2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Maxvell-ről sem voltszajko írta:Most,hogy így belegondolok Azpilicueta nem is lenne rossz. De semmi hír sincs róla, hogy érdeklődnénk iránta.
Arról beszélek, hogy csatárposzton van egy pár általam igenis kedvelt fiatal játékos, és szerintem nem tenne jót egy 4edik játékos, meg persze Balotellinek a természete sem túl elfogadhatólevproff írta:??elég a fiatal![]()
??elég a fiatal
Ibra kezdő Ini a padon...Game90 írta: Igen, Fabregas a kezdőben, Iniesta a padon...
Fúú, hallod ne is mond.Varatrix írta:Ez jót tett a lelkivilágomnak.
Kicsit idegesített már, hogy a fórumozók elhitték hogy van esély arra, hogy fehérbe öltözzön.
Te ezt komolyan gondoltad (már ha józan vagyGame90 írta:De ha mindketten érkeznének, akkor nálam ez lenne az alap kezdő: VV - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Xavi, Yaya/Busquets/új DM???, Fabregas - Messi, Ibra, Villa.
Igen, Fabregas a kezdőben, Iniesta a padon...
Az évtized blamája lehet... Főleg, ha Arshavinnal váltana stafétát, amire nagyobb esély van...MichaaBee írta:Sajnos Touré távozása nagyon érik és én meg is tudom érteni, de bennem egy világ dőlne össze... Bármennyire is bízom Busquetsben is, ne engedjük már el a világ legjobb vkp-ját...
Tökéletesen felvázoltad a helyzetet. Sajnos Touré távozása nagyon érik és én meg is tudom érteni, de bennem egy világ dőlne össze... Bármennyire is bízom Busquetsben is, ne engedjük már el a világ legjobb vkp-ját...LM10 írta:...
Osasunában.AdamqO írta:Egyébként hol játszik ez az Azpiculieta v ki?
Én is pont így képzelem el a jövő évi csapatunkat!LM10 írta:A jövő évről:
-------------------------V.V./Pinto-------------------------
Alves/Azpilicueta------Puyol/Milito---Piqué/Csiga------Abidal/Maxwell
-----------------------------Busquets/Keita-----------------------------
---------------------Xavi/Fabregas-------Iniesta/dos Santos--------
Messi/Pedro----------------------Ibra/Bojan--------------Villa/Jeffren------
Kapu: Nem is kell mit írnom ide
Védelem: Alvesnek kell egy csere. Puyol már 31 évesen nem képes fel-le rohangálni a szélen. Márquez nagyon kiesett Pep kosarából, neki nagyon jót tenne egy környezet váltás. Csiga pedig Pep embere tuti a maradása.
Középpálya: Touré távozás sajnos benne van, főleg a Cesc bizniszbe. De mint mondtam ilyenkor sem dől össze a világ Busquets és Keita, és ha jön akkor Fabregas is képes ott játszani. dos Santos vagy Thiago többet fog majd játszani szvsz.
Csatár: Villa. Ennyi röviden. Henry megy ő jön, és így Ibrában is jóval több lesz jövőre.
Összegezve:
Érkezők: Azpilicueta,Fabregas,Villa.
Távozók: Márquez,Touré(??),Henry
Játszottunk úgy, de nem jött be... Mindegyik ilyen meccsen érződött, hogy egyikük sem találja a helyét, mert mindenki egy kicsit előrébb akar lenni, pláne azután volt szembetűnő a dolog, miután Deco 'mit is' ? már az egészre és nem hajtotta ki a belét is. Ezen kívül nem volt meg az a biztos pont a védők előtt, amit tavaly Touré jelentett (idén sem...). Fabregas és Villa és egy jobbhátvéd érkezése mindenképpen csak jót tenne a csapatnak, egyrészt szerintem ismét felerősödne a versenyszellem (Ibránál mondjuk nehezen tudom elképzelni, hogy legyen benne ebből bármennyi is, ha arról van szó, hogy most neki egy 20 éves sráccal kelljen küzdenie, inkább megsértődne, gondolom én, de ne legyen igazam). Most meg az Inter ellen például egyértelműen kiderült, hogy Iniesta nagyon hiányzik a csapatból... Xavi sem lesz már fiatalabb, Iniesta is sérülékeny, Fabregasban látom azt, hogy az esetleg keletkező űrt pótolni tudná. Ráadásul vele és Villával plusz a többiekkel két vagy három felállása is lehet a csapatnak, ami rosszat sose tesz ennyi idő után. Na, inkább lelövöm magamat, mert egyrészt senki se fogja elolvasni, másrészt, mindjárt elkésem az órámról... Ha valaki találkozik Laportával, mondja meg neki mit üzenekMessiFan írta:----Xavi------Iniesta-----Fabregas--
----------------Messi------------------
----------Ibra---------Villa------------
Nemtudom jól emlékszem-e de régen mikor még itt volt Deco akkor úgy játszottunk hogy:
Xavi,Ini,Deco.
Talán most is bejönne... De inkább nem találgatok hanem várok