Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok
És mindezt a dél-koreai média információi alapján.
OFF: ennél tökéletesebben meg se lehetett volna fogalmazni a két ügyet! Pep pontosan uezt csinálta!Lionel85 írta:Egyszerűen azt csinálja, amit Guardiola Eto'óval és Touréval. Olyan feltételeket teremt a tárgyalófélnek, hogy 100%-ra nem fogadja el.
ON: nem volt kitaláció, valóban szemét módon bántak a hazatért koreaiakkal... undorító!!!

(természetesen lehet, h 1-2 helyen túloznak, de sajnos ezt sose tudjuk meg, lazán el tudom hinni, h nagyrészben igazak a leírtak...

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én is így gondolom. Grondona egy sumák alak, nem Maradona az első kapitány, akit így tett lapátra. Egyszerűen azt csinálja, amit Guardiola Eto'óval és Touréval. Olyan feltételeket teremt a tárgyalófélnek, hogy 100%-ra nem fogadja el. Ki van ez találva, de nem is baj. Jobb lesz Maradona nélkül. Már így is lejáratta az argentin népet és sok ellendrukkert szerzett. Ez csakis Maradona nagy pofájának volt köszönhető.d írta:Érdekes ez a Maradona ügy. Én azt olvasom ki a sorok közül, hogy ez a vita tökéletes lehetőség volt Maradona eltávolítására, távozására, anélkül, hogy csorba esett volna az Isteni Dundiego hírnevén. Mert azt még talán az argentin szövetség is tudta, hogy nem fog ez menni: vagy egy szabad kezet kapó szakértői gárdát kell rakni Maradona mögé, amit viszont az öreg nem fog elviselni az egojával, vagy mennie kell valahogy.
Akárhogy is, jobb lesz nélküle.

Érdekes ez a Maradona ügy. Én azt olvasom ki a sorok közül, hogy ez a vita tökéletes lehetőség volt Maradona eltávolítására, távozására, anélkül, hogy csorba esett volna az Isteni Dundiego hírnevén. Mert azt még talán az argentin szövetség is tudta, hogy nem fog ez menni: vagy egy szabad kezet kapó szakértői gárdát kell rakni Maradona mögé, amit viszont az öreg nem fog elviselni az egojával, vagy mennie kell valahogy.
- El fanático
- Entrenador del Barça
Már hivatalos, hogy nem folytatja a válogatott élén Maradona!Lionel85 írta:Vagy két órát tárgyalt Grondonával Maradona....
http://www.misionmundial.com.ar/equipos ... 69474.html
Grondona nem engedte volna, hogy az eddigi stábja maradjon mellette - Maradona viszont kijelentette, hogya stáb maradhasson, inkább ő megy...
Az augusztus 11.-én rendezendő Írország- Argentina barátságos mérkőzésen Sergio Batista ül majd a válogatott kispadján. / Cambiasso és Zanetti most sem lett meghívva - nem került ki a keretből Jonás Gutierrez.
Kikerültek: Arel Garcé, Nicolás Otamendi, Juan S. Verón, Diego Pozo és Clemente Rodriguez
Bekerültek: Ever Banega, Emiliano Insúa, Jesús Dátolo, Ezequiel Lavezzi, Fernando Gago, Pablo Zabaleta és Fabricio Coloccini

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én is örülök neki. A hírek szerint a spanyolok elleni meccsen Sergio Batista lesz a kapitányunk, szerintem őt tovább is ki lehet nevezni. Már csak azért is, mert a hírek szerint nincs komolyabb jelölt a posztra. Amúgy meg Grondona takarodhatna a szövetség éléről, mert legalább akkora szarkeverő, mint Maradona...albicelesteX írta:
Juhuuu!!!Végre egy jó hír Argentínából is!Erre vártam.Remélem egy megfelelő embert ültetnek a padra,ha nincs Argentin mester hozzanak külföldit,de ebből az anyagból valamit csináljanak már!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=nS7G6DkL ... re=related
Csak nekem furcsa, hogy ebben a videóban, amit május 20-án töltöttek fel, Villát már Barcásnak írják?
Sőt...Fabregasnál szintén Barcelona van kiírva
Silvánál meg Madrid
A feltöltő kicsit megelőlegezte az igazolásokat...dehát Villa bejött, Silva nem...kiv. vok Fabregas merre billenti a mérleg nyelvét 
Csak nekem furcsa, hogy ebben a videóban, amit május 20-án töltöttek fel, Villát már Barcásnak írják?

Ha őszinte akarok lenni, akkor azt modom, hogy az El-ből sincs nagy esélyünk továbblépni, mert azért ott is kaphatunk nagy csapatot...
Akkor már inkább Bl, több a lóvé is, illetve azért nagyobb hírverése van.
Nem lenne semmi, ha ismét bejutnánk, a magyar bajnokság presztizsét is emelné vele a Loki, főleg ha idén egy Baselt is elütnénk.
DE az a gond, hogy akármennyire is szurkolok a Lokinak, és szurkol nekik több tízezer ember is, azért nem igazán látok reális esélyt a bravúrra. Ráadásul nincs Szakály sem.
Hajrá Loki!
Akkor már inkább Bl, több a lóvé is, illetve azért nagyobb hírverése van.
Nem lenne semmi, ha ismét bejutnánk, a magyar bajnokság presztizsét is emelné vele a Loki, főleg ha idén egy Baselt is elütnénk.
DE az a gond, hogy akármennyire is szurkolok a Lokinak, és szurkol nekik több tízezer ember is, azért nem igazán látok reális esélyt a bravúrra. Ráadásul nincs Szakály sem.

Hajrá Loki!
- Fernando
- Llegenda del Barça
19.45-től bizony! Én azért szorítok, hogy az EL-be jussunk be. BL-be inkább ne!socio66 írta:sport1 adja este,szurkoljunk is ezerrel a Lokinak,hátha sikerül csodát tenniük.scordi írta:Hello! Nem tudjátok véletlenül, hogy a mai Basel meccset adja e valamelyik adó?
Előre is köszi
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
sport1 adja este,szurkoljunk is ezerrel a Lokinak,hátha sikerül csodát tenniük.scordi írta:Hello! Nem tudjátok véletlenül, hogy a mai Basel meccset adja e valamelyik adó?
Előre is köszi

Hello! Nem tudjátok véletlenül, hogy a mai Basel meccset adja e valamelyik adó?
Előre is köszi
Előre is köszi
- albicelesteX
- A Vadász
Juhuuu!!!Végre egy jó hír Argentínából is!Erre vártam.Remélem egy megfelelő embert ültetnek a padra,ha nincs Argentin mester hozzanak külföldit,de ebből az anyagból valamit csináljanak már!!!!

- miihii
- KHAL
Egyszer lehet maximum,de nem nézik jó szemmel a bírók.Időnként előfordul,h egy szabinál beijeszt a rúgó játékos,megnézve,h mit is csinál a védelem.De másodszorra már kapcsiból sárga.S.Agüero írta: Egyébként lehet pontrúgásoknál lövés mozdulatot csinálni úgy, hogy nem érsz a labdához?![]()
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- MatyiG
- Adminisztrátor
3. gólt rendesen besz pták.menczel írta:http://www.youtube.com/watch?v=xgvdYK7whrU
mindegyik gól szép. Thiago nagyon playa lehet még, ne hagyjuk elkallódni.

Egyébként lehet pontrúgásoknál lövés mozdulatot csinálni úgy, hogy nem érsz a labdához?

http://www.youtube.com/watch?v=xgvdYK7whrU
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Némi elfogultsággal ugyan, de szerintem reális esélye van Thiago Alcantarának a torna legjobbja címre! (Még nem láttam gyengén játszani ezen a tornán...)
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A felnőttcsapat teljesítményének ismeretében nagyon jó ez az U19-es csapat. Jól játszanak, mernek játszani és a tehetséges játékosok is megmutatják magukat. Kakuta jól játszik, a mai meccsen pedig Bakambu nagyon szép gólt lőtt. 

- ab1daL
- Director del Fútbol
U19-es Európa Bajnokság, az egyik elödöntőben, a spanyolok(ahol elég sok a Barca Áthletices) győztek az angolok ellen 3-1-re, és most megy a másik elödöntő is, Franciország-Horvátország.Barcaádám írta:bocsi a hülye kérdésért de most milyen ifjúsági torna van?melyik korosztály?
előre is köszi a választ!!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
U19, EB.Barcaádám írta:bocsi a hülye kérdésért de most milyen ifjúsági torna van?melyik korosztály?

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Barcaádám
- Capitá del Barça
bocsi a hülye kérdésért de most milyen ifjúsági torna van?melyik korosztály?

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Az egész Eb-n nyújtott teljesítménye nagyon meggyőző a spanyoloknak. Igaz nem mindegyik meccsüket láttam, de amelyiket figyelemmel követtem, az mind szép játékot hozott.
Sajnálom ezt a Pacheco gyereket, hogy már nem nálunk játszik, őt is utolérte az angol csapatok szeme. Canales is remek játékos, ma igazán szemfüles gólt lőtt Angliának.
Meggyőződésem, hogy a spanyolok nyerik az Eb-t, a másik részről szerintem Franciaország jut a döntőbe, noha amikor ezt a hsz-t írom, még Horvátország vezet 1-0-ra.

Sajnálom ezt a Pacheco gyereket, hogy már nem nálunk játszik, őt is utolérte az angol csapatok szeme. Canales is remek játékos, ma igazán szemfüles gólt lőtt Angliának.
Meggyőződésem, hogy a spanyolok nyerik az Eb-t, a másik részről szerintem Franciaország jut a döntőbe, noha amikor ezt a hsz-t írom, még Horvátország vezet 1-0-ra.