Az Arsenallal nincs nagy ellentétünk (, habár mostanában nőtt, így nem összehasonlítandó a Reallal. Persze ezzel nem azt mondom, h Özil nem menne oda, mert ahogy az ABBA mondta, vagyis énekelte: money,money,money...Barca_10 írta: Arshavin is Barca-fan mégis aláírt az Arsenalhoz..
Barca vs Real
-
- Llegenda del Barça
-
- Director del Fútbol
Hát sztem azért már csak Mourinho miatt sem valószínű, hogy elcseszik a karrierjét. Az öreget utálom, de óriási zseni. Idén valószínűleg nem verjük oda-vissza őket, egy x Mourinho-val szinte garantált:DZibra16 írta:szemét Real leigazolta Khedirát![]()
Újabb játékosnak cseszik el a karrierjét
és állítolag özil is közel van a Realhoz bár ebből nem lesz semmi mivel Özil barca fan:)
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Sami Kehdira Stuttgart-> Real Madrid.
Hivatalos.
Épül a munkásmadrid
Hivatalos.
Épül a munkásmadrid

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem tudom mi a tökömet látnak a szakemberek ebben a khediraban. olyan szintelen szagtalan jatékos mint amilyen az egesz stuttgart évek óta... nyugodtan a torkomnak lehet esni, de én kb annyira tartom mint busquetset... nem sokra... persze, fejlődhet, de a realban nem fog. tul sokan vannak előtte a belso kozéppályás poszton. nem tudom h murinnyo 4-2-3-1-et 4-4-2-t, vagy 4-3-3-as felállást fog e választani, de boven khedira elott van (nálam) a rangsorban a 2 diarra, meg xabi alonso is... ha egy belső vkp jatszik, akkor csak a 4. a sorban, ha meg 2, akkor talán ha tul sok a serules odaférhet...
hát igen... egy fiatalnak a klubnév, meg a pénz sokkal fontosabb mint bármi más.
arról nem szól a fáma, h ki akarta annyira odavinni de nem hiszem h murinnyo könyörgött volna érte...
így látom én.. Rolling Eyes
hát igen... egy fiatalnak a klubnév, meg a pénz sokkal fontosabb mint bármi más.
arról nem szól a fáma, h ki akarta annyira odavinni de nem hiszem h murinnyo könyörgött volna érte...
így látom én.. Rolling Eyes
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- forcabarca10
- Barça B
de nem a realba igazolt.Barca_10 írta:Zibra16 írta: és állítolag özil is közel van a Realhoz bár ebből nem lesz semmi mivel Özil barca fan:)
Arshavin is Barca-fan mégis aláírt az Arsenalhoz..
- forcabarca10
- Barça B
Ha nem tudnánk idén leigazolni cescet akkor én özilt igazolnám le.20-25miláért el is engednék:D Szerintem nem kell foglalkozni a realal,mi
sokkal jobbak vagyunk és sokkal erőseb is a keretünk,villa érkezésével még jobban versenyképesek vagyunk.Mondjuk csatárposzton eddig sem volt gond mert pedro és bojan is jól végezte a dolgát.A real meg azt igazol akit akar csapat akkor sincs csak nevek vannak azokkal meg nem sokra mennek.Mourinho érkezésével meg jobban motivált lesz a barcelona mert szeretnének mourinhonak visszavágni a barca-inter meccsért nah meg ami utána volt valdes és mourinho közt.
Visca el Barca!!!
sokkal jobbak vagyunk és sokkal erőseb is a keretünk,villa érkezésével még jobban versenyképesek vagyunk.Mondjuk csatárposzton eddig sem volt gond mert pedro és bojan is jól végezte a dolgát.A real meg azt igazol akit akar csapat akkor sincs csak nevek vannak azokkal meg nem sokra mennek.Mourinho érkezésével meg jobban motivált lesz a barcelona mert szeretnének mourinhonak visszavágni a barca-inter meccsért nah meg ami utána volt valdes és mourinho közt.
Visca el Barca!!!
-
- Entrenador del Barça
Az nem igazán fogja abban korlátozni, hogy hova menjen.Zibra16 írta:szemét Real leigazolta Khedirát![]()
Újabb játékosnak cseszik el a karrierjét
és állítolag özil is közel van a Realhoz bár ebből nem lesz semmi mivel Özil barca fan:)

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- barca0417
- Entrenador del Barça
Minden tiszteletem a Madridé, Mourinhoval egyenletes teljesítményt fognak nyújtani és sok pontot fognak szerezni. De tavaly 91-et szereztek, (kb asszem) vagyis, mi fog változni? A Barcának úgy kell csinálni mint eddig, megnyerni a 2 classicot, és rendben lesz.

- Dave87
- Capitá del Barça
Özil nevét bedobták a kalapba, semmi konkrétum nincs az ügyben. A döntést pedig nyilván nem egy emberként a Real Madrid fogja meghozni, hanem elsősorban a Werder és a játékos.katalunya írta: Amúgy kezdek tartani egy kicsit a Realtól.Egy Mourinho,egy Ronaldo,egy Higuain,az új szerzemények,világbajnokok.Világbajnokok mondjuk nálunk is vannak.De nagyon kemény leszFőleg úgy,hogy még Özilt is le akarják igazolni 15 milláér,és ez a döntés jövő hét végéig várható.Akkor viszont nem Hig vagy Benzó lesz az ék hanem Ronaldo.Vagy Özilt már a padra veszik.De itt benne vannak a sérülések is(Kaká,Benzema,Özil-> nem egy szezont végig játszó játékosok feltétlen).
Ronaldo nem lesz ék Mourinho-nál, erre fogadni merek. Lehet, hogy feljebb fogja tolni egy másik formációban, de az egycsatáros játékban soha.
A VB-n volt, hogy ékként játszott és Queiroz-on kívül az egész világ látta, hogy nem az ő posztja -> többek közt ezért volt gyenge tornája CR-nek.
Ja, és sérülések éppúgy benne vannak nálunk is, mint a Madridnál, tehát erre megintcsak nem lehet alapozni.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
Én ezt nagyon nem vágom. Most Casillastól meg Ramostól kezdtél félni, akik évek óta ott vannak, csak mert világbajnokok lettek? (látom utána azért kezdett világos lenni h ugyanabból a világbajnok csapatból nálunk csak 8an vannak)katalunya írta: AMúgy kezdek tartani egy kicsit a Realtól.Egy Mourinho,egy Ronaldo,egy Higuain,az új szerzemények,világbajnokok.Világbajnokok mondjuk nálunk is vannak.
Higany meg CR szintén ott volt tavaly is, mégse nyertek semmit
Én már most megmondom előre hogyha ugyanazt az undorító taktikát játszatja mint az Internél és bajnokok vagy Bl győztesek lesznek de ha mind2 akkor is el fogják küldeni mert a Madridi szurkolók is a szép játékot szeretik!
-
- Jugador d'estrella
én víscaelbarca!forever hsz-ével egyet értek,csak abba nem,h Di Maria pados lesz...
AMúgy kezdek tartani egy kicsit a Realtól.Egy Mourinho,egy Ronaldo,egy Higuain,az új szerzemények,világbajnokok.Világbajnokok mondjuk nálunk is vannak.De nagyon kemény lesz
Főleg úgy,hogy még Özilt is le akarják igazolni 15 milláér,és ez a döntés jövő hét végéig várható.Akkor viszont nem Hig vagy Benzó lesz az ék hanem Ronaldo.Vagy Özilt már a padra veszik.De itt benne vannak a sérülések is(Kaká,Benzema,Özil-> nem egy szezont végig játszó játékosok feltétlen).Nagyon jóh lesz a MAdrid,és most Maicon-t bele se vettem ebbe 
AMúgy kezdek tartani egy kicsit a Realtól.Egy Mourinho,egy Ronaldo,egy Higuain,az új szerzemények,világbajnokok.Világbajnokok mondjuk nálunk is vannak.De nagyon kemény lesz

Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy

Épül, épül.csababarca írta:Sami Kehdira Stuttgart-> Real Madrid.
Hivatalos.
Épül a munkásmadrid
Tipikusan José féle transzfer. A következő szezont madridi szempontból elég könnyű megjósolni: látványos játék nem lesz, de eredményesség szempontjából jobbak lesznek, csak az a kérdés, h mennyivel.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
sztem az meg nagy baromság lenneS.Agüero írta:víscaelbarca!forever!
Nem hinném, hogy Marikát 25 millióért a padra vették volna és így VDV lesz a csere!![]()
Szvsz.
kb olyan mint h eladták Robbent meg Snejdert.
jövőre Schalke - Besiktas Bl döntő lesz

-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
csababarca írta:Sami Kehdira Stuttgart-> Real Madrid.
Hivatalos.
Épül a munkásmadrid
úgy láccik az Isten se ment meg minket a némettől.
Még izgalmasabb lesz idén a Real-Barca párharc. ami nem baj.
csak kíváncsi lennék ki fog padozni. Mert sztem így 4-2-3-1 es fölállás lesz.
De akkor se tudom hogy lez a csapat mer kicsi csúny volna h Di Maríát 20 milláért a padra hozták. sztem így lesz.
Cassilas
Ramos Albiol Pepe Marcelo
Alonso Khedira
CR9 VDV Kaká
Benzema/Higu
cserék: Dudek,Arbeola,Garay,Granero,Lass M. Diarra Di María, Benzema
kicsit védekező felfogású lesz a csapat kb olyan Inter féle
ezért lesz jó egy formában levő Ibra

- marci.
- Jugador d'estrella
Azt látom,mert nálatok nincs valami sok..de a pénz nagy úr, főleg Pérezéknél...

Viccet félretéve :
Raúlnál voltak nagyobb ikonok a csapatban,nekik a számát is megkapta valaki.Neked csak szimplán azzal van a bajod,hogy CR kapja.

csakamadrid
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... k-2039026/
az a durva ebben, h vannak realosok, akik szintén örülnének ennek... a hsz-ek az NSO-n... végülis könnyebb ezt mondani, mint azt, h "AKAROM AZT A MEZT, nekem az jár!"...
továbbra is azt mondom, h elbírná a csapat, ha nem használnák 1-2 évig a 7-es mezt tiszteletből... de a pénz nagy úr, főleg Pérezéknél...
szerk: tévedés, nekem azzal van bajom, h bárki megkapja AZONNAl, mert Raúl volt az egyik legnagyobb kedvencem klubszínektől függetlenül! de persze te biztos jobban tudod...
az a durva ebben, h vannak realosok, akik szintén örülnének ennek... a hsz-ek az NSO-n... végülis könnyebb ezt mondani, mint azt, h "AKAROM AZT A MEZT, nekem az jár!"...

továbbra is azt mondom, h elbírná a csapat, ha nem használnák 1-2 évig a 7-es mezt tiszteletből... de a pénz nagy úr, főleg Pérezéknél...
szerk: tévedés, nekem azzal van bajom, h bárki megkapja AZONNAl, mert Raúl volt az egyik legnagyobb kedvencem klubszínektől függetlenül! de persze te biztos jobban tudod...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.07.30. 14:15:59-kor.
- Zokneenho
- Jugador d'estrella
Back to the futurecsababarca írta:Sami Kehdira Stuttgart-> Real Madrid.
Hivatalos.
Épül a munkásmadrid

A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/
Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/
Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Khedira a vb-n azért elég jól csinálta a dolgát, kérdés, hogy Madridban tudja e folytatni olyan szinten, ahogy a vb-n csinálta. Mondjuk amikor a Stuttgart-tal játszottunk BL nyolcaddöntőt, nekem Khediráról annyi maradt meg, hogy Messit két kézzel lerántotta, majd begörcsölt a lába.
Mindenesetre, ha a VB-n nyújtott teljesítményét tudja hozni, akkor Xabi ALonsoval jó kis szűrő duót fognak alkotni. Szerintem...

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- Capitá del Barça
Olyan jó ez a Khedira, hogy szüksége volt rá a Madridnak-Mourinhonak?
Igaz, nem láttam játszani, mert csak a spanyol meccseket néztem a VB-n, s a bizonyos 1-0-s meccsen, mintha nem is lett volna pályán.
Vagy csak tartalék támadónak vették Higuain-Benzema páros cseréjeként?
Igaz, nem láttam játszani, mert csak a spanyol meccseket néztem a VB-n, s a bizonyos 1-0-s meccsen, mintha nem is lett volna pályán.
Vagy csak tartalék támadónak vették Higuain-Benzema páros cseréjeként?

ez széééép, BlancoMark még azelőtt idézett tőled, h ez a hsz megszületettcsababarca írta:Sami Kehdira Stuttgart-> Real Madrid.
Hivatalos.
Épül a munkásmadrid

szerk: és én is

- -BlancoMark-
- Barça B
Lol. Neked hogy sikerült összehoznod ma 21:10-re ezt a hszt?csababarca írta:Sami Kehdira Stuttgart-> Real Madrid.
Hivatalos.
Épül a munkásmadrid

Amúgy 10-14 milláért bőven megérte. Megkötjük a hosszútávú szerződést és máris többet ér, mint amennyiért vettük.
madridista...