Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sergio és Keita is előrébb van,ezzel kábé a 3. lehet őozsimiki írta:Nah azért ne túlozzunk 3.,4. opció nem játszik annyit se mint Yaya,és azért nem csak a sörmeccseken tolta.
Megértem az Ő döntését is persze, de nem helyeslem,akár kezdő itt akár nem. City? ezzel lemondott pár évre a címekről. míg itt akárki is Pep kedvence, egyáltalán nem biztos,h ne lenne kulcsszerepe a továbbiakban is. mind1
Ő tudja, de a City vicc.
A posztján 3.-4. a rangsorban,elmegy vélhetően egy stabil kezdőbe.A tesóhoz.Nem kevés léért gondolom.katalunya írta:de úristen ekkora eszementetha nem lenne ennyire jóh focista akkor ki is venném a dream team-emből az aláírásomba
ha elmegy(ami akkora f.szság h iet még a világon nem láttam,úramatyám)akkor is mér a citybe?
a világ nem látott ekkora hülyeséget úristen
elmegy a barcából a citybe...áááh
Hát még az Arsenal hogy fog örülni, ha bejelentkezünk érte.kennyke04 írta:Azért ne essünk át a ló túloldalára... csak egy példa: Diaby. Egy igazi Yaya klón.Chino írta:Sajna Yayat senki nem tudja pótolni
Azért ne essünk át a ló túloldalára... csak egy példa: Diaby. Egy igazi Yaya klón.Chino írta:Sajna Yayat senki nem tudja pótolni
Sajna Yayat senki nem tudja pótolni, de én inkább Marquezt tudnám elképzelni Busi alternatívájaként. Már ha lesz belőle hosszabbítás. Akkor pedig Csigávgal is lehetne kezdeni valamit, mert így semmi értelme. De hogy ne legyen teljesen off. Mascheranot nem hiszem hogy leigazolják Yaya helyére. Rá is fizetnénk (mindkét értelemben) és Pep akkor Busit játszatná. Padra pedig nem kell.MichaaBee írta:Szép hosszú mondat lett.Riquelme10 írta:Cesc nagyon szeretném én is de ő nem pótolja Tourét ill. a szerepkörét mert ha Busi esetleg lesérülne akk mi lesz Keita ott még nálunk nem játszott v esetleg Csigrinszkijt feltoljuk vagy ha megvesszük helyére Mascerhanot 5m ával drágábban akk csak gratulálni tudok, vagy pótoljuk valami középszerű játékossal, simán maradhatna és juthatna neki elég játéklehetőség Busi és Keita rovására azt már felfogtam h ők a kedvencek de legalább a kulcsmeccseken a jobb azért játszhatna+ picit több rotációés maradhatna a Barcának az lenne a legjobb.Egyébként kvázi egyet is értek.
Szép hosszú mondat lett.Riquelme10 írta:Cesc nagyon szeretném én is de ő nem pótolja Tourét ill. a szerepkörét mert ha Busi esetleg lesérülne akk mi lesz Keita ott még nálunk nem játszott v esetleg Csigrinszkijt feltoljuk vagy ha megvesszük helyére Mascerhanot 5m ával drágábban akk csak gratulálni tudok, vagy pótoljuk valami középszerű játékossal, simán maradhatna és juthatna neki elég játéklehetőség Busi és Keita rovására azt már felfogtam h ők a kedvencek de legalább a kulcsmeccseken a jobb azért játszhatna+ picit több rotációés maradhatna a Barcának az lenne a legjobb.
9 millió euróért vettük.varnagykrisztian írta:Mennyiért vettük anno Yaya-t?
12.000.000 €varnagykrisztian írta:Mennyiért vettük anno Yaya-t?
mindenképpen több lesz ennél. mi 30at mondtunk Touré árára minimum, az Arsenalnak meg a 45 se tetszene csak simán Cescért.Ha több mint 10 misit fizetünk még rá, nagyon mérges leszek. Annyit sem kéne, de mondjuk figyelembe kell venni, h Cesc 4 évvel fiatalabb.