Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
marci.
Jugador d'estrella

2010.08.14. 16:43:46

Ujjujj, dézsávűű. Smile
Mintha ilyeneket már olvastam volna párszor tavaly is..
Persze,ez igaz.De attól még igaz a felvetésem...
Nem úgy volt hogy most okosan igazoltatok?
Hogy már meg is van a gerinc, most alig jönnek a kezdőbe?

De.és?Attól még mindig 5-6 nem tudom friss,és okos igazolásunk van.

Nekünk pedig nincs szükségünk arra, hogy bármit is megmutassunk, ugyanaz a csapat jóformán, ami zsinórban kétszer bajnokságot nyert, 09es BLt, 2010es VBt. Most akár ki is kaphatnak 8-0ra, még akkor is ha végül nem tartalékos együttessel megyünk fel.
Ok.. :roll: :lol:
csakamadrid
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.14. 15:16:05

Csodálkozom, h a játékosok még mindig ott akarnak játszani.
Ez szerintem a Real Madrid történelme miatt van. Egy ilyen történelmű csapatba bárki elmenne. :wink: Szvsz.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.08.14. 15:12:09

jelen! ha visszaemlékszel,akkor tudod h 2,azaz kettő darab akcióra mondtam h "barcás" volt,nem a játék képére.
Akkor rosszul emlékeztem. Így már mindjárt más. :P
azér gondolom érzed a különbséget a canales-xabi alonso és a xavi-ini páros között.
Érzem hát :). Canales tegnap nagyon súlytalan volt. Elnyomták, mint a sicc a németek. Van benne fantázia, de nem kezdő szintű szerintem.
Di María-ban még mindig nem látom, hogy Real szintű lenne. Előrejátékban nem sokat mutatott pedig elvilet ez lenne a feladata.
a bajnokságot a paddal bukhatjátok el,mással nem.
Ebben egyetértünk. Ha nem jön még valaki akkor gondban lehetünk, mert mindig nem lehet arra alapozni, hogy úgy is berobban egy- két fiatal.

Amúgy nektek is elférne a csapatban még egy játkos (mondjuk egy török-német), mert ha Kaká-nál marad ez a 3-4 hónap pihi, 1-2hónap játék tendencia azzal bukhattok. Nincs nagyon szerintem aki helyettesíthené. VdV,Canales kevés szvsz oda.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Andris
Adminisztrátor

2010.08.14. 14:58:55

Az új játékosok is hamar visszasüllyednek majd. Csodálkozom hogy még mindig ennyit tudnak igazolni minden nyáron, és főleg abból a szempontból vizsgálva, h játékosok még mindig akarnak ott játszani. Akkora sportszakmai temető, hogy belegondolni is rossz. Az össz végtagjaimon nem tudnám összeszámolni, hány jó játékos nullázódott le a madridi év(ek)re.

Mourinhonak nem szabad hagynia, hogy a legminimálisabb beleszólása is legyen bárkinek a vezetőségből év közben, a teljes edzői személyzetet le kellene cserélnie, és piszkosul megváltoztatni a morált ott. Kétségtelenül élete legnagyobb feladata: szemétből kell aranyat kovácsolni, legalábbis az elvárásokhoz képest tökéletes hasonlat.
És még mindig ottvan a madridi közönség és sajtó, ami gondolkodás nélkül megkeseríti a saját játékosai és edzői életét, ha nem 100%os minden, úgyhogy Mourinho 'magamra vonom a sajtó nyomását' típusú eszközei, amik világhírűek elvileg ugye, ismét csak nagyon ki lesznek használva.

Alaposan próbára lesz téve a tolmácsúr furfangja, idegei, sportszakmai tudása is. Mindegyik úgy, mint eddig soha, se a Portónál, se a Chelseanél, se az Internél.

http://www.youtube.com/watch?v=oyum8jruQS8 ( beszél tarzanézül, mordori nyelven, dinoszauruszul.. :D )

szerk: megjegyzem, ha még nem tettem volna, Perez úr nem csak hogy végre egy oda illő profi edzőt vett, de szerencsére mou személyével egy hatalmas kosár extra motivációt is, de azt nekünk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Chino
Llegenda del Barça

2010.08.14. 10:25:14

Én végignéztem a tegnapi meccset, de nem hiszem, hogy az új igazolások miatt bukna el a Madrid, ha egyáltalán bukó lesz nekik ez az idény. Amit leszűrtem, hogy a "régi" játékosok voltak inkább nagy nullák mint az újak.
Lehet hogy most pocsékul játszottak, de messzemenő következtetéseket nem vonnék le.
Nagy közhely, hogy egy meccsből nem lehet kiindulni, de van benne igazság. Arra sincs garancia, hogy mi sokkal jobbak leszünk -bár inkább borítékolható-, az éles meccsek majd választ adnak. Van egy jó edzőjük -bár sokan túlmisztifikálják Mourinhot, Messiásként, a siker garanciájának könyvelik el- és valljuk be a játékosállományuk nem gyenge.
Az másik dolog, hogy ezt a Bayernt gólokkal kellett volna verniük, ennek ellenére Casillas nélkül nem úszták volna meg egy 3-as alatt.

Mi szvsz jobban bizakodhatunk, mert hiába játszottunk gyengébb csapatok ellen a csapat 80%-a ifi volt. Ma eldől, hogy egy tartalékos csapattal mit tudunk kezdeni egy Sevilla ellen, de én így is nagyon bizakodó vagyok.
Eddig mi számítunk esélyesebbnek,a kezdőnk nyugodtan állíthatom a legerősebb a világon, a rizikófaktort a vékony keretben látom, de még van két hetünk hogy ezt orvosoljuk. Ha elkerülnek a sérülések minden fronton nagyon jó eséllyel indulhatunk. A realt én nagyon képlékenynek látom, ami unszimpatikus, hogy Mou máris kezdi a magyarázatokat és a védelmét felállítani. Jó "stratégia", ha nem nyernek semmit akkor hivatkozhat, hogy ő megmondta, két év múlva számít eredményre, ha becsúszik egy kupa, pedig ő lehet az isten.

Egyedül azt sajnálom hogy méginkább kétcsapatos lesz a bajnokság, bár én a Mallorcában nagyon bízom, ezt a Realt még simán mefoghatják.
Forca Barca!!!!
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.08.14. 07:48:43

marci. írta:Amúgy ja,végülis csak 2 hónapja dolgoznak együtt,és van 6 új igazolás..

Ti is megmutathatjátok holnap,eddig nem volt igazi erőmérő ebben az évben,ha a szakács - és a kamionos válogatottat nem nézzük.
Nem úgy volt hogy most okosan igazoltatok?
Hogy már meg is van a gerinc, most alig jönnek a kezdőbe?

Hihetetlen..
4-s metró szindróma.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
daffy
Madridista

2010.08.14. 06:44:50

lui1698 írta:Real elég lazán veszi a meccset, ha Casillas nincs már nem egyel menne a Bayern. Még azért látszik, hogy nem sokat játszottak együtt egymással (Carvalho pl. semennyit :) ). León gyerek nem rossz, sokat besegít hátul.
Khedira gyenge szerintem. Ramos meg már nem lenne tétmeccsen a pályán.

A játék képe a 0 és a semmi között mozog. Várom a daffy által említett "barca-s" szép, játékot. :P :D
jelen! ha visszaemlékszel,akkor tudod h 2,azaz kettő darab akcióra mondtam h "barcás" volt,nem a játék képére. azér gondolom érzed a különbséget a canales-xabi alonso és a xavi-ini páros között. ennyire én sem lehetek hülye,h ne lássam. a bajnokságot a paddal bukhatjátok el,mással nem. a meccs tragédia volt,ez volt a legrosszabb az eddigiek közül. anno gravesen meg pablo g. egyenesebbeket rúgott a labdába. higanynak megint kell 10 helyzet 1 gólhoz. semmi volt az egész :?
sok sikert estére!
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.13. 23:41:52

levproff írta:
S.Agüero írta:Szerintem picit nagy lett itt pár ember arca. Barca részről. Neveket nem szeretnék mondani, de mi is éghetünk holnap szóval majd csak akkor pofázzunk a madridistáknak! :wink: :)
Akkor nemrég óta olvashatod a Barca vs Real topikot.
Am szerintem nem láttad meccset.
Holnap leéghetünk? Gyakorlatilag a kezdő 2/3-a nem lesz ott idegenbe! :wink:
Nem, igaz nem láttam. És akkor már egyből azt kell mondogatni, h leég a madrid ebben az évben?
Meg, h lesz új 6-2. :lol:
Egy meccs alatt valaki véleményt ír a jövőről. :D
Andris
Adminisztrátor

2010.08.13. 23:39:31

marci. írta:Amúgy ja,végülis csak 2 hónapja dolgoznak együtt,és van 6 új igazolás..

Ti is megmutathatjátok holnap,eddig nem volt igazi erőmérő ebben az évben,ha a szakács - és a kamionos válogatottat nem nézzük.
Nem mintha a felkészülési időszakban lévő meccseken kéne bármit is felmérni.
De ha úgy döntesz, hogy mégis megvéded a csapatod tulajdonképpen nevetséges oltásokkal szemben, akkor annál az első mondatnál jobbat találj ki.

Nekünk pedig nincs szükségünk arra, hogy bármit is megmutassunk, ugyanaz a csapat jóformán, ami zsinórban kétszer bajnokságot nyert, 09es BLt, 2010es VBt. Most akár ki is kaphatnak 8-0ra, még akkor is ha végül nem tartalékos együttessel megyünk fel.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
levproff
Director del Fútbol

2010.08.13. 23:35:08

S.Agüero írta:Szerintem picit nagy lett itt pár ember arca. Barca részről. Neveket nem szeretnék mondani, de mi is éghetünk holnap szóval majd csak akkor pofázzunk a madridistáknak! :wink: :)
Akkor nemrég óta olvashatod a Barca vs Real topikot.
Am szerintem nem láttad meccset.
Holnap leéghetünk? Gyakorlatilag a kezdő 2/3-a nem lesz ott idegenbe! :wink:
Nekünk pedig nincs szükségünk arra, hogy bármit is megmutassunk
Ez itt a lényeg, ettől a meccstől nem leszünk se többek, se kevesebbek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2010.08.13. 23:41:12-kor.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.13. 23:29:26

Szerintem picit nagy lett itt pár ember arca. Barca részről. Neveket nem szeretnék mondani, de mi is éghetünk holnap szóval majd csak akkor pofázzunk a madridistáknak! :wink: :)
forlán10
Jugador d'estrella

2010.08.13. 23:26:03

Nah megyek edzeni! Marcinak annyit üzenek, idén meglesz a BL-negyeddöntőtök és a bajnokságban nagyon közel lesztek hozzánk. Viszont nem nyertek semmit. Így újak jönnek, 1 évesek mennek és újjra felbomlik a csapat. Ennyit erről. Amint vmit megnyernek ( és itt nem a Beckenbauer kupára gondolok) akk maradhat 20 ember is. De addig folyton cserélődni fog a csapat.
"Két csapatnak szurkolok. A Barcának és a Real eheti ellenfelének" a három tenor egyik tagja. Javi Martínezt a Barcába!!!Kép
levproff
Director del Fútbol

2010.08.13. 23:21:11

Ujjujj, dézsávűű. :)
Mintha ilyeneket már olvastam volna párszor tavaly is..
Megamúgyis, ha minden évben eljátszátok ezt nyáron, akkor mikor fognak összeszokni? :?
Kép
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.13. 23:16:52

Leomessi14 írta: ON:Casillas elkepeszto tovabbra is, azonban golokat mar nem tud rugni
Mikor tudott? :D

marci: már évek óta ez a duma, h még csak két hete, 3 hónapja v egy éve dolgoznak együtt. Azért olyan egetrengetően nagy változások nem voltak a csapatnál, hogy 3 passzt ne tudjanak egymás után megcsinálni
Ráadásul úgy, h az egyik oldalon CR, Benzema, Alonso, a Bayernnél meg olyan nevek, akiknek még Bundesliga meccsük sem volt
Capon
Llegenda del Barça

2010.08.13. 23:11:06

Nem láttam a meccset csak a ti beszámolóitokból tudok következtetni. Addig azonban szerintem kár levonni bármilyen tanulságot amíg nem láttuk, hogy mi hol tartunk a felkészülésben, erőnlétben és hogy milyen játékkal rukkolunk elő Sevilla-ban. De remélem nem túlzók a hozzászólásaitok és egy szép nagy égés lesz az idei év Madridban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2010.08.14. 00:12:11-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
forlán10
Jugador d'estrella

2010.08.13. 23:10:26

Ezért jó a Barca! Itt van a csapatnak 1 gerince (Puyol, Xavi, Iniesta, Messi) míg a Realnál évente új csapatot építenek. Erről Hortinak van 1 jó beszólása: "A Barcától 5 év után ment el Márquez. A Realnál maximum a sofőr és Raúl maradhat öt évig a csapattal."
"Két csapatnak szurkolok. A Barcának és a Real eheti ellenfelének" a három tenor egyik tagja. Javi Martínezt a Barcába!!!Kép
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.08.13. 23:09:17

forlán10 írta:Hát gratulálok a Realnak a "világraszóló" sikerhez! Cs mondom ien játékkal megismétlődhet a 2-6!!! Hacsak Iker nem fog ki marha jó napot, me akk csak 1-3 lesz!
OFF:Ennyire nem kene roviditeni

:roll:

ON:Casillas elkepeszto tovabbra is, azonban golokat mar nem tud rugni es ilyen defenziv focival nem lesz gyakori jelenseg a gol Madridban....[/b]
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
soadroli
Llegenda del Barça

2010.08.13. 23:06:56

Zolika10 írta:
forlán10 írta:Hát gratulálok a Realnak a "világraszóló" sikerhez! Cs mondom ien játékkal megismétlődhet a 2-6!!! Hacsak Iker nem fog ki marha jó napot, me akk csak 1-3 lesz!
Ez még bátor kijelentés, mert simán lehetnek jobbak is, ez nyílvánvaló.
Közben kicsit szellőssé vált az időjárás :D
Meg azért Carvalho,Khedira,Canales..ők még nagyon új fiúk...
Kép
marci.
Jugador d'estrella

2010.08.13. 23:06:47

Amúgy ja,végülis csak 2 hónapja dolgoznak együtt,és van 6 új igazolás..

csakamadrid
Zolika10
Jugador d'estrella

2010.08.13. 23:04:20

Ez még bátor kijelentés, mert simán lehetnek jobbak is, ez nyílvánvaló.
Közben kicsit szellőssé vált az időjárás :D
Hattrick: Tatabánya City
forlán10
Jugador d'estrella

2010.08.13. 23:00:37

Hát gratulálok a Realnak a "világraszóló" sikerhez! Cs mondom ien játékkal megismétlődhet a 2-6!!! Hacsak Iker nem fog ki marha jó napot, me akk csak 1-3 lesz!
soadroli
Llegenda del Barça

2010.08.13. 22:59:14

Na Casillasnak köszönhetően nyert a madrid.
Kép
levproff
Director del Fútbol

2010.08.13. 22:53:11

Bayern ott szerezte meg a labdát, ahol akarta..
A München játéka amúgy tetszett. :)

Szerk.: Cassillas gyakorlatilag megnyerte a kupát. :lol: :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2010.08.13. 22:59:22-kor.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.13. 22:52:06

pffffffff :roll:
ez a csapat előzne meg minket a bajnokságban? 8) a labdát is alig bírták kihozni
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.08.13. 22:51:08

Na 11-esek...innen megnyeri a Real,de akkor is 0 volt amit ma bemutattak.Szerintem egy madridista se lesz elegedett ha nyernek is.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Lezárt