2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
első pár (2) szavaddal maximálisan tudok azonosulni, nekem is volt tegnap kisebb műtétem, amely során agysejteket távolítottak el sikeresen...barcafan0911 írta:A másnaposság gyötrelmei közepette jutott eszembe hogy ismét saját nevelésű gólszerzőink voltak. Sőt, egy olyan létfontosságú meccsen ami a bajnoki címről döntött(?), saját nevelésű csatár hármas kezdett. Amúgy a kezdőben 8 saját nevelésű játékos kapott helyet.
Szerintem is könnyű észrevenni, hogy csapatként jobb a Barca a madridnál. Arról nem is beszélve, hogy a clasicón oda-vissza nyertünk, és a Realnak több hajrában megnyert meccse volt, míg mi pl öngóllal ikszeltünk a hajrában stb. stb. azaz még a szerencse sem igazán állt mellettünk.Rivaldo11 írta:Valamibe kapaszkodniuk kell. Gondolom arró kellemetlen lenne értekezni, hogy ellenünk kettőből kettő cumi, rugott gól nélkül, a négy félidő alatt összesen kb 4 helyzettel.Xaby írta:
belenéztem a madridistába...
hihetetlen...
szidják a sevilla-Barca bíróját, hogy 2-3-nál nem adott meg egy 11-est a hazaiaknak.
ezredszer kell leírnom, mennyire szánalmasak....
a bilbaos gyerek jogtalan piros lapjáról egy szót sem ejtenek.
Mi érdemeljük meg a bajnoki címet, egész egyszerűen azért, mert sokkal jobbak vagyunk a madridnál. De a Valladolid ellen még fel kell tenni a pontot az i-re.
Valamibe kapaszkodniuk kell. Gondolom arró kellemetlen lenne értekezni, hogy ellenünk kettőből kettő cumi, rugott gól nélkül, a négy félidő alatt összesen kb 4 helyzettel.Xaby írta:
belenéztem a madridistába...
hihetetlen...
szidják a sevilla-Barca bíróját, hogy 2-3-nál nem adott meg egy 11-est a hazaiaknak.
ezredszer kell leírnom, mennyire szánalmasak....
a bilbaos gyerek jogtalan piros lapjáról egy szót sem ejtenek.
Ezt elég erős túlzásnak érzem.Xaby írta:néztem a margit meccs ősszefoglalóját. 2., 3. góljuk tipikusan margitos. Flipper, pattog ideoda, aztán gól. Ne haragudjanak rám a madrid drukkerek, de ez csak mák....101 gól ide vagy oda, kábé 75 góljuk nem kidolgozott helyzez volt.
Maxwell kiesett. http://blaugrana.hu/?modul=oldal&tartalom=874590aynas írta:hol lehet megnézni, hogy kinek hánysárgája van?
uccsó meccsről valaki fog hiányozni sárgák miatt?
Maxwell kihagyja az uccsó meccset elvileg. Másról nem tudok.aynas írta:hol lehet megnézni, hogy kinek hánysárgája van?
uccsó meccsről valaki fog hiányozni sárgák miatt?
Azért S. Ramos gólja szerintem adta....Xaby írta:Május 15, 21:00
a motivációval úgy érzem nem lesz gond.
más...
néztem a margit meccs ősszefoglalóját. 2., 3. góljuk tipikusan margitos. Flipper, pattog ideoda, aztán gól. Ne haragudjanak rám a madrid drukkerek, de ez csak mák....101 gól ide vagy oda, kábé 75 góljuk nem kidolgozott helyzez volt.
CSAKABARCA!!!!!
Jobbfelső sarok.bszilard10 írta:Sracok tudja valaki hogy jovo heten mikor jatszunk?szombat vagy vasarnap?