Érdekesség: 9 kapura lövése volt a Tottenhamnek és 9 eltalálta

Sokkal jobban focizik a Tottenham.. Ha nem lenne Joe Hart akkor már 3-4 gól is eshetett volna azokból a helyzetekből..
Linket tudsz adni?ab1daL írta:Nekem sincs digim, de a neten naghyon jól lehet követni, semmi akadás, tökéletesen megy, kiteszi az ember nagy képernyőre, vagy akár a tv-re köti a gépet, simán élvezhető. IGaz kényelmesebb lenne ha a TV-n kéne csak odakapcsolni, de ha egyszer ez van.![]()
Amugy tényleg jó a meccs, hihetetlen a hajtás, elsősorban a Spurs részéről, a City-nél Tevezen kívűl, valamint Harton kívűl más nem nagyon tud hozzátenni a játékhoz.
Én eddig se tudtam nézni, mert nincs Eurosport2-m.Varatrix írta:Hihetetlen.
Ma tudtam meg, hogy a Digi megvette a Premier Ligue közvetítést.
Nem tudom finoman mondani.
Kapják be!
A halandó ember is szeretne focit nézni...
És nem interneten.
Én pedig azt,hogy az MU.A 'Poolnak akkor lehet esélye ha korán kiesnek az EL-ből mert akkor csak a bajnokságra fognak figyelni lásd 2008/2009S.Doyle írta:Hát gyerekek én azt mondom a liverpool lesz a bajnok,
POOL
MU
CHELSEA
ARSENAL
SPURS
EVERTON
pálkatapéter írta:sziasztok, mikor kezdődik a PL?
kösz
Ez engem is meglepett, pont a rajt előtt lépett leFecooo írta:Lemondott Martin O'Neill
kíváncsi vagyok mi történhetett, jó edzőnek tartom és nem is égett le a Villával...
Digi tv. 2900 ft/ hóMikaos írta: ja, és borzasztó öröm lesz, hogy nem nézhetem TV-ben a leglendületesebb bajnokságot, ahol még a 15.csapat meccseit is megnéztem...
jó,h odaírtam,h a KÍVÁNSÁGAIMAT írom le, nem azt,h mi lesz a vége.soadroli írta:Azért nem hiszem hogy az Arsenal 6. helyen végezne, pláne nem a Spurs után.ozsimiki írta:Első helyre még nem tippelek, inkább kívánságaimat írom le:
1.M.U.
2.Chelsea
3.Pool
4.City
5.Spurs
6.Arsenal
7.Aston Villa