Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Cáserest még ki is felejtetted!!!kabekabe írta:Adriano érkezése nagyon pozitív számomra, mert ő képes a balszélen védőt játszani(így Abidal esetleges, általam remélt távozását megkönnyítve), Alves cseréje is lehet, Xaviék cseréjének is jó(így Keita hátrébbmehet a kevesebb kreativitást igénylő vkp pozícióba, illletve Ini szélsőcsatárt játszhat, ha kell) és ha nagyon kell szélsőcsatárt is játszik(bár erre nagy szükség nem vszleg nem lesz).
Villat tavaly szerettem volna, idén nem. Öröm volt látni a VB-n h balszélen is képes jó teljesítményre, nagyon jó igazolás is válhat belőle, de nem olyan biztos az, egyenlőre csak remélni tudjuk(viszont ha mindenképpen ő kellett, akkor jó döntés volt a VB előtt leigazolni, most jóval drágább volna).
Ibrat tavaly nem akartam, inkább akartam a már említett Villat, idén örülök maradásának. Nagy kockázatot nem vállalunk vele, vevő lesz rá jövőre is, és az ára sem fog lefele menni, ráadásul nem is kell helyette igazolni, ott van Pedro és Bojan helyette. Ha viszont bejön, akkor nagyon sokat nyerünk rajta.
Szerintem már nem kell több igazolás, rengeteg tehetség van(Mino elképesztő védéseket mutatott be, Benja, Dalmau, Fontás(aki sztem legkésöbb jövőre fel kell hozni, de inkább idén) és Muniesa is alkalmas lehet a felnőtt csapatra, JdS mindenképp kell jövőre, és akkor még nem beszéltünk a spanyol U21-esekről, akik mindannyian nagy jövő előtt állnak, meg Jeffren).
Hleb pedig remélem, h távozik.
Így most azt mondom jöjjön fel Bartra és JdS, ha pedig év közben sok a sérült, akkor jöhet Fontás és Thiago.
Tehát a keret akkor így nézne ki: kapusok:V.V-Pinto
védelem:Alves,Puyi,Pique,Maxi-Adriano/Puyi/Bartra,Milito,Bartra/Fontás/Abi,Abi
kp.:Sergio,Xavi,Ini-Keita,JdS/Thiago/Keita,Adriano/JdS
csatárok:Leo,Ibra,Villa-Jeffren,Bojan,Pedro(tudják váltogatni a helyüket) és ha kell: Ini,Adriano.
Ez így 21 ember, plusz Thiago és Fontás, és mondom, ha ez sem lenne elég, jöhet Muniesa,Dalmau,Montoya,Benja,stb...és még esetleg Hleb is csatlakozhat hozzájuk, bár mondom:remélem nem fog.
Hamár képességei illettek ide segíts nekem...fanbarca írta:
Én is örülnék Artetanak, s bár tudom nem fontos, de én a Pesben használtam is a Barcában, s a képességei ideillettek, tehát 10 milla + Hleb simán elfogadható mindkét szempontból!
Én is örülnék Artetanak, s bár tudom nem fontos, de én a Pesben használtam is a Barcában, s a képességei ideillettek, tehát 10 milla + Hleb simán elfogadható mindkét szempontból!barca0417 írta:Én is örülnék neki, és Hlebet is meg lehetne próbálni bevonni az üzletbe.Attika 25 írta:Az hogy a transfermarkt mennyire becsüli az lényegében semmit nem jelent. Itt van példának Adriano,25 millára tartották,és 9,5 (max. 13) milláért elhoztuk. Minden azon a klubon múlik (jelen esetben az Everton-on) ahol játszik a játékos,hogy mennyire van szükségük a pénzre,mennyire meghatározó az emberke,illetve jönni e akar. Na most ezek Arteta esetében mind az árát növelik,mert ha jól tudom az Everton-nak nincsenek komoly anyagi gondjai,Arteta nagyon is meghatározó játékos. Viszont a szerződése 2012.06.30-án lejár,igy ha jönni akar és hozni akarjuk talán lehet rá esély,bár szerintem a 20 milla az a minimum lenne.
Én jó megoldásnak tartanám,mert ügyes kis játékos,s ő a padot is jobban tűrné mint Cesc pl. Szóval én tárt karokkal várnám
Én is örülnék neki, és Hlebet is meg lehetne próbálni bevonni az üzletbe.Attika 25 írta:Az hogy a transfermarkt mennyire becsüli az lényegében semmit nem jelent. Itt van példának Adriano,25 millára tartották,és 9,5 (max. 13) milláért elhoztuk. Minden azon a klubon múlik (jelen esetben az Everton-on) ahol játszik a játékos,hogy mennyire van szükségük a pénzre,mennyire meghatározó az emberke,illetve jönni e akar. Na most ezek Arteta esetében mind az árát növelik,mert ha jól tudom az Everton-nak nincsenek komoly anyagi gondjai,Arteta nagyon is meghatározó játékos. Viszont a szerződése 2012.06.30-án lejár,igy ha jönni akar és hozni akarjuk talán lehet rá esély,bár szerintem a 20 milla az a minimum lenne.
Én jó megoldásnak tartanám,mert ügyes kis játékos,s ő a padot is jobban tűrné mint Cesc pl. Szóval én tárt karokkal várnám
http://transfermarkt.de/de/mikel-arteta ... _7451.htmlxavi12 írta:Arteta hány éves és milyen nemzetiségű? az ára 16-18 körűli?
xavi12 írta:Arteta hány éves és milyen nemzetiségű? az ára 16-18 körűli?
Kritizator írta:
Dos Santos. pl.
Én azt a kijelentésed nem értem, hogy Wenger nem tudja lebeszélni Fabregast a váltásról. Belátsz a kulisszák mögé? Látod, hogy mi zajlik ott? Amíg nem, ilyen kijelentést nem lehet tenni. Sose látsz be egy Játékos fejébe, nem érzed azt amit ő. Itt két teher nyomja Fabregas vállát. Az egyik oldalon a spanyol "testvérei", akik a Barcában játszanak, és a szíve odahúz. A másik odal meg Wenger nyomása, tudja, hogy mit köszönhet neki.
Szerintem ejtsük a témát, a napi egy ip-bann jelölt megvolt az igazolások topikban, kiváncsian várom a holnapitbarca99 írta:És ő mégis hogy? 17-18 lehetett, amikor felkerült, a sok sérülés miatt elég sok lehetőséget kapott. Ezután jött Pep, aki nem számolt vele kezdőként, erre elment. És befürdött a Spurs-nél, az Ipswichben sem villogott, talán a Galatában mutat valamit.Kritizator írta: Dos Santos pl.
A Barca hibája hol ragadható meg?
És ő mégis hogy? 17-18 lehetett, amikor felkerült, a sok sérülés miatt elég sok lehetőséget kapott. Ezután jött Pep, aki nem számolt vele kezdőként, erre elment. És befürdött a Spurs-nél, az Ipswichben sem villogott, talán a Galatában mutat valamit.Kritizator írta: Dos Santos pl.
Az általad aírtak hatására, belegondolva tényleg iszonyatosan nagy baromságot írtam ezzel az ifi neveléssel kapcsolatban. Ezért a részért elnézést kell hogy kérjek. A többi viszont nem vonom vissza.d írta:Mert a nagy tehetségek jó része nem tudja beváltani a hozzá fűzött reményeket? Minden évben 20-30 játékost nevelnek ki a Barca akadémiáján, mindnek lenne hely a csapatban? Megjegyzem biztos vagyok benne, hogy a játékosok nagyon is döntő része hálás a Barcelonai nevelésért, még akkor is, ha nem sikerül a felnőtt csapathoz kerülniük, mert jobb játékosokká válhattak, mint máshol. Az pedig minden fiatal és nem fiatal saját feladata, hogy eldöntse mikor érdemes váltania a saját karrierje érdekében. Az pedig, hogy sok tehetséges labdarúgó palánta van az akadémián nem csökkenti, hanem növeli a színvonalat. Versenyhelyzetet teremt, szelekciót segíti.Kritizator írta:Írhat akárki, hogy minden ifinek nincs lehetősége a felnőtt csapatban. De könyörgöm, akkor mért vásárolnak össze minden 11-12 éves tehetséget, ha azoknak csak a fele lesz Barca játékos. Ne vegyék meg őket, hagyják meg más csapatoknak.
Nagyon nem látom a logikát abban, amit írtál.
A Wengerrel való kapcsolatával egyet értek. De ennek oda-vissza is kell működnie.
A pénzügyi helyzetre való kijelentésed semmilyen érvet nem tartalmaz, reagálásra sem érdemes.
Fentebb, sajnálom.Most akkor jó, vagy nem jó, hogy a barca akadémiája ennyi "új világsztárt" dob ki évenként?
Most akkor jó, vagy nem jó, hogy a barca akadémiája ennyi "új világsztárt" dob ki évenként?Kritizator írta:Ha olyan a játékosnevelés mint a Barcában, vagy az Ajaxban, akkor nagy esély van arra, hogy nagy részükből nagy játékos leszCFirpo3 írta:Más csapatoknál az ÖSSZES ilyen fiatalból lesz valaki?Kritizator írta:De könyörgöm, akkor mért vásárolnak össze minden 11-12 éves tehetséget, ha azoknak csak a fele lesz Barca játékos. Ne vegyék meg őket, hagyják meg más csapatoknak.
Ha olyan a játékosnevelés mint a Barcában, vagy az Ajaxban, akkor nagy esély van arra, hogy nagy részükből nagy játékos leszCFirpo3 írta:Más csapatoknál az ÖSSZES ilyen fiatalból lesz valaki?Kritizator írta:De könyörgöm, akkor mért vásárolnak össze minden 11-12 éves tehetséget, ha azoknak csak a fele lesz Barca játékos. Ne vegyék meg őket, hagyják meg más csapatoknak.
Mert a nagy tehetségek jó része nem tudja beváltani a hozzá fűzött reményeket? Minden évben 20-30 játékost nevelnek ki a Barca akadémiáján, mindnek lenne hely a csapatban? Megjegyzem biztos vagyok benne, hogy a játékosok nagyon is döntő része hálás a Barcelonai nevelésért, még akkor is, ha nem sikerül a felnőtt csapathoz kerülniük, mert jobb játékosokká válhattak, mint máshol. Az pedig minden fiatal és nem fiatal saját feladata, hogy eldöntse mikor érdemes váltania a saját karrierje érdekében. Az pedig, hogy sok tehetséges labdarúgó palánta van az akadémián nem csökkenti, hanem növeli a színvonalat. Versenyhelyzetet teremt, szelekciót segíti.Kritizator írta:Írhat akárki, hogy minden ifinek nincs lehetősége a felnőtt csapatban. De könyörgöm, akkor mért vásárolnak össze minden 11-12 éves tehetséget, ha azoknak csak a fele lesz Barca játékos. Ne vegyék meg őket, hagyják meg más csapatoknak.
Dos Santos. pl.Vash írta:Kritizator írta:Hali!
Soha nem fog ideigazolni Fabregas!
Hogy miért? Azt is elmondom nektek!
Több okból nem fog érkezni. Talán kezdjük a legnyilvánvalóbbal. A kapcsolata Wengerrel. Körülbel ő a második apja. Fabregas jó szaívű( legalábbis ez jön le), és amit mond az apja azt megteszi.
Második ok amiért nem jön: Most valljátok be. A barca egy temető. Tehetség temető. Sokkal több nagy tehetséget adott volna már a nagyvilágnak, ha nem csak az alapokra építene. Most lehet itt jönni Pedro példájával, a helyzet akkor is ugyanaz. Elég ránézni Bojanra...
Elismerő a Barcánál végzett munka fiatalok terén, de azért senki sem szent ott.
Írhat akárki, hogy minden ifinek nincs lehetősége a felnőtt csapatban. De könyörgöm, akkor mért vásárolnak össze minden 11-12 éves tehetséget, ha azoknak csak a fele lesz Barca játékos. Ne vegyék meg őket, hagyják meg más csapatoknak.
3. ok: A Barca pénzügyi helyzete... Ne higgye senki, hogy akárki is érkezni fog. Ugyan már. Van rá példa más nagy csapatnál. Be mákolják magukat BL döntőbe, aztán elkezdődik a totális leépülés( lásd: AC Milan)
A csapat amúgy maga nem rossz. Sok sikert a következő szezonra!
Üdv, Kritizátor!
Üdv mindenkinek! Nem túl sűrűn írok az oldalra de azért eme hozzászólás mellet nem mehetek el szó nélkül. Az indokaid a 3.-at leszámitva nem túl helytállóak. Wenger lehet akár az atyauristen is akkor se tudja lebeszélni Fabregast a váltásról. A 2.-ik indok meg vicc. Mér lenne tehetség temető? Bojan még alig múlt 20 éves, a tehetsége is megvan mint ahogy azt bizonyitotta pályára lépései alkalmával. Szóval nem értem mire alapoztad eme kijelentést.
Más csapatoknál az ÖSSZES ilyen fiatalból lesz valaki?Kritizator írta:De könyörgöm, akkor mért vásárolnak össze minden 11-12 éves tehetséget, ha azoknak csak a fele lesz Barca játékos. Ne vegyék meg őket, hagyják meg más csapatoknak.
Kritizator írta:Hali!
Soha nem fog ideigazolni Fabregas!
Hogy miért? Azt is elmondom nektek!
Több okból nem fog érkezni. Talán kezdjük a legnyilvánvalóbbal. A kapcsolata Wengerrel. Körülbel ő a második apja. Fabregas jó szaívű( legalábbis ez jön le), és amit mond az apja azt megteszi.
Második ok amiért nem jön: Most valljátok be. A barca egy temető. Tehetség temető. Sokkal több nagy tehetséget adott volna már a nagyvilágnak, ha nem csak az alapokra építene. Most lehet itt jönni Pedro példájával, a helyzet akkor is ugyanaz. Elég ránézni Bojanra...
Elismerő a Barcánál végzett munka fiatalok terén, de azért senki sem szent ott.
Írhat akárki, hogy minden ifinek nincs lehetősége a felnőtt csapatban. De könyörgöm, akkor mért vásárolnak össze minden 11-12 éves tehetséget, ha azoknak csak a fele lesz Barca játékos. Ne vegyék meg őket, hagyják meg más csapatoknak.
3. ok: A Barca pénzügyi helyzete... Ne higgye senki, hogy akárki is érkezni fog. Ugyan már. Van rá példa más nagy csapatnál. Be mákolják magukat BL döntőbe, aztán elkezdődik a totális leépülés( lásd: AC Milan)
A csapat amúgy maga nem rossz. Sok sikert a következő szezonra!
Üdv, Kritizátor!
Nem játékos kritizálás megy. És azt nem vitatom, hogy van még hová fejlődni.sjd írta:Akkor még van hová fejlődnöd, mert a Barcán nem igazán sikerült fogást találnodKritizator írta: Független vagyok. Minden csapatot kritizálok.
(ajánlom ezt a figyelmedbe: http://nst.blog.hu/2009/05/26/mocskos_barcelona)
Az Arsenal tehetségkutató politikájáról írt kritikádra meg ilyeneket fogsz írni? "Fabregas túl jó focista lett. Vermaelen túl hamar bevált."