2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Irányítani Kaká vagy VDV fog? Gutit sajnálom...26 fős a mostani keret (Khedirát már beleszámoltam...)
most úgy néz ki, hogy menni fog a Raúl,Guti páros, Drenthe és egy Diarra.
az 22. ha jön még Maicon az 23 és még egy Özil vagy egy Castillás 24...
Raúl ha megy akkor Schalke valószínűleg,Guti Besiktas, Drenthét meg az egyik Diarrát meg elpasszoljuk valahova...
Ezért írtam h "jelenleg" ez a kép. Ha augusztus utolsó hetében megint sikerül elpasszolni mindenkit, akkor más lesz a helyzetchrissjr írta: ...és közben nyilvánvalóan senki nem fog távozni.
...és közben nyilvánvalóan senki nem fog távozni.sjd írta:Csak még egy Khedira, egy Maicon stb.
és
Csak még egy Khedira, egy Maicon stb.chrissjr írta: 25 fős a jelenlegi keret, ebből 3 fő kapus. Előbb talán utána kellene nézni a dolgoknak.![]()
marci írta:Költői túlzás.
Költői túlzás.De Cesc jönni fog.Eddig még 6ról volt szó.
Főleg, hogy még Cesc nincs is itt.
Már csak 4. Egyre fogyunk.
Igaz,de ezek nagyon vszinű igazolások.Még mindig 30 vagyunk,igaz.Most kötözködés nélkül, mindig feleannyi emberrel kalkuláltok, mert mindenki "megy". Ehhez képest tudtommal egyedül Metzelder ment, ezek szerint a többiekért nem nagyon állnak sorba
(Tavaly nyáron is úgy volt h VdV megy)
Szóval jelenleg még minidg egy 30fős keret felé közelítetek
Orvosi vizsgálatok azt mutatták ,hogy rendben van.De tudjuk a Real orvosai..Lass betegségével egyébként mi a helyzet?
(mintha olvastam volna a madridistán h már edzett- ahhoz képest h a pályafutása végéről vt szó korábban...)
Olvass vissza,senki nem mondta ,hogy sok.Igen, 3 posztra négy ember, az valóban több mint rengeteg, főleg, ha még azt is, h Iniesta az utolsó szezonjában(már amikor ép egyben volt) többet jétszott szélsőt, mint középső kp-t, ami nemrég még vkp volt, akkor valóban igencsak tyűűűű
TyűűűűűűS.Agüero írta:Eddig még 6ról volt szó.marci. írta:
Tyűű..látom nem jött át.
Iniesta,Xavi,Sergio,Keita,Cesc
5 KÖZÉPSŐ KÖZÉPPÁLYÁS.
Főleg, hogy még Cesc nincs is itt.
Már csak 4. Egyre fogyunk.
Igen, tény, h nálunk is megvannak azok az emberek, akik a RM-al kapcsolatban a kákán is csomót keresnek. De azértMárton pajtást sem féltem, tyűűűűűűűűIgaza van marcinak, csak ok nélkül kötözködünk, mert a Madridról van szó. Smile
Szvsz teljesen jól igazolnak, és Mourinho kézben tartja a dolgokat. Khedira 10 millióért, simán jó. Di Mariára sem lehet azt mondani, hogy nincs benne potenciál. Pedro Leon is egy nagyon jó hajtós játékos.
Maiconra szükségük van, Ramos ebben a Madridban középen kell keresse a kenyerét.
25 fős a jelenlegi keret, ebből 3 fő kapus. Előbb talán utána kellene nézni a dolgoknak.sjd írta:Szóval jelenleg még minidg egy 30fős keret felé közelítetek
Na, ennek örülnék, sajnáltam volna Lasst... Egy focistának a legrosszabb, ha ilyenek maitt kell abbhagynia a profi pályafutását. Remélem felépül, jobbulást neki.sjd írta:
Lass betegségével egyébként mi a helyzet?
(mintha olvastam volna a madridistán h már edzett- ahhoz képest h a pályafutása végéről vt szó korábban...)
Most kötözködés nélkül, mindig feleannyi emberrel kalkuláltok, mert mindenki "megy". Ehhez képest tudtommal egyedül Metzelder ment, ezek szerint a többiekért nem nagyon állnak sorbamarci. írta: Drenthe megy
egyik Diarra megy.
Eddig még 6ról volt szó.marci. írta:Tyű, milyen átigazolási hírekről maradtam le, hogy 6 vkp-nk van?
Tyűű..látom nem jött át.
Iniesta,Xavi,Sergio,Keita,Cesc
5 KÖZÉPSŐ KÖZÉPPÁLYÁS.
Tyű, milyen átigazolási hírekről maradtam le, hogy 6 vkp-nk van?marci. írta:Khedira vkp-nak jön,egyik Diarra megy.4 játékos..ha sok ,akkor mi kérünk elnézést,nektek csak 6 játékosotok van oda.
Megint bele akartok kötni a csapatba,ok nélkül.
Ja hogy nem hiányposztra..Továbbmegyek. Nem a mennyiség, hanem a mennyiség egy (két) bizonyos posztra. Ahelyett, hogy hiányposztra igazolnának sztárt vagy épp fiatalt, vesztek éves szinten három támadó szélsőt (költői túlzás). Ez pedig egy olyan dolog, amibe egy konkurens drukker bele tud kötni.
hivatalosan nemmessideco írta:Le vagyok maradva valahol. Joe Cole végül is nem igazolt az Arsenalhoz? Nem lehet híreket olvasni/hallani felőle
Szerintem pont erre utaltak itt korábban a ManCity hasonlattal: ők teli vannak középszerű játékosokkal, akiknek a fele játszikbali 15 írta: Nem az a baj hogy tehetséget vesztek. Csak most nem értik sokan hogy minek ez a mennyiség. Nem lehet megtalálni az arany középutat?
bali 15 írta:Nem az a baj hogy tehetséget vesztek. Csak most nem értik sokan hogy minek ez a mennyiség. Nem lehet megtalálni az arany középutat?egyszer az a baj, hogy csak sztár jön, utána meg az a probléma, hogy fiatal tehetséges játékosokat igazolunk...
ki érti ezt...?
Nem az a baj hogy tehetséget vesztek. Csak most nem értik sokan hogy minek ez a mennyiség. Nem lehet megtalálni az arany középutat?egyszer az a baj, hogy csak sztár jön, utána meg az a probléma, hogy fiatal tehetséges játékosokat igazolunk...
ki érti ezt...?
Szerintem pont azzal járna a legjobban, ha maradna a se... helyén. 31 éves, élete legjobb szezonján van túl, úgy vélem innen már csak lejjebb van. Még 2 évet lehúzhat az Atletiben, de sokkal több nem lesz benne ilyen szinten. Akkor meg már hova az új bajnokság.Mikaos írta:Már csak azért is jól tenné Forlán az átigazolást, mert érdemes lenne kipróbálnia magát egy másik bajnokságban. Korát tekintve épp itt az idő egy nagyobb váltásra, ráadásul egy nagy múltú csapathoz mehetne végre.
Az kéne még!:Dferninho írta:még kéne egy Maicon és még egy Özil is simán beleférhetne...
Drenthe valószínűleg megy. Marcelo még mindig balhátvéd.Zibra16 írta:hát arról beszélek, hogy ugye ott van nektek Ronaldo,Drenthe,Marcelo,Di Maria
meg sok lesz már a védekező középpályásotok két Diarra,X.Alonso,Gago,Khedira?