Hosszú távú befektetést. AMúgy szerintem meg nem állapot, hogy Xavi majdnm az összes meccset végig játssza a szezonban, akár sérülten is. Kell Cesc.MichaaBee írta:Meg nincs még egy ilyen csapat, amelyik 50M-ért vásárol a padra.vakos86 írta:Cesc óriási játékos már 23 évesen. Xavi nem volt ekkora spíler ennyi idősen. Cesc ára innen már csak feljebb mehet, szóval azonnal el kell hozni kb. 50M-ért. Nincs még egy ilyen fiatal, ennyire zseniális játékos a piacon.![]()
Barca Igazolások 2010-2011
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Abszolút egyetértek. Meg kell venni mielőtt elviszi Perez! Ja és még az átlövéseit is hozná Londonból szvsz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SuperMessi 2010.06.04. 14:19:14-kor.
Yaya sajnos elmegy.....
mert a klub el akarja adni. Valószínűleg az egész szezonban ez volt a célja. persze többet kaphattak volna egy sokat játszó Touréért, csak hát akkor nem vágyódott volna el....sjanálom a dolgot.... köszönöm amit a csapatért tettél.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Meg nincs még egy ilyen csapat, amelyik 50M-ért vásárol a padra.vakos86 írta:Cesc óriási játékos már 23 évesen. Xavi nem volt ekkora spíler ennyi idősen. Cesc ára innen már csak feljebb mehet, szóval azonnal el kell hozni kb. 50M-ért. Nincs még egy ilyen fiatal, ennyire zseniális játékos a piacon.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Cesc óriási játékos már 23 évesen. Xavi nem volt ekkora spíler ennyi idősen. Cesc ára innen már csak feljebb mehet, szóval azonnal el kell hozni kb. 50M-ért. Nincs még egy ilyen fiatal, ennyire zseniális játékos a piacon.
Régóta figyelemmel követem a hozzászólásokat, és mostmár én is hozzászólok ehhez a Fabregas ügyhöz.
Hasonlítgatjátok Fabregast Inihez és Xavihoz teljesen értelmetlenül, mivel Fabregas csak (!) 23 éves, Iniesta 26, Xavi meg a fénykorában lévő 30 éves focista.
Fabregas az életkorához képest játékával kitűnik az Arsenalból, és ezt egy Bendtner vagy egy van Persie nem használja ki megfelelően, érződik a szintkülönbség, ahogyan ezt egy előzőleg belinkelt videóban is láthattuk.
Ezeket a passzokat Messi, Pedro, Bojan és mostmár Villa is jobban ki tudná használni, mint az Arsenal jelenlegi csatárai.
És ha egy csapatban van két passzmester és egy passzlegenda, akkor az ellenfeleink azt se fogják tudni, hogy merre is van a labda, mert a legtöbb esetben tuti lesz minimum 2 remek képességű középpályás, akik adogatni fogják a gólpasszokat, hacsak sérüléshullám jön a középpályásainkra.
Egy megfelelő rotációval számos lehetőséghez jutnánk egy-egy meccs előtt, és mivel Iniestának nincs szerencséje a sérülések elkerülésénél, így még inkább Fabregas leigazolása mellett voksolnék már ebben az évben.
És ha Fabregas ilyen képességekkel kopogtat a Barca háza tájékán már ilyen fiatalon, akkor meg merem kockáztatni, hogy túl fogja szárnyalni még Xavit is az idő múltával.
Ráadásul jött egy Mourinho a Realhoz azzal az istentelen antifocis stílusával (már elnézést).
Jelenleg van Xavi és Iniesta középpályán, Mou Xavira ráküld egy embert, azt el is vagyunk intézve, mert sajnos Iniesta jelenleg nincs jó formában a sajnálatos sérülései miatt.
De ha jön ehhez Fabregas, Muo mondjuk kifogja Xavit, másik oldalon ott lesz Fabregas és adogatja a gólpasszokat.
Esetleg Mou ara vetemedne, hogy mind2 középpályást kifogja, akkor meg sokkal nagyobb területek nyílnak meg csatáraink és szélsőink előtt.
És mondjuk ha mind3 egyéniségünk játszana, akkor meg végképp fölényben vagyunk 3 passzkirállyal.
Gondoljatok néha a dolgok mögé is egy kicsit, ne csak hogy minek ide Fabregas, meg Ini cipőjét se csiszolhatná, meg stb...
Köszönöm, ha elolvastátok.
Hasonlítgatjátok Fabregast Inihez és Xavihoz teljesen értelmetlenül, mivel Fabregas csak (!) 23 éves, Iniesta 26, Xavi meg a fénykorában lévő 30 éves focista.
Fabregas az életkorához képest játékával kitűnik az Arsenalból, és ezt egy Bendtner vagy egy van Persie nem használja ki megfelelően, érződik a szintkülönbség, ahogyan ezt egy előzőleg belinkelt videóban is láthattuk.
Ezeket a passzokat Messi, Pedro, Bojan és mostmár Villa is jobban ki tudná használni, mint az Arsenal jelenlegi csatárai.
És ha egy csapatban van két passzmester és egy passzlegenda, akkor az ellenfeleink azt se fogják tudni, hogy merre is van a labda, mert a legtöbb esetben tuti lesz minimum 2 remek képességű középpályás, akik adogatni fogják a gólpasszokat, hacsak sérüléshullám jön a középpályásainkra.
Egy megfelelő rotációval számos lehetőséghez jutnánk egy-egy meccs előtt, és mivel Iniestának nincs szerencséje a sérülések elkerülésénél, így még inkább Fabregas leigazolása mellett voksolnék már ebben az évben.
És ha Fabregas ilyen képességekkel kopogtat a Barca háza tájékán már ilyen fiatalon, akkor meg merem kockáztatni, hogy túl fogja szárnyalni még Xavit is az idő múltával.
Ráadásul jött egy Mourinho a Realhoz azzal az istentelen antifocis stílusával (már elnézést).
Jelenleg van Xavi és Iniesta középpályán, Mou Xavira ráküld egy embert, azt el is vagyunk intézve, mert sajnos Iniesta jelenleg nincs jó formában a sajnálatos sérülései miatt.
De ha jön ehhez Fabregas, Muo mondjuk kifogja Xavit, másik oldalon ott lesz Fabregas és adogatja a gólpasszokat.
Esetleg Mou ara vetemedne, hogy mind2 középpályást kifogja, akkor meg sokkal nagyobb területek nyílnak meg csatáraink és szélsőink előtt.
És mondjuk ha mind3 egyéniségünk játszana, akkor meg végképp fölényben vagyunk 3 passzkirállyal.
Gondoljatok néha a dolgok mögé is egy kicsit, ne csak hogy minek ide Fabregas, meg Ini cipőjét se csiszolhatná, meg stb...
Köszönöm, ha elolvastátok.
Ezt a humor topicba kellett volna írnibence-barca írta:Megvan ki kell Alves cseréjének! Olcsó és saját nevelés ( ha jól tudom) : Oleguer!!!

Nem felejtem el azt a napot amikor olvastam, hogy: Oleguer az Ajaxban.
Komolyan mondom életem egyik legboldogabb pillanata volt

Ne legyen off: Yayayayayayaya MARADJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bár ahogy állnak a dolgok, Citybe több pénzt kapna, együtt lehetne a bátyjával, többet játszana, jobban bánnának vele: őszintén: minek maradna?

Van a Barca történetében pár név, amiknek hallatán kiráz a hideg. Oleguer közülük való.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Valószínű, hogy ő se gondolta komolyan, mert ott van a végén arivaldo90 írta:Na ne vicceljünk már. Az egyetlen jó tulajdonsága, hogy katalán, amúgy még a labdába se tud egy egyeneset belerúgni. Nagyon örültem amikor eladtuk. Sok gól "szárad a lelkén".bence-barca írta:Megvan ki kell Alves cseréjének! Olcsó és saját nevelés ( ha jól tudom) : Oleguer!!!

Na ne vicceljünk már. Az egyetlen jó tulajdonsága, hogy katalán, amúgy még a labdába se tud egy egyeneset belerúgni. Nagyon örültem amikor eladtuk. Sok gól "szárad a lelkén".bence-barca írta:Megvan ki kell Alves cseréjének! Olcsó és saját nevelés ( ha jól tudom) : Oleguer!!!
-
- Llegenda del Barça
Megvan ki kell Alves cseréjének! Olcsó és saját nevelés ( ha jól tudom) : Oleguer!!! 

-
- Llegenda del Barça
Meg ott volt Mancini, Ferguson stb... szerintem csak hangulatfokozónak írják... -> KACSA!LM10 írta: SZERK: Az Elmundo szerint Ibra tegnap egy Miami szállodában tartózkodott "nyaralás" ürüggyel, de állítólag a Chelsea edzője Ancelotti is itt tartózkodott.

- LM10
- Director del Fútbol
Én is úgy vagyok már, hogy Yaya inkább menjen. Nem lesz neki több lehetősége sem jövőre, mint idén. Én pedig nem fogok meggyőzni most senkit, hogy Busquets jó játékos, és pár év múlva, még jobb lehet, mind most Touré. Kérjünk érte minimum 30-at.
A SPORT Torrest írja ma Ibra utódjának. 50 millió az ára a spanyolnak.
Ibra pedig állítólag beszélni fog Guardiolával, hogy mi lesz a jövő, megy, vagy marad.
Fabregasért pedig tovább hajt a Barcelona. Én azt mondom, hogy ha Guardiolának ennyire kell, akkor annak oka van, szóval szerezzük meg. Meg lesz ő szerintem még a nyáron.
A sok nap hírei ellenére szerintem Henry,Márquez és Touré mennek majd.
Ibra és Csiga maradni fognak még.
Caceres kölcsönből vissza, Villa már jött, és még Cesc fog érkezni.
SZERK: Az Elmundo szerint Ibra tegnap egy Miami szállodában tartózkodott "nyaralás" ürüggyel, de állítólag a Chelsea edzője Ancelotti is itt tartózkodott.
A SPORT Torrest írja ma Ibra utódjának. 50 millió az ára a spanyolnak.
Ibra pedig állítólag beszélni fog Guardiolával, hogy mi lesz a jövő, megy, vagy marad.
Fabregasért pedig tovább hajt a Barcelona. Én azt mondom, hogy ha Guardiolának ennyire kell, akkor annak oka van, szóval szerezzük meg. Meg lesz ő szerintem még a nyáron.
A sok nap hírei ellenére szerintem Henry,Márquez és Touré mennek majd.
Ibra és Csiga maradni fognak még.
Caceres kölcsönből vissza, Villa már jött, és még Cesc fog érkezni.
SZERK: Az Elmundo szerint Ibra tegnap egy Miami szállodában tartózkodott "nyaralás" ürüggyel, de állítólag a Chelsea edzője Ancelotti is itt tartózkodott.
-
- Jugador d'estrella
Állandóan kezdőről beszéltek, de Cesc szerintem rotálva lenne...visca el barca írta:hát nálam fabregas egyelőre iniesta cipőjét sem pucolhatná, nem hogy kiszorítsa a kezdőbőlSuperMessi írta:...Hogy ezt Iniesta mennyiben fogja megszenvedni..
Iniesta és Xavi is "megszenvedné" az érkezését , csak azért hülyeség náluk ezt a szót használni , mert ők a Barca család részesei, barátok stb., s ezért ők nem húzgálnák a szájukat , ha valaki padon kezd...
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Na pont emiatt a struccpolitika miatt írtam amit írtamvisca el barca írta:hát nálam fabregas egyelőre iniesta cipőjét sem pucolhatná, nem hogy kiszorítsa a kezdőbőlSuperMessi írta:...Hogy ezt Iniesta mennyiben fogja megszenvedni..

- visca el barca
- Presidente del Barça
hát nálam fabregas egyelőre iniesta cipőjét sem pucolhatná, nem hogy kiszorítsa a kezdőbőlSuperMessi írta:...Hogy ezt Iniesta mennyiben fogja megszenvedni..

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Fernando
- Llegenda del Barça
Ezeket a fiatalokat a hírnév, a felhajtás, meg a sajtó miatt veszítjük el. Úgy gondolja szerintem Gai is, hogy ha már isteníti őt a sajtó, cikkeket közöl róla meg összejött Bojan-nak, akkor ő is megérdemli, hogy a felnőtt kerethez tartozzon. Túlbuzgóak, türelmetlenek. Menjen is akkor, majd úgy jár mint Giovani. Maradt volna még 2 évet szerintem mára simán kezdő lehetne.
10-15 éve még nem volt ilyen, hogy valaki 15-16-17 évesen húzza a száját, ha nem kerül szóba a világ legjobb csapatában és inkább eligazol...
10-15 éve még nem volt ilyen, hogy valaki 15-16-17 évesen húzza a száját, ha nem kerül szóba a világ legjobb csapatában és inkább eligazol...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Én sem értem, de állítólag már Luis Enrique sem játszatta őt a Barca B-ben, amit szintén nem értek...vakos86 írta:Nem értem, miért nem hosszabbítanak Gai-val...Gamoer kupán láttam játszani, és baromi jól tolta. NEhogy már aprópénzért elpasszolják...gondolom nevelési költségként jön párszázezer euró oszt kész.
Lehet hogy Gai az, aki nem is akarta meghosszabbítani a szerződését és távozni szeretett volna, máshol szerencsét próbálni (Arsenal) pedig a Fabregas ügyben is jó alap lehetett volna....
Más okot nem tudok elképzelni...nyilván máshol több lehetőség jutna neki, nálunk azért arra a posztra elég nehéz bekerülni, vegyük csak Bojan példáját...

Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
- Lionel85
- Llegenda del Barça
És 5 év múlva visszavesszük potom 35 millióért...vakos86 írta:Nem értem, miért nem hosszabbítanak Gai-val...Gamoer kupán láttam játszani, és baromi jól tolta. NEhogy már aprópénzért elpasszolják...gondolom nevelési költségként jön párszázezer euró oszt kész.

Lejár a szerződése, egy eurocentet nem kapunk érte, ha elmegy.vakos86 írta:Nem értem, miért nem hosszabbítanak Gai-val...Gamoer kupán láttam játszani, és baromi jól tolta. NEhogy már aprópénzért elpasszolják...gondolom nevelési költségként jön párszázezer euró oszt kész.
- Fernando
- Llegenda del Barça
De elvagytok ájulva páran Cesc-től. Jobban lő mint Xavi... igen, esélyes.
Max több gólt. Az nem ugyanaz, meg rohadtul más poszton.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Akik itt arról beszélnek hogy jöjjön csak Cesc a padra majd jó lesz, de max 35-ért azok szerintem nagyon nincsenek képben. A 35m aprópénz érte ezt a Barca vezetők is tudják, ez csak amolyan kötelező kör volt, lesz itt még ajánlat jóval nagyobb. 23 évesen a világ egyik legjobb irányító középpályásáról beszélünk, csak Xavi jobb nála de ez sem biztos hogy sokáig lesz így, lőni már most is jobban tud mint ő. Az angol bajnokságban idén 27 meccsen lőtt 15 gólt és adott ugyanennyi gólpasszt, a BL-ben ez a mutató 8 meccsen 4 gól és 3 assziszt. Gyakorlatilag ha az ellenfél térfelén tartózkodik bárhonnan bárkinek odapasszolja a labdát és már ott is a gólhelyzet. Ajánlom ezt a videót megtekintésre: http://www.youtube.com/watch?v=-KTaSnB3aV4
Biztos h Pep már tudatta vele h alapemberként számít rá máskülönben nem kérte volna el magát és nem indítottunk volna ilyen offenzívát érte. Hogy ezt Iniesta mennyiben fogja megszenvedni ezt még nem tudjuk, biztos van olyan felállás is amikor mind a hárman a pályán tudnak lenni ez Pep fejében már valószínű h ott van. Iniesta gólokban és assziszoktban sajnos nem a legjobb, ellenben bármikor lecselez 1-3 védőt s máris ott van a 16oson belül és szintén gólhelyzet alakul ki, és úgy vezet labdát mint Messi, szóval Pep tudja mikor ki fog játszani melyik csapat ellen kire van nagyobb szükség a pályán.
Azt sem értem hogy sokan fel vannak háborodva hogy az Arsenal miért nem engedi el Cesct 35ért amikor ő megmondta hogy le akar lépni, ellenben mi ne adjuk oda Tourét 35 alatt a Citynek mert hogy képzelik fizessék csak meg az árát! Egyébiránt ő is kinyílvánította már hogy menni akar, sőt mitöbb már meg is egyezett egy klubbal.
Egy szó mint száz Cesc ára sajnos sokkal több mint 35 mivel 23 éves még csak, és további 5 év hátra van a szerződéséből, szerintem a vezetők tudják is hogy ez lesz vagy 50-55 a kérdés csak az hogy az ágyúsok engedik -e ennyiért. De ne legyen senkinek kétsége afelől hogy megfogja szolgálni az árát és helye is lesz a csapatban.
Nem szabad vele kapcsolatban fukarkodni gyakorlatilag az a tét hogy nálunk válik -e legendává vagy Madridban. Max 2 éven belül de inkább idén vagy jövőre el fog jönni a kérdés csak az hogy hova. Egyenlőre minket favorizál de először a kluboknak kell megegyezni ugyebár...
Biztos h Pep már tudatta vele h alapemberként számít rá máskülönben nem kérte volna el magát és nem indítottunk volna ilyen offenzívát érte. Hogy ezt Iniesta mennyiben fogja megszenvedni ezt még nem tudjuk, biztos van olyan felállás is amikor mind a hárman a pályán tudnak lenni ez Pep fejében már valószínű h ott van. Iniesta gólokban és assziszoktban sajnos nem a legjobb, ellenben bármikor lecselez 1-3 védőt s máris ott van a 16oson belül és szintén gólhelyzet alakul ki, és úgy vezet labdát mint Messi, szóval Pep tudja mikor ki fog játszani melyik csapat ellen kire van nagyobb szükség a pályán.
Azt sem értem hogy sokan fel vannak háborodva hogy az Arsenal miért nem engedi el Cesct 35ért amikor ő megmondta hogy le akar lépni, ellenben mi ne adjuk oda Tourét 35 alatt a Citynek mert hogy képzelik fizessék csak meg az árát! Egyébiránt ő is kinyílvánította már hogy menni akar, sőt mitöbb már meg is egyezett egy klubbal.
Egy szó mint száz Cesc ára sajnos sokkal több mint 35 mivel 23 éves még csak, és további 5 év hátra van a szerződéséből, szerintem a vezetők tudják is hogy ez lesz vagy 50-55 a kérdés csak az hogy az ágyúsok engedik -e ennyiért. De ne legyen senkinek kétsége afelől hogy megfogja szolgálni az árát és helye is lesz a csapatban.
Nem szabad vele kapcsolatban fukarkodni gyakorlatilag az a tét hogy nálunk válik -e legendává vagy Madridban. Max 2 éven belül de inkább idén vagy jövőre el fog jönni a kérdés csak az hogy hova. Egyenlőre minket favorizál de először a kluboknak kell megegyezni ugyebár...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SuperMessi 2010.06.04. 11:57:01-kor.
-
- Director del Fútbol
Nem a gay=langyos, homokos, ő erre gondolt:D Egyébiránt tényleg furcsa, hogy hiperszuper tehetségként nem kap lehetőséget a 3-ad osztályban. Messi vagy Bojan ilyen korban már kicsit messzebb tartott... Persze lehet, hogy későn érő típus, de arra nem alapozhatunk. Remélem azért nem bukunk rajta.Leomessi14 írta:OFF: gay nem = guy-al ha arra gondolsz,egyebkent telleg hibasan van leirva a neve.matador írta:http://www.sport.co.uk/news/Football/39 ... Messi.aspx
![]()
![]()
![]()
Milyen szépen írták le a nevétMég jó, hogy nem fordították le
ON:Felolem elmehet es el is fog...Arra a posztra vannak sokkal jobb embereink.