2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez így igaz, viszont így is simán duplázhattunk volna idén a játék alapján. Az már-már félelmetes ,hogy közel sem volt ez maximum a csapattól. Messi pedig olyan plusz aminek örülni kell, nem kell gondolkodni, hogy mi lenne nélküle, ha előfordul ez vmikor akkor majd fájhat a fejünkFecooo írta:
nem értek egyet... sokszor defektes volt a játékunk, és ha nincs Leo, nincs egy darab trófea se... (= sokszor rossz volt a játékunk felfogása, nem volt meg a kellő kapcsolat a támadók és a középpályások között, így igenis észrevehető volt a különbség...)
OFF:Fecooo írta:nem értek egyet... sokszor defektes volt a játékunk, és ha nincs Leo, nincs egy darab trófea se... (= sokszor rossz volt a játékunk felfogása, nem volt meg a kellő kapcsolat a támadók és a középpályások között, így igenis észrevehető volt a különbség...)
nem értek egyet... sokszor defektes volt a játékunk, és ha nincs Leo, nincs egy darab trófea se... (= sokszor rossz volt a játékunk felfogása, nem volt meg a kellő kapcsolat a támadók és a középpályások között, így igenis észrevehető volt a különbség...)barcalaci84 írta:az idei szezon volt a bizonyíték hogy Toure nélkül is a világ egyik legerősebb csapata a vagyunk.ziipp írta:Ezt Makélélé eladásához tudnám hasonlítani. A Reál akkor kezdett lecsúszni... Busquets is jól játszik, de objektívan nem lehet kérdés, hogy Touré jobb játékos. Eto'o elengedésének nem volt józan indoka, ennek se lenne.
Idén is nagyszerű szezont zártunk , kis szerencsével ( ami elengedhetetlen) mindhárom sorozatot nyerhettük volna, sehol se szerepeltünk le , sőt...
a szurkolónak szurkolni kell , nem sopánkodni
Touréval vagy Toure nélkül , de biztos hogy jövőre is benne lesz a félsz a csapatokban , ha velünk kerülnek szembe...
az idei szezon volt a bizonyíték hogy Toure nélkül is a világ egyik legerősebb csapata a vagyunk.ziipp írta:Ezt Makélélé eladásához tudnám hasonlítani. A Reál akkor kezdett lecsúszni... Busquets is jól játszik, de objektívan nem lehet kérdés, hogy Touré jobb játékos. Eto'o elengedésének nem volt józan indoka, ennek se lenne.
Lehet, hogy jobban ért hozzá, de ettől még - MOST, EBBEN A DOLOGBAN - nincs igaza!don gamper írta:
Tudod te is tudom én is:Sacchi sokkal jobban ért hozzá. PONT!!!!
Én Pepet ugyan nem ismerem személyesen, de játékosként és most edzőként azért látom és nekem nem az jön le, hogy nagyképű lenne. Ha te jobban ismered, mint én (szomszéd vagy vagy rokon), akkor oké, hiszek neked. A kupák egy mértéket adnak, egy viszonyítási alapot. Vannak hibái ez tény, mert ő is gyarló ember. Ettől még nem lesz rosszabb ember, nem kell a fejét követelni azért, mert elad egy jó játékos (ha Eto'ót is ideveszem kettőt). Ettől még nyerhet több trófeát a Barcelonával és fog is!bonano írta:Ez egy butaság, Te is tudod, én is tudom. Sacchinak ebben nincs igaza. Senki sem "szent tehén" itt!don gamper írta:Arrigo Sacchi:" Pep azt tehet, amit akar. Ezt megnyerte magának…"
Pepnek nagyon sok hibája van: konok, csökönyös, picikét elrugaszkodott a Földtől, és nem egyszer nagyobb az arca, mint kellene.
Mindenki pótolható. Ahogy Yaya is, nem könnyen, úgy Pep is. A kupák nem jelentenek semmit. A jövőt, a jelent nem magyarázzák meg, nem szentesítik. Aki ezt vallja, tévúton jár!
Tudod te is tudom én is:Sacchi sokkal jobban ért hozzá. PONT!!!!bonano írta:Ez egy butaság, Te is tudod, én is tudom. Sacchinak ebben nincs igaza. Senki sem "szent tehén" itt!don gamper írta:Arrigo Sacchi:" Pep azt tehet, amit akar. Ezt megnyerte magának…"
Pepnek nagyon sok hibája van: konok, csökönyös, picikét elrugaszkodott a Földtől, és nem egyszer nagyobb az arca, mint kellene.
Mindenki pótolható. Ahogy Yaya is, nem könnyen, úgy Pep is. A kupák nem jelentenek semmit. A jövőt, a jelent nem magyarázzák meg, nem szentesítik. Aki ezt vallja, tévúton jár!
Nem Pep döntése???fanbarca írta:3: Nem Pep döntése, Touré döntött így
Xavi?Messi?Pique?stb stb!! heee??? pffff hagyukk mááá!!!fanbarca írta:Inkább kitépik a gerincét!davidvillabest írta:Hát nehogyelmenjen Touré mert a csapat gerincéből tépnek ki egy darabot :S!
Ez egy butaság, Te is tudod, én is tudom. Sacchinak ebben nincs igaza. Senki sem "szent tehén" itt!don gamper írta:Arrigo Sacchi:" Pep azt tehet, amit akar. Ezt megnyerte magának…"