Na már régen voltam a fórumon, de leírom a véleményem.
Sokan hibáztatják Cescet, sokan az Arsenalt. És egyiknek sincs alapja.
35 millió aprópénz érte, ez nem lehet vitás, mint ahogy az sem, hogy legalább annyit fejlődött Londonban (ha nem többet

), mint nálunk.
Tehát én nem hivatkoznék arra, hogy saját nevelés, mert ez nem igaz.
(Akik pedig Piquét hoznák fel: ő nálunk nőtt föl, és nálunk lett világklasszis belőle, az 1 év Manchester csak 1 év + tapasztalat volt).
Végül pedig: Touré is távozni szeretne a Barcától, érdekes, hogy mi is az alacsony vételár miatt nem engedjük el. Ki itt a hunyó? Ja, és az Arsenal és a Barca egyaránt kijelentették, hogy a két játékos nem eladó, még ebben is ott van a párhuzam

De ez nem jelenti azt, hogy nem is fogják eladni őket, csak föl szeretnék tornászni az árat --> ez azt jelenti, hogy szvsz Fabregas jönni fog, sok pénzért, én meg még azt sem tudom, hogy örüljek-e neki vagy ne, de ez már más téma (gondolom sokan vannak így vele).
És a célpontunkról: 15 vagy 16 volt (nem tudom), mikor elhagyta a klubot, én árulónak semmiképpen nem neveznék egy gyerekként rossz döntést hozó fiút. A másik, hogy meghosszabította a szerződését egy éve. És? Wenger megígérte neki, hogy idén nyerni fognak valamit. Lett belőle valami? Nem. Wenger tévedett, a Barca idén érdeklődik a leghevesebben, na ezért jelentette ki, hogy távozik az Arsenaltól. Persze lehet, hogy ebben tévedek, mert ezt már abszolút a "sajtóértesülések" alapján gondolom...
Més que un club.