Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagy pénzzel egyiket se..daffy írta:argentina,németország és anglia közül kit/kiket raknátok meg nagy pénzzel az első körben? mindnek egyforma a szorzója kb
olyat nem lehet tenni sehol h spanyol-brazil döntő lesz?Sanama írta:Spanyolországot lehet meg fogom tenni a VB gőyzetésnek
4,75 - 5,00 körül vannak a szorzók egy esetleges spanyol győzelemre
Attól még, hogy Anglia nyert, a Mexikó lefocizhatta az angolokat. Úgy mint ha Piqué nem rúg gólt az Inter ellen akkor is lefociztuk volna őket.Davids91 írta:Igazad van végül is azért lett 3-1 a meccs vége mert Mexikó lefocizta Angliát istenem szeretem az okos embereket
Dél-Afrika-Mexikó meccset szerintem Mexikó nyeri.Megverték az olaszokat,és lefocizták az angolokat is.
Igen esélyes, hogy büdös nagy 0-0 leszLM10 írta:Én meg azt mondom, hogy annyi érv van, hogy melyik csapat a jobb, hogy X lesz![]()
Fernando írta:Az angolokat nem nehéz lefocizni, eredménycentrikusak, egyébként is kikaptak. Az olaszok meg olyan B-C csapattal álltak ki.Barca_10 írta:Dél-Afrika-Mexikó meccset szerintem Mexikó nyeri.Megverték az olaszokat,és lefocizták az angolokat is.LM10 írta:Dél-Afrika-Mexico D 3,10
Uruguay-Franciaország D 3,25
Dél-Korea-Görögország H 2,63
Argentína-Nigéria H 1,41
Anglia-USA H 1,42
Németország-Ausztrália H 1,43
30022 000
Vélemény?
Az angolokat nem nehéz lefocizni, eredménycentrikusak, egyébként is kikaptak. Az olaszok meg olyan B-C csapattal álltak ki.Barca_10 írta:Dél-Afrika-Mexikó meccset szerintem Mexikó nyeri.Megverték az olaszokat,és lefocizták az angolokat is.LM10 írta:Dél-Afrika-Mexico D 3,10
Argentína-Nigéria H 1,41
Anglia-USA H 1,42
30022 000
Vélemény?
Dél-Afrika-Mexikó meccset szerintem Mexikó nyeri.Megverték az olaszokat,és lefocizták az angolokat is.LM10 írta:Dél-Afrika-Mexico D 3,10
Argentína-Nigéria H 1,41
Anglia-USA H 1,42
30022 000
Vélemény?
Aúúúcs.varnagykrisztian írta:Igen, sajna buktam a vasárnapi maszekom árát.Akkor most volt 10 rongyod? Nyert a Lakers
Igen, sajna buktam a vasárnapi maszekom árát.Reményeim szerint majd a VB-n visszanyeremAkkor most volt 10 rongyod? Nyert a Lakers
Akkor most volt 10 rongyod? Nyert a Lakers.varnagykrisztian írta:Bevállaltam, lesz ami lesz alapon:
Boston-LA Lakers 1.62
Megjátszott tét: 10.000 HUF
Láttam felvételen a 2. mérkőzést és remélem a Boston-ban P. Pierce és K. Garnett összekapja magát és R. Allen és R. Rondo pedig hozza a jó formáját.A Lakers-nél K. Bryant elég halvány volt, ezt megismételhetné, viszont P. Gasol és A. Bynum játékától tartok ők jól nyomták, remélhetőleg a döntő 3. meccsén halványabbak lesznek.Most három mérkőzés lesz Boston-ban, és ha nehezen is de nyerni tudtak a Staples Center-ben akkor csak behúzzák a mostani hazait.Lélektanilag sokat jelentene nekik.....pláne nekem
TV: Sport 1, Szerda, 03:00
Én ezt ismerem:http://worldcuppredictor.unibet.comszajko írta:socio66 írta:Ha a hattrickes és az iwiwes vébé játékon kívül ismertek még más hasonlót,akkor írjátok.
Nem tudom milyenre gondolsz,de itt van egy.socio66 írta:Ha a hattrickes és az iwiwes vébé játékon kívül ismertek még más hasonlót,akkor írjátok.