Csikorogjanak a fogaskerekek

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány éves a kapitány?

Az kizárt dolog, mert nemtudom.
82
33%
Igen.
47
19%
Szerintem kell Fabregas, én adnék 45öt.
67
27%
69
51
21%

Szavazatok száma: 247
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.05.13. 20:32:46

Megy egy ember a lovaval a sivatagban. Egyszer eler egy oazishoz. Pihenni akar. A to kozepen van egy fa. Ide szeretne kikotni a lovat, de nem tud beuszni , mert tele van krokodilokkal a viz. Segitsegere csak egy olyan hosszu kotele van , mint a to atmeroje. Hogyan koti ki a lovat?(eleg egyszeru)
I <3 FCB
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.05.13. 20:32:43

kristop írta:
Fecooo írta:nem akarok felhúzni senkit, de ma hallottam egy nagyon idióta fejtörőt :D :

egy cowboy vándorolt-vándorolt hű cimborájával (lovával) a vadnyugaton...
egy szombati napon megszállt egy városban. 3 napot töltött el ott és pénteken távozott.

hogy lehet ez? :D
szerintem ez már kétszer is volt itt :)

péntek a lova
Vagy úgy bebaszcsizott a bárban, hogy csak a 3 nap van meg neki, a többi kiesett :lol:
De persze kristop megoldása sem rossz :lol:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Messinho10
Barça C

2010.05.13. 20:19:18

kurdt írta: Pep Londonba készül, hogy Wengerrel tárgyaljon Fabregas leigazolásáról. Előtte azonban magához hívatja Xavit és Iniesta-t és a következőt mondja nekik:
- Gondoltam két, 1-nél nagyobb számra. E két szám nem szükségszerűen különbözik egymástól. Összegük nem éri el a 100-at.
- Xavi, - folytatta - neked csak a két szám szorzatát súgom meg; Andrés, neked csak a két szám összegét.
Pep meg is súgta nekik egyesével, amit meg kellett, majd elutazott Londonba.

Másnap Xavi és Iniesta találkoznak a Ciutat Esportiva Joan Gamperben.
- Nem tudom, melyik az a két szám. - mondta Xavi.
- Gondoltam, hogy nem fogod tudni, melyik az a két szám - válaszolta Iniesta.
- Mostmár tudom, melyik az a két szám. - jelentette ki Xavi.
- Mostmár én is tudom, melyik az a két szám. - kontrázott Iniesta...
Melyik két számra gondolt Pep?
Valaki talált erre megoldást?
messideco
Presidente del Barça

2010.05.13. 18:56:53

Azaz! Van egy söröd, ha Csíkországban jársz! :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.05.13. 18:45:36

messideco írta:Ide teszem fel a kérdést. Ki volt az a játékvezető, aki vezetett vb- és olimpiai döntőt is :?: (Foci természetesen)
William Ling
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
messideco
Presidente del Barça

2010.05.13. 18:40:26

Ide teszem fel a kérdést. Ki volt az a játékvezető, aki vezetett vb- és olimpiai döntőt is :?: (Foci természetesen)
Kép
"And my heart will leave you never."
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.06. 21:07:57

Perrero írta:
Rinku írta:
Van egy emeletes ház. Te a földszinten állsz és van előtted 3 kapcsoló. A feletted levő házban, az első emeleten van egy lámpa. A 3 kapcsoló közül az egyikkel lehet felkapcsolni a villanyt. Hogy tudod megállapítani, hogy melyik a helyes kapcsoló, ha csak egyszer mehetsz fel megnézni, hogy ég e a villany? :wink:

szerk.: Nagyon szemét feladvány, de ezeket ezért szeretjük! :D
nem érdekel melyik az, felkapcsolom mind3at.
gy búzatábla kellős közepére tart egy ember. Tudja, hogy ha elér a közepéhez, meg fog halni. Miért? - ez a helyes kérdés!
alá van aknázva
Perrerón már szakadok :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2010.05.06. 20:55:53

Fecooo írta:nem akarok felhúzni senkit, de ma hallottam egy nagyon idióta fejtörőt :D :

egy szombati napon megszállt egy városban. 3 napot töltött el ott és pénteken távozott.

szerintem ez már kétszer is volt itt :)

péntek a lova
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.06. 20:52:01

nem akarok felhúzni senkit, de ma hallottam egy nagyon idióta fejtörőt :D :

szerk: akkor nem olvastam...

köszi kristop ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.05.06. 20:58:55-kor.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.28. 16:00:08

Szakállas egyébként, meg több hasonló is van, de ez szimplán az emberi logikára épül:

Gondolj egy számra 1 és 9 között. Ezt szorozd meg 9-el. Majd az így kapott számjegy két jegyét add össze egymással. Ebből az egyjegyű számból vonj ki 5-t. Ez a szám biztos, hogy nem lehet több 5-nél. Ez után a szám alapján gondolj egy betűre. Ha 1 akkor A, ha 2 akkor B, ha három akkor C, ha 4 akkor D, ha 5 akkor E. Ha megvan a betű ezután ezzel a kezdőbetűvel gondolj egy európai országra. Ha ez is megvan akkor ennek az országnak a 3. betűjével gondolj egy színre, ha meg van a szín is akkor ennek a színnek a 3. betűjével gondolj egy madárra.

Dániában minden rigó narancssárga?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.04.15. 23:42:38

kurdt írta:hú de rég nem volt itt semmi....
na én tegnap hallottam egy ütőset....
kedvetekért (meg a sajátomért) "barçásítottam", iszonyat nehéz:

Pep Londonba készül, hogy Wengerrel tárgyaljon Fabregas leigazolásáról. Előtte azonban magához hívatja Xavit és Iniesta-t és a következőt mondja nekik:
- Gondoltam két, 1-nél nagyobb számra. E két szám nem szükségszerűen különbözik egymástól. Összegük nem éri el a 100-at.
- Xavi, - folytatta - neked csak a két szám szorzatát súgom meg; Andrés, neked csak a két szám összegét.

FONTOS: Én nem tudom a megoldást, csak azt hogy egy megoldása van (illetve kettő, hisz két szám kell). Annak h Barçásra írtam nincs köze a megoldáshoz, nekem varázslóval mesélték...
A feladatból nem maradt ki semmi, ennyiből is meg lehet oldani, de már/még nem tudom, hogy hogy. :P Arra emlékszem, hogy jót mosolyogtam akkor, amikor megmondták nekem, de szerencsére most újra megoldhatom. :D
Rinku
Director del Fútbol

2010.04.14. 21:24:04

gergo9 írta:Hát van egy egyedi megoldásom :lol:
Felkapcsolok egyet várok mondjuk 5percet aztán lekapcsolom, aztán felkapcsolom a következőt felmegyek megnézni mivan:
1. a lámpa ég megvan a kapcsoló
2 a lámpa nem ég
-a körte meleg ezért az első volt az
-a körte hideg ezért az eddig nem használt kapcsoló a megoldás
Tökéletes a megoldás! :wink: Esetleg hallottál már róla? :P Ha nem, nagyon jó a logikád! :wink: ^^
Football, bloody hell. /SAF/
Markyto
Barça B

2010.04.14. 21:20:19

Ég a búzatábla befelé, ezért még próbálja menteni az öreg a menthetőt, de eléri a tűz?! :D
20tek
Jugador del Barça

2010.04.14. 21:18:13

Rinku írta: Adok egyet én is:

Van egy emeletes ház. Te a földszinten állsz és van előtted 3 kapcsoló. A feletted levő házban, az első emeleten van egy lámpa. A 3 kapcsoló közül az egyikkel lehet felkapcsolni a villanyt. Hogy tudod megállapítani, hogy melyik a helyes kapcsoló, ha csak egyszer mehetsz fel megnézni, hogy ég e a villany? :wink:

Tudom a megoldást, de mielőtt megmondom, egy kis nehezítés:
ugyanez a feladvány, csak 4 kapcsolóval :)
gergo9
Director del Fútbol

2010.04.14. 21:17:26

Rinku írta:
Hát van egy egyedi megoldásom :lol:
Felkapcsolok egyet várok mondjuk 5percet aztán lekapcsolom, aztán felkapcsolom a következőt felmegyek megnézni mivan:
1. a lámpa ég megvan a kapcsoló
2 a lámpa nem ég
-a körte meleg ezért az első volt az
-a körte hideg ezért az eddig nem használt kapcsoló a megoldás
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.04.14. 21:02:22

FONTOS: Én nem tudom a megoldást, csak azt hogy egy megoldása van (illetve kettő, hisz két szám kell). Annak h Barçásra írtam nincs köze a megoldáshoz, nekem varázslóval mesélték...[/quote]

HAli!
Namost először is nem biztos hogy 2 megoldása van,hiszen nem szükségszerűen különböző számok.
Másodszor nekem is gyanús,hogy innen valamilyen info kimaradt..
Ha mégsem akkor tévedtem és bocs!

De kumma kíváncsi vagyok:-)
Rinku
Director del Fútbol

2010.04.14. 20:39:54

Hát tőled több kreativitást nem is vártam... Ahelyett, hogy hülyeségeket írsz, legalább használhatnád egyszer az agyadat...

A másik; ha tudja, hogy alá van aknázva, miért menne oda? Nem úgy kell értelmezni a feladatot, hogy öngyilkos akar lenni, hanem, hogy meg fog halni, nem tud mit csinálni...
kurdt
Megmentő :)

2010.04.14. 19:59:53

Tivornya írta:Ez most a hány éves a kapitány kategória, vagy van megoldása is? Mert ha van megoldás, akkor viszont kimaradt sztem 1-2 infó :)
Is-is és nem maradt ki semmi.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Rinku
Director del Fútbol

2010.04.14. 19:52:50

ElBartimaeus írta:Most találtam egy rejtvényes lapot, egyet megosztok, bár a megfejtés nincs meg hozzá, ezért ha valaki esetleg ismeri, akkor átveheti a "karmesteri posztot".

Egy férfi a úza táblában van. Tudja, hogyha elér a közepéhez, akkor meghal, mégis odamegy.

Egyelőre nincs ötletem, lehet hogy valamilyen hosszabb történetet kell kitalálni, ez esetben már most feladom. :D
Kiugrott egy repülőgépből ejtőernyő nélkül! :wink: Ez a megfejtés! :)

szerk.: hülyén van megfogalmazva a rejtvény.
Egy búzatábla kellős közepére tart egy ember. Tudja, hogy ha elér a közepéhez, meg fog halni. Miért? - ez a helyes kérdés! :wink:

Ha valaki ismer iyleneket, írhat még! :D

Adok egyet én is:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2010.04.14. 20:00:07-kor.
Tivornya
Capitá del Barça

2010.04.14. 18:49:58

Ez most a hány éves a kapitány kategória, vagy van megoldása is? Mert ha van megoldás, akkor viszont kimaradt sztem 1-2 infó :)
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
kurdt

2010.04.14. 18:46:51

hú de rég nem volt itt semmi....
na én tegnap hallottam egy ütőset....
kedvetekért (meg a sajátomért) "barçásítottam", iszonyat nehéz:

Pep Londonba készül, hogy Wengerrel tárgyaljon Fabregas leigazolásáról. Előtte azonban magához hívatja Xavit és Iniesta-t és a következőt mondja nekik:

FONTOS: Én nem tudom a megoldást, csak azt hogy egy megoldása van (illetve kettő, hisz két szám kell). Annak h Barçásra írtam nincs köze a megoldáshoz, nekem varázslóval mesélték...
Kép
kurdt

2010.03.01. 22:01:24

MichaaBee írta:
kurdt írta:
MichaaBee írta:VAPPAXTIMIH
esetleg

VAPPAXFIMIS
Huh, szerintem nem ugyanarra gondoltunk, de mindenesetre pü-ben (vagy itt sárgával) küldd el, hogy mire gondoltál. :)
ment a PÜ
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.03.01. 21:48:59

kurdt írta:
MichaaBee írta:VAPPAXTIMIH
esetleg

VAPPAXFIMIS
Huh, szerintem nem ugyanarra gondoltunk, de mindenesetre pü-ben (vagy itt sárgával) küldd el, hogy mire gondoltál. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Lezárt