2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Elnézést, de amúgy Djourou van amikor Jobb szélen játszikCFirpo3 írta:Djourou közép, Cissokho meg bal hátvéd.Stevenny írta: Meg persze a Jobb-hátvéd posztra szerintem is kéne valaki, például a Lyonos Cissokho vagy Djouoru!![]()
Tavaly lehetett olyat igazolni aki méltó helyettese Abidalnak és nem eszi meg őt reggelire senki... Sőt kevesebb volt mint 10-15 misi... Így van: Maxwell-ről beszélek.Gyurinho írta:A hsz-ed amúgy teljesen ok,de szted kit lehetne igazolni jobbhátvédnek 5-10 milióért?,akit a csapatba kerüléssel kapcsolatban nem enne meg Alves reggelire,akivel szmben küzdenie kellene?? szerintem ilyen nem nagyon van,Cáceres jó opció lehetne hisz tud jobbhátvédet is játszani és nem is ügyetlen idén ,viszont ő rá meg nem számít Guardiola eddig úgy néz ki..és még jól is érzi magát a juvéban ,szeirintem oda csere nem nagyon kell hisz ott van Puyol aki azt a maradék pár meccset Alves hiányában tudja pótolni.fcbarca10 írta:Villa érkezése már kész tényként kezelhető. Tavaly minden nap megcáfolta valaki az üzletet, de most más a helyzet.
De jönni fog még egy "sztár", mivel egy új elnök mindenképpen kedveskedi szeretne a szurkolóknak az első évében. Ez törvényszerű.
Tehát Henry helyett Villa.
Kell egy középpályás: ő lesz a másik sztár.
Jobbhátvéd: elég lenne egy szabadúszó is, de 5-10 milliót rá lehetne áldozni, mert Alves nem bírta a szezont egyedül és igazából a helyéért sem kellett megküzdenie.
hát sztem az elsődleges cél egy jobbhátvéddel nem konkurenciát teremteni Alvesnek, hanem a cseréjének biztosítása h ne Puyolt kelljen mindig bedobni és ne Jeffren játsszon ott az Atletico ellen (persze így nézve sem baj ha érti a dolgát)Gyurinho írta: A hsz-ed amúgy teljesen ok,de szted kit lehetne igazolni jobbhátvédnek 5-10 milióért?,akit a csapatba kerüléssel kapcsolatban nem enne meg Alves reggelire,akivel szmben küzdenie kellene?? szerintem ilyen nem nagyon van
A hsz-ed amúgy teljesen ok,de szted kit lehetne igazolni jobbhátvédnek 5-10 milióért?,akit a csapatba kerüléssel kapcsolatban nem enne meg Alves reggelire,akivel szmben küzdenie kellene?? szerintem ilyen nem nagyon van,Cáceres jó opció lehetne hisz tud jobbhátvédet is játszani és nem is ügyetlen idén ,viszont ő rá meg nem számít Guardiola eddig úgy néz ki..és még jól is érzi magát a juvéban ,szeirintem oda csere nem nagyon kell hisz ott van Puyol aki azt a maradék pár meccset Alves hiányában tudja pótolni.fcbarca10 írta:Villa érkezése már kész tényként kezelhető. Tavaly minden nap megcáfolta valaki az üzletet, de most más a helyzet.
De jönni fog még egy "sztár", mivel egy új elnök mindenképpen kedveskedi szeretne a szurkolóknak az első évében. Ez törvényszerű.
Tehát Henry helyett Villa.
Kell egy középpályás: ő lesz a másik sztár.
Jobbhátvéd: elég lenne egy szabadúszó is, de 5-10 milliót rá lehetne áldozni, mert Alves nem bírta a szezont egyedül és igazából a helyéért sem kellett megküzdenie.
Torres lehet hogy nem kéne mert háát Angliában elég sérülékeny..De ha jól tudom,azt nyilatkozta,hogy el akar igazolni Angliából,mert a végén olyan sérülést maradandó sérülést szed össze.De Atleticos múltja miatt hozzánk valószínüleg a Realba pedig 100 hogy nem megy.VargaAron írta:Ibrát csak akkor kéne eladni, ha jönne helyette Torres, illetve rajta kívül Villa (amire egyre nagyobb esély van) De erre nem 50% az esély, hanem mondjuk max 2
Legalább 60%.messideco írta:Szerintetek most már hány százalék, hogy Villa jön?
Szerintem 100. Ibra meg marad.messideco írta:Szerintetek most már hány százalék, hogy Villa jön?
Egy bölcs barátom mondta jól régen:messideco írta:Szerintetek most már hány százalék, hogy Villa jön?
50% hát mennyi lenne?messideco írta:Szerintetek most már hány százalék, hogy Villa jön?
Ibrának maradnia kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LM10 írta:A Sport szerint is Villa nagyon közel van már. Ennek örülök. Viszont az is megjelent a katalán lapnál, hogy Ibrát a Chelsea és a Man.City is vinné.
Hol olvastad hogy Villa a mi játékosunk?bucinho írta:http://www.youtube.com/watch?v=1izkTETmjls
Ma találtam, gondoltam belinkelem. Örülök nagyon annak, hogy úgy tűnik, hogy sikerült megegyezni az átigazolásával kapcsolatban. Félelmetes lesz jövőre a Messi-Villa,Ibrahimovic trió. Csak már látnám őket a pályán:D
A válasz pedig egyszerű. Vannak ugyan néhányan akiket tényleg érdeklik a pénzügyek, függetlenül attól, hogy ez őket semmilyen formában nem érinti, a nagytöbbséget viszont azért zavarják a túlköltekezések mert így 1-el kevesebb dolgot tudnak a madridisták fejéhez vágniAzt nem értem, egyeseknek miért olyan oriási probléma hogy melyik játékos mennyibe kerül? Tény hogy Ibra drága volt, de ez nem tudom miért lényeges? Villa meg jöjjön, mert hatalmas játékos, és valoszinü, mintahogy lentebb írták, 2 csatáros játék lesz, ami valljuk be, igencsak jó lesz,(a neveken kivül is ..(Ibra, Villa, Messi huhh... ) és taktika, vérfrissítés végett is. Ne sírjatok, hogy sokba kerül. Nem ti fizetitek, ők tudják mi az amit lehet és mit nem. Jólesz ez !