2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Már majdnem vicces volt.gekkodan írta:Azért úgy néz ki, hogy a választók kimondták az ítéletet Laportáról és az egész sleppjéről. Ingla és Ferrer úgy kullog hátul, hogy még az épphogy induló Benedito is lealázta.
FORCA ROSELL!
ideje volt már ennek nagyon..
Gyönyörűen megfogalmaztad azt, amit én is érzek.Ronaldinho&Barca írta:Háát.. volt akkora "Kedvencem" mint bármelyik más játékos, tette a dolgát, szívvel lélekkel, jó ember. Azt hiszem parádés éveket töltött e csodás csapat élén, klubnak talán legsikeresebb időszakában. Remélem méltó utódja lesz majd. Rengeteget tett a klubért, a sportért.. nem lehet az összefoglalni.. leírni.. nekem nagy kedvencem az "Öreg" és egy hatalmas köszönettel tartozom neki, hogy amit tett azt ilyen jól és becsülettel végezte. Sok klub, csak álmodik egy ilyen Elnökről, nekünk megadatott szép 7 évig. Remélem ott folytatja majd, ahol most abbahagyta, és ilyen jól fogja majd végezni. Hiányozni fog, kiváló elnök volt, nagyon szimpatikus, remélem egyszer visszatér, ő is részese ennek a csodának, ennek a 7 szép évnek.
Amikor kell mosolygott, amikor kellett utána ordibált, felejthetetlen..
De mégis a csúcson hagyja abba, ami a legszebb talán az egészben. :')
Gracias Laporta!
gekkodan írta:Azért úgy néz ki, hogy a választók kimondták az ítéletet Laportáról és az egész sleppjéről. Ingla és Ferrer úgy kullog hátul, hogy még az épphogy induló Benedito is lealázta.
FORCA ROSELL!
ideje volt már ennek nagyon..
milant eléggé haza is vágta a politikájával és a titkos húzásaival.. Én úgy tudom, hogy ő is marad majd.Fernando írta: Berlusconi-t utálják is páran (ha még ő az elnök).
Berlusconi-t utálják is páran (ha még ő az elnök).Cooltiszo írta:Indulhat, de valószínűleg nem fog. Politikai pályára lép, mellette meg nem ildomos egy sportklub elnökének lenni.rivaldo90 írta:A következő elnökválasztáson Laporta indulhat, vagy ő már végleg befejezte barcás "pályafutását"???
Indulhat, de valószínűleg nem fog. Politikai pályára lép, mellette meg nem ildomos egy sportklub elnökének lenni.rivaldo90 írta:A következő elnökválasztáson Laporta indulhat, vagy ő már végleg befejezte barcás "pályafutását"???
Hát persze. Rossel a Madrid titkos ügynöke és csak azért indult elnöknek h aljas módon szabotáljon minket!gyuri03 írta:Szerintetek félnünk kell Rosseltől?![]()
![]()
![]()
Csak minimálisan. A többieknél is kellett volna félni, mert mindenki változást hozott volna.gyuri03 írta:Szerintetek félnünk kell Rosseltől?![]()
![]()
![]()
Elég durva. Főleg az arányok, és hogy Benedito a 2., Ferrer a 4. Mondjuk ez nem hivatalos, közel sem.Sanama írta:Según TV3: 62,2% Rosell | 14,7% Benedito | 12% Ingla | 9,9% Ferrer
El Mundo ezt írja,tehát nagyon valószínű,hogy Rosell veszi át a helyét