2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De, csak szerintem ezt nem padozással akarja elérni, mindenesetre elég furcsa, hogy már megállapodott a Milannal, szerintem ez teljes mértékben KAMU!Livia Drusilla írta:Ibra nem BL-t akart nyerni?
Teljes mértékben egyetértek! Elbírja a középpályánk, mert kell még egy rutinos játékos a fiatalok közé, és azt meg csinálja hogy megszerzi a labdákat és lepasszolja Xaviéknak már rosszat nem csinál vele.Zozzy 5 írta:Attól függetlenül, hogy az vitán kívüli, hogy nem olyan vkp, mint Touré volt, rosszul nem járunk vele. Ha csak megszerzi a labdát (amihez azért ért) és rövid passzal leadja Xavinak vagy Iniestának már rosszat nem csinált.
Erős és erőszakos, nincs elveszett labda. Ez a fajta mentalitása hasznunkra lehet az olyan meccseken, mint a tavalyi Inter elleni hazai meccs, ahol nem értünk el eredményt csupán a "művészetünkkel". Ha jól tudom, az az edző pedig aki ezt kitalálta ellenünk már a Real Madridot irányítja.
Nem kerül sokba és szeretne is jönni, szvsz a jelenlegi középpályánk elbírja Javier Mascheranot...
Padozzon csak nyugodtan, ha mar minden aron kell a klubnak... Nehogy mar Mascherano to bb percet kapjon, mint a vilag legjobb vkp-ja tavaly...bali 15 írta:Én nem bánom azt hogyha Mascherano idejön. Jól szűr, de azt mondják hogy a játék többi részéhez hülye. Én nem tudom.![]()
Csak akkor félek hogy idejön és Pep akkor is Busit fogja erőltetni(bár én már nagyon elégedett vagyok vele). De 26 évesen és 15 milláért nekem ne padozzon.
volt itt egy bizonyos van Bommel, nekem azóta se hiányzik túlzottan.Capon írta:Na úgy néz ki mégis csak Mas fog érkezni? Mint már mondtam egy ilyen típusú játékos hiányzik a keretből elég régóta...
Ez rendben van hogy mi küldenénk el már 5ért is, de pont ezt tartom lököttségnek, több van véleményem szerint a srácban. Egy Xavi-Ini cserének bőven elférne, gyengébbek nem lennénk, ah Masch-al se, de nekem nem illik bele a nyugodt passzolgatós játékunkba. Biztos tud ő is 5métereket passzolgatni, de még sose láttam kombinatívan focizni, pont illik hozzá a brusztolós arab liga, csak mégse tetszik neki apróságok miatt...Ha jönne egy ajánlat: 5 millió Hlebért. elengednénk... ebben biztos vagyok. Ha így vesszük már csak 20 az a 30, és még az a 15 is kacsa, meg szerintem ismét az egész dolog hápog.
Varatrix írta:Szerintem nem sokan gondolják, hogy másképp lenne.OvaMind írta:Egyébként szerintem túlértékelt pali, jóval többre tartok egy Cambiassót, TOURÉT, Essient szűrőként.
Ugyanakkor árban is van differencia, nem csak játéktudásban.
Ki szeretné Essient 30 milláért padozni látni?
De már ezelőtt is mindenki megmondta, hogy Ibra itt marad.LM10 írta:Raiola: "Guardiola elmondta, hogy nem akarja eladni Ibrát"( SPORT)
Ezzel remélem a Farkas Norbi féle "Ibrát a Barca elüldözi" kijelentések elmúlnak, és szurkolunk a svédnek.
OFF: Pont most idéztem Raiola-t Ibra topicbanLM10 írta:Raiola: "Guardiola elmondta, hogy nem akarja eladni Ibrát"( SPORT)
Ezzel remélem a Farkas Norbi féle "Ibrát a Barca elüldözi" kijelentések elmúlnak, és szurkolunk a svédnek.