Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://thepiratebay.org/torrent/3235719salas9 írta:Először is bocs, ha rossz topicba írok.
Valaki nem tudna nekem egy olyan linket ahonnan INGYEN le tudnám tölteni a Total Club Manager 2004-et vagy 2005-öt? Megköszönném!
Tessék!salas9 írta:Először is bocs, ha rossz topicba írok.
Valaki nem tudna nekem egy olyan linket ahonnan INGYEN le tudnám tölteni a Total Club Manager 2004-et vagy 2005-öt? Megköszönném!
nincsenek durcizások, a fiatalokra (pl. Walker és Naughton) bátran számítok fontos tétmeccseken is, és a alapfelállásban cserék is gyakran kapnak lehetőséget, nincs egy olyan 11-em, akik közül ha valaki nem teljesít akkor nem teszem ki. De ha teljesít, akkor is pihen 2-3 meccs után egy huzamba , kivéve azt a 1-2 embert, aki a legfontosabb láncszem. Bár ha a csapatkapitányom se nyújtva amit elvárok tőle akkor neki is irány a pad...Lionel85 írta:Támadó középpályásokból el vagy látva, de szélső hátvédekből nem.Nincsenek durcizások, hogy x vagy y túl keveset játszik? Ha Bale megsérül, ki a balhátvéd?
Vagy a kivásárlási ár alacsony, vagy pedig nagyon rossz anyagi helyzetben van a klubod, igy a jó pénzért az elnök elfogadja az ajánlatot. Ha az utóbbi, akkor figyelj jobban a pénzügyekre, alacsonyabb fizetések, kevsebb juttatás, szerződéskötéskor minél alacsonyabb aláirási pénz, barátságos meccsek nagy csapatok ellen, ilyesmik. De erre egyébkénbt mindig a legjobb megoldás az, ha az ember nyermessideco írta:![]()
Milyen dolog az, hogy a vezetőség a szó nélkül elfogad egy ajánlatot a játékosomra? Így volt Cassanoval is, és most Chiellini is...Megőrjítenek...
Köszke.#Neymar# írta:Nem baj,nálam is fent van több.Úgyis mikor kezdesz egy játékot előtte választod ki melyiket akarod használni.chonggy írta:chonggy írta:Fenn vagy egy adatbázis-frissítés.Ha felteszem a legújabbat is,az baj?![]()
![]()
![]()
![]()
Nem baj,nálam is fent van több.Úgyis mikor kezdesz egy játékot előtte választod ki melyiket akarod használni.chonggy írta:chonggy írta:Fenn vagy egy adatbázis-frissítés.Ha felteszem a legújabbat is,az baj?![]()
![]()
![]()
![]()
Valaki?Fontos lenne...chonggy írta:http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... 0&act=down
Mindig ezt írja ki..Mit kell csinálnom?Van valahol máshol adtb-frissítés,ahol le lehet tölteni?
az a csillag 'mit is' ? sem ér. nekem fél csillag van ha betöltök 2 ligát, és ha betöltök 32-t, akkor is.chonggy írta:Gyerekek,nekem még mindig rohadt lassan megy a feldolgozás...Megnéztem,csak fél csillag van a gyorsaság menü alatt...Az lenne a baj?Ha igen,hogy tudom felgyorsítani (meg ha nem,akkor is) ?