2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem esett még meg veled?Victor_Valdes írta:Másnaposan, kocsmába meccset nézni?chonggy írta:sjd írta: (Akkor mit csináltatok, amikor a Barca vasárnap 21:00kor játszott?)
Kibirtuk(ák),vagy d.u. is ellehet aludni...Vagy igyis-úgyis kocsmában nézték...![]()
![]()
Másnaposan, kocsmába meccset nézni?chonggy írta:sjd írta: (Akkor mit csináltatok, amikor a Barca vasárnap 21:00kor játszott?)
Kibirtuk(ák),vagy d.u. is ellehet aludni...Vagy igyis-úgyis kocsmában nézték...
sjd írta: (Akkor mit csináltatok, amikor a Barca vasárnap 21:00kor játszott?)
érdekes, én mindig du. szoktam inkább pótolni a kieső alvástlui1698 írta:Vasárnap minden legény időben fekszik le, hogy hamar túl legyen a szombati buli alkalmával bevitt mérhetetlen mennyiségű alkohol okozta kíméletlen másnaposságon.sjd írta:OFF: milyen élet lett itt hirtelen fél 12kor! Tegnap amikor felnéztem teljesen kihalt volt az egész fórum
Nem vagyok folyamatosan a fórumon,azért van,hogy néha megesik,hogy nem tudom,miről volt már szó,és miről nem...Köszi..Victor_Valdes írta:Volt itt már párszor téma, nemrég tárgyaltam is itt Dankával.chonggy írta:Victor_Valdes!
Az aláirásodban az a spanos idézet,elárulnád,honnan van?Tetszik...
Linkelem újra: The Steve - Nagyapámra 2
Volt itt már párszor téma, nemrég tárgyaltam is itt Dankával.chonggy írta:Victor_Valdes!
Az aláirásodban az a spanos idézet,elárulnád,honnan van?Tetszik...
A 2. nekem sem működött de a 3.nál meg arról van szó h ha beírod a =rand(3) akk is ez az eredmény csak kevesebb sorral.LG írta:A 2. nekem sem, de a 3. igen. Úgy írd be, ha az egyenlőség jel után ne legyen szóköz, és meg fogsz lepődni
A 2. nekem sem, de a 3. igen. Úgy írd be, ha az egyenlőség jel után ne legyen szóköz, és meg fogsz lepődnisjd írta:2. és 3. nem működikLG írta:Próbáljátok ki, nagyon durva:http://www.kecskefeszek.hu/_viccek/poen ... razni.html
Lehet h win7be már javítva van
2. és 3. nem működikLG írta:Próbáljátok ki, nagyon durva:http://www.kecskefeszek.hu/_viccek/poen ... razni.html
Bocs hogy beleszólok,de szerintem próbáld meg túltenni magad rajta.zola8787 írta:Szakított velem a barátnőm. 11 hónapig voltunk együtt, mindent megpróbáltam neki megadni. Azért szakított, mert ritkábban jártam le hozzá és ha nem voltunk együtt keveset hívtam telefonon. Hetente kb 5-6 napot töltöttünk együtt. Nagyon SZERETEMÉs kiderült, hogy nálam, mikor nem voltam a szobában msn-ezett 1 palival, de olyanokat, hogy a hajam égnek állt. Kitölte a beszélgetéseke,t de nekem úgy van beállítva, hogy 2 helyre mentse el. És ő ezt nem tudta. Ezt nem bírom
![]()
![]()
Bocsi, hogy itt nyávogok nektek, de valahova lekellett ezt írnom, elegen van az életből![]()
![]()
Nem bírok aludni se, áhhh, VÉGE, nem hiszem el, nagyon SZERETEM és azt mondja, hogy ő is, de hát akkor miért csinált ilyeneket![]()
Ja és annak a palinak felesége van és 3 gyereke...
Ha a spanyol csapatokra vagy kíváncsi, akkor itt egy lista:fUtBoLiStA írta:Valaki nem ismer egy olyan oldalt, ahol fent vannak a már lezajlott átigazolások?
Netán még világos és átlátható is, plusz rajt vannak a téli igazolások is?
zola8787 írta:Hát az elég nagy hiba volt tényleg. Nem iszom egyáltalán, még bánatomba sem, ettől nem félek. De nem tudom, hogy újrakezdeném-e vele ezek után. Főleg ha már ő se akarja, bár szerintem van rá reális esélyem![]()
Tudom milyen érzés hidd elzola8787 írta:Szakított velem a barátnőm. 11 hónapig voltunk együtt, mindent megpróbáltam neki megadni. Azért szakított, mert ritkábban jártam le hozzá és ha nem voltunk együtt keveset hívtam telefonon. Hetente kb 5-6 napot töltöttünk együtt. Nagyon SZERETEMÉs kiderült, hogy nálam, mikor nem voltam a szobában msn-ezett 1 palival, de olyanokat, hogy a hajam égnek állt. Kitölte a beszélgetéseke,t de nekem úgy van beállítva, hogy 2 helyre mentse el. És ő ezt nem tudta. Ezt nem bírom
![]()
![]()
Bocsi, hogy itt nyávogok nektek, de valahova lekellett ezt írnom, elegen van az életből![]()
![]()
Nem bírok aludni se, áhhh, VÉGE, nem hiszem el, nagyon SZERETEM és azt mondja, hogy ő is, de hát akkor miért csinált ilyeneket![]()
Ja és annak a palinak felesége van és 3 gyereke...
Semmi nem történt csak pletykák, valamint Cesc úgy néz ki elkezdett hisztizni Wengernekcsabooo írta:Sziasztok![]()
Végre internethez tudtam ülni, az elmúlt 2 hétben még számítógépet sem láttam.
Csak annyi lenne a kérdésem hogy milyen dolgok történtek a klubbal, igazolások(Adrianot tudom), hírek stb...Amennyit lehetett visszaolvastam de a lényeget nem tudtam meg
transfermarkt.defUtBoLiStA írta:Valaki nem ismer egy olyan oldalt, ahol fent vannak a már lezajlott átigazolások?
Netán még világos és átlátható is, plusz rajt vannak a téli igazolások is?
Köszi,csak a mérettel problémák vannak. Csak XL-es van:S Nekem kisebb lenne jó L-es. Majd még visszanézek többször is,lehet lesz méret belőle.El fanático írta:http://www.lionsport.hu/catalog/product ... s_id=17405Hunter91 írta:Olyan pulóvert szeretnék venni,mint amit a Spanyol válogatott viselt Afrikában. Olyat hol tudok szerezni?
Ez AZ!
Szerintem ez az ún. türkiz szín amit az angolok teal-nek hívnakHunter91 írta: Valamint még azt szeretném kérdezni,hogy az idei Barcás idegenbeli mez az zöld vagy kék színű? Mert a vatérán csak kékbe találtam.
http://www.lionsport.hu/catalog/product ... s_id=17405Hunter91 írta:Olyan pulóvert szeretnék venni,mint amit a Spanyol válogatott viselt Afrikában. Olyat hol tudok szerezni?
Ez AZ!
Szerintem ez az ún. türkiz szín amit az angolok teal-nek hívnakHunter91 írta: Valamint még azt szeretném kérdezni,hogy az idei Barcás idegenbeli mez az zöld vagy kék színű? Mert a vatérán csak kékbe találtam.