2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez biztos? Egyszer már volt ilyenem hogy hosszabitás után lött gólt az a csapat amelyre fogadtam és végül nyert a szelvény.fcbarca0827 írta:Jah, buktál.Vash írta: Tehát ha megfogadtam az FTC-Szeged vízilabda meccset és azt 5 méteresekkel az FTC nyerte és én az FTC győzelmére fogadtam akkor vesztettem?
Jah, buktál.Vash írta: Tehát ha megfogadtam az FTC-Szeged vízilabda meccset és azt 5 méteresekkel az FTC nyerte és én az FTC győzelmére fogadtam akkor vesztettem?
levproff írta:Nem!
Legalábbis én így tudom.
Egybéként úgy látszik a Lausanne simán hozza!
Nem, csak a rendes játékidő számít. Persze ha úgy raktad, hogy x(H) vagy y(V) jut tovább, akkor az úgy nyertesVash írta:Nem tudja valaki hogy mi van akkor ha csak tizenegyesekkel nyer akkor az tippmixen gyözelemnek számit? Úgy értem hogy beleszámit a játékidőbe?
Nem, de a hosszabbítás sem. (értsd: 2x15 perc)Vash írta:Nem tudja valaki hogy mi van akkor ha csak tizenegyesekkel nyer akkor az tippmixen gyözelemnek számit? Úgy értem hogy beleszámit a játékidőbe?
Hát eléggé bíztam bennük,de többet tuti nem csinálok ilyet...Fernando írta:Többet a büdös életben nem rakok német kézimeccsre. Félidőben még vezettek, kikaptak 4-el. Az összes többi jött... Gratulálok...
Szerk.: Most nézem Nottingham-Blackpool 2-3 81. perc. Hát. Nekem hiányozni fog a Nottingham az első osztályból. Régen jó kis csapat volt.
Szerk2.: 2-4... Valahol jó, hogy nem csak a kézin ment el, Shirocco ahogy nézem mindbe beleraktad a Nottingham-etTe ilyet nem szoktál.
Hát a tegnapi nap nem volt valami jövedelmező,még ma játszik Jankovics,ő még hozhatna a tegnap előtti szelvényemmel egy kis pénzt.Shirocco írta:Na Li vs Dominika Cibulkova H 1,50
Fernando Verdasco vs Ivo Karlovic H 1,16
Mihail Juzsnyij vs Lukas Lacko H 1,10
Cleveland v Boston H 1,23
Nottingham Forest v Blackpool H 1,66
*(0-6)THW Kiel vs TuS N-Lübbecke H 1,33
5,2x odds
Venus Williams 1,5
Fernando Verdasco 1,16
1,74x odds
Nottingham Forest-Blackpool H 1.70
Cracovia Krakow-Wisla Krakow V 1.45
Hapoel Tel Aviv-Bnei Yehuda H 1.35
3,33x odds
Nottingham-be énis nagyon bízok,remélem nem bánom meg,raktam rá pár ezret bet365-ön,sportingbeten pedig ezt raktam:Fernando írta:Olyan ideges voltam Penetta miatt, hogy mérgemben föladtam egy ilyet nem sok reménnyel, de annál több pénzzel:
Baghdatis vs. Chiudinelli H 1.15 (2-0)
Dinamo Minszk vs. BATE Boriszov V 2.15 (0-1)
Szp. Nalcsik vs. Loko Moszkva 2-3 gól D 1.93 (2)
Grosswallstadt vs. Füchse Berlin H 1.47 (1 fi. közepe kb 8-6)
Bnei Yehuda vs. Hapoel TA V 1.35 (11' 0-0)
Nottingham vs. Blackpool H 1.68 (20.45)
Életem legnagyobb nyereménye lenne
Shirocco írta:Mai:
Na Li vs Dominika Cibulkova H 1,50
Fernando Verdasco vs Ivo Karlovic H 1,16
Mihail Juzsnyij vs Lukas Lacko H 1,10
Cleveland v Boston H 1,23
Nottingham Forest v Blackpool H 1,66
*(0-6)THW Kiel vs TuS N-Lübbecke H 1,33
5,2x odds
köszi h szoltálFernando írta:Nem a Szpartak Moszkva játszik a Loko-val, hanem a Nalcsik.nemtom99 írta:Mára kicsit necces szeló
Szaturn Mo-TomTomszk V
Szpartak Mo-Lokomotiv Mo H
Politechnica-Brassó V
200x29.5
Vélemények?:)
Egyébként köszi Penetta. Már vitte is 1.28-al a szelvényem. 2-0 ra zakózott végül.
Nem a Szpartak Moszkva játszik a Loko-val, hanem a Nalcsik.nemtom99 írta:Mára kicsit necces szeló
Szaturn Mo-TomTomszk V
Szpartak Mo-Lokomotiv Mo H
Politechnica-Brassó V
200x29.5
Vélemények?:)
Én csak ennyit:Fernando írta:Ki mit tud a Gummersbach-Lemgo H 1.66-ról? Azért ez eléggé országos 1-es. Mitől ekkora az odds-a?
3-ból 3 elmentBarcaman14 írta:Hétvégére:
1.szelvény
Palermo-Sampdoria H 2,00
Sevilla-Barca 4 v. több gól V 2,07
Mainz-Schalke V 2,35
Bochum-Hannover V 2,67
400ft10.390ft
2. szelvény
Palermo-Sampdoria V 3,05
Genoa-Milan H 3,15
Hertha-Bayern H 3,50
Lille-Marseille V 4,85
200ft32.620ft
![]()
3. szelvény
Le Mans-PSG H 2,45
Hoffenheim-Stuttgart V 2,28
Düsselsdrof-Rostock V 2,35
Achen-Duisburg V 2,70
200ft7.090ft
Vélemények?
levproff írta:Mai kosár meccsünk mennyire biztos?
Érdemes megrakni nagyobb téttel?