2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem meg Pinto jobban megérdemelne egy topicot,mint Jeffren. Jeffrent én nem nevezném még sztárnak. Sőt. Szerintem pár év múlva a fiatalabb szurkolók azt sem tudják majd,hogy létezik ilyen nevű játékos. Nincs esze a játékhoz,az ilyenek hamar kihullanak csatárposztról.gygerike írta: Én meg annyit hogy te mit keresél még itt a fórumon
Jeffren egyelőre egy hatalmas kérdőjel. Már 99% hogy nem jön senki a támadószekcióba úgyhogy idén lesz lehetősége megmutatni mit is tud, bár még pedro is előtte van.messideco írta:Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én több lehetőséget látok benne, mint Bojanban. Gyors, jól cselez, jobbhátvédként is be lehet vetni szükség esetén, tűri a padozást, Bojannal ellentétben.
Bojant én még nem hallottam hisztizni a padozás miatt. Másrészt meg ő kicsit több és fontosabb gólokat lőttmessideco írta:Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én több lehetőséget látok benne, mint Bojanban. Gyors, jól cselez, jobbhátvédként is be lehet vetni szükség esetén, tűri a padozást, Bojannal ellentétben.
Arról van szó.bence-barca írta:Bilbao ellen már betaláltwesterngom írta: Ellenben végre megvolt az első gólja a kiscsikónak!![]()
Bilbao ellen már betaláltwesterngom írta: Ellenben végre megvolt az első gólja a kiscsikónak!
Elmeletileg mar kedden jatszhat...westerngom írta:- van hír a srácról?? elég sz@rul nézett ki, ahogy bicegve lesegítették a pályáról..... nagyon sajnálnám, ha megint lesérülne......
Ellenben végre megvolt az első gólja a kiscsikónak!
3 csapat érdeklődött utána.Akik nyílván így ingyen vihették volna.Pedro se tünt, vmi szuper nagy játékosnak, erre tessék, h rugdossa a gólokat.Jeffren is lehet majd több lehetőséget kap aztán viszik majd 10 milláért.Még mindig jobb mint ingyen.Victor_Valdes írta:Hasonló véleményen vagyok mint Capon. Én sem érzem benne azt a pluszt, amivel kezdő lehetne, cserének, pedig egyelőre ott van Pedró, aki tökéletesen hozza amit várunk tőle.Capon írta:Hoppá, úgy néz ki csak én vagyok szkeptikus vele kapcsolatban!?![]()
![]()
Persze a hosszabbítás jó hír csak ne lenne az az érzésem, hogy már egy tucat hasonló játékosunk van.
Egyébként a szerződés szerintem nagyon jól lett megkötve. Van 2 éve bizonyítani, ha meg közben elvinnék még pénz is kapunk érte, nem csak a szemünket szúrják ki az apróval.
Bár iszonyat unszimpatikus nekem, de kívánom neki, hogy fusson be itt vagy máshol![]()
A spanyoloknál 25 játékos lehet minden csapat keretében, aki profiszerződéssel rendelkezik. A fiatalok, ifi státuszban 25-ös mezszám fölött játszhatnak.Varatrix írta:Miért?
Kötelező 25 alatti mezszámot választani a profiknak?
Ha igen remélem a 12-eset viszi a 7-es várasson magára.
KirályságCFirpo3 írta:Aki még nem tudná: a 20-as számot kapta.