2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem hosszabbított, fizetésemelést kapottfcb4ever írta:Csak azt nem értem ha egyszer ide akar jönni, akkor miért hosszabított szerződést?
Mámint Cesc.
80-100 ezer euro körül volt asszemtarich írta: Anno mennyi volt az az összeg amit nevelési költség nevén kifizetett az Arsenal ?
Anno mennyi volt az az összeg amit nevelési költség nevén kifizetett az Arsenal ?Brian 20 írta:Fabregasnak három éve van durván, hogy a Barcelonába igazoljon. A mostani az egyik és talán a legnagyobb esély rá, hogy hazatérjen.
Az elkövetkező három évben van rá esélye, hogy együtt játszon Puyollal és Xavival, példaképe Guardiola irányítása alatt.
Jelenleg még szükség van rá, csak ahogy telik-múlik majd az idő jönnek, olyan játékosok akik pótolni tudják. Szép karrier az ővé így is, de ahhoz hogy teljes legyen haza kell térnie...
Az áráról meg annyit, hogy bárki köt üzletet, az eladó igyekszik magas árat szabni, a vevő meg alacsonyat és így meg az alkudozás. Szerintem jönni fog 40 millió körüli összegért plusz lesz a szerződésében egy két apró betűs rész ami még az eredmények függvényében hozhat pár miliót az Arsenalnak.
És ha Marquez eligazol akkor még a négyes mez is szabad lesz...
köszönöm
ChigrinskiyMessithebest írta:Már bocs de kit hívtok ti állandóan Csigának?Bocsi,de még nem régen regisztráltam ezért nem tudom..
Csingriszkij, Csiga.Messithebest írta:Már bocs de kit hívtok ti állandóan Csigának?Bocsi,de még nem régen regisztráltam ezért nem tudom..
Elnézést kérek,de ez megint off.Hala Barca????Te melyik csapatnak szurkolsz?barcafan79 írta:Üdv!Tourét szerintem mindenképpen meg kéne tartani,Fabregas ráér jövőre is(ld Villa)! Márqueznek pedig adnék még egy évet,meg tudja oldani a rábízott feladatokat! Hala Barca!
Ugyanazt csinálja az Arsenal mint tavaly a Valencia. Majd jövőre.Sanama írta:Sport,Elmundo a következőket írja.
Laportéák hajnlandóak lennének 45millió Eurót adni az Arsenalnak Fabregasért cserébe,de Arsene Wenger megmakacsolta magát,és dacból,már csak azért sem hajlandó beszélni,tárgyalni a Barcelonaval.
95%ra veszem,hogy a VB után fog eldőlni Fabregas sorsa,azt is tutira veszem,hogy jön,csak Wenger most még keménynek akar tűnni.
Nem fogja ő ott tartani Fabregast,ha el akar jönni...
Hát szerintem csak poénnak írta.Fecooo írta:aynas írta:Fabregas 60 milla?
Toure 25-30
Henry 7-8
Marquez 5
Cacares 7-8
Hleb 5
Henrique 5
és már meg is van az áranem kéne annyit szarozni.
hát jah, és akkor az eddig is szűkös keretünk csak rosszabb lenne, vmint egy év alatt kb a felét buknánk a tavalyi játékosokra fizetett pénznek... ne is haragudj, de kevés nagyobb hülyeséget olvastam ennél, pedig van "verseny ebben a kategóriában"...bocsi
Yaya maradjon, vmint Rafának is adnék még 1 évet, hiszen csigát még így is lejátszotta a pályáról, pedig tény, h sajnos eljárt felette is az idő...
Mert ő akar visszajönni.Tomsa írta:Hleb azt ajánlja Cesc-nek, hogy ne térjen vissza hozzánk...
via sport.es
aynas írta:Fabregas 60 milla?
Toure 25-30
Henry 7-8
Marquez 5
Cacares 7-8
Hleb 5
Henrique 5
Inkáb maradjon Touré, adjuk még Keirissont meg Botíát 20 + Keitát és kész.aynas írta:Fabregas 60 milla?
Toure 25-30
Henry 7-8
Marquez 5
Cacares 7-8
Hleb 5
Henrique 5
Fantasztikus ötletnek tartom, de csak ha Cáceres nem jön vissza. Belletti-t mindig is bírtam, sajnáltam, mikor eladtuk, a 2006-os BL döntőben lőtt gólja pedig az egyik kedvenc gólom (a másik Rivaldo híres ollozósa). Rengeteget köszönhetek annak a gólnak, akkortól számítom a Barca-mániám időpontját. Előtte is ők voltak a legszimpatikusabb klubcsapat (Kluivert, Rivaldo, stb.), de az a gól mindent megváltoztatott, azelőtt a klubfoci annyira nem is érdekelt, csak pár meccset néztem. Na de nem folytatom, nem akarom szétoffolni a fórumot.Joee777 írta:Dani Alves lehetséges cseréjén gondolkodtam, és eszembe jutott egy név. Nyilván a sokak által emlegetett Azpilicueta jó választás lenne, de az ilyen fiatal tehetségekkel az a baj, hogy játszani akarnak, és ha nem kapják meg a kellő percet, akkor csak feszültséget generálnak. Szerintem ha cserét akarunk igazolni Dani mögé, akkor én idősebb játékost választanék, mint amilyen Sylvinho is volt a bal oldalunkon. Tavaly felmerült Cicinho vagy Eboué neve, akik nem lettek volna rossz jelöltek szerintem. Az én ötletem azonban Juliano Belletti visszaigazolása lenne. Rutinos, tapasztalt védő, aki ismeri a Barca játékát. Kötődik is valamennyire a klubhoz, tehát a közönség biztos jobban elfogadná. 33 éves tehát simán elviselné, hogy csak második alternatíva lenne, mégis ha pályára kerül tud hozzátenni a játékhoz. A Chelsea-ben játszott középpályán is, de szerintem ott annyira nem hatékony. És a legnagyobb előnye, hogy lejár a szerződése, és a VB után szabad ügynökké válik, mert Anchelotti nem akar hosszabbítani vele, tehát egy fillért nem kellene érte fizetni.
Vélemények?
Ezt sztem azér találhatta ki aki írta, mert Berlusconi elad/eladott 25-30%-ot a Milan tulajdonjogaiból a Gazpromnak. Röpke 150-180 millás biznisz ez nekik, szóval lenne miből kipengetni a svéd árát.Colos írta:Ibra a Milanba tart?
Nem mondunk mást, biztos nem vetted észre, hogy közben szerkesztettem. Azért köszi! Ja, a Levit nem szeretem, inkább a Levente. De talán az a legjobb, ha maradunk a Colosnál.Fecooo írta:...