Cáserest még ki is felejtetted!!!kabekabe írta:Adriano érkezése nagyon pozitív számomra, mert ő képes a balszélen védőt játszani(így Abidal esetleges, általam remélt távozását megkönnyítve), Alves cseréje is lehet, Xaviék cseréjének is jó(így Keita hátrébbmehet a kevesebb kreativitást igénylő vkp pozícióba, illletve Ini szélsőcsatárt játszhat, ha kell) és ha nagyon kell szélsőcsatárt is játszik(bár erre nagy szükség nem vszleg nem lesz).
Villat tavaly szerettem volna, idén nem. Öröm volt látni a VB-n h balszélen is képes jó teljesítményre, nagyon jó igazolás is válhat belőle, de nem olyan biztos az, egyenlőre csak remélni tudjuk(viszont ha mindenképpen ő kellett, akkor jó döntés volt a VB előtt leigazolni, most jóval drágább volna).
Ibrat tavaly nem akartam, inkább akartam a már említett Villat, idén örülök maradásának. Nagy kockázatot nem vállalunk vele, vevő lesz rá jövőre is, és az ára sem fog lefele menni, ráadásul nem is kell helyette igazolni, ott van Pedro és Bojan helyette. Ha viszont bejön, akkor nagyon sokat nyerünk rajta.
Szerintem már nem kell több igazolás, rengeteg tehetség van(Mino elképesztő védéseket mutatott be, Benja, Dalmau, Fontás(aki sztem legkésöbb jövőre fel kell hozni, de inkább idén) és Muniesa is alkalmas lehet a felnőtt csapatra, JdS mindenképp kell jövőre, és akkor még nem beszéltünk a spanyol U21-esekről, akik mindannyian nagy jövő előtt állnak, meg Jeffren).
Hleb pedig remélem, h távozik.
Így most azt mondom jöjjön fel Bartra és JdS, ha pedig év közben sok a sérült, akkor jöhet Fontás és Thiago.
Tehát a keret akkor így nézne ki: kapusok:V.V-Pinto
védelem:Alves,Puyi,Pique,Maxi-Adriano/Puyi/Bartra,Milito,Bartra/Fontás/Abi,Abi
kp.:Sergio,Xavi,Ini-Keita,JdS/Thiago/Keita,Adriano/JdS
csatárok:Leo,Ibra,Villa-Jeffren,Bojan,Pedro(tudják váltogatni a helyüket) és ha kell: Ini,Adriano.
Ez így 21 ember, plusz Thiago és Fontás, és mondom, ha ez sem lenne elég, jöhet Muniesa,Dalmau,Montoya,Benja,stb...és még esetleg Hleb is csatlakozhat hozzájuk, bár mondom:remélem nem fog.

Tudom, hogy nem számol vele Pep de ki tudja!!!