Ki szórakozik itt?lions írta:Keresem eltűnt felemet,red névre hallgat,üzenem neki hogy rossz hogy szétváltunk!Régen pedig jó párost alkotunk mint redlions.

Ki szórakozik itt?lions írta:Keresem eltűnt felemet,red névre hallgat,üzenem neki hogy rossz hogy szétváltunk!Régen pedig jó párost alkotunk mint redlions.
lions írta:Keresem eltűnt felemet,red névre hallgat,üzenem neki hogy rossz hogy szétváltunk!Régen pedig jó párost alkotunk mint redlions.
Mivel a másik zöld.... Moderátori szín....Vito írta:mi van, Red? -újra regeltél?
És?Mr. Master írta:De ők nem 11 évesek és nem akarják majmolni a nagyokat.red írta:Miért baj? Charlie, meg egy pár ismerősöm is így csinálja...Rivaldinho írta:Szerintem baj lenne!, megin gratulálok egy ritka értelmes hozzászóláshoz! szerintem itt rohadtul nem érdekel senkit az aláírásod!
De ők nem 11 évesek és nem akarják majmolni a nagyokat.red írta:Miért baj? Charlie, meg egy pár ismerősöm is így csinálja...Rivaldinho írta:Szerintem baj lenne!, megin gratulálok egy ritka értelmes hozzászóláshoz! szerintem itt rohadtul nem érdekel senkit az aláírásod!
Miért baj? Charlie, meg egy pár ismerősöm is így csinálja...Rivaldinho írta:Szerintem baj lenne!, megin gratulálok egy ritka értelmes hozzászóláshoz! szerintem itt rohadtul nem érdekel senkit az aláírásod!
Na menj a fenébe! Ez hatalmas volt!!!Charlie írta:Maya Gold legújabb videója
C.
De itt van csak rejtett.Enrique írta:Pedig itt van, én látom, szal gondold meg mit írsz...retek írta:Hurrá!
Ma nem észleltem hogy Kifestő itt lenne!!
magyarul ő a másik rejtett..Enrique írta:Pedig itt van, én látom, szal gondold meg mit írsz...retek írta:Hurrá!
Ma nem észleltem hogy Kifestő itt lenne!!