Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a Profilodban állítsd át az Időzónát +2 óra nyári számításra18Barca99 írta:Az oldalon 1 órával előbb jár az óra mert 0:51 van és 23:51et mutat. Majd figyeljetek rá
Ugyanabban a mondatban az első összeg sem stimmel.445.9 milla bevételt ír,pedig a képen mellette látszik is a kivetítőn,h az valójában 445.5.looka írta:A Hét év után negatív mérleg cím cikkben van egy elírás.
Az első szövegrészben a 2009-10-es idény helyett 2010-11-es szerepel.
Eddig is fordulóról fordulóra írtákforcabarca10 írta:Sziaasztok,valahogy nem lehetne megoldani hogy a bajnokság összes meccsét fordulóról fordulóra irjátok?És hogy elöre meg lehessen nézni hogy mikor kivel játszunk.Illetve hogy a Barca Athleticről többet irni mert szerintem másokat is érdekelne nem csak engem(mégis csak a spanyol 2.osztályban játszanak.)
Hír archívum-> Tovább a teljes hírhezEnjoy írta:Sziasztok!
Lehet, hogy csak nem szúrja ki a szemem, de hol találom a régebbi cikkeket?
Mert a Hír archívum alatt csak a rövid kis híreket találom.
A többi böngészőnél ctrl+fMR. TROMORT777 írta:Más böngészőknél nem tudoom, hogy működik.
Firefoxnál ctrl+fS.Agüero írta:Köszi, így már teljesen más. Sikerült.MR. TROMORT777 írta: Ez engem is zavart, de Chrome-ban könnyen megoldható probléma.
Ha benyomod az F3-at, akkor kereshetsz az oldalon, én beírtam, hogy Barcelona, és mindenhol kiemelte.
Más böngészőknél nem tudoom, hogy működik.![]()
Köszi, így már teljesen más. Sikerült.MR. TROMORT777 írta:Ez engem is zavart, de Chrome-ban könnyen megoldható probléma.S.Agüero írta:Az az észrevételem van, hogy az új idény sorsolásánál a barca és a real meccseit ki lehetne emelni valahogy, pl: vastag betűvel vagy más színnel írva, mert így sokáig tart kikeresgélni a barca és real meccset és gondolom sokaknak az lenne a fontos.
Szerk.: vagy más nem így látja? Senkinek nem gond, hogy keresgélni kell?
Ha benyomod az F3-at, akkor kereshetsz az oldalon, én beírtam, hogy Barcelona, és mindenhol kiemelte.
Más böngészőknél nem tudoom, hogy működik.