Jelen állás szerint nem is Xavi a "probléma",ő szinte soha nem sérült (bár az ördög nem alszik) és birja is a terhelést,van is még jópár éve. A "probléma" Iniesta,ő az aki sajnos sokat hiányzik,s őt nem tudjuk pótolni (Xavi-t sem tudnánk,csak szerencsére eddig nem is nagyon kellett,persze neki sem ártana ha pihenhetne picit közben),ha nincs Ini az nagyon meglátszik a játékunkon,mert bárki játszik helyette,meg sem tudja közeliteni az ő szintjét. Ezért kellene Cesc.
De ha nem jön Cesc akkor én azon a véleményen vagyok,hogy más ne jöjjön,mert nálunk az irányitó poszt különleges képességeket igényel,s éppen ezért mindenki más zsákbamacska lenne. Lehet mondani,hogy jöjjön 20 milláért valaki (pl.Özil),de ha nem válik be (Hleb) akkor kidobtuk az ablakon a 20 millát,ahelyett,hogy elraktuk volna,s esetleg jövőre ujra megpróbáljuk Cesc-et. Szal ha nem jön Cesc akkor jöjjön Thiago és dos Santos,aztán majd jövőre lesz valami ha nem futnak be úgy mint reméljük.
Én ezen a véleményen vagyok,s szerintem nem egyedül

[/quote]
Nekem meg az h Javi Martínez fiatal és van oan jó mint Cesc! Világbajnok mind a 2