2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
1 hozzászólással alattad van a válasz.LG írta:És ez h jött ki, h rosszabb gk-el bajnok lenen a Roma?
Itt is egymás elleni eredmény számítana tehát akk Roma lenne a bajnok.
És ez h jött ki, h rosszabb gk-el bajnok lenen a Roma? Nemcsak a spanyoloknál számítanak az egymás elleni meccsek?salas9 írta:Most a Roma vezeti a bajnokságot ezzel a 2-0-val(és Inter 0-0). Tehát ha nyer és Sienában döntetlen akkor Roma a bajnok. Szerintem.Sanama írta:Szerintem is sajnos...
Egyébként ha Inter X Roma nyer,akkor Roma a bajnok?
Mert akkor annyi esélyt látok,hogy a 2.félidő elején talál 1et a Siena
Az "élő tabella" szerint:
1.AS Roma 38 24 8 6 68:41 80 pont
2.Inter 38 23 11 4 74:34 80 pont
salas9 írta:Most a Roma vezeti a bajnokságot ezzel a 2-0-val(és Inter 0-0). Tehát ha nyer és Sienában döntetlen akkor Roma a bajnok. Szerintem.Sanama írta:Szerintem is sajnos...
Az "élő tabella" szerint:
1.AS Roma 38 24 8 6 68:41 80 pont
2.Inter 38 23 11 4 74:34 80 pont
Most a Roma vezeti a bajnokságot ezzel a 2-0-val(és Inter 0-0). Tehát ha nyer és Sienában döntetlen akkor Roma a bajnok. Szerintem.Sanama írta:Szerintem is sajnos...
Szerintem is sajnos...lui1698 írta:Inter nagy fölényben játszik, több nagy helyzete is volt, de egyet se sikerült belőni. Siena-nak is volt az elején egy nagy helyzete az t Ekdal kihagyta.
Roma kettővel megy félidőben, de az Inter szerintem bedarálja a második félidőben a Siena-t.
A Roma, mert az egymás elleni mérlegük jobb.FtcSikiHun írta:De Rossi 0-2
Remélem valamit tud tenni a Siena, az Inter ellen.
Ha a Roma nyer, és az Inter x-el akkor mindkét csapatnak 80 pontja lesz.
Ez esetben ki nyer?
Tökéletes párositás lenne. Perez és MourinhoStevenny írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... k-2028594/
Én meg a BarcáéStevenny írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... k-2028594/
Na ez az, hogyhogy csak most derül ki, h ők is benne voltak, ha! benne voltak, de a jelenlegi helyzetben elég valószínű... 3 év után? Elég fura...csababarca írta:
Nem fogják,ott túlságosan össze van kötve az inter-maffia-szövetség szál...
Már 2006ban megbüntették volna őket,ha akkor nem tették,sajnos most sem fogják.
Nem fogják,ott túlságosan össze van kötve az inter-maffia-szövetség szál...Fernando írta:De szép is lenne, ha kicsapnák az Intert...
Kicsit utánaolvasgattam. Így már értem honnan lesz( ha lesz ) lóvéja a Zebráknak :DDA 2006-os bundabotránnyal kapcsolatban előkerült újabb bizonyítékok nyomán az Intert akár ki is zárhatják a Serie A-ból, írja elemzésében a Goal.com. A bajnoki címeitől megfosztott és a Serie B-be száműzött Juventus 200 millió euró körüli kártérítésre számíthat.
BundaRivaldo11 írta:Természetesen a bajnokságra. Gondolom minket nem vettek meg.Barca_10 írta:A bajnokságra vagy a BL-re céloztál?Rivaldo11 írta:Kiváncsi vagyok, mennyibe kerültek az utolsó lépések morattinak. Nagyon nagyon szemet szúró ez most már.![]()
De viccen kívül...Ha reklamálunk azért, mert a spanyol kicsik nem teszik oda magukat a madrid ellen, akkor erre mit lehet mondani???
Természetesen a bajnokságra. Gondolom minket nem vettek meg.Barca_10 írta:A bajnokságra vagy a BL-re céloztál?Rivaldo11 írta:Kiváncsi vagyok, mennyibe kerültek az utolsó lépések morattinak. Nagyon nagyon szemet szúró ez most már.
Pontosan. Mellesleg a Chievo 3 rúgott góljából egy öngól volt, a harmadikat meg védelmi hiba előzte meg, és elég érdekes lett volna kihagyni (max ha lyukat rúg). Ez Olaszország.Rivaldo11 írta:Aztán picit átkapcsoltam az inter meccsre...
Kiváncsi vagyok, mennyibe kerültek az utolsó lépések morattinak. Nagyon nagyon szemet szúró ez most már.
A bajnokságra vagy a BL-re céloztál?Rivaldo11 írta:Kiváncsi vagyok, mennyibe kerültek az utolsó lépések morattinak. Nagyon nagyon szemet szúró ez most már.