2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Picit eltévedtél, mivel tavaly nem vett részt a BATE a Bl-küzdelmekben.albicelesteX írta:A Bate Boriszovot nem venném a verhetőek közé.Szerintem ott baj lenne...Tavaly a Barcának és az Internek is feladta a leckét a BL-ben.
Átnézve a port.hu-t szerintem semmi nem adja.fanbarca írta:Azt hiszem, hogy az Europosrt csak a Bl-t mutatja ..... Valaki nem tudja, mi mutatja az EL sorsolást?
Azt hiszem, hogy az Europosrt csak a Bl-t mutatja ..... Valaki nem tudja, mi mutatja az EL sorsolást?kompalor írta:Ma 12:00-tól BL, 13:30-tól Európa Liga sorsolás!
Eurosport szokta közvetíteni.
Ahogy néztem a gyengébb ellenfelek: AEK Athén, Levszki Szófia, Metaliszt Harkiv, Austria Wien, Liteksz Lovecs, Odense, Dnipro Dnipropetrovszk.
Hátha szerencséje lesz a sorsolásnál legalább az egyik csapatnak...
albicelesteX írta:Gratulálok a Győrnek ez szép volt!Azért az patkányságnak tartom,hogy a Sofia,meg a Lovech kiemelt és egyik Magyar sem.Hol jobbak azok???
Annak én is örülnék. Legalább látnák belőle vmitInitom írta:dob valaki egy összefoglalót?
Tehát a City vagy a Liverpool v a PSV is lehet az ellenfél??? Én reménykedem a Litex Lovechben v az ukrán nehéz nevű csapatbanElBartimaeus írta:Nem. ITT tudod megnézni, hogy kik kerülhetnek össze.forlán10 írta:És lemaradtam róla mert 3 órán keresztül nem volt net....
De szép volt Győr!! Azt megkérdezem h a Győr és a Loki összekerülhet???
Azért nem lesz könnyű innen, mert a kapható ellenfelek nagyja esélytelen. Persze csodák bármikor történhetnek. (Alcorcón) Azért remélem siekrül legalább az egyiknek képviselnie a magyarokat.![]()
Nagyot küzdöttek most a győriek, öröm volt nézni, hogy igenis odateszik magukat. Nagyon örülök a sikerüknek.
Nem. ITT tudod megnézni, hogy kik kerülhetnek össze.forlán10 írta:És lemaradtam róla mert 3 órán keresztül nem volt net....
De szép volt Győr!! Azt megkérdezem h a Győr és a Loki összekerülhet???
13:30FtcSikiHun írta:Kaptak a pofájukba a franciák![]()
Otthon ejtettük ki őket![]()
Nagy gratuláció a fiúknak, nem is érdemelte meg a Montpellier a továbbjutást.
Emberelőnyben ennyi ziccert elrontani.
Stevanovic...Boldog szülinap![]()
Két magyar csapattal lódulunk neki az utolsó selejtezőnek![]()
Holnap hánytól van a sorsolás?