Csikorogjanak a fogaskerekek
- istyke6
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Megy egy ember a lovaval a sivatagban. Egyszer eler egy oazishoz. Pihenni akar. A to kozepen van egy fa. Ide szeretne kikotni a lovat, de nem tud beuszni , mert tele van krokodilokkal a viz. Segitsegere csak egy olyan hosszu kotele van , mint a to atmeroje. Hogyan koti ki a lovat?(eleg egyszeru)
I <3 FCB
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Vagy úgy bebaszcsizott a bárban, hogy csak a 3 nap van meg neki, a többi kiesettkristop írta:szerintem ez már kétszer is volt ittFecooo írta:nem akarok felhúzni senkit, de ma hallottam egy nagyon idióta fejtörőt:
egy cowboy vándorolt-vándorolt hű cimborájával (lovával) a vadnyugaton...
egy szombati napon megszállt egy városban. 3 napot töltött el ott és pénteken távozott.
hogy lehet ez?
péntek a lova

De persze kristop megoldása sem rossz

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
- Barça C
Valaki talált erre megoldást?kurdt írta: Pep Londonba készül, hogy Wengerrel tárgyaljon Fabregas leigazolásáról. Előtte azonban magához hívatja Xavit és Iniesta-t és a következőt mondja nekik:
- Gondoltam két, 1-nél nagyobb számra. E két szám nem szükségszerűen különbözik egymástól. Összegük nem éri el a 100-at.
- Xavi, - folytatta - neked csak a két szám szorzatát súgom meg; Andrés, neked csak a két szám összegét.
Pep meg is súgta nekik egyesével, amit meg kellett, majd elutazott Londonba.
Másnap Xavi és Iniesta találkoznak a Ciutat Esportiva Joan Gamperben.
- Nem tudom, melyik az a két szám. - mondta Xavi.
- Gondoltam, hogy nem fogod tudni, melyik az a két szám - válaszolta Iniesta.
- Mostmár tudom, melyik az a két szám. - jelentette ki Xavi.
- Mostmár én is tudom, melyik az a két szám. - kontrázott Iniesta...
Melyik két számra gondolt Pep?
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
William Lingmessideco írta:Ide teszem fel a kérdést. Ki volt az a játékvezető, aki vezetett vb- és olimpiai döntőt is(Foci természetesen)

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Perrerón már szakadokPerrero írta:nem érdekel melyik az, felkapcsolom mind3at.Rinku írta:
Van egy emeletes ház. Te a földszinten állsz és van előtted 3 kapcsoló. A feletted levő házban, az első emeleten van egy lámpa. A 3 kapcsoló közül az egyikkel lehet felkapcsolni a villanyt. Hogy tudod megállapítani, hogy melyik a helyes kapcsoló, ha csak egyszer mehetsz fel megnézni, hogy ég e a villany?
szerk.: Nagyon szemét feladvány, de ezeket ezért szeretjük!alá van aknázvagy búzatábla kellős közepére tart egy ember. Tudja, hogy ha elér a közepéhez, meg fog halni. Miért? - ez a helyes kérdés!

szerintem ez már kétszer is volt ittFecooo írta:nem akarok felhúzni senkit, de ma hallottam egy nagyon idióta fejtörőt:
egy szombati napon megszállt egy városban. 3 napot töltött el ott és pénteken távozott.
hogy lehet ez?

péntek a lova
nem akarok felhúzni senkit, de ma hallottam egy nagyon idióta fejtörőt
:
hogy lehet ez?
szerk: akkor nem olvastam...
köszi kristop

hogy lehet ez?

szerk: akkor nem olvastam...
köszi kristop

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.05.06. 20:58:55-kor.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szakállas egyébként, meg több hasonló is van, de ez szimplán az emberi logikára épül:
Gondolj egy számra 1 és 9 között. Ezt szorozd meg 9-el. Majd az így kapott számjegy két jegyét add össze egymással. Ebből az egyjegyű számból vonj ki 5-t. Ez a szám biztos, hogy nem lehet több 5-nél. Ez után a szám alapján gondolj egy betűre. Ha 1 akkor A, ha 2 akkor B, ha három akkor C, ha 4 akkor D, ha 5 akkor E. Ha megvan a betű ezután ezzel a kezdőbetűvel gondolj egy európai országra. Ha ez is megvan akkor ennek az országnak a 3. betűjével gondolj egy színre, ha meg van a szín is akkor ennek a színnek a 3. betűjével gondolj egy madárra.
Dániában minden rigó narancssárga?
Gondolj egy számra 1 és 9 között. Ezt szorozd meg 9-el. Majd az így kapott számjegy két jegyét add össze egymással. Ebből az egyjegyű számból vonj ki 5-t. Ez a szám biztos, hogy nem lehet több 5-nél. Ez után a szám alapján gondolj egy betűre. Ha 1 akkor A, ha 2 akkor B, ha három akkor C, ha 4 akkor D, ha 5 akkor E. Ha megvan a betű ezután ezzel a kezdőbetűvel gondolj egy európai országra. Ha ez is megvan akkor ennek az országnak a 3. betűjével gondolj egy színre, ha meg van a szín is akkor ennek a színnek a 3. betűjével gondolj egy madárra.
Dániában minden rigó narancssárga?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
A feladatból nem maradt ki semmi, ennyiből is meg lehet oldani, de már/még nem tudom, hogy hogy.kurdt írta:hú de rég nem volt itt semmi....
na én tegnap hallottam egy ütőset....
kedvetekért (meg a sajátomért) "barçásítottam", iszonyat nehéz:
Pep Londonba készül, hogy Wengerrel tárgyaljon Fabregas leigazolásáról. Előtte azonban magához hívatja Xavit és Iniesta-t és a következőt mondja nekik:
- Gondoltam két, 1-nél nagyobb számra. E két szám nem szükségszerűen különbözik egymástól. Összegük nem éri el a 100-at.
- Xavi, - folytatta - neked csak a két szám szorzatát súgom meg; Andrés, neked csak a két szám összegét.
FONTOS: Én nem tudom a megoldást, csak azt hogy egy megoldása van (illetve kettő, hisz két szám kell). Annak h Barçásra írtam nincs köze a megoldáshoz, nekem varázslóval mesélték...

Tökéletes a megoldás!gergo9 írta:Hát van egy egyedi megoldásom
Felkapcsolok egyet várok mondjuk 5percet aztán lekapcsolom, aztán felkapcsolom a következőt felmegyek megnézni mivan:
1. a lámpa ég megvan a kapcsoló
2 a lámpa nem ég
-a körte meleg ezért az első volt az
-a körte hideg ezért az eddig nem használt kapcsoló a megoldás

Football, bloody hell. /SAF/
Ég a búzatábla befelé, ezért még próbálja menteni az öreg a menthetőt, de eléri a tűz?! 

Tudom a megoldást, de mielőtt megmondom, egy kis nehezítés:Rinku írta: Adok egyet én is:
Van egy emeletes ház. Te a földszinten állsz és van előtted 3 kapcsoló. A feletted levő házban, az első emeleten van egy lámpa. A 3 kapcsoló közül az egyikkel lehet felkapcsolni a villanyt. Hogy tudod megállapítani, hogy melyik a helyes kapcsoló, ha csak egyszer mehetsz fel megnézni, hogy ég e a villany?
szerk.: Nagyon szemét feladvány, de ezeket ezért szeretjük!
ugyanez a feladvány, csak 4 kapcsolóval

-
- Director del Fútbol
Hát van egy egyedi megoldásomRinku írta:
Van egy emeletes ház. Te a földszinten állsz és van előtted 3 kapcsoló. A feletted levő házban, az első emeleten van egy lámpa. A 3 kapcsoló közül az egyikkel lehet felkapcsolni a villanyt. Hogy tudod megállapítani, hogy melyik a helyes kapcsoló, ha csak egyszer mehetsz fel megnézni, hogy ég e a villany?![]()

Felkapcsolok egyet várok mondjuk 5percet aztán lekapcsolom, aztán felkapcsolom a következőt felmegyek megnézni mivan:
1. a lámpa ég megvan a kapcsoló
2 a lámpa nem ég
-a körte meleg ezért az első volt az
-a körte hideg ezért az eddig nem használt kapcsoló a megoldás
FONTOS: Én nem tudom a megoldást, csak azt hogy egy megoldása van (illetve kettő, hisz két szám kell). Annak h Barçásra írtam nincs köze a megoldáshoz, nekem varázslóval mesélték...[/quote]
HAli!
Namost először is nem biztos hogy 2 megoldása van,hiszen nem szükségszerűen különböző számok.
Másodszor nekem is gyanús,hogy innen valamilyen info kimaradt..
Ha mégsem akkor tévedtem és bocs!
De kumma kíváncsi vagyok:-)
HAli!
Namost először is nem biztos hogy 2 megoldása van,hiszen nem szükségszerűen különböző számok.
Másodszor nekem is gyanús,hogy innen valamilyen info kimaradt..
Ha mégsem akkor tévedtem és bocs!
De kumma kíváncsi vagyok:-)
Hát tőled több kreativitást nem is vártam... Ahelyett, hogy hülyeségeket írsz, legalább használhatnád egyszer az agyadat...
A másik; ha tudja, hogy alá van aknázva, miért menne oda? Nem úgy kell értelmezni a feladatot, hogy öngyilkos akar lenni, hanem, hogy meg fog halni, nem tud mit csinálni...
A másik; ha tudja, hogy alá van aknázva, miért menne oda? Nem úgy kell értelmezni a feladatot, hogy öngyilkos akar lenni, hanem, hogy meg fog halni, nem tud mit csinálni...
Is-is és nem maradt ki semmi.Tivornya írta:Ez most a hány éves a kapitány kategória, vagy van megoldása is? Mert ha van megoldás, akkor viszont kimaradt sztem 1-2 infó

Your village called. Their idiot is missing.
Kiugrott egy repülőgépből ejtőernyő nélkül!ElBartimaeus írta:Most találtam egy rejtvényes lapot, egyet megosztok, bár a megfejtés nincs meg hozzá, ezért ha valaki esetleg ismeri, akkor átveheti a "karmesteri posztot".
Egy férfi a úza táblában van. Tudja, hogyha elér a közepéhez, akkor meghal, mégis odamegy.
Egyelőre nincs ötletem, lehet hogy valamilyen hosszabb történetet kell kitalálni, ez esetben már most feladom.

szerk.: hülyén van megfogalmazva a rejtvény.
Egy búzatábla kellős közepére tart egy ember. Tudja, hogy ha elér a közepéhez, meg fog halni. Miért? - ez a helyes kérdés!

Ha valaki ismer iyleneket, írhat még!

Adok egyet én is:

szerk.: Nagyon szemét feladvány, de ezeket ezért szeretjük!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2010.04.14. 20:00:07-kor.
- Tivornya
- Capitá del Barça
Ez most a hány éves a kapitány kategória, vagy van megoldása is? Mert ha van megoldás, akkor viszont kimaradt sztem 1-2 infó 

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
hú de rég nem volt itt semmi....
Pep Londonba készül, hogy Wengerrel tárgyaljon Fabregas leigazolásáról. Előtte azonban magához hívatja Xavit és Iniesta-t és a következőt mondja nekik:
FONTOS: Én nem tudom a megoldást, csak azt hogy egy megoldása van (illetve kettő, hisz két szám kell). Annak h Barçásra írtam nincs köze a megoldáshoz, nekem varázslóval mesélték...

ment a PÜMichaaBee írta:Huh, szerintem nem ugyanarra gondoltunk, de mindenesetre pü-ben (vagy itt sárgával) küldd el, hogy mire gondoltál.kurdt írta:esetlegMichaaBee írta:VAPPAXTIMIH
VAPPAXFIMIS![]()

Huh, szerintem nem ugyanarra gondoltunk, de mindenesetre pü-ben (vagy itt sárgával) küldd el, hogy mire gondoltál.kurdt írta:esetlegMichaaBee írta:VAPPAXTIMIH
VAPPAXFIMIS

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2