Yaya Touré

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.07. 23:42:51

Ez a csereügylet tűnik a leggjobbnak idáig...
Yaya-nak talán még jobban feküdne az Arsenalban az egyik kp poszt, nem egyedül lenne vkp , így a kreatív énjét is jobban kamatoztathatná...
Pep szerintem a jövő évi Barcat Cescel és Toure nélkül képzelte már el...
(ezt a döntést meg lehet kérdőjelezni, de szerintem így érzi , hogy kell ez a vérfrissítés...)

Ui: sokan itt elfelejtik , hogy Cesc is elég univerzális játékos és hogy 17 évesen egy bizonyos Viera majdani pótlására érkezett az ágyúsokhoz, és már fiatalon is klasszis védekező kp volt...
Tehát különleges helyzetben nyugodt szívvel bevethető akár vkp-ként...
miihii
KHAL

2010.06.07. 23:29:04

Sanama írta:Én már elkönyveltem,hogy Toure távozik,annyi volt a kérdés,hogy hova.

De ez lenne a legjobb mindhárom fél számára.
Fabregas hazajön
Toure végre lehetőséget fog kapni,egy jó csapatban,ami tetszetős focit mutat
Barca "megszabadul" tőle és hozza Fabregast,és nem kell 60kp-ban odaadni.

Bár a 4. résznek(nekünk) legalábbis nekem,ez sz*r. Nem akartam,hogy Toure menjen,de az elmúlt 2hétben már biztosra vettem,hogy menni fog.
Ugggyanez :wink:
Bármennyire is rossz,kezdtem beletörődni,h eddig tartott a pályafutása nálunk.A Citynek nagyon nem örültem volna,de az Arsenalba inkább illik.
Mondjuk a cserebere után az lesz a kérdés,h az Arsenal hogy kívánja pótolni Fabregast.Vagy Yaya lesz az irányító? :P
De a lényeg,h játszós csapathoz kerül,amiben elemében lehet.

Az A-terv még mindig:maradjon Yaya.
A B,h menjen a Zenálba.(Még ha Manchester szimpatizánsként annyira nem is örülök,h a rivális megerősödik egy Touréval... :D )

Remélem ezzel felgyorsulnak az események és lezárul már ez a matekozás,h jön-marad,megy-marad...Legyünk túl a cserén,aztán nézzük a VB-t 8)

Mondjuk nálunk is így tényleg felvetődik a kérdés,h ki helyettesíti a Sziklát?Masce nekem nem begyere csávó...Ide meg pláne nem.

Azért nagyon sz.r lesz h elmegy Yaya... :cry: Bocs,h ezzel a szóval írom,de tényleg az... :?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Sanama
Llegenda del Barça

2010.06.07. 22:53:16

Én már elkönyveltem,hogy Toure távozik,annyi volt a kérdés,hogy hova.

De ez lenne a legjobb mindhárom fél számára.
Fabregas hazajön
Toure végre lehetőséget fog kapni,egy jó csapatban,ami tetszetős focit mutat
Barca "megszabadul" tőle és hozza Fabregast,és nem kell 60kp-ban odaadni.

Bár a 4. résznek(nekünk) legalábbis nekem,ez sz*r. Nem akartam,hogy Toure menjen,de az elmúlt 2hétben már biztosra vettem,hogy menni fog.
menczel
Entrenador del Barça

2010.06.07. 22:44:16

Azért az is megérne egy misét hogy Touré miért nem mondja az ügynökének hogy fogja be a lepcses pofáját. Rendkívül idegesítő ez a pali, ráadásul mindenkit leéget akivel kapcsolatban van (Yaya,Barca,tárgyalópartnerek).

Nincs két hete hogy lenyilatkozta hogy 1 az 1000 hez az esélye annak hogy Yaya az Arsenalba megy, és nem akar semmiféle cserealap lenni. Idióta.
duncan
Jugador del Barça

2010.06.07. 20:30:04

Charlie írta:Duncan, Pep sose edzette Piquét az ifi csapatban, szóval nem ezért került ide.

Igazolásokhoz annyit, hogy vannak megkérdőjelezhető igazolásai, de ki várta, hogy egy Hleb nálunk csődött mond? Esetleg Ibra? Bár nála bizakodó vagyok , ha itt marad egyáltalán. Csigából és Caceresből is jó játékos vállhat idővel. Henrique nem volt egy nagy vétel, ahogy Keirrison sem fog sok gólt lőnni nálunk. Utóbbi gondolom a tavalyi Villa herce-hurca miatt került hozánk, csak aztán a nyakunkon maradt. Télleg lehetne jobban gazdálkodni a pénzzel, de addig amíg nem az enyémet költik és van rá keret, addig nem zavar.

Pep 2. évét zárta profi edzői pályafutásából, asszem van még ideje fejlődni igazolások terén, hogy jobban megítélhesse, hogy kire, kikre is van szükségünk. Elhiszem, hogy sokaknak fáj, hogy egyik kedvencük(pl nekem is) nem itt fejezi be pályafutásást és a klub elengedi, de ez van, ez az élet rendje. Sok ilyen eset volt és lesz is. Gondolom Ferguson is követett el korai edzői pályafutásában olyan hibákat amiket már msot nem tenne meg, ha visszamehetne. Mindenki hibázik, kritizálni szabad természesetesen de csak emberi hangnembe tegyük.

Szeretem amikor valaki úgy állít valamit, hogy fogalma sincs róla és nem is lesz, hogy mi is történt valójában. Nehezen tudnám elképzelni Guardioláról, hogy Eto'oval és Touréval se ült le beszélni, hogy na ez a szitu srácok.
C.
Pique-vel kapcsolatban tényleg nem játszott soha Pep keze alatt a 3-adosztályban,de mivel katalán játékos és a Barca neveltje,ezért Pep ismerhette ifi korában. Ezért állítom azt továbbra is,hogy akik katalán nevelések,azok tudását tudja a mester egyelőre reálisan felmérni.
Ha pedig az edző dönt arról,hogy ki menjen és ki jöjjön,akkor azokért vállalja a felelősséget. Ibra esetében nem kevesen mondták már itt a fórumon is még idény előtt,hogy nem fog passzolni. Én őszintén remélem,hogy eladjuk és vagy Robinho jön helyette vagy az árból megvesszük Robbent. Villát nem szabad szélre kivinni,mert azzal megfosztanánk a legfőbb erényétől - ő egy center,akinek center poszton van a helye.Azt pedig nagyon remélem,hogy nem állunk át 2 csatáros 4-4-2-re ,mert azzal végképp csődöt mondana az eddigi taktika,Pep pedig még nem elég rutinos ahhoz,hogy teljesen új taktikai hadrendet építsen ki.
Amúgy engem nem az izgat,hogy ki mennyibe került,az csak mérce - hogy pl Cesc 60 ért jöhetne jelenlegi állás szerint és Csiga 25 millió volt,pont ennyiért menne Touré. El lehet ezen gondolkozni. Ez klubfilozófia? Ez így egyszerűen hülyeség. A lényeg,hogy akik et Pep idehoz nagy százalékban csődöt mondanak és Touré már a 2. olyan lesz,aki érdemtelenül lett elküldve és maga részéről szívesebben maradt volna.Ez itt a probléma. Szerintem pedig,hogy Pep leült-e beszélni vagy sem Te sem tudhatod,a nyilatkozatokból pedig úgy tűnik,hogy ezt Pep nem tette meg. Ibrával sem egyenes teljesen,hiszen Ibra is otthon kezdte el fontolgatni távozását. De amíg nem derül ki semmi,addig Te sem állíthatsz biztosat.
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2010.06.07. 20:15:02

Most olvasom, hogy nagy az előrelépés, és 180 fokos fordulat következhet be a Cesc ügyben, ugyanis Touré igen közel kerülhet az Arsenalhoz. Oké, hogy mostmár majdnem 100% h Touré elmegy.. de ki fogja őt helyettesíteni ? Mármint, olyan szempontból, hogy ennyire univerzális ? Mert Touré tudja helyettesíteni bal, jobb, középső védőinket, és amellett hogy vkp-n a világ talán legjobbja, amellett kreatív középpűályásként is tud játszani.
Ok, vegyük csak figyelembe, hogy őt "csak" vkp-n kell helyettesíteni, mert máshol megvannak az embereink. Ott van ugye Busquets .. És ha ő , 'neadj Isten' lesérül ? Ott van Keita.. és ennyi.. 2 ember, egy olyan posztra, ami talán a legfontosabb, ami a zongora cipleő szerepkör..
Marquez még tud szűrőn játszani, de ő is lehet, hogy idén elmegy... Ha Touré elmegy, nem feltétlen Cesc kéne a középső középpályára, hanem valaki, aki védekezni tud :!:
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2010.06.07. 19:53:04

És még egy kis szösszenet, Pep, illetve a Pep-Team sikerességéhez!
Florentino Perez elnöksége˙(2000-2006, illetve 2009/2010-es szezon) alatt 8 kupát nyert. 7 szezon alatt, 8 kupát! Ami szép teljesítmény, nem mondom! De a Pep-Team 2 szezon alatt produkált 7 különböző címet!
Laporta pedig, 2003-ót elnöke a klubnak! 12 címet szreztünk vele! :wink: tehát, ő 7 szezon alatt szerzett 12 címet.. :wink: 8)
Sajnálni fogom, hogy egy korszak lezárul... :cry: :(
Charlie
Öreg Harcos

2010.06.07. 19:24:23

Duncan, Pep sose edzette Piquét az ifi csapatban, szóval nem ezért került ide.

Igazolásokhoz annyit, hogy vannak megkérdőjelezhető igazolásai, de ki várta, hogy egy Hleb nálunk csődött mond? Esetleg Ibra? Bár nála bizakodó vagyok , ha itt marad egyáltalán. Csigából és Caceresből is jó játékos vállhat idővel. Henrique nem volt egy nagy vétel, ahogy Keirrison sem fog sok gólt lőnni nálunk. Utóbbi gondolom a tavalyi Villa herce-hurca miatt került hozánk, csak aztán a nyakunkon maradt. Télleg lehetne jobban gazdálkodni a pénzzel, de addig amíg nem az enyémet költik és van rá keret, addig nem zavar.

Pep 2. évét zárta profi edzői pályafutásából, asszem van még ideje fejlődni igazolások terén, hogy jobban megítélhesse, hogy kire, kikre is van szükségünk. Elhiszem, hogy sokaknak fáj, hogy egyik kedvencük(pl nekem is) nem itt fejezi be pályafutásást és a klub elengedi, de ez van, ez az élet rendje. Sok ilyen eset volt és lesz is. Gondolom Ferguson is követett el korai edzői pályafutásában olyan hibákat amiket már msot nem tenne meg, ha visszamehetne. Mindenki hibázik, kritizálni szabad természesetesen de csak emberi hangnembe tegyük.

Szeretem amikor valaki úgy állít valamit, hogy fogalma sincs róla és nem is lesz, hogy mi is történt valójában. Nehezen tudnám elképzelni Guardioláról, hogy Eto'oval és Touréval se ült le beszélni, hogy na ez a szitu srácok.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
zsulter
Jugador del Barça

2010.06.07. 19:15:03

d írta:
zsulter írta:Olyan tökösen vállalata a felelősséget a mester, hogy még csak arra sem volt képes, hogy személyesen beszéljen vele erről vagy hogy felhívja és közölje vele hogy nem számít rá....tényleg tökös gyerek ez a Pep!
Nana, ez azért így nem biztos, hogy igaz. Kizárt dolognak tartom, hogy nem beszélték meg egymás között a nézeteltérést és megmondom őszintén számomra teljes mértékben elfogadható, hogy nem teregetik ki a szennyest. Igenis maradjon csak köztük. Persze a mai bulvárvilágban megszoktuk, hogy minden sztár seggébe is belelátunk és vicces, hogy amikor nem tudjuk meg az okokat mennyire felháborodunk.

Jelenleg Touré esetében is azt látjuk, hogy sem Guardiola, de főképp Touré részéről nem igazán történik nyilatkozat az ügyről. Laporta nyilatkozgat, Yaya ügynöke nyilatkozgat, ők nem igazán. Simán el tudom képzelni, hogy kettejük között le van tisztázva a dolog. Ami persze nem azt jelenti, hogy mindkettejük megelégedésére...

Guardiola elmondta, hogy a jelenlegi szerepkörben számít Touréra. Mint edző, ehhez joga van. Lehet, hogy elkúrja nagyon, majd integethetünk neki fehér zsepivel jövő ilyenkor.
Ha pedig személyes okai vannak a dolognak, akkor én maximálisan tisztelni tudom, hogy ezt maguk közt tartják. A klubnak is jobb így.
Pep a tavalyi első sajtótájékoztatón (ha jól emlékszem) azt mondta, hogy nem beszélt Eto'o-val még telefonon sem, mindent a managerek intéztek és a klubok....Egyébként Eto'o ugyanezt mondta az első interes sajtótájékoztatóján, és ügynöke is megerősítette ezt....(Ezeket mind az Eurobarcán olvastam, de ha nem baj most nem keresem vissza mert nincs annyi időm...)
Ebből gondoltam hogy igaz ami igaz....
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.07. 19:03:04

Hát úgy látszik én vagyok egyedül aki elhiszi Pepnek, hogy tényleg arra gondolt illetve úgy érezte, hogy jobb lesz a Barca a következő idényben Samu néklül...

De lehet nektek van igazatok és , arra gondolt , hogy rosszabbak leszünk , de megmutatom, hogy mindent megtehetek :twisted: :evil:
d
Entrenador del Barça

2010.06.07. 19:00:59

zsulter írta:Olyan tökösen vállalata a felelősséget a mester, hogy még csak arra sem volt képes, hogy személyesen beszéljen vele erről vagy hogy felhívja és közölje vele hogy nem számít rá....tényleg tökös gyerek ez a Pep!
Nana, ez azért így nem biztos, hogy igaz. Kizárt dolognak tartom, hogy nem beszélték meg egymás között a nézeteltérést és megmondom őszintén számomra teljes mértékben elfogadható, hogy nem teregetik ki a szennyest. Igenis maradjon csak köztük. Persze a mai bulvárvilágban megszoktuk, hogy minden sztár seggébe is belelátunk és vicces, hogy amikor nem tudjuk meg az okokat mennyire felháborodunk.

Jelenleg Touré esetében is azt látjuk, hogy sem Guardiola, de főképp Touré részéről nem igazán történik nyilatkozat az ügyről. Laporta nyilatkozgat, Yaya ügynöke nyilatkozgat, ők nem igazán. Simán el tudom képzelni, hogy kettejük között le van tisztázva a dolog. Ami persze nem azt jelenti, hogy mindkettejük megelégedésére...

Guardiola elmondta, hogy a jelenlegi szerepkörben számít Touréra. Mint edző, ehhez joga van. Lehet, hogy elkúrja nagyon, majd integethetünk neki fehér zsepivel jövő ilyenkor.
Ha pedig személyes okai vannak a dolognak, akkor én maximálisan tisztelni tudom, hogy ezt maguk közt tartják. A klubnak is jobb így.
zsulter
Jugador del Barça

2010.06.07. 18:52:44

barcalaci84 írta:nem értem én ezt ...
Állandóan ezzel jön mindenki , hogy Pep nem őszinte , meg miért nem kapunk válaszokat bla bla bla
Eto'o -nál se kaptunk meg most se....
Szerintem igen világos volt Pep tavaly is , nem kezdett el kitalálni mondvacsinált szakmai indokokat stb...
Nem értem mi ez a nagy hiányérzet :D

„ Nincsenek sportszakmai, és magatartásbeli indokok a távozása mögött, én döntöttem így, mert az edzői szakma egy olyan pozíció, ahol az adott személynek meg kell hoznia egy döntést. Mivel én vagyok a Barcelona vezetőedzője, az én felelősségem határozni az ilyen esetekről. Eto’ónak megvan a saját karaktere, a személyisége, amitől ő az, aki. Én nem azért vagyok a Barcelona edzője, hogy megváltoztassam a játékosaim személyiségét, hanem azért, hogy a klub a lehető legsikeresebben szerepeljen. Meg vagyok győződve róla, hogy a Barcának az a jobb, ha Eto'o elmegy. Hogy tévedhetek-e? Nos természetesen igen. De én vagyok itt, hogy meghozzam a döntéseket.”

Én nem értem hol ebben a mellébeszélés...
Inkább tökösen vállalta a felelősséget, elmondta , hogy azért van itt hogy döntéseket hozzon, és meg is teszi...
A célja hogy a klub sikeres legyen és ő a jövőt nélküle képzeli el...
Hogy hol a mellébeszélés??? Ott, amikor azt mondja, hogy "megvagyok győződve róla, hogy a Barcának az a jobb, ha Eto'o elmegy..." Nem inkább neki személyesen az a jobb??? Hiszen a kezdetektől fogva ezt akarta! Az meg hogy nincsenek sportszakmai érvek...hát még jó hogy nem mondott egy olyan szezon után, mert alighanem mindenki körberöhögte volna...Olyan tökösen vállalata a felelősséget a mester, hogy még csak arra sem volt képes, hogy személyesen beszéljen vele erről vagy hogy felhívja és közölje vele hogy nem számít rá....tényleg tökös gyerek ez a Pep!
Én nem írom le sokadszor mit gondolok erről az egészről csak összegezve annyit, hogy Touréval is pont ugyanez történik...nem a csapatnak jobb, hanem Pepnek, meg a "kedvenceknek"....egyébként a cikkel egyetértek, az én véleményem is ahhoz nagyon hasonló!
Lélekben már elfogadtam, hogy Yaya távozik...teljesen megértem, ami a kispadon megy Guardiolával az minden csak nem profi....
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
duncan
Jugador del Barça

2010.06.07. 18:47:55

Pep filozófiája egyszerű. A sajtónak minél kevesebb információ -annál többet beszélnek a Barcáról -és mondjuk nem a reálról.
Én nem értek egyet azzal,hogy ebben a cikkben Pep a főgané. Ez a cikk egy olyan szurkoló érzéseit mutatja,akinek Eto'o is és Touré is szimpatikus ,mint játékosok,akiket a Barcában nyújtott teljesítmény és hozzáállás alapján szeretett meg.
Igazából itt már csak azon megy a vita,hogy van egy tábor,akik merik kritizálni Pep-et meg van egy olyan réteg,akik Istenként tisztelik. Gyerekek, szobrotok már van ?
Igenis, Guardiola is egy ember,aki tévedhet. És téved is. Pep egy szinte rutin nélküli edző,aki nehezen tudja megítélni azokat a játékosokat,akiket korábban nem ismert,akikkel nem játszott,akiket nem edzett az ifiben. Pique ide hozatala azért volt evidens számára,mert őt is ő edzette ,ergo ismerte a játékát,tudta,hogy jó. Be is vált. Alves igazolása köztudott dolog volt,rá előző nyáron is hajtott a csapat. A többi igazolás közül egyedül Maxwell vált be.
Pepnek nincs meg a rutinja ahhoz,hogy számára idegen környezetben játszó,idegen játékstílusú játékosokról eldöntse,hogy hogy illenének a csapatba. A több 10 millió eurós pénzkidobás Csigára,Cáceresre,Ibrára,Hlebre,Keirrisonra,Henriquére.
Ezekért igenis kritizálható,igenis kell kritizálni és igenis fogják is még kritizálni. Ezt el kel fogadni és nem azon kell botránkozni a fórumon,hogy jajj,már megint valaki kritizálta az Istent...
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.07. 18:36:08

nem értem én ezt ...
Állandóan ezzel jön mindenki , hogy Pep nem őszinte , meg miért nem kapunk válaszokat bla bla bla
Eto'o -nál se kaptunk meg most se....
Szerintem igen világos volt Pep tavaly is , nem kezdett el kitalálni mondvacsinált szakmai indokokat stb...
Nem értem mi ez a nagy hiányérzet :D

„ Nincsenek sportszakmai, és magatartásbeli indokok a távozása mögött, én döntöttem így, mert az edzői szakma egy olyan pozíció, ahol az adott személynek meg kell hoznia egy döntést. Mivel én vagyok a Barcelona vezetőedzője, az én felelősségem határozni az ilyen esetekről. Eto’ónak megvan a saját karaktere, a személyisége, amitől ő az, aki. Én nem azért vagyok a Barcelona edzője, hogy megváltoztassam a játékosaim személyiségét, hanem azért, hogy a klub a lehető legsikeresebben szerepeljen. Meg vagyok győződve róla, hogy a Barcának az a jobb, ha Eto'o elmegy. Hogy tévedhetek-e? Nos természetesen igen. De én vagyok itt, hogy meghozzam a döntéseket.”

Én nem értem hol ebben a mellébeszélés...
Inkább tökösen vállalta a felelősséget, elmondta , hogy azért van itt hogy döntéseket hozzon, és meg is teszi...
A célja hogy a klub sikeres legyen és ő a jövőt nélküle képzeli el...

Idén pedig látszott , Yaya a Barca fontos eleme , de nem nélkülözhetetlen eleme...
sjd
Llegenda del Barça

2010.06.07. 18:32:49

gergo9 írta: Lenne, ha nem arról szólna az egész cikk hogy Pep a főg*ci.
Ráadásul a cikk írója bőven negatívan elfogult Pep iránt így a 1/3-nál be is fejeztem :roll:
Csak azt nem értem h ha Yaya a "főg*ci", akkor ezt Pep miért nem mondja el nekünk h ne őt gondoljuk annak?
gergo9
Director del Fútbol

2010.06.07. 18:22:36

messideco írta:http://blaugrana.hu/?modul=oldal&tartalom=1110727
Szenzációs cikk a blaugranán Touréről. Érdemes elolvasni :wink:
Lenne, ha nem arról szólna az egész cikk hogy Pep a főg*ci.
Ráadásul a cikk írója bőven negatívan elfogult Pep iránt így a 1/3-nál be is fejeztem :roll:
duncan
Jugador del Barça

2010.06.07. 18:18:07

Teljes mértékben egyetértek a cikk írójával! Ennél komplettebb összefoglalást nem írhatott volna.
Jövőre a vkp. lesz a gyenge pontunk,sajnos így BL siker elég valószínűtlen.
messideco
Presidente del Barça

2010.06.07. 17:52:20

http://blaugrana.hu/?modul=oldal&tartalom=1110727
Szenzációs cikk a blaugranán Touréről. Érdemes elolvasni :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
Mihu
Director del Fútbol

2010.06.04. 21:54:44

Azt hiszem, hogy ha valaki a posztján a világ legjobbja, de legalább is a top3-ban van, és egy olyan miatt nem játszik, aki tőle gyengébb, akkor idény közben tuti elkezdene szivárogtatni, hogy töri a s.ggét a kispad...ehhez képest Yaya egy negatív nyilatkozatot nem tett, és amikor beállt, akkor teljes erőbedobással segítette a csapatot, és nem lehetett rajta a kedvetlenség, és elégedetlenség jelét látni.

Másik dolog....ilyenkor általában az újságírók szerte szét szokták szedni az illetékes játékost...valahogy nem olvasok az Eurobarca cikkeiben olyat hogy "mindeközben Touré nem hajlandó nyilatkozni"
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.06.04. 21:29:16

Azért ez elég vicces,hogy sokan azt írjátok,hogy Touré rombolja a saját képét?
Ez mi? :D
Láttatok rajta valami morcosságot,hogy javarészt a padról végignézte az idényt? Nem!
Amikor lehetőséget kapott,odatette magát,és nem nyávogott,hogy megint milyen kevés időt kap,feltéve ha kap...

Tavasszal megmondta,hogy marad,igen,azóta azért sok minden változott:
1-semmivel nem kapott több lehetőséget,sőt..
2-Tixi leminősítette Keitaval/Busquetsel egy szintre,és megmondta neki,hogy fiam padozol,vagy húzhatsz el...

Egy VB előtt én sem állnék ki nyilatkozni,mint ahogy már Fabregas sem beszél a terveiről,sőt egyik játékos sem.Mindenki azt mondja,majd VB után eldől.

Én Pep részéről hiányolom azt,amit Eto'o-nál is, Miért?
Szerintem Guardiola az,akinek törlesztenivalója volna felénk,és Touré felé is,legalább annyi,hogy nyítlan elmondja miért nem játszott Yaya?
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.06.04. 21:16:33

zsuni írta:
Del Bosque-nál milyen "sógorrokonkoma" viszonyt tudsz felfedezni? Vagy egy tehetségtelen nímand hogy kerül ki a VB-re? Méghozzá nem is a csere cseréjének...
ha lenne egy egészséges Senna meg De La Red, Buszkecc fotelböl nézné a vb-t..
Sajnálom szegény De la Redet, de képességekben messze elmarad Busquetstől. Ez van.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.06.04. 21:13:46

Akkor úgy néz ki, ennyi volt Yaya barcelonai pályafutása...Innen nincs visszaút. Sajnálom. a világ legjobb szűrőjét veszítjük el, ám senki ne tévessze szem elől, hogy ami számít, az csakis a csapat.
Nélküle is bitang erősek leszünk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
kristop
Entrenador del Barça

2010.06.04. 21:00:56

kezdi egyre jobban rombolni azt a képet, amit kialakítottam róla. meglátjuk mi lesz a vége, aztán lehet komolyabb véleményt kialakítani, de egyelőre nem tetszik amit csinálnak az ügynökével. ennél azért ő is többet kapott a csapottól.
Mihu
Director del Fútbol

2010.06.04. 17:51:48

"A Barça hozzáállása is érthető ugyanakkor, hiszen egy ilyen kvalitású labdarúgót, mint amilyen Touré Yaya, vétek lenne áron alul eladni"

Itt a baj kéremszépen. Nem a cikkírót akarok ezzel kritizálni, mivel Ő a jelenlegi helyzethez képest írta meg a cikkét, de ez a mondat úgy festene normális esetben hogy:

A Barca hozzáállása érthetetlen, hiszen egy ilyen kvalitású labdarúgót, mint Touré Yaya, a világ legnagyobb baromsága lenne eladni....

A másik dolog meg...Yaya-ért 35 milliót kérnek....Keita mennyit ér? 40-45-öt? :roll: Mert hát ugye Keita sokkal többet játszik kezdőként mint Yaya, tehát elvileg jobb játékosnak kell lennie Pep szemében, de legalább is sokkal fontosabb a csapat számára. És Cesc-et akarjuk elhozni 50-ért....hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Keita egy szinten lenne Cesc-el? :roll: Komolyan nem értem...
Kép
youkos
Barça B

2010.06.04. 17:48:26

érdekes adat hogy idén összesen 23 meccsen játszottt, míg tavaly 25 ön
idén sérült is volt + afrika kupa.
nem játszik annyival kevesebbet, és ha azt nézzük Busi még csak 22 lesz de nem kaptunk sokkal több gólt mint tavaly.
lehet vitatkozni, de mindegy melyikőlyük játszik stabil a védekezésünk, néha becsúszik 1-1- hiba de ha valaki nem hibázik nem lesz gól.
Lezárt