emberrel tudjuk pótolni.ALEXDP írta:Messi annyival jobb most mint Iniesta,hogy kiforottabb.
Iniesta még távolabb van a saját maximumától mint Messi.
Pedro meg még tanul játszani,de azt gondolom ott van benne a lehetőség.
Ezen mit nem értesz?Sanama írta:Hát az már kár ha szerinted Messi magasabban van a ranglétrán ,mint Iniesta.LM10 írta:Egyébként ti hogy álltok Pedroval? Ahogy teltek a hónapok és bizonyított, nekem bekerült a kedvenceim közé. Nem hiszem, hogy Messi magasságokba emelkedne, de olyan Iniestás szerintem, sokan lenézik, de ő hajt és küzd szívből a pályán+ ő a klub 3. legeredményesebb játékosa idén.
Vagy én értettelek félre?
Nem . Ilyen meg sem fordul a fejemben.LM10 írta:Szerinted Messi rosszabb, mint Iniesta?Sanama írta:Hát az már kár ha szerinted Messi magasabban van a ranglétrán ,mint Iniesta.LM10 írta:Egyébként ti hogy álltok Pedroval? Ahogy teltek a hónapok és bizonyított, nekem bekerült a kedvenceim közé. Nem hiszem, hogy Messi magasságokba emelkedne, de olyan Iniestás szerintem, sokan lenézik, de ő hajt és küzd szívből a pályán+ ő a klub 3. legeredményesebb játékosa idén.
Csakhogy ne legyen off utánanéztem, hogy már 20 gólnál jár a szezonban.![]()
mi nemtudjuk hogy milyen ranglétrára sorolta őt be!LM10 írta:Szerinted Messi rosszabb, mint Iniesta?
Szerinted Messi rosszabb, mint Iniesta?Sanama írta:Hát az már kár ha szerinted Messi magasabban van a ranglétrán ,mint Iniesta.LM10 írta:Egyébként ti hogy álltok Pedroval? Ahogy teltek a hónapok és bizonyított, nekem bekerült a kedvenceim közé. Nem hiszem, hogy Messi magasságokba emelkedne, de olyan Iniestás szerintem, sokan lenézik, de ő hajt és küzd szívből a pályán+ ő a klub 3. legeredményesebb játékosa idén.
Hát az már kár ha szerinted Messi magasabban van a ranglétrán ,mint Iniesta.LM10 írta:Egyébként ti hogy álltok Pedroval? Ahogy teltek a hónapok és bizonyított, nekem bekerült a kedvenceim közé. Nem hiszem, hogy Messi magasságokba emelkedne, de olyan Iniestás szerintem, sokan lenézik, de ő hajt és küzd szívből a pályán+ ő a klub 3. legeredményesebb játékosa idén.
Túlságosan kétszínű.LM10 írta:Egyébként ti hogy álltok Pedroval? Ahogy teltek a hónapok és bizonyított, nekem bekerült a kedvenceim közé. Nem hiszem, hogy Messi magasságokba emelkedne, de olyan Iniestás szerintem, sokan lenézik, de ő hajt és küzd szívből a pályán+ ő a klub 3. legeredményesebb játékosa idén.
Én most játszottam le a két elődöntőt PES-be.LM10 írta:Nem tudom miért, de nem lepődnék meg, ha Pedro lőne az Internek egy olyan gólt, mint tavaly Iniesta a Chelseanek![]()
Ha ez bekövetkezik, akikor az is befog, hogy veszek egy Pedros mezt.
Szerintem meg Jeffrent Pedronak hiszi... Aki, ugye tegnap kézzel ért a labdához a gólja előtt. (Talán kettővel is.)Barcaman14 írta:Gondolom tegnap tudta meg hogy nem csak a 2 lábát használja tökéletesen hanem a 2 kezét is. Ha jól gondolomwuwu írta:tegnap tudtam hogy ket kezes is![]()
![]()
![]()
![]()
csak nem tudom hogy ennek mi a jelentősége?!
Gondolom tegnap tudta meg hogy nem csak a 2 lábát használja tökéletesen hanem a 2 kezét is. Ha jól gondolomgianni írta:Miről beszélsz?wuwu írta:tegnap tudtam hogy ket kezes is![]()
![]()
![]()