raul72 írta:Először is Xavi meg Fabregas is játszottak védekező kp-ást és együtt 2-en megtudnák oldani , maúgy meg a barcában nem a labdaszerzőn van a hangsúly hanem a csapat letámadásban , ez az amit rohadt jól csináltok ...
Amúgy meg akkor kit hagynátok ki ? Fabregas sztetek a padon akar csücsülni , mikor az Arsenalban csk ? Vagy esetleg Xavi vagy Iniesta fog ? Azt meg előre megmondom h Ibra és Villa nem jók egyszerre ... Nagyon nem illenek össze. Villának egy olyan pár kell mint pl Torres vagy meg nem kell még1 csatár mellé. Ibra meg inkább még 1 Villa
Én sem fifa 10 szerint csak sztem ezek közül senki nem fogja tűrni h padozzon

Elég rosszul ismered a barca játékrendszerét, ha ezt állítod. Amikor igazán sikeresek voltunk, akkor mindig volt a pályán egy klasszikus vkp. (2004-2005-ben és 2005-2006-ban is, hisz Ini akkor még nem volt stabil kezdő, a Deco-Xavi kettős mögött Van Bommel, Edmilson vagy Motta játszottak, 2005-2006-ban Xavi sokáig sérült volt, akkor sokszor kettő is játszott a felsoroltak közül; tavaly és idén meg ugye imsert, hogy kik voltak mindig ott, Busi vagy toure). Kell az egy ilyen stabil vkp, még akkor is, ha a csapat letámadás és védekezés szintén nagyon erős. Ezt jól tudod. Xavi, Iniesta és Fabregas megférnek egymás mellett, de nem egyszerre mindhárman. Ini sérülékeny, Xavi meg már 30. Hidd el, hogy közel ugyanannyit játszanának. Jönnek az eb selejtezők, néha lehet pihentetni egy-egy meccset. Sérülések, eltiltások stb. Nem lesz nehéz megoldani. A legerősebb kezdő pedig nálam ez lenne jövőre:
V.V.
Alves Puyol Pique Abidal/Maxwell (rotáció)
Toure(ha marad)
Xavi Iniesta
Messi Ibra/Bojan Villa
Esetleg megkeverve a lapokat Messi árnyékék. Fabregas pedig az elsőszámú kp-ás csere, amivel biztos vagyok benne, hogy legalább 15-20 meccset játszhat akár kezdőként a bajnokságban (plusz a cserék illetve a kupa és a bl). A remélhető trófeák és az okos motiválás mellett ez tetszeni fog neki. Elvégre csk az Arsenalban, ahol nem nyersz semmit, vagy a világtörténelem egyik legjobb csapatában dolgozni/harcolni a trófeákért, még ha nem is n1-ként. Melyiket választanád? Én tuti az utóbbit. Összehasonlíthatatlanul nagyobb motiváció. Nem beszélve arról, hogy 1-2 éven belül tuti átveheti Xavi helyét. (reméljük minél később, csak reális akarok lenni)
Villa és Ibra pedig a mi játékrendszerünkben megférne egymás mellett, Villa Henry tavalyi helyét/szerepét venné át. Illetve a sokszori helycsere is indokolt lenne.