Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hdaffy írta:pool-arsenal x?
Ez egy ajándék, utólag Gyereknap alkalmából.Barcaman14 írta:Egyébként az Auxerre-re miért adnak ilyen nagy szorzót? Valamiről lemaradtam a Bresttel kapcsolatban? Ilyen jók lennének?
Lejátszották még aznap, jött is. Nyert Youzhny engem pedig meggazdagított.LOLer írta:Nyert 1.00 szorzó.Fernando írta:Raktam ma a Simon - Youzhny meccsre, félbeszakadt 2x is. Másodszor már nem folytatták. Nah mi a hekk van? Várni kell, hogy lejátsszák? Holnap vagy valamikor? Vagy törlik? Nem tudni?
Én a két középső meccs miatt aggódnék főleg. A Wolves és a Stoke kb. egy szint, inkább néz ki egy X szvsz. Az Ipswich-Burnley meg hatalmas lutri, mint majdnem az összes angol másodosztályú meccs, ott bármi lehet.Barcaman14 írta:Ha már beindul a futballszezon:
Nyert 1.00 szorzó.Fernando írta:Raktam ma a Simon - Youzhny meccsre, félbeszakadt 2x is. Másodszor már nem folytatták. Nah mi a hekk van? Várni kell, hogy lejátsszák? Holnap vagy valamikor? Vagy törlik? Nem tudni?
Én hármat tettem meg, ezekből én is a spanyol-argentin győzelemre tettem, illetve a harmadik meccs nálam a csehekre ment.Leomessi14 írta:Szerintetk erre mennyi az esely?
Mexico-Spanyol -V
Ireland-Argentina-V
Oroszorszag-Bulgaria- H
Ukrajna-Hollandia-V
Ha jól tudom elég tartalékos lesz a Barca, szóval a Barca tutira nem nyer, de egy iksznek is örülhetünk. szerintem 3:1 lesz a Sevillának.Davids91 írta:Hétvégére Sevilla-Barcelona:V
2x2000-->4000 jöhet
Vélemény??
Szerintem bőven jó lehet,bár elég rizikós pl a spanyol meccs,de a többi jónak tűnik.Leomessi14 írta:Szerintetk erre mennyi az esely?
Mexico-Spanyol -V
Ireland-Argentina-V
Oroszorszag-Bulgaria- H
Ukrajna-Hollandia-V
Szerintem semmi.Leomessi14 írta:Szerintetk erre mennyi az esely?
Méghozzá (önmagához képest) igen gyenge 9.97-et sétált. (Valószínűleg háttal...)XaviMessifan írta:Bolt?kikapott?:OFernando írta:
Úúúú. 2 év után pont ma kapott ki Bolt. Végülis nagy pénzt nem vesztettél azért. Sőt.
Bolt?kikapott?:OFernando írta:
Úúúú. 2 év után pont ma kapott ki Bolt. Végülis nagy pénzt nem vesztettél azért. Sőt.
Ja, Egyéb sportok topikba írtam is, még tegnap este.XaviMessifan írta:Bolt?kikapott?:O