Jó kis nyilatkozat. Ő is mondja, hogy nem megy sehová, higgyétek már el!Robcsyy írta:"Még négy év van hátra a szerződésemből, és üdvözletemet küldöm azoknak, akik a különböző híreszteléseket terjesztik."![]()

Jó kis nyilatkozat. Ő is mondja, hogy nem megy sehová, higgyétek már el!Robcsyy írta:"Még négy év van hátra a szerződésemből, és üdvözletemet küldöm azoknak, akik a különböző híreszteléseket terjesztik."![]()
A goal.com nem igazán hiteles. Nem kell hinni nekik.Bojan Krkic írta:Bronzetti úr szerint,ahhoz hogy Zlatan a Milanba szerződjön 2 út lehetséges.
-Vagy Ronaldinho távozása
-Vagy kisebb fizetés
(ha ezt már belinkeltétek volna akkor előre is bocsánat)
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... n-milan-if
Vitatkoznék, hogy szükségünk van rá.#CeSc# írta:Szerintem marad!Szuksegunk van ra!Nagyon jo jatekos,labdatartasban verhetetlen,o a legjobb,
Ez hülyeség. Csak egy újabb kitaláció, mivel pont Rosell szögezte le, hogy ő csak olyat igazol akire Pepnek szüksége van, szóval ebbe sem fog beleszólni.Sanama írta:Az,hogy jelenleg tök mind1,hogy Tixi és Laporta mit mondtak,tehát marad vagy sem, most Rosell kezében a sorsa.
Az,hogy jelenleg tök mind1,hogy Tixi és Laporta mit mondtak,tehát marad vagy sem, most Rosell kezében a sorsa.
erre lehet azt mondani, hogy ellenféltől függ leginkább!P-e-d-r-o írta:
nézem őket,és látom h villa ott is jó,de én nemtom eldönteni h melyik csatársor lehertaz erősebb a kettő közül:
pedro-villa-messi
vagy:
villa-ibra-messi
mes írta:nezd a valogatott meccsket , es meglatod, h Villa a szelen is tokeletes.P-e-d-r-o írta:Hát fiúk én bízom ibra képességeiben,és lényegében nem lenne bajom azzal ha maradna,mondjuk ha ő menne és torres jönne annak örülnék,de ha marad sem leszek elkeseredve,csak za zavar,hogy egy vérbeli befejezőcsatárból,csinálunk egy baltámadót!Mert villa középpen a világ egyik,ha nem a legjobbja,és erre kiesszük szélre?nekem ez nagyon nem tetszik,dehát pep tudja!
Szerintem is így van.Piquenbauer írta:Szerintem jövőre egy jó Ibrát látunk a pályán, ha marad. Én személy szerint nem mondanám olyan tragikusnak az első idényét, mint amilyennek egyesek beállítják. Ahhoz képest, hogy az első idénye volt a csapatnál, a harmadik legjobb góllövő volt a házon belül, és gólpasszok terén is.
A nyáron szerintem dolgozni fognak Peppel azon, hogy tökéletesen bele illeszkedjen a csapat rendszerébe. Az Internél nyugodtan kijelenthetjük, hogy rájátszották a labdákat, ő volt a kulcsemberük. Itt nálunk ez nem így van, és neki kell hozzánk igazodnia.
Amit én személy szerint hiányoltam tőle, hogy keveset fut labda nélkül, nem szabadul gyorsan a labdától, ritkán vállalja fel az egy az egyeket, és ritkán lő távolról.
Szerintem nálunk túlságosan szerény játékos lett. Nekem hiányzik a pályán az a flegmasága, ami az Interben jellemezte. Váratlan, és pimasz megoldások, bomba gólok. Remélem jövőre látjuk majd a flegma oldalát is, és akkor indul az Ibracadabra Show Time.
Bízzunk benne megérdemli.
nezd a valogatott meccsket , es meglatod, h Villa a szelen is tokeletes.P-e-d-r-o írta:Hát fiúk én bízom ibra képességeiben,és lényegében nem lenne bajom azzal ha maradna,mondjuk ha ő menne és torres jönne annak örülnék,de ha marad sem leszek elkeseredve,csak za zavar,hogy egy vérbeli befejezőcsatárból,csinálunk egy baltámadót!Mert villa középpen a világ egyik,ha nem a legjobbja,és erre kiesszük szélre?nekem ez nagyon nem tetszik,dehát pep tudja!
Ezt a SPORT is megerősítette. Érdekes. Volt itt már minden hír, én már semmit sem hiszek elbence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ot-2034880
Te miről beszélsz?#CeSc# írta:a padra jo lessz mert hogy a kezdoben nem fog helyet kapni az biztos,plane ha Torres is itt lessz !
Remélem is h marad még az óriás.Megérdemli azt h maradjon legalább még egy évet.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ot-2034880
Hogy Torres és Ibra nem lesz egyszerre a keret tagja arra komoly összeget tennék. (kb. 1500 ft-ot, mert annyim van jelenleg#CeSc# írta:a padra jo lessz mert hogy a kezdoben nem fog helyet kapni az biztos,plane ha Torres is itt lessz !