Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
UgggyanezSanama írta:Én már elkönyveltem,hogy Toure távozik,annyi volt a kérdés,hogy hova.
De ez lenne a legjobb mindhárom fél számára.
Fabregas hazajön
Toure végre lehetőséget fog kapni,egy jó csapatban,ami tetszetős focit mutat
Barca "megszabadul" tőle és hozza Fabregast,és nem kell 60kp-ban odaadni.
Bár a 4. résznek(nekünk) legalábbis nekem,ez sz*r. Nem akartam,hogy Toure menjen,de az elmúlt 2hétben már biztosra vettem,hogy menni fog.
Pique-vel kapcsolatban tényleg nem játszott soha Pep keze alatt a 3-adosztályban,de mivel katalán játékos és a Barca neveltje,ezért Pep ismerhette ifi korában. Ezért állítom azt továbbra is,hogy akik katalán nevelések,azok tudását tudja a mester egyelőre reálisan felmérni.Charlie írta:Duncan, Pep sose edzette Piquét az ifi csapatban, szóval nem ezért került ide.
Igazolásokhoz annyit, hogy vannak megkérdőjelezhető igazolásai, de ki várta, hogy egy Hleb nálunk csődött mond? Esetleg Ibra? Bár nála bizakodó vagyok , ha itt marad egyáltalán. Csigából és Caceresből is jó játékos vállhat idővel. Henrique nem volt egy nagy vétel, ahogy Keirrison sem fog sok gólt lőnni nálunk. Utóbbi gondolom a tavalyi Villa herce-hurca miatt került hozánk, csak aztán a nyakunkon maradt. Télleg lehetne jobban gazdálkodni a pénzzel, de addig amíg nem az enyémet költik és van rá keret, addig nem zavar.
Pep 2. évét zárta profi edzői pályafutásából, asszem van még ideje fejlődni igazolások terén, hogy jobban megítélhesse, hogy kire, kikre is van szükségünk. Elhiszem, hogy sokaknak fáj, hogy egyik kedvencük(pl nekem is) nem itt fejezi be pályafutásást és a klub elengedi, de ez van, ez az élet rendje. Sok ilyen eset volt és lesz is. Gondolom Ferguson is követett el korai edzői pályafutásában olyan hibákat amiket már msot nem tenne meg, ha visszamehetne. Mindenki hibázik, kritizálni szabad természesetesen de csak emberi hangnembe tegyük.
Szeretem amikor valaki úgy állít valamit, hogy fogalma sincs róla és nem is lesz, hogy mi is történt valójában. Nehezen tudnám elképzelni Guardioláról, hogy Eto'oval és Touréval se ült le beszélni, hogy na ez a szitu srácok.
C.
Pep a tavalyi első sajtótájékoztatón (ha jól emlékszem) azt mondta, hogy nem beszélt Eto'o-val még telefonon sem, mindent a managerek intéztek és a klubok....Egyébként Eto'o ugyanezt mondta az első interes sajtótájékoztatóján, és ügynöke is megerősítette ezt....(Ezeket mind az Eurobarcán olvastam, de ha nem baj most nem keresem vissza mert nincs annyi időm...)d írta:Nana, ez azért így nem biztos, hogy igaz. Kizárt dolognak tartom, hogy nem beszélték meg egymás között a nézeteltérést és megmondom őszintén számomra teljes mértékben elfogadható, hogy nem teregetik ki a szennyest. Igenis maradjon csak köztük. Persze a mai bulvárvilágban megszoktuk, hogy minden sztár seggébe is belelátunk és vicces, hogy amikor nem tudjuk meg az okokat mennyire felháborodunk.zsulter írta:Olyan tökösen vállalata a felelősséget a mester, hogy még csak arra sem volt képes, hogy személyesen beszéljen vele erről vagy hogy felhívja és közölje vele hogy nem számít rá....tényleg tökös gyerek ez a Pep!
Jelenleg Touré esetében is azt látjuk, hogy sem Guardiola, de főképp Touré részéről nem igazán történik nyilatkozat az ügyről. Laporta nyilatkozgat, Yaya ügynöke nyilatkozgat, ők nem igazán. Simán el tudom képzelni, hogy kettejük között le van tisztázva a dolog. Ami persze nem azt jelenti, hogy mindkettejük megelégedésére...
Guardiola elmondta, hogy a jelenlegi szerepkörben számít Touréra. Mint edző, ehhez joga van. Lehet, hogy elkúrja nagyon, majd integethetünk neki fehér zsepivel jövő ilyenkor.
Ha pedig személyes okai vannak a dolognak, akkor én maximálisan tisztelni tudom, hogy ezt maguk közt tartják. A klubnak is jobb így.
Nana, ez azért így nem biztos, hogy igaz. Kizárt dolognak tartom, hogy nem beszélték meg egymás között a nézeteltérést és megmondom őszintén számomra teljes mértékben elfogadható, hogy nem teregetik ki a szennyest. Igenis maradjon csak köztük. Persze a mai bulvárvilágban megszoktuk, hogy minden sztár seggébe is belelátunk és vicces, hogy amikor nem tudjuk meg az okokat mennyire felháborodunk.zsulter írta:Olyan tökösen vállalata a felelősséget a mester, hogy még csak arra sem volt képes, hogy személyesen beszéljen vele erről vagy hogy felhívja és közölje vele hogy nem számít rá....tényleg tökös gyerek ez a Pep!
Hogy hol a mellébeszélés??? Ott, amikor azt mondja, hogy "megvagyok győződve róla, hogy a Barcának az a jobb, ha Eto'o elmegy..." Nem inkább neki személyesen az a jobb??? Hiszen a kezdetektől fogva ezt akarta! Az meg hogy nincsenek sportszakmai érvek...hát még jó hogy nem mondott egy olyan szezon után, mert alighanem mindenki körberöhögte volna...Olyan tökösen vállalata a felelősséget a mester, hogy még csak arra sem volt képes, hogy személyesen beszéljen vele erről vagy hogy felhívja és közölje vele hogy nem számít rá....tényleg tökös gyerek ez a Pep!barcalaci84 írta:nem értem én ezt ...
Állandóan ezzel jön mindenki , hogy Pep nem őszinte , meg miért nem kapunk válaszokat bla bla bla
Eto'o -nál se kaptunk meg most se....
Szerintem igen világos volt Pep tavaly is , nem kezdett el kitalálni mondvacsinált szakmai indokokat stb...
Nem értem mi ez a nagy hiányérzet![]()
„ Nincsenek sportszakmai, és magatartásbeli indokok a távozása mögött, én döntöttem így, mert az edzői szakma egy olyan pozíció, ahol az adott személynek meg kell hoznia egy döntést. Mivel én vagyok a Barcelona vezetőedzője, az én felelősségem határozni az ilyen esetekről. Eto’ónak megvan a saját karaktere, a személyisége, amitől ő az, aki. Én nem azért vagyok a Barcelona edzője, hogy megváltoztassam a játékosaim személyiségét, hanem azért, hogy a klub a lehető legsikeresebben szerepeljen. Meg vagyok győződve róla, hogy a Barcának az a jobb, ha Eto'o elmegy. Hogy tévedhetek-e? Nos természetesen igen. De én vagyok itt, hogy meghozzam a döntéseket.”
Én nem értem hol ebben a mellébeszélés...
Inkább tökösen vállalta a felelősséget, elmondta , hogy azért van itt hogy döntéseket hozzon, és meg is teszi...
A célja hogy a klub sikeres legyen és ő a jövőt nélküle képzeli el...
Csak azt nem értem h ha Yaya a "főg*ci", akkor ezt Pep miért nem mondja el nekünk h ne őt gondoljuk annak?gergo9 írta: Lenne, ha nem arról szólna az egész cikk hogy Pep a főg*ci.
Ráadásul a cikk írója bőven negatívan elfogult Pep iránt így a 1/3-nál be is fejeztem
Lenne, ha nem arról szólna az egész cikk hogy Pep a főg*ci.messideco írta:http://blaugrana.hu/?modul=oldal&tartalom=1110727
Szenzációs cikk a blaugranán Touréről. Érdemes elolvasni
Sajnálom szegény De la Redet, de képességekben messze elmarad Busquetstől. Ez van.zsuni írta:ha lenne egy egészséges Senna meg De La Red, Buszkecc fotelböl nézné a vb-t..Del Bosque-nál milyen "sógorrokonkoma" viszonyt tudsz felfedezni? Vagy egy tehetségtelen nímand hogy kerül ki a VB-re? Méghozzá nem is a csere cseréjének...