2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miért baj az hogy Ángel 30 éves? (29 csak)van Bommel írta:Ángel 30 éves, Iraoloa vak, Varela még vakabb, Otamendi középső védő, Bartra, Montoya fiatal, őket kölcsön kell adni, Henrique a Racingból nem emelkedik ki. Cáceres kell ide, nem más....Adam Philip írta:
Én a jobbhátvéd posztra az alábbiak közül válogatnék:
Ángel López (Villareal), Iraola (Bilbao), Varela (Atlético Madrid),
Otámendi (Veléz Sársfield).
Vagy vkit véglegesen felhozni a Átletic keretéből.
(Bartra, Montoya)
Esetleg még Henrique-t meglehetne próbálni a nyári előszezonba azon a poszton játszatni, hátha megy neki.
Vélemények?
Ángel 30 éves, Iraoloa vak, Varela még vakabb, Otamendi középső védő, Bartra, Montoya fiatal, őket kölcsön kell adni, Henrique a Racingból nem emelkedik ki. Cáceres kell ide, nem más....Adam Philip írta:
Én a jobbhátvéd posztra az alábbiak közül válogatnék:
Ángel López (Villareal), Iraola (Bilbao), Varela (Atlético Madrid),
Otámendi (Veléz Sársfield).
Vagy vkit véglegesen felhozni a Átletic keretéből.
(Bartra, Montoya)
Esetleg még Henrique-t meglehetne próbálni a nyári előszezonba azon a poszton játszatni, hátha megy neki.
Vélemények?
Én a jobbhátvéd posztra az alábbiak közül válogatnék:S.Agüero írta:Essien a Chelseaból úgyse megy sehova+ Cambiasso sem az Interből.Stevenny írta:Hát szerintem Villa ide nagyon kell, Henry úgyis megy, már várom, hogy csatlakozzon.
Amúgy szerintem a középpályára Fabregas nagyon esély, de esetleg az is megeshetne , hogy Touré is és Keita is távozna, mivel az utóbbi időben vagy kedveset játszanak, vagy nem megy a játék! Sajnos! És az is elképzelhető, hogy túladásuk után egy VKP-t kéne venni! Ide én alkalmasnak találnék egy Essient, vagy Cambiassot, de ez egy kicsit drága mulatság! De esetleg beválhatna egy Mascherano is, aki régebben szóba is került a Barcával, de esetleg még egy meglepetés igazolás is bejöhetne!
Meg persze a Jobb-hátvéd posztra szerintem is kéne valaki, például a Lyonos Cissokho vagy Djouoru!
Legalább olyan neveket írtál volna akikre tényleg nagy esély van.
Bizony, de ez igen nagy feladat, sőt.. Villa Laporta búcsú "ajándéka". Az új elnök pedig kapásból kéne hozzon valakit, ha Fabregast visszahozná a klubhoz, azt hiszem mindenki meg lenne elégedve vele, de piszok nehéz lesz elhozni, nagyjából az Arsenalt tartja össze. Viszont ha eljön.. csúnya világ lenne.. De számomra is Villa után egy feladat van még és az Fabregas megszerzése, más senki nem kell.Sanama írta:Kövezzetek meg,de...
Ha Laporta még idehozza Villat ,akkor az új elnöknek egy hatalmas feladata lesz.
Cesc Fabregast visszahozni, semmi más.
Köszi!
Essien a Chelseaból úgyse megy sehova+ Cambiasso sem az Interből.Stevenny írta:Hát szerintem Villa ide nagyon kell, Henry úgyis megy, már várom, hogy csatlakozzon.
Amúgy szerintem a középpályára Fabregas nagyon esély, de esetleg az is megeshetne , hogy Touré is és Keita is távozna, mivel az utóbbi időben vagy kedveset játszanak, vagy nem megy a játék! Sajnos! És az is elképzelhető, hogy túladásuk után egy VKP-t kéne venni! Ide én alkalmasnak találnék egy Essient, vagy Cambiassot, de ez egy kicsit drága mulatság! De esetleg beválhatna egy Mascherano is, aki régebben szóba is került a Barcával, de esetleg még egy meglepetés igazolás is bejöhetne!
Meg persze a Jobb-hátvéd posztra szerintem is kéne valaki, például a Lyonos Cissokho vagy Djouoru!
Linkkel meg tudnád erősíteni?BBCJoke írta:Ha minden igaz,akkor Ibrát Laporta elakarja adni a Chelseanek vagy a Man Citynek.Ha így van akkor sok sikert,magunknak is egy jó üzlethez,Ibrának meg a továbbiakhoz
Szerintem meg egyiküket sem kellene eladni. Egy év után nem mondjunk itéletet senki felett. Ibra-nak is sokkal könnyebb lett volna a dolga,ha a tavalyi Henry ott futkorászik a bal oldalon,de mivel nem volt,igy mindenki őt figyelte. Ha jönne Villa egész más lesz a helyzet. Neki is és Csiga-nak is jár még egy év a bizonyitásra,s csalódni fogok a csapatban,vezetőségben ha eladjuk őket. Tudjátok,a Barca több mint egy klub,ne csináljuk már azt mint sok helyen,hogy 1 gyengébb idény,aztán mehet is levesbe,jön a helyettes,ez nem ránk vallLéfe írta:Ibra és Csiga nálam mindenkép mehet.
Hát Csigaért nem hiszem hogy sokat fizetnének jelen-helyzetben, egy 7-8 milliónál nem nagyon tudnék többet elképzelni! Mellesleg a baloldalon ott van Bojan, vagy esetleg Pedro, ők a következő generácíó, be kell őket is építeni!Léfe írta:Ibra és Csiga nálam mindenkép mehet. Villa mellé kellene egy szélső csak nem tudom melyik oldalra, mert se a jobb, se a bal oldal nincs kihasználva. Nálam Toure és Keita is maradhatna. Azt kevesen veszik észre, hogy Keita nagy mezőnymunkát végez. De sok a középsővédő is. Casarest vissza kellene hozni, Ő Alvest is helyettesitheti és középen is jó. De sok a középső védő. Csigát addig kell eladni amig van értéke. Marqez és Milito sok már. De nem tudom melyik maradna, ráadásul 30.-on tul vannak akárcsak Puyol.
Kérlek szépen ne nézz el, értek hozzá, csak nem akartam olyanokat írni akikre nincs is esély, s nem találtam elPerrero írta:legalább a hátvédet eltalálta... :DCFirpo3 írta:Djourou közép, Cissokho meg bal hátvéd. :wink: :DStevenny írta: Meg persze a Jobb-hátvéd posztra szerintem is kéne valaki, például a Lyonos Cissokho vagy Djouoru! :roll:
A találgatás felesleges.Stevenny írta:De egy Sagná is jól jönne!