S.Agüero írta:marci. írta:
Tyűű..látom nem jött át.
Iniesta,Xavi,Sergio,Keita,Cesc
5 KÖZÉPSŐ KÖZÉPPÁLYÁS.
Eddig még 6ról volt szó.

Főleg, hogy még Cesc nincs is itt.
Már csak 4. Egyre fogyunk.

Tyűűűűűű
Igen, 3 posztra négy ember, az valóban több mint rengeteg, főleg, ha még azt is, h Iniesta az utolsó szezonjában(már amikor ép egyben volt) többet jétszott szélsőt, mint középső kp-t, ami nemrég még vkp volt, akkor valóban igencsak tyűűűű
Igaza van marcinak, csak ok nélkül kötözködünk, mert a Madridról van szó. Smile
Szvsz teljesen jól igazolnak, és Mourinho kézben tartja a dolgokat. Khedira 10 millióért, simán jó. Di Mariára sem lehet azt mondani, hogy nincs benne potenciál. Pedro Leon is egy nagyon jó hajtós játékos.
Maiconra szükségük van, Ramos ebben a Madridban középen kell keresse a kenyerét.
Igen, tény, h nálunk is megvannak azok az emberek, akik a RM-al kapcsolatban a kákán is csomót keresnek. De azértMárton pajtást sem féltem, tyűűűűűűűű
Amúgy eddig nekem sem tűnnek rossznak a Madrid igazolásai, egyedül Di Mariával kapcsolatban van az az érzésem, h bukni fog. De ettől függetlenül biztos vagyok benne, h Mourinhonak sikerül egy nagyon erős csapatot felépítenie, csak azt nem tudom, h mennyi időbe fog nekik telni. Mert az Inter a 2. szezonra lett igazán jó, de a RM-nál egy év türelem nem fér bele. Viszont ha gyorsan sikerülne neki, akkor fel kell kötnünk a gatyát.