Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.08.18. 12:21:22

ferninho írta:istenem..... :roll:
megint kezdődik az ovi....

de ha már itt vagyok :lol:

némá, messinek meg ibrának is milyen tarzanszőrös lába van.....
a focisták elég nagy része borotválja a lábát....

de tényleg lehetne 2 nap szünet...
Ez Tarzan szőrös? Szerintem csak normális. Nem is szeretem, ha borotválják, az egy picit langyos szokás....
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.08.18. 12:20:31

-RealMadrid777- írta:honnan veszed hogy b*zibárba jár?mentél vele?

VALAKI SZÜNETELTESSE MÁR EZT A TOPICOT, VAGY A REGISZTRÁCIÓHOZ FŰZZÜNK HOZZÁ, EGY IQ TESZTET!
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
ferninho
Madridista

2010.08.18. 12:19:33

istenem..... :roll:
megint kezdődik az ovi....

de ha már itt vagyok :lol:

némá, messinek meg ibrának is milyen tarzanszőrös lába van.....
a focisták elég nagy része borotválja a lábát....

de tényleg lehetne 2 nap szünet...
madridista
Varatrix
Director del Fútbol

2010.08.18. 12:18:22

Szakacs írta:Kezdődik...
Nem lehet egy hétig bezárni ezt a topicot ? :(
Bizony kezdődik a szezon.
Most jövő nyárig arról fog menni a téma, hogy meik csapatba csúnyábbak az emberek.
Gratulálok hozzá, mind a Barcásoknak, mind a Realosoknak... :wink:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-RealMadrid777-
Barça C

2010.08.18. 12:17:25

honnan veszed hogy b*zibárba jár?mentél vele?
soadroli
Llegenda del Barça

2010.08.18. 12:08:54

-RealMadrid777- írta:olvastam itt hogy csúfoltátok Özilt hogy hogy néz ki...lol
Ibra meg MEssi olyan szép?Messinél a mamám tacskója magasabb.23évesen kb 35éves feje van..
Ibrahimovicsnak meg akkora orra van hogy Piqué mikor smárolni akar vele fél óráig azzal szenved hogy melyik oldalról kezdjen..
A borotvált lábú roncika,aki b*zibárba jár az jobb? :lol:
Kép
Tdavid
Entrenador del Barça

2010.08.18. 12:08:41

-RealMadrid777- írta:olvastam itt hogy csúfoltátok Özilt hogy hogy néz ki...lol
Ibra meg MEssi olyan szép?Messinél a mamám tacskója magasabb.23évesen kb 35éves feje van..
Ibrahimovicsnak meg akkora orra van hogy Piqué mikor smárolni akar vele fél óráig azzal szenved hogy melyik oldalról kezdjen..
Hééé...ahogy olvastam a madridistát nálatok is van pár emberke aki Özil kinézetével viccelődött
Meg nem is egy :shock: ilyen smilet láttam!
Meg Ibra és Piqué smárolja egymást?? :-s
Özilre senki se mondta h meleg :roll:
Kép
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.08.18. 12:04:11

Kezdődik...
Nem lehet egy hétig bezárni ezt a topicot ? :(
Tiziano Crudeli fan :!:
-RealMadrid777-
Barça C

2010.08.18. 12:01:06

olvastam itt hogy csúfoltátok Özilt hogy hogy néz ki...lol
luffancs
Barça C

2010.08.18. 11:59:54

Messi : jó??? ---> KIVÁLÓ
Keita: kritizálva??? szerintem nagyobb teljesítményt nyújtott a tavalyi szezonban mint a margitból bárki más a középpályán - kivéve VdV talán vagy nyálgép Ronaldo...
Valdes: ... kritizálva? utóbbi 2 szezonban azért kapta a legjobb kapusnak járó címet :) Nézzed a bajnokságot, ne csak a margit meccset vagy találkozhattok a szurkoló társaitokkal a *templomban...

És özil-re visszatérve... én nem vártam őt Barcelona-ba... Sőt kifejezetten örülök hogy a realba megy, mert akkorát pofára fog esni hogy ilyen fiatalon bevetette magát a mélybe... Nálunk lett volna némi esélye, de Madridban... Esélytelen...

*Miért járnak a madridisták minden vasárnap misére?
Mert ott legalább látnak egy fehér ruhás embert kupához érni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára luffancs 2010.08.18. 12:02:49-kor.
Visca el Barçelona! Visca Catalunya
Messi: THE BEST PLAYER!!!
VAMOS ARGENTINA
VIVA ESPANA
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.08.18. 11:39:24

A teljes vitához ennyit fűznék hozzá: :shock:

(ezzel hogy Mesut nálatok kötött ki, ennek a smájlinak már több dimenzióban van hitelessége :D)
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.08.18. 09:27:35

Miután BestBarca így kielemezte a Real keretét én is megteszem ezt a barcáéval.

Victor Váldes: Véleményem szerint nagyon gyenge kapus ezt mutatja a spanyl keretnél betöltött helye. Véleményem szerint nem nézel Barca meccset és max Casillastól lehet gyengébb de semmi képp sem gyenge, pédául a nagy meccseken sokat köszönhet neki a csapat, de elmondható hogy az elmúlt 2 évben klasszis lett.

Dani Alves: Végigkellett nézni a vb mutatott játékát és ezután no comment. Továbbra is adom hogy nem nézel sok Barca meccset. Nem azt mondom hogy nem volt formahanyatlása de attól még nem elég a VB-n mutatott játékát megnézni, mert például 500szor jobb a Ronaldo annál mint amit a VB-n mutatott.

Gerard Piqué: Jó

Rafael Márquez: gyenge 0 futás max. gyenge volt

Carles Puyol: Nem rossz bár valamikor hajmeresztő hibái vannak

Xavi: Jó

Iniesta: Jó

Ibrahimovic: Gyenge messze nem érte meg a 40 milkát + Eto'o-t. Erre van még 4 éve hogy megérje az árát, ráadásul a ti Kakátok is inkább a Grace-klinikába való, ne mond már hogy ő visszahozta az árát. Tudom a Realba mindenki visszahozza a mezekből jójó.

Messi: Jó

Krikic : elmegy

Pinto: Névtelen nem meggyőző Kevés klasszis cserekapus van a világon.

Keita: Nem üti meg a barca szintet

Busquets: Hatalmas nagy FAVÁGÓ!!!!!!! Igazán itt jön le hogy te egyáltalán nem láttál a Classicon kívül Barca meccset.

Maxvell: GYenge mint a harmat nem ez a szint

Abidal: no comment Itt a bal-hátvédeket összevonnám. Egy Realos ne mondja már hogy egy Abidal no comment és Maxwell nem ez a szint. Egy Marcelo - Drenthe duóhoz képest tényleg nem az a szint mert magasan jobbak. Maxwell pedig cserehátvéd ezt se felejtsd el.

Yaya: elmegy A legjobban őt találtad el. Ő tényleg elment.

Jeffren: névtelen nem bizonyított elveszik a mezőnyben Azért bejátszotta magát Henry elé... és neki van jövője nem úgy mint a csapatod nagy részének:)

Jah és azt meg elfelejtettem mondani hogy amíg úgy állt a szénája Özilnek hogy a Barcában folytatja addig dicsőtettétek, most meg hogy a Real választotta fújoljátok a kinézete miatt.

Üdv

Ezeket tényleg csak jóindulattal írtam le neked, mert ha már nem nézel Barca meccset legalább legen egy kis fogalmad a keretről és hogy ki hogy játszik...
zsuni
Capitá del Barça

2010.08.18. 09:26:58

a tegnapi Madrid meccs 2. félidejét megnéztem, és azért meglepö módon láttam néhány pozitiv dolgot a csapat játékában. Ronaldo és Di Maria már egyböl majdnem tökéletesen érzik egymás mozgását a pályán. Xabi Alonso mellett lett még egy játékos, Canales személyében, aki meg tudja csinálni a mélységi inditásokat, és még küzd is, tehát ez a legjobb igazolás eddig. A többi új gyakorlatilag felesleges pénzkidobás volt eddig, egy Maicon jól esne, kerüljön 30 millioba, még igy is max 90 lenne a kiadás, és végre érkezne egy értelmes játékos is. Ezt a keretet egybentartani mindennel együtt, és lehetne egy normális Madrid igy 8 év után. Bár fura, most már nem érzem magaménak ezt a csapatot, nem várom annyira a szezonkezdést mint régebben, de remélem hamar hozzászokok ehhez a kerethez. Nem hiszem egyébként, hogy ez a csapat képes lenne bármit is megnyerni idén, de ha végre megmaradna a csapat jövö nyáron, akkor már pozitiv elöérzeteim is lehetnek ezzel kapcsolatban. Tavalyhoz képest max a kupábol fognak tovább jutni, meg hátha a BLben sikerül átlépni a saját árnyékukat, bajnokság meg 2. hely kb. vmi ilyesmit várok
ferninho
Madridista

2010.08.18. 01:38:43

szerda, 01:18 - A Real Madrid Garay és Pepe után újabb középhátvédet vesztett: Raúl Albiol a Standard Liege elleni meccsen szenvedett bokaficamot. A játékos holnap részletes vizsgálatokon esik át, de az első becslések szerint közel egy hónapot és legalább két bajnoki mérkőzést kell kihagynia.
:lol:
ha igazolással nem megy, akkor sérülések árán lesz Ramos középhátvéd :lol: ez nem lehet véletlen :) a 4 középhátvédből 3 lesérült, a 4.-et meg most igazoltuk :lol:
kész komédia, ami itt megy :lol:
remélem a vezetőségünk elgondolkozik ezen a sok sérülten és még meg lehet Maicon... remélem legalább ez az egy pozitívuma lesz a sok sérülésnek... én addig bízok benne amíg szeptember elseje nem lesz :)
madridista
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.08.18. 00:53:39

danomics írta:Üdv mindenkinek, a Madridnak szurkolok, de nem ellenségeskedni jöttem.
Üdv! Remélem kellemes társaság leszel és nyugodt tudsz maradni egy olyan oldalon, ahol várhatóan a fórumerek nagy része nem a te igazadat fogja vallani, illetve néhányan ezt kedvesnek távolról sem nevezhető formában fogják a tudtodra hozni. ;) Jó fórumozást!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.18. 00:48:38

danomics írta:Üdv mindenkinek, a Madridnak szurkolok, de nem ellenségeskedni jöttem.
Üdv a Fórumon!
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.08.18. 00:32:28

Üdv a fórumon!Jó fórumozást,és kúltúrált beszélgetéseket kívánok!
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
danomics
Barça C

2010.08.18. 00:29:31

Üdv mindenkinek, a Madridnak szurkolok, de nem ellenségeskedni jöttem.
AC MILAN and REAL MADRID fan.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.17. 23:59:17

Pihi, ill visszatérés után valószínűsíthető végleges -ha nem változik sokat:D- ment, Agüero, neked pedig bőven összegyűlt az 5,sőt, szóval 1 hét pihi oda is.

témát hanyagoljátok, eléri amit akar, nem kell foglalkozni hasonlókkal, már írtuk ezerszer.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.08.17. 23:51:39

donreal írta:

valdesre tett kommentemet semmi esetre sem vonom vissza. Valdes csak azért nem kapott gólt mer a barca védelme a jó nem a kapus.

A jó szó nálam a 10-es :D

Nem szeretnék vitatkozni inkább mindenki foglalkozzon a saját játékosaival csapatávale lég ezt a témát majd a Clásicó előtt elövenni!!

Üdv
Nálam ez bőven 10es

2005-2007 között nem volt annyira magabiztos, de rengeteget fejlődött, és mostmár megmerem kockáztatni a világ legjobb 3 kapusa között bent van, az egyetlen probléma, hogy abból a 3ból Casillas az első.

Mindenki a saját játékosával?
Szerintem nem véletlenül lett létrehozva ez a topic :)
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
donreal
Barça C

2010.08.17. 23:49:37

Hello!

A madridista.hu nak már több éve vagyok a tagja.

S.A güero semmiért nem lehet letiltani ne,m mondtam semmi olxat amiér be kell vágni a durcát!
Üdv

Na-na, elég egyértelmű milyen céllal írtad, amit, feszültség keltő hsznek bőven jó.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.17. 23:48:33

donreal írta:Mondtam én hogy Roni nak jó vb-je volt???

Én azt veszem észre itt hogy egyedül csak bestbarcával lehet értelmesen beszélni mert mindenki egyéni sértésnek veszi amit írtam.
Megjegyzem lehet azért veszi mindenki más sértésnek,mert hülyeségeket írsz!Lehet véleményed,nincs azzal baj,lehet más is,de indokoldd meg.Sőt meg sem kell indokolni,hisz jogod van hozzá,csak ne baromságokkal indokolj!

Pinto nem győz meg mert névtelen?

Valdes nem jó kapus mert a válogatottban nem jut szerephez?

Nem érzed ezeket egy kicsit érdekes kijelentéseknek.Eléggé érdekes dolgok alapján ítélsz!Pláne hogy magad írtad,hogy nem láttál sok Barca meccset,akkor meg,mi alapján elemzel?Én láttam az utóbbi 5 évben minden Barca meccset,előtte is a többségét,és a madrid meccseinek 70%-át.Ez alapján mondom ezt!

Gondolkozni aztán írni,ez a tanácsom!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
ferninho
Madridista

2010.08.17. 23:40:31

most mi a fenét vitáztok vele?
egyedül meg úgyse vitázik.... bár..... :D
holnapra úgyis elfelejti a honlapnak a címét :lol:
Ferninho. Nem értem mi a gond.
te vagy a gond :wink:
emeled az így is színvonalas Barca vs Real topik színvonalát....
Én azt veszem észre itt hogy egyedül csak bestbarcával lehet értelmesen beszélni mert mindenki egyéni sértésnek veszi amit írtam.
én mint ősbarcás is egyéni sértésnek veszem..... :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2010.08.17. 23:43:05-kor.
madridista
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.17. 23:39:27

donreal írta:bestbarca én nem ovis módon akarom mondani hogy "még ígyis mi jövünk ki jobban"

De az egyértelmű hogy dani alves vesztett a formájából és sajnos a valdesre tett kommentemet semmi esetre sem vonom vissza. Valdes csak azért nem kapott gólt mer a barca védelme a jó nem a kapus.

A jó szó nálam a 10-es :D

Nem szeretnék vitatkozni inkább mindenki foglalkozzon a saját játékosaival csapatávale lég ezt a témát majd a Clásicó előtt elövenni!!

Üdv
Ha nem túnt volna föl "még ígyis mi jövünk ki jobban" csak vicc volt!Alves az előző szezon végére elfáradt,a válogatottban meg nem posztján játszott!Valdes a válogatottban betöltött szerepe alapján megítélni meg baromság!Amúgy meg sokáig én sem tartottam nagyra,de ÉN láttam minden Barca meccset,és tavaly amit lehetett megfogott,kb 2 hibája volt egész szezonban,de fixen kevesebb mint Casillasnak,no mindegy! :wink:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.17. 23:39:08

donreal írta:Miután BestBarca így kielemezte a Real keretét én is megteszem ezt a barcáéval.
Azt hiszem a tájékozottságodról mindent elmond, h még azzal se vagy tisztában, h Touré és Marquez már rég nem a Barca játékosa (konkrétan Yaya nem "elmegy", hanem "elment")

Dani Alves meg ugye akkor az istenkirály CR7 szintje, mert őrá sem emlékszem nagyon a vb-ről
Lezárt