Attika 25 írta:Jó,ebben igazad van. Mascherano "csak" iszonyatosan kemény,de nem alattomos (legalábbis én nem tartom annak),viszont a keménységével a La Liga-ban rengeteg lapot gyűjtene,s mivel itt kisebb dolgokat is lefújnak illetve kisebb dolgokért is lapot adnak mint angolban,így neki az agyvize hamar fel fog forrni,s akkor isten irgalmazzon elöbb az ellenfélnek,aztán meg nekünk
A Vb-n szvsz kifejezetten éretten, és jól játszott. Pep majd betöri, láthattuk, h ez nagyon megy neki.
Egyébként én mostmár látok reális esélyt a leigazolására, érkezett Poulsen a 'Poolba, nem kell Hodgsonnak, Hleb viszont talán...
Bár most jutott eszembe a szerintem lehető legjobb eseménysor a számunkra, úgy hogy felvázolom:
Benítez hirtelen rájön, h neki mindenképp kell Javier, ezért letesz a Pool asztalára egy 25 millás ajánlatot, amire Hodgson rábólint, Javier is úgy gondolja, h jó lesz neki olaszhonban. A felek megegyeznek, Masch

Inter.
Eközben Cambiassoval közli Benítez, h nincs rá szükség, padra nem köll, mehet Isten hírével.
Pep elgondolkodik, h kéne egy vkp mindenképpen, ezért gondol egyet és elhozza Cambiasso-t egy 20-asért.

Cambiasso készségesen rábólint, és aláír hozzánk 3 évre mondjuk.
Végeredmény:
Masch

Inter
Cambiasso

Barca
Mindenki jól jár, klasszis vkp-sal pótuljuk Tourét, aki megállja a helyét akár egy sorral feljebb is.
Aztán megint triplázunk.
Remélem tetszik, de még mielőtt vki nekem esne, h nem volt róla szó, meg minek írok ökörségeket, közlöm, h még lehet róla szó, és unatkozom.