Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Persze,ez igaz.De attól még igaz a felvetésem...Ujjujj, dézsávűű. Smile
Mintha ilyeneket már olvastam volna párszor tavaly is..
Nem úgy volt hogy most okosan igazoltatok?
Hogy már meg is van a gerinc, most alig jönnek a kezdőbe?
Ok..Nekünk pedig nincs szükségünk arra, hogy bármit is megmutassunk, ugyanaz a csapat jóformán, ami zsinórban kétszer bajnokságot nyert, 09es BLt, 2010es VBt. Most akár ki is kaphatnak 8-0ra, még akkor is ha végül nem tartalékos együttessel megyünk fel.
Akkor rosszul emlékeztem. Így már mindjárt más.jelen! ha visszaemlékszel,akkor tudod h 2,azaz kettő darab akcióra mondtam h "barcás" volt,nem a játék képére.
Érzem hátazér gondolom érzed a különbséget a canales-xabi alonso és a xavi-ini páros között.
Ebben egyetértünk. Ha nem jön még valaki akkor gondban lehetünk, mert mindig nem lehet arra alapozni, hogy úgy is berobban egy- két fiatal.a bajnokságot a paddal bukhatjátok el,mással nem.
Nem úgy volt hogy most okosan igazoltatok?marci. írta:Amúgy ja,végülis csak 2 hónapja dolgoznak együtt,és van 6 új igazolás..
Ti is megmutathatjátok holnap,eddig nem volt igazi erőmérő ebben az évben,ha a szakács - és a kamionos válogatottat nem nézzük.
jelen! ha visszaemlékszel,akkor tudod h 2,azaz kettő darab akcióra mondtam h "barcás" volt,nem a játék képére. azér gondolom érzed a különbséget a canales-xabi alonso és a xavi-ini páros között. ennyire én sem lehetek hülye,h ne lássam. a bajnokságot a paddal bukhatjátok el,mással nem. a meccs tragédia volt,ez volt a legrosszabb az eddigiek közül. anno gravesen meg pablo g. egyenesebbeket rúgott a labdába. higanynak megint kell 10 helyzet 1 gólhoz. semmi volt az egészlui1698 írta:Real elég lazán veszi a meccset, ha Casillas nincs már nem egyel menne a Bayern. Még azért látszik, hogy nem sokat játszottak együtt egymással (Carvalho pl. semennyit). León gyerek nem rossz, sokat besegít hátul.
Khedira gyenge szerintem. Ramos meg már nem lenne tétmeccsen a pályán.
A játék képe a 0 és a semmi között mozog. Várom a daffy által említett "barca-s" szép, játékot.![]()
Nem, igaz nem láttam. És akkor már egyből azt kell mondogatni, h leég a madrid ebben az évben?levproff írta:Akkor nemrég óta olvashatod a Barca vs Real topikot.S.Agüero írta:Szerintem picit nagy lett itt pár ember arca. Barca részről. Neveket nem szeretnék mondani, de mi is éghetünk holnap szóval majd csak akkor pofázzunk a madridistáknak!![]()
Am szerintem nem láttad meccset.
Holnap leéghetünk? Gyakorlatilag a kezdő 2/3-a nem lesz ott idegenbe!
Nem mintha a felkészülési időszakban lévő meccseken kéne bármit is felmérni.marci. írta:Amúgy ja,végülis csak 2 hónapja dolgoznak együtt,és van 6 új igazolás..
Ti is megmutathatjátok holnap,eddig nem volt igazi erőmérő ebben az évben,ha a szakács - és a kamionos válogatottat nem nézzük.
Akkor nemrég óta olvashatod a Barca vs Real topikot.S.Agüero írta:Szerintem picit nagy lett itt pár ember arca. Barca részről. Neveket nem szeretnék mondani, de mi is éghetünk holnap szóval majd csak akkor pofázzunk a madridistáknak!![]()
Ez itt a lényeg, ettől a meccstől nem leszünk se többek, se kevesebbek.Nekünk pedig nincs szükségünk arra, hogy bármit is megmutassunk
Ujjujj, dézsávűű.marci. írta:Amúgy ja,végülis csak 2 hónapja dolgoznak együtt,és van 6 új igazolás..
Mikor tudott?Leomessi14 írta: ON:Casillas elkepeszto tovabbra is, azonban golokat mar nem tud rugni
OFF:Ennyire nem kene roviditeniforlán10 írta:Hát gratulálok a Realnak a "világraszóló" sikerhez! Cs mondom ien játékkal megismétlődhet a 2-6!!! Hacsak Iker nem fog ki marha jó napot, me akk csak 1-3 lesz!
Meg azért Carvalho,Khedira,Canales..ők még nagyon új fiúk...Zolika10 írta:Ez még bátor kijelentés, mert simán lehetnek jobbak is, ez nyílvánvaló.forlán10 írta:Hát gratulálok a Realnak a "világraszóló" sikerhez! Cs mondom ien játékkal megismétlődhet a 2-6!!! Hacsak Iker nem fog ki marha jó napot, me akk csak 1-3 lesz!
Közben kicsit szellőssé vált az időjárás
Ez még bátor kijelentés, mert simán lehetnek jobbak is, ez nyílvánvaló.forlán10 írta:Hát gratulálok a Realnak a "világraszóló" sikerhez! Cs mondom ien játékkal megismétlődhet a 2-6!!! Hacsak Iker nem fog ki marha jó napot, me akk csak 1-3 lesz!