Úgy vélem ez az egész oldalra, bár javarészt azért mégis a fórumra igaz, de azért remélem sikerült eltalálnom a helyes topicot.
Kicsit úgy érzem, hogy az oldal romokban hever és még omlik is mellé. Az időzavar eleinte tréfásnak tűnt, de a topicok átláthatósága jelentős sérülést kapott ezáltal. És nagyon megszaporodott az efféle elcsúszás mostanában. És lévén, hogy megesik, hogy hozzászólsz valamihez anélkül, hogy idéznél, majd elvágja a hozzászólásodat 8 órával későbbre, amikor már teljesen másról van szó, avagy eléd kerül az, ami alap forrásként szolgált a kommentedhez. Ezek zavarók lehetnek.
A másik, ami engem személy szerint sokkal jobban zavar, hogy 2 percnél tovább nem maradok bejelentkezve, illetve ha nem úgy szeretnék hsz-t írni, hogy azzal jelentkezek be, akkor kidob egyből. A másik, hogy elküldeni sem tudom rendesen, mert addigra már megint kidob a rendszer.
Szóval csak jelezni szerettem volna, hogy most nem minden kóser és én rendkívüli módon örülnék, ha esetleg fixálni tudnátok az efféle hibákat.
Bár lehet az Eurobarcát is megviselte a Barcelona sportegyesület pocsék pénzügyi állása, ami ezáltal a magyar fórumtól köteles volt megvonni a támogatást.
Szerk.: Úgy látom azért a bejelentkezéses dolog megjavult/megjavította valaki. A másik még azért fennáll.