2010.05.19. 15:09:22
Eddig nem szóltam hozzá, mert nem akartam vele foglalkozni! Nekem személy szerint, nem kenyerem a védekezés, annak ellenére, hogy tudom, ma már nincs nélküle foci. Ő megváltoztatta bennem ezt a szerepkört, és megmutatta, hogy milyen hatékonyan lehet a támadásokat is segíteni. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem jobban fájna ha elmenne, mint tavaly Eto! Azt is sajnáltam, de Eto mindig csinálta a fesztivált és ezért sok esetben nem volt szimpatikus. Yaya más, igazi profi, soha nem mondott rosszat senkire, sőt még nyilatkozni sem nagyon szokott, ha jól emlékszem. Ami a lényeg, jelen pillanatban a posztján a világ legjobbja, ezért nem értem mi folyik körülötte. Busquets nem rossz, de még van mit tanulnia. Nem akarom kritizálni Pepet, de egyszer Mocsai tanár úr, azt mondta nekünk a TF-en, hogy egy edzőt a játékosai teszik naggyá. Ezek után, én úgy gondolom, hogy tavaly nem lettünk volna hatkupás csapat, ha nincs velünk Yaya, és Pep sem emlkedhetett volna ilyen magasságokba.
Remélem nem felejti el ezeket.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!