Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Olvasgattam, éppen ezért remélem mindenki jól van, rendbe jön és a csapatotok is megtalálja azt a formáját, amit elvártok magatoktól...Silvanus írta:Igen, mi vagyunk a H.F.C.B., azaz a Magyar Barcelona csapata. Minden szombaton délután játszunk, illetve edzünk egy csepeli tornateremben, egyébként meg épp tegnaptól játszunk egy rendes kispályás bajnokságban, ahol akár meg is tekinthetsz minket minden szerdán este! Az időpont változó, de ha ide beolvasol néha, akkor láthatod.atSec írta:Sziasztok!
Remélem nem haragszotok, amiért nem akartam 96 oldalt újra olvasni és mégis kíváncsi vagyok...![]()
Azt már értem, hogy a HFCB egy csapat, és feltehetően ti vagytok a tagjai, de azért van olyan, amit nem tudok. Pl. ti hol, mikor és általában kikkel játszotok? Hol lehet titeket megnézni?
Ezen kívül pedig részt veszünk a kb. negyedévente megrendezésre kerülő szurkolói tornákon, ahol 8 szurkolói csapat feszül egymásnak egy szép vándor kupáért, AMELY MOST ÉPP NÁLUNK VAN!!!![]()
Örömmel várjuk, és fogadjuk rajongóinkat!!!
Ez jó ötlet! Tényleg jó lenne, ha már visszatérnél, láttad: szükségünk van rád hátul!!!Bercy írta:Hagyd már Peti azt, hogy mit tettél velem...Silvanus írta:Bercykém! Még hogy én kerülnélek? DEHOGY! SŐT! Szinte minden nap veled álmodom...és arról, hogy mit tettem veld!?..
Remélem hamar rendben leszel!!!
Egyébként tényleg rég fociztunk már együtt, jó lenne már végre együtt rúgni a bőrt... ÉN VADÁSZOM AZ ALKALMAT!!!
Estem már sokkal nagyobbat ennél és nem volt belőle semmi. Most nem volt szerencsém.
Haverom azt javasolta,hogy kössem össze két újjamat és akkor lehet vele focizni.
Még meggondolom!!!
Hagyd már Peti azt, hogy mit tettél velem...Silvanus írta:Bercykém! Még hogy én kerülnélek? DEHOGY! SŐT! Szinte minden nap veled álmodom...és arról, hogy mit tettem veld!?..
Remélem hamar rendben leszel!!!
Egyébként tényleg rég fociztunk már együtt, jó lenne már végre együtt rúgni a bőrt... ÉN VADÁSZOM AZ ALKALMAT!!!
Csak már rég fociztam veled és emiatt akartam egy "csípős" megjegyzést tenni.Silvanus írta:Na, azért én igen gyakran látogatom a foglalkozásokat, nem!?... Nem mondhatod, hogy nem! Nem?Bercy írta:A sem szót nem tetted hozzá!!!Silvanus írta:Srácok!
Sajnos most szombaton nem tudok menni![]()
Na, azért én igen gyakran látogatom a foglalkozásokat, nem!?... Nem mondhatod, hogy nem! Nem?Bercy írta:A sem szót nem tetted hozzá!!!Silvanus írta:Srácok!
Sajnos most szombaton nem tudok menni![]()
Is és még annyi, hogy mindenki tudja a posztján mit kell csinálni!mucs1 írta:Szerintem a taktika dolgot nem kell azért túlzásba vinni, egyszerűen csak okosan, posztra kell cserélni, illetve emberelőnyös helyzeteknél több csatár vagy támadó szellemű játékos a pályán, és mivel amugy is több a csatár, mint a védő, ne legyen 3 védő fent egyszerre sok gólos hátrányban!