Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
daffy írta:szerintem az öltözékre gondolnak sokan h buzis,de tényleg ez a "divat",az meg h barna a lába? nem baj,pákónak is az.
egy kicsit közbevágnék és új témát nyitnék:
a real védelme borítékolhatóan kaki lesz,mivel nem tudnak felkészülni a szezonra,ugyanis sérültek. ez nem túl jó...
ki a hibás?
daffy írta: egy kicsit közbevágnék és új témát nyitnék:
a real védelme borítékolhatóan kaki lesz,mivel nem tudnak felkészülni a szezonra,ugyanis sérültek. ez nem túl jó...
ki a hibás?
-RealMadrid777- írta:23évesen kb 35éves feje van..
Na most takarodj innen kisfiam, menj vissza ahhoz a játékhoz amivel eddig játszottál, mert a fórum neked még magas szint. Szeretnélek tájékoztatni, hogy itt nem az a menő, ha leoltod a másikat, pláne ilyen szánalmas stílusban hanem az ha normális érvekkel tudsz beszélni a topic témájáról.-RealMadrid777- írta:attól hogy itt okoskodik az okosgyerek,aki mondta hogy b*zi bárba jár?Nos...bagoly mondja
honnan tudja?nincs rá semmi bizonyítéka.Míg Piquérő és Zlatanról volt.
ennek sok köze az IQhoz.gratulálok,és sajnálom anyukádat.
Nem mondtam Ronira sosem, hogy b*zi, úh keress magadnak más játszótársat kicsi fiam-RealMadrid777- írta:de így akkor már nem b zis ugye?Ettől függetlenül, ha az övék szőrtelen, akkor is baromságnak tartom
ftccskihun
az első képen nővan gutival.
a másodikkal meg mivan?rövidgatya?ma ez a divat.sajnos.
de így akkor már nem b zis ugye?Ettől függetlenül, ha az övék szőrtelen, akkor is baromságnak tartom
a gutis képnél az egy nő...Akkor örüljél a fejednek
ebben egyetértünkEttől függetlenül, ha az övék szőrtelen, akkor is baromságnak tartom
Bocsánat, rossz a szememferninho írta:na úgy tűnik nem jött be ez az irónikus kép belinkelésKalap1988 írta: Ez Tarzan szőrös? Szerintem csak normális. Nem is szeretem, ha borotválják, az egy picit langyos szokás....![]()
akkor egy másik ezen, hogy egy szál szőr sincs az 100%
na inkább itt abbahagyom![]()
elég volt a bohóckodásból....
attól hogy itt okoskodik az okosgyerek,aki mondta hogy b*zi bárba jár?Nos...bagoly mondja
na úgy tűnik nem jött be ez az irónikus kép belinkelésKalap1988 írta: Ez Tarzan szőrös? Szerintem csak normális. Nem is szeretem, ha borotválják, az egy picit langyos szokás....
minek?akkor nem lehetnél itt.FŰZZÜNK HOZZÁ, EGY IQ TESZTET!