2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ebben az egyetlen szomorú,hogy kísértetiesen hasonlít ez az eset az Eto'o-val történtekre.Mármint nem a 2 játékosé,hanem Guardiola viszonyulása a dolgokhoz.Ugyanígy dicsérte Eto'o-t,ahogy említetted,hogy Tourét dicséri.A legfájóbb az egészben,hogy sem akkor,sem most(adja Isten,hogy ne így legyen)nem fogjuk megtudni az igazságot távozás esetén.bigpeter írta:[b]Yaya-t megkell tartani[/b], szerintem az utolsó meccsen bebizonyította, hogy mennyit ér/tud! Nem is beszélve a tavalyi évről, csak a kapuba nem állt be, bár ha Pep azt mondta volna neki.. és lehet, hogy ott is helyt állt volna.
Én már arra is gondoltam, hogy esetleg Guardiolával nem jön ki, de ez sem igaz, mert Pep folyamatosan kiemeli és dícséri - már amikor játszhat! Nem tudom mi lehet a háttérben, de az biztos, hogy a rotáció nála nem igazán jól jött ki és akkor finoman fogalmazok.
Elég rosszul ismered a barca játékrendszerét, ha ezt állítod. Amikor igazán sikeresek voltunk, akkor mindig volt a pályán egy klasszikus vkp. (2004-2005-ben és 2005-2006-ban is, hisz Ini akkor még nem volt stabil kezdő, a Deco-Xavi kettős mögött Van Bommel, Edmilson vagy Motta játszottak, 2005-2006-ban Xavi sokáig sérült volt, akkor sokszor kettő is játszott a felsoroltak közül; tavaly és idén meg ugye imsert, hogy kik voltak mindig ott, Busi vagy toure). Kell az egy ilyen stabil vkp, még akkor is, ha a csapat letámadás és védekezés szintén nagyon erős. Ezt jól tudod. Xavi, Iniesta és Fabregas megférnek egymás mellett, de nem egyszerre mindhárman. Ini sérülékeny, Xavi meg már 30. Hidd el, hogy közel ugyanannyit játszanának. Jönnek az eb selejtezők, néha lehet pihentetni egy-egy meccset. Sérülések, eltiltások stb. Nem lesz nehéz megoldani. A legerősebb kezdő pedig nálam ez lenne jövőre:raul72 írta:Először is Xavi meg Fabregas is játszottak védekező kp-ást és együtt 2-en megtudnák oldani , maúgy meg a barcában nem a labdaszerzőn van a hangsúly hanem a csapat letámadásban , ez az amit rohadt jól csináltok ...
Amúgy meg akkor kit hagynátok ki ? Fabregas sztetek a padon akar csücsülni , mikor az Arsenalban csk ? Vagy esetleg Xavi vagy Iniesta fog ? Azt meg előre megmondom h Ibra és Villa nem jók egyszerre ... Nagyon nem illenek össze. Villának egy olyan pár kell mint pl Torres vagy meg nem kell még1 csatár mellé. Ibra meg inkább még 1 Villa
Én sem fifa 10 szerint csak sztem ezek közül senki nem fogja tűrni h padozzon
Nagyon jól hangzik Titinho.Titinho írta:Na...
Most meg az AS már biztosra veszi a megállapodást, szerintük befejezték a tárgyalásokat és 40 millió euróban állapodtak meg a felek. Írják, hogy korábban szóltak az árról olyan hírek, hogy 50 millió euró, 45+3 és 42+3+3 millió, de végül 40 millió lett a vége és kiemelik, hogy juttatások nélkül!
Bruttó 7 millió lesz a fizetése szerintük és holnap reggel jelentik be hivatalosan is a transzfert!
Nagyon remélem, hogy ez lesz az igaz!
Hát Titinho köszi a híreket és remélem mikor holnap hazaérek suliból és feljövök Eurobarca-ra majd azt látom, hogy: Villa a Barcáé!Titinho írta:Na...
Most meg az AS már biztosra veszi a megállapodást, szerintük befejezték a tárgyalásokat és 40 millió euróban állapodtak meg a felek. Írják, hogy korábban szóltak az árról olyan hírek, hogy 50 millió euró, 45+3 és 42+3+3 millió, de végül 40 millió lett a vége és kiemelik, hogy juttatások nélkül!
Bruttó 7 millió lesz a fizetése szerintük és holnap reggel jelentik be hivatalosan is a transzfert!
Szólhattál volna előbb is. Akkor megspóroltuk volna ezt a 40 millát.raul72 írta:Azt meg előre megmondom h Ibra és Villa nem jók egyszerre ... Nagyon nem illenek össze.
Ha ez így igaz akkor ez már sokkal ésszerűbbnek tűnik. Sokkal inkább elfogadható. Köszi Titinho az infókat!!!!!Titinho írta:Na...
Kösz a híreket. Ez már akkor elég biztosnak tűnik.Titinho írta:Körbenéztem kicsit a spanyol lapoknál. Természetesen mind mást ír:
AS: 45 millió euró, 4 évre jön, bruttó 7 millió lesz a fizetése.
MARCA: 42 millió euró + különböző juttatások teljesítmény után.
MUNDO: 50 millió, 4 évre
SPORT: Na a Sport az nem ír semmi konkrétumot, csak azt, hogy már teljes a megállapodás és már csak a fizetési módról kell megegyezni.
Sajnos tavaly nyár óta egy ilyen játékos ennyibe kerül. Tetű arabok, meg hóbortos spanyol építőipari vállalkozók.Rivaldo11 írta: Amúgy nagyon sok az az 50 misi, remélem kamu.
Először is Xavi meg Fabregas is játszottak védekező kp-ást és együtt 2-en megtudnák oldani , maúgy meg a barcában nem a labdaszerzőn van a hangsúly hanem a csapat letámadásban , ez az amit rohadt jól csináltok ...Sanama írta:Ne haragudj,de egy realostol nem vártam mást. Jellemző,ti támadni szeretnétek,vagyis csak támadó játkost a csapatban tudni.raul72 írta:Nem tudom nekem így hirtelen egy 4-4-2 jut eszembe :
---------Fabregas--Xavi-----
Messi---------------------------Iniesta
--------------Ibra----Villa----------
Ez nálam már csak azért hülyeség mert ugye az egész utánpótlásotok a 4-3-3ra épül hülyeség sztem ez(ezt mostanában Pep is játszatja csak akkor Messi megy középre . hülyeségnek tartom)
Akkor Villa meg Ibra egyszerre apályán sztem sok . És akkor még ott van a padon Pedro meg Bojan ... Én nem azért de a barca helyében a Messi-Bojan-Pedro 3-ast eröltetném elől mert elég jók vagytok mikor 3-an együtt ők vannak fennt. Mondjuk Villa meg Ibra is 30-hoz közelít , addig meg had fejlődjön Bojan meg Pedro ...
Felhívom a figyelmed,hogy ilyen sosem lesz.
Vagyis Sergio/Keita/TOure 3mas közül egy mindig a pályán lesz,védekezés tudod,labdaszerzés.
Ibra meg Villa pedig folyton együtt lesznek fenn,mint ahogy Henry-Eto'o is voltak.
Ez a madridista oldal?raul72 írta:Nem tudom nekem így hirtelen egy 4-4-2 jut eszembe :
Ez nálam már csak azért hülyeség mert ugye az egész utánpótlásotok a 4-3-3ra épül hülyeség sztem ez(ezt mostanában Pep is játszatja csak akkor Messi megy középre . hülyeségnek tartom)
Akkor Villa meg Ibra egyszerre apályán sztem sok . És akkor még ott van a padon Pedro meg Bojan ... Én nem azért de a barca helyében a Messi-Bojan-Pedro 3-ast eröltetném elől mert elég jók vagytok mikor 3-an együtt ők vannak fennt. Mondjuk Villa meg Ibra is 30-hoz közelít , addig meg had fejlődjön Bojan meg Pedro ...
Ne haragudj,de egy realostol nem vártam mást. Jellemző,ti támadni szeretnétek,vagyis csak támadó játkost a csapatban tudni.raul72 írta:Nem tudom nekem így hirtelen egy 4-4-2 jut eszembe :