Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.12. 18:55:00

mrlevy írta:.
Touré és Busquets meg 131 meccset húzott le úgy, hogy az egyetlen piros Busi kiállítása volt a Clasicon (kezezésért)

És ehhez képest sok a 3 piros
Ne válaszolj, csak provokáció volt

(arról ne is beszéljünk h az angol bajnokságban meg miket engednek el, a vb-döntőn te is ízelítőt kaphattál belőle)
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.12. 18:49:33

mrlevy írta:A "Mascherano agyatlan,buta,favago,hentes es rosszul jarnank vele mert allandoan kialitatna magat es mindig eltiltva lenne" temahoz gyujtottem informaciot.

Mascherano 4 szezont huzott le eddig angliaban.
98 bajnoki merkozesen 3 piros es 24 sargalapot szedett ossze.

Tenyleg csak osszehasonlitas keppen egy masik jatekos adatai ugyanezen bajnoksagban ,ugyanebben az idoszakban.
119 bajnoki 1 piros 28 sarga.

Kerdezem en hogy akkor ez a masik jatekos aki szinten eleg sok lapot gyujt be az adatok alapjan szerintetek is rossz igazolas lenne mert a jatekaban benne van a lap es mindig felnenk hogy mikor alitatja ki magat vagy hogy nem lehet ott fontos meccseken mert eltiltasa van?

Senki ne valaszoljon mert ez csak egy provokacio :D
De elegem van abbol hogy sok okos leszol jatekosokat csak azert mert neki nem szimpatikus a jateka vagy a szemelyisege.
Abszolút adom...
Teljesen igazad van. Nekem se szimpatikus Mascherano, de irreális dolgokat írnak róla páran. (Szerintem egy kicsit túlértékelt, de kifejezett rossz játékosnak badarság lenne mondani) Amúgy én azért nem szeretném, ha leigazolnánk, mert túl drága játékos ahhoz, hogy Busquets "mögött ücsörögjön". Én a sok pletyka közül még mindig a Senna transzfert preferálnám, de valószínűleg abból sem lesz semmi...
gygerike
Entrenador del Barça

2010.08.12. 18:48:06

98 meccs 3 piros sztem nem sok :) 24 sárga az annyi hogy elv 1 szezonban kap 6 sárgát , szerintem még ez is elviselhető :D Jó ezek premier ligás adatok ,de akkor is. Mindenki mondja hogy mekkora vadállat , hát ezek szerint annyira mégse.
Visca El Barca
Kép
mrlevy
Jugador del Barça

2010.08.12. 18:43:51

A "Mascherano agyatlan,buta,favago,hentes es rosszul jarnank vele mert allandoan kialitatna magat es mindig eltiltva lenne" temahoz gyujtottem informaciot.

Mascherano 4 szezont huzott le eddig angliaban.
98 bajnoki merkozesen 3 piros es 24 sargalapot szedett ossze.

Tenyleg csak osszehasonlitas keppen egy masik jatekos adatai ugyanezen bajnoksagban ,ugyanebben az idoszakban.
119 bajnoki 1 piros 28 sarga.

Kerdezem en hogy akkor ez a masik jatekos aki szinten eleg sok lapot gyujt be az adatok alapjan szerintetek is rossz igazolas lenne mert a jatekaban benne van a lap es mindig felnenk hogy mikor alitatja ki magat vagy hogy nem lehet ott fontos meccseken mert eltiltasa van?

Senki ne valaszoljon mert ez csak egy provokacio :D
De elegem van abbol hogy sok okos leszol jatekosokat csak azert mert neki nem szimpatikus a jateka vagy a szemelyisege.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.12. 16:51:37

S.Agüero írta:
Attika 25 írta:Tudom,hogy szó sincs róla,ahogy te is irtad,de nekem tetszik a verziód,én simán elfogadnám Cambiasso-t,ha mindenképp akarunk vkp-t :)
Ezzel én is egyet értek, mert nem lenne drága Cambiasso és még szerintem tűrné is a padot. Egy 15 milla körül simán el lehetne hozni ha Masch a juvébe menne. Még egy 3 jó év simán benne van. Na, de ennyit Cambiassoról, mert úgysem jön. :wink: :) :P
Nagyszerű! Most már nem csak Banega lesz "közönség kedvenc" (úgy, hogy még a szennylapok se említették) hanem Cambiasso is....
looka
Capitá del Barça

2010.08.12. 16:39:08

Attika 25 írta:Jó,ez ugyanúgy igaz az argentin-on kivül kb. Özil-re is,sőt,talán még Senna-ra is A kérdés az,hogy ki kell Pep-nek?
Csak a végén nehogy két szék közé csücsüljünk, mert benne van. :roll:
Guardiola válogathat, de nem kell túlzásba vinni. Döntsön minél hamarabb, nehogy az legyen, h csak aug. végén igazolunk, mert az senkinek sem lenne jó szvsz. Ha kell valaki akkor az jöjjön egy héten belül!
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.12. 16:33:49

kristop írta: ha pepnek még mindig kell, akkor bizony itt fog kikötni.
Jó,ez ugyanúgy igaz az argentin-on kivül kb. Özil-re is,sőt,talán még Senna-ra is :) A kérdés az,hogy ki kell Pep-nek?
kristop
Entrenador del Barça

2010.08.12. 16:31:22

Andris írta:Mascheranoval kár számolgatni. Az hogy valakiben itt felmerült, hogy neki tetszene...

valószínűleg fent tartjuk a kis Dos Santost, Busquetsel és Keitával megoldják a vkpt majd.

Iniesta és Xavi viszont édeskevés lesz még támadó középpályára.
nem az, hogy valakiben pont felmerült, hanem jelenleg rá van a legtöbb esély, özil ide vagy oda.

már elis köszönt a szurkolóktól, más országban akar játszani, a pool most elengedi, tavaly hetekig tárgyaltunk érte, jóval kevesebb az ára idén, hleb kell a poolnak, touré lelépett, poulsen a poolnál, és végül az ügynöke szerint csak a barcán múlik, hogy odaigazol-e, könnyű transzfer lenne és naponta ajánlgatja a klubnak. ha pepnek még mindig kell, akkor bizony itt fog kikötni.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.12. 16:23:18

Attika 25 írta:Tudom,hogy szó sincs róla,ahogy te is irtad,de nekem tetszik a verziód,én simán elfogadnám Cambiasso-t,ha mindenképp akarunk vkp-t :)
Ezzel én is egyet értek, mert nem lenne drága Cambiasso és még szerintem tűrné is a padot. Egy 15 milla körül simán el lehetne hozni ha Masch a juvébe menne. Még egy 3 jó év simán benne van. Na, de ennyit Cambiassoról, mert úgysem jön. :wink: :) :P
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.12. 16:19:50

Tudom,hogy szó sincs róla,ahogy te is irtad,de nekem tetszik a verziód,én simán elfogadnám Cambiasso-t,ha mindenképp akarunk vkp-t :)
looka
Capitá del Barça

2010.08.12. 16:11:32

Attika 25 írta:Jó,ebben igazad van. Mascherano "csak" iszonyatosan kemény,de nem alattomos (legalábbis én nem tartom annak),viszont a keménységével a La Liga-ban rengeteg lapot gyűjtene,s mivel itt kisebb dolgokat is lefújnak illetve kisebb dolgokért is lapot adnak mint angolban,így neki az agyvize hamar fel fog forrni,s akkor isten irgalmazzon elöbb az ellenfélnek,aztán meg nekünk
A Vb-n szvsz kifejezetten éretten, és jól játszott. Pep majd betöri, láthattuk, h ez nagyon megy neki.
Egyébként én mostmár látok reális esélyt a leigazolására, érkezett Poulsen a 'Poolba, nem kell Hodgsonnak, Hleb viszont talán...
Bár most jutott eszembe a szerintem lehető legjobb eseménysor a számunkra, úgy hogy felvázolom:
Benítez hirtelen rájön, h neki mindenképp kell Javier, ezért letesz a Pool asztalára egy 25 millás ajánlatot, amire Hodgson rábólint, Javier is úgy gondolja, h jó lesz neki olaszhonban. A felek megegyeznek, Masch :arrow: Inter.
Eközben Cambiassoval közli Benítez, h nincs rá szükség, padra nem köll, mehet Isten hírével.
Pep elgondolkodik, h kéne egy vkp mindenképpen, ezért gondol egyet és elhozza Cambiasso-t egy 20-asért. :D Cambiasso készségesen rábólint, és aláír hozzánk 3 évre mondjuk.
Végeredmény:
Masch :arrow: Inter
Cambiasso :arrow: Barca
Mindenki jól jár, klasszis vkp-sal pótuljuk Tourét, aki megállja a helyét akár egy sorral feljebb is.
Aztán megint triplázunk. :lol:

Remélem tetszik, de még mielőtt vki nekem esne, h nem volt róla szó, meg minek írok ökörségeket, közlöm, h még lehet róla szó, és unatkozom. :lol:
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.12. 15:53:51

Capon írta:
Poulsen egy sunyi görény. Azért az argentin már csak nem ennyire gerinctelen játékos.
Jó,ebben igazad van. Mascherano "csak" iszonyatosan kemény,de nem alattomos (legalábbis én nem tartom annak),viszont a keménységével a La Liga-ban rengeteg lapot gyűjtene,s mivel itt kisebb dolgokat is lefújnak illetve kisebb dolgokért is lapot adnak mint angolban,így neki az agyvize hamar fel fog forrni,s akkor isten irgalmazzon elöbb az ellenfélnek,aztán meg nekünk :roll:
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.12. 15:50:01

LM10 írta: Pont most akartam írni. Ő tud irányítót is játszani? Vagy csak rombolni :lol: Szvsz ha ide jönne, akkor nem lennének ilyen gondok, hogy kiállítatja magát meg ilyenek(pl:Ibra-Alves)
Igazából ha valakit tökéletsen lehetne rotálni Busi-val akkor az Mascherano. Gondoljunk bele,játszik egy meccset Busquets utána egy meccset Mascherano,jön 3 meccs eltiltás az argentin-nak,akkor játszhat Busquets,utána megint jöhet egy meccsre Masch aztán....... :lol:
Capon
Llegenda del Barça

2010.08.12. 15:49:12

Attika 25 írta:Közben a Pool leigazolta Poulsent,akinek a posztja történetesen vkp,s kb. ugyanolyan agyatlan mint Masch.

Persze ez önmagában még nem azt jelenti,hogy hozzánk jön az argentin,de a Pool-ból való távozása szinte biztosra vehető,s mivel mostanában potenciális kérőként leginkább minket emlegetnek,így sanszos a dolog. Azért én még Benitez-ben bízom mint utolsó esély....
Poulsen egy sunyi görény. Azért az argentin már csak nem ennyire gerinctelen játékos.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.12. 15:45:24

Közben a Pool leigazolta Poulsent,akinek a posztja történetesen vkp,s kb. ugyanolyan agyatlan mint Masch.

Persze ez önmagában még nem azt jelenti,hogy hozzánk jön az argentin,de a Pool-ból való távozása szinte biztosra vehető,s mivel mostanában potenciális kérőként leginkább minket emlegetnek,így sanszos a dolog. Azért én még Benitez-ben bízom mint utolsó esély....
Kissge87
Barça B

2010.08.12. 15:31:50

Zokneenho írta:MD nemrég hozta le Mascherano nyilatkozatát, miszerint nem szeretne Angliába maradni, és országot akar váltani.
Horacio Zandonadi, Mascherano ügynöke azt mondta, hogy a L'Pool nem gátolja a játékost, illetve hogy Mascherano és Messi régóta jó barátok, ami megkönnyítheti az átigazolást.

Szóval úgy néz ki, hogy a döntés itt is Pep kezében.
Özil vagy Mascherano.. Ha mindenképpen közülük kell választani, akkor Dos Santos :lol:
Hát akkor inkább mát Özil, ha választani kell!!!
Egy középpályás tuti, hogy kell, de nem Mascherani szerintem!
"Kiváncsi lennék", hogy mennyire tetszene neki a padkoptatás???
LM10
Director del Fútbol

2010.08.12. 15:24:10

Zokneenho írta:MD nemrég hozta le Mascherano nyilatkozatát, miszerint nem szeretne Angliába maradni, és országot akar váltani.
Horacio Zandonadi, Mascherano ügynöke azt mondta, hogy a L'Pool nem gátolja a játékost, illetve hogy Mascherano és Messi régóta jó barátok, ami megkönnyítheti az átigazolást.

Özil vagy Mascherano.. Ha mindenképpen közülük kell választani, akkor Dos Santos :lol:
Pont most akartam írni. Ő tud irányítót is játszani? Vagy csak rombolni :lol: Szvsz ha ide jönne, akkor nem lennének ilyen gondok, hogy kiállítatja magát meg ilyenek(pl:Ibra-Alves)
Zokneenho
Jugador d'estrella

2010.08.12. 14:54:52

MD nemrég hozta le Mascherano nyilatkozatát, miszerint nem szeretne Angliába maradni, és országot akar váltani.

A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/

Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
Zibra16
Jugador del Barça

2010.08.12. 14:51:40

mi a helyzet özillel jól halad a leigazolása?
Andris
Adminisztrátor

2010.08.12. 14:42:09

Na kapott elég oltást a kis manager barátunk, mostmár koncentráljatok másra.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zokneenho
Jugador d'estrella

2010.08.12. 14:31:05

víscaelbarca!forever írta:tegnap fifa maneger módban bevásárló körutat csináltam és ráakadtam arra a játékosra aki jó lenne Xavi-Iniesta cseréjének a Portoból Raúl Meireles ő neki nagyjából az a posztja, mert nem olyan irányító mint Özil és van tapasztalata minden téren sztem jó lenne padra.Bár a neve nm merült fel....
de sztem 15 millió körül eladná a Porto.Nem tom nektek mi a véleményetek ?
Csak ennyit: :lol:
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/

Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
daffy
Madridista

2010.08.12. 14:28:24

ezt nem hallottátok :!: :oops:
beszarok azon a csapaton...indíthatnának házon belüli bajnokságot.
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.08.12. 14:26:37

daffy írta: silvát miért hanyagoltátok? a valencia nem adja,nem akar menni,nem kell vagy mivan? inkább venném meg özil helyett
Mert a Cityé :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Tocy
Director del Fútbol

2010.08.12. 14:26:35

daffy írta:
víscaelbarca!forever írta:tegnap fifa maneger módban bevásárló körutat csináltam és ráakadtam arra a játékosra aki jó lenne Xavi-Iniesta cseréjének a Portoból Raúl Meireles ő neki nagyjából az a posztja, mert nem olyan irányító mint Özil és van tapasztalata minden téren sztem jó lenne padra.Bár a neve nm merült fel....
de sztem 15 millió körül eladná a Porto.Nem tom nektek mi a véleményetek ?
hú,hát nagy peched van,mert én is játszom és én iniestát a madrid középpályájára vettem meg. szólok is pereznek,mert ha valaki,akkor rá lehet azt mondani,hogy nagy "fifás".
viccet félretéve:
silvát miért hanyagoltátok? a valencia nem adja,nem akar menni,nem kell vagy mivan? inkább venném meg özil helyett
silva a cityé...
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.12. 14:25:51

daffy írta: silvát miért hanyagoltátok? a valencia nem adja,nem akar menni,nem kell vagy mivan? inkább venném meg özil helyett
Silvát sztem most nem lenne könnyű megvenni a ManCity-től:D
Lezárt