Yaya Touré

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.05.22. 22:34:20

Fecooo írta:
nem értek egyet... sokszor defektes volt a játékunk, és ha nincs Leo, nincs egy darab trófea se... (= sokszor rossz volt a játékunk felfogása, nem volt meg a kellő kapcsolat a támadók és a középpályások között, így igenis észrevehető volt a különbség...)
Ez így igaz, viszont így is simán duplázhattunk volna idén a játék alapján. Az már-már félelmetes ,hogy közel sem volt ez maximum a csapattól. Messi pedig olyan plusz aminek örülni kell, nem kell gondolkodni, hogy mi lenne nélküle, ha előfordul ez vmikor akkor majd fájhat a fejünk :)

Egy valamit tudok tanácsolni már egy hete: törődjetek bele, hogy Yaya elmegy. Mindenki sajnálja, mindenki dühös, de tök fölösleges jövő nyárig itt sírni. Aki nézte egész szezonban a csapatot az láthatta, hogy Yaya nem fog maradni, mert nem játszik. Ez ilyen egyszerű.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.22. 22:33:58

valóban gyengébb volt idén a játék valamelyest, de ez várható volt de nem azért mert Yaya keveset játszott.
Mint írtam több embertől is javulást várok , amiben a képességeket ismerve okkal lehet bízni (így Sergion még keveseb fog múlni, nem mintha félteném)
Roniee21
Capitá del Barça

2010.05.22. 22:16:46

Egyetértek Fecoo kollégával.
Plusz még annyit hozzátennék,kicsit "babonásan",hogy anno 2003-ban Makelele is a Chelseahez ment. :wink:

Számomra és még többmillió ember számára is ÉRTHETELEN,MEGALAPOZATLAN,FELFOGHATATLAN,ELMEFOGYATÉKOSSÁGRA
valló cselekedet lenne az ő eladása/elherdálása/stb... :cry:

MARADJ YAYA TOURÉ!!!!!!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2010.05.22. 22:14:46

Fecooo írta:nem értek egyet... sokszor defektes volt a játékunk, és ha nincs Leo, nincs egy darab trófea se... (= sokszor rossz volt a játékunk felfogása, nem volt meg a kellő kapcsolat a támadók és a középpályások között, így igenis észrevehető volt a különbség...)
OFF:

ez így igaz. nem mertem eddig sehol leírni, mert egyből mindenki nekem ugrott volna, de leo nélkül a bajnokságot biztos nem nyertük volna.
plusz azt vettem észre, ha xavi és iniesta közül ha az egyik nincs pályán "haloványak" vagyunk.

ennek persze semmi köze touréhoz. :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.22. 22:14:24

de van Leo és még egy pár egészen jó játékos :D
Iniesta , Ibra , Alves és még Xavi játékától is többet várok jövőre(+Villa)
Temetni a csapatot egy ember távozása miatt ( aki nem volt meghatározó idén , persze nem csak saját hibájából,sőt) több , mint viccesnek tartom...
Nagyon jó kis közösség jött itt össze , akik megérdemlik, hogy bízzunk bennük...
de ti tudjátok, én mindenesetre míg ti Pepet savazzátok majd jövőre , én élvezni fogom a csapat játékát .
Jönni fognak a győzelmek :twisted:
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.22. 22:05:03

barcalaci84 írta:
ziipp írta:Ezt Makélélé eladásához tudnám hasonlítani. A Reál akkor kezdett lecsúszni... Busquets is jól játszik, de objektívan nem lehet kérdés, hogy Touré jobb játékos. Eto'o elengedésének nem volt józan indoka, ennek se lenne.
az idei szezon volt a bizonyíték hogy Toure nélkül is a világ egyik legerősebb csapata a vagyunk.
Idén is nagyszerű szezont zártunk , kis szerencsével ( ami elengedhetetlen) mindhárom sorozatot nyerhettük volna, sehol se szerepeltünk le , sőt...
a szurkolónak szurkolni kell , nem sopánkodni
Touréval vagy Toure nélkül , de biztos hogy jövőre is benne lesz a félsz a csapatokban , ha velünk kerülnek szembe...
nem értek egyet... sokszor defektes volt a játékunk, és ha nincs Leo, nincs egy darab trófea se... (= sokszor rossz volt a játékunk felfogása, nem volt meg a kellő kapcsolat a támadók és a középpályások között, így igenis észrevehető volt a különbség...)
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.22. 22:01:07

ziipp írta:Ezt Makélélé eladásához tudnám hasonlítani. A Reál akkor kezdett lecsúszni... Busquets is jól játszik, de objektívan nem lehet kérdés, hogy Touré jobb játékos. Eto'o elengedésének nem volt józan indoka, ennek se lenne.
az idei szezon volt a bizonyíték hogy Toure nélkül is a világ egyik legerősebb csapata a vagyunk.
Idén is nagyszerű szezont zártunk , kis szerencsével ( ami elengedhetetlen) mindhárom sorozatot nyerhettük volna, sehol se szerepeltünk le , sőt...
a szurkolónak szurkolni kell , nem sopánkodni
Touréval vagy Toure nélkül , de biztos hogy jövőre is benne lesz a félsz a csapatokban , ha velünk kerülnek szembe...
ziipp
Capitá del Barça

2010.05.22. 21:49:04

Ezt Makélélé eladásához tudnám hasonlítani. A Reál akkor kezdett lecsúszni... Busquets is jól játszik, de objektívan nem lehet kérdés, hogy Touré jobb játékos. Eto'o elengedésének nem volt józan indoka, ennek se lenne.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.22. 21:42:03

a 25 millio érte tényleg aprópénznek tűnik, de ezek csak találgatások...
Amíg nem idéznek senkit a klubvezetésből addig ezeket nem kell komolyan venni (ez vonatkozik minden átigazolási hírre)
Sokan túl komolyan veszik a sajtó ún. "értesüléseit" :D ...
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.22. 21:22:04

Én is letettem már a "lázadásról", Touré eladása már eldöntött tény és nincs ellene apelláta. Mi csak a nemtetszésünket tudjuk csak kifejezni ezen a fórumon, de már nem sokakat érdekel ez sem!
Kép
Kép
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2010.05.22. 21:18:59

Egy dolog lesz megemészteni ha eladjuk, de ha ilyen "szaros" 25 milláért megy el, akkor aztán végleg kiröhögöm az egész vezetést. Ha Cesc-ért 45-t akarnak, akkor 50 millától lehet leülni beszélni arról hogy Touré-t elvigyék.
don gamper
Capitá del Barça

2010.05.22. 21:03:51

Még egy apróság!! szerencsére nem mi döntünk sőt talán a véleményünkre sem kiváncsi senki.....Tehát hajrá Pep!!!
A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.22. 20:49:09

Pepnek vannak megkérdőjelezhető döntései, nem is egy , de az elvitathatatlan tőle , hogy óriási szerepe van abban , hogy a klub aranykorát élhetjük meg. Olyan nagybetűs csapattá formálta ezeket a kiváló játékosokat, hogy nem lehet rá haragudni...Ő fontosabb eleme a csapatnak , mint Yaya...(mégha hibázik is)
a saját embereiben bízik, sokszor a szakmai dolgoknál is vannak fontosabb tényezők, amok ahhoz szükségesek , hogy egy nyerő csapatot tartsál fenn...
FCB1899
Barça C

2010.05.22. 20:48:05

Tény hogy Yaya az egyik legjobb a posztján,de szerintem se kell ennyire szidni Pep-et.Ha egy játékos miatt szétesne a konkrét védelmünk,nem nyertünk volna 6 kupát,nem végeztünk volna 99 ponttal a bajnokságban.Én személy szerint utálom Busit,főleg az Inter elleni Oscar-díjas mutatványa óta,de ő is elég jó játékos,képes pótolni Yaya-t.

Az ára tényleg szánalmas,50 misit simán érne...de Ibra igazolása is hülyeség volt mondjuk,egy Eto'o-Ibra szimpla csere pont jó lett volna:P
ezzel arra célzok hogy nem az ésszerű igazolás Pep erőssége,de nyilván tudja mit csinál,kétszer nem hiszem hogy fog ekkora hülyeséget csinálni...

Azis lehet hogy megvan már kit akar Yaya helyett,csak nem hozták még nyilvánosságra(bár hogy ki tudná raendesen pótolni Tourét,azt passzolom xd)
(nem Máskeránóra gondoltam)

De még az se biztos hogy elmegy,legjobb lenne ha maradna :)
hölör
Jugador del Barça

2010.05.22. 20:46:14

Azért srácok egy kicsit több bizalmat és alázatot Peppel meg a többiekkel szemben. Txiki, mint báb, na pls ne essünk ennyire ki a szerepünkből.
Toure jó játékos, látjuk minden megmozdulásán, de valamiért Pep nem számol vele. Busquets-et imádja a publikum és azt mondani, hogy nem hajt az butaság. Való igaz gyengébb felépítésű, mint Toure, de hogy nem hajtana ez ökörség.
Pep és az egész stáb célja a lehető legjobb Barca összeállítása a következő szezonban is (és mindegyikben), úgy tenni, hogy nekik nem ez a céljuk dühítő butaság. Sajnos úgy tűnik, hogy az ő szemszögükben nem fér bele Toure ebbe a kezdőcsapatba.
Az igazat megvallva kezd kicsit sok lenni ez a hype Yayával kapcsolatban.

Az utolsó fordulóban volt szerencsém kint lenni Barcelonában élőben megnézni a meccset és bántó volt nézni, hogy mikor elment a labda Toure tüntetően elkezdett sétálgatni visszafelé, míg a többiek szaladtak visszaszerezni. Ez számomra azt jelenti, hogy biztosan eligazol, mert már nem hajt (hajtott) ahogy azt el lehetne (lehetett volna) várni.
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
miihii
KHAL

2010.05.22. 20:44:30

" A játékost három évvel ezelőtt a Barcelona 9 millió euróért plusz később eredményektől függő bónuszokért vásárolta a Monacótól, de úgy értékel, hogy Touré értéke jelentősen emelkedett az elmúlt években. "

Ez a legdurvább.
Csak tavaly,mondjuk májusban ha egy playa ára 20 milla,júliusban már 35 volt,játék nélkül!Elborult a piac.Erre mi mit teszünk?Egy 9 (+vmennyi) méterért vett és azóta világklasszissá magát kinövő spílert 25 körül már elengednénk,azzal indokolva,h JELENTŐSEN emelkedett az értéke.Mondom,tavaly óta csak az uborkaszezonban emelkedhetett volna ennyit.És ahogy látjuk,azóta is tartják magukat ezek a pofátlan árak...Meg azért Touré is meg-megvillantotta kvalitásait.
Bazz,csak az utolsó meccsén mutatottak értek 25 millát,és akkor még hol a többi!?(Jó,túlzok,de...)
Ezt nem akarom elhinni. [-(
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
noname
Llegenda del Barça

2010.05.22. 20:43:44

Csapat gerince?
Emberek! Azért mert divat, nem kéne Pepet és Busquetset szidni. EGy ideig divat volt Piquet, stb...
Nemtom ettől miért érzitek magatokat nagyobbnak.
Idén Busquets volt a csapat alapvkp-ja. Toure kiegészítőember volt. Mitől a csapat gerince ő? Busquets játszott és jöttek a sikerek, a szezon második felében pedig sztem nem is volt rossz meccse, sőt! MIndig kicselez 1-2 embert, ezzel rengetegszer teremt létszámfölényes helyzetet a kp-n, ezáltal helyet teremtve a többieknek. Toure egyáltalán nem volt alapember, sőt. Sajnálnám ha elmenne, de nem akkora érvágás, mint azt sokan itt beállítják. Nem véletlenül válogaott BUsquets abban a csapatban, ahova talán a legnehezebb bekerülni, sőt, a sokat istenített Marcos Sennát ki is szorította, mindezt 21 évesen!
Pep tudja mit csinál. Nagyon jól ment a csapatnak úgy is, hogy Toure egyáltalán nem volt alapember. MIndenkinek el kell fogadni a szerepét. sztem Toure mellőzésének fő oka az, hogy amikor nem játszik, hisztizik ő is és az ügynöke is. Etoo is ha nem vágja be időközönként hol ezért, hol azért a díszhisztit, nem romlik meg a helyzet közte és a klub közt.

Annak idején mindenki bírálta Piquet, mert az volt a divat. Utána, ahogy látták, hogy kiment a divatból, abbahagyták.
Jött Ibrahimovics. A szezon első felébe A LEGJOBB JÁTÉKOSUNK volt. Mindenki istenítette, ilyen klasszis, olyan klasszis, stb, most meg ugyanazok lehordják a sárga földig, hogy ilyen botlábú, olyan botlábú.
Busquets szidalmi időszak is volt egy időben, mikor szezon elején volt 1 hibája(rosszul fejelt haza) és gól lett, amdj nemsokkal azután megcsúsztatott egy labdát és az is szerencsétlenül az ellenfélhez került. Mindenki szidta, Aztán jöttek a jobb teljesítmények és megint sokan elhallgattak.
Peppel még cifrább a helyzet. Amikor idejött, sokan már lenézték, aztán ugyanazok istenítették, hogy ő a tökéletes edző, most meg úgyszintén ugyanazok hordják le, ha valami nem tetszik.

Legyen már egy kis tartásotok. Én se bírtam Henryt. Amikor jól játszott, megdicsértem, de sose kezdtem isteníteni. Ha valakit nem csíptek, mondjátok meg és nem vltoztassátok meg a véleményetek, csak mert az oldalon egyre inkább elterjedő divatszurkolók divatba hoznak vmit.

UI: ezt a hszt a Pep-topikba is berakom, hiszen ugyanúgy illik mind a kettőbe. Remélem elolvassák néhnyan és magukba néznek egy kicsit!
A Fifa egy szégyen
bonano
Barça B

2010.05.22. 20:42:20

don gamper írta:
Tudod te is tudom én is:Sacchi sokkal jobban ért hozzá. PONT!!!!
Lehet, hogy jobban ért hozzá, de ettől még - MOST, EBBEN A DOLOGBAN - nincs igaza!

Szerintem. :wink:
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.22. 20:41:59

bonano írta:
don gamper írta:Arrigo Sacchi:" Pep azt tehet, amit akar. Ezt megnyerte magának…"
Ez egy butaság, Te is tudod, én is tudom. Sacchinak ebben nincs igaza. Senki sem "szent tehén" itt!

Pepnek nagyon sok hibája van: konok, csökönyös, picikét elrugaszkodott a Földtől, és nem egyszer nagyobb az arca, mint kellene.

Mindenki pótolható. Ahogy Yaya is, nem könnyen, úgy Pep is. A kupák nem jelentenek semmit. A jövőt, a jelent nem magyarázzák meg, nem szentesítik. Aki ezt vallja, tévúton jár!
Én Pepet ugyan nem ismerem személyesen, de játékosként és most edzőként azért látom és nekem nem az jön le, hogy nagyképű lenne. Ha te jobban ismered, mint én (szomszéd vagy vagy rokon), akkor oké, hiszek neked. A kupák egy mértéket adnak, egy viszonyítási alapot. Vannak hibái ez tény, mert ő is gyarló ember. Ettől még nem lesz rosszabb ember, nem kell a fejét követelni azért, mert elad egy jó játékos (ha Eto'ót is ideveszem kettőt). Ettől még nyerhet több trófeát a Barcelonával és fog is!
Kép
Kép
Kép
don gamper
Capitá del Barça

2010.05.22. 20:35:48

bonano írta:
don gamper írta:Arrigo Sacchi:" Pep azt tehet, amit akar. Ezt megnyerte magának…"
Ez egy butaság, Te is tudod, én is tudom. Sacchinak ebben nincs igaza. Senki sem "szent tehén" itt!

Pepnek nagyon sok hibája van: konok, csökönyös, picikét elrugaszkodott a Földtől, és nem egyszer nagyobb az arca, mint kellene.

Mindenki pótolható. Ahogy Yaya is, nem könnyen, úgy Pep is. A kupák nem jelentenek semmit. A jövőt, a jelent nem magyarázzák meg, nem szentesítik. Aki ezt vallja, tévúton jár!
Tudod te is tudom én is:Sacchi sokkal jobban ért hozzá. PONT!!!!
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.05.22. 20:35:46

fanbarca írta:3: Nem Pep döntése, Touré döntött így
Nem Pep döntése???
Akkor ki a jóég tette parkolópályára? Ráadásul Busquets miatt.
Nem igazán bírom az ügynökét, de azt osztom, hogy ha milánóban Yaya játszik, akkor most nem itt ülnék, hanem a BL döntőt nézném.

Egyszerűen nem értem meg, hogy mit lát Pep busiban, amiért Yayat mellőzte.

Meg mikor Ini sérült volt, akkor is Busi - Keita duó játszott Xavi mellett. Még a hülye is látta, hogy Touré sokkal jobb előrejátékban is mint Keita. Aki nem hiszi, az nézze meg az uccsó bajnokit, vagy a tavalyi Copa del Rey döntőt, ahol az ő pazar gólja fordította meg a meccs folyását, mert ha az a gól nincs, akkor olyan pofont kaptunk volna hogy azóta is csak kammiláznánk.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.05.22. 20:35:15

Hát , én azt vallom, hogy Pepre kell bízni a csapatot! Tehát szerintem szinte akárkit eladhatna, csak egyezzen meg a Sportigazgatóval és Elnökkel!
més que un club
don gamper
Capitá del Barça

2010.05.22. 20:34:14

fanbarca írta:
davidvillabest írta:Hát nehogyelmenjen Touré mert a csapat gerincéből tépnek ki egy darabot :S!
Inkább kitépik a gerincét!
Xavi?Messi?Pique?stb stb!! heee??? pffff hagyukk mááá!!!
bonano
Barça B

2010.05.22. 20:33:54

don gamper
Capitá del Barça

2010.05.22. 20:31:23

Arrigo Sacchi:" Pep azt tehet, amit akar. Ezt megnyerte magának…"
Lezárt