Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Léfe
Entrenador del Barça

2010.08.24. 09:09:40

Arra azért ne alapozzon senki, hogy ki mit nyilatkozik igazolás ügyben. Ma igy-holnap ugy. A játékos, edző azt modja amit várnak tőle, aztán amikor másképpen alakul akkor az az igazi megoldás. Casarest megtartanám,
nem olyan rossz,és nem kerül pézbe. Több poszton is jó. Masherano is jöhet. De ha Ibra megy kell még egy csatár, mert tul sok a fiatal és elég egy Villa vagy Messi sérülés már god is van.
Fecó
semij
Barça C
Kapcsolat:

2010.08.24. 08:47:56

ha már a milan annyira karja ibrát vigye de csak kölcsönbe és adjanak ők is egy csatárt addig mondjuk patót
P_e-d_r-o
Barça B

2010.08.24. 08:38:14

Hali!Új vagyok az oldalon,de visszafelé elolvasgattam a hozzászólásaitokat,és pár dologban nem értek egyet veletek!
Szerintem Mascherano jó igazolás lenne,egy igazi pitbull,aki addig fut a labda után amíg az az övé nem lesz,ha megszerezte továbbpasszolja,és ő meg is csinálta a feladatát!Meg ami nekem nagyon szemet szúrt,hogy Tuoré-val mérik össze,hozzá hasonlítgatják,ami teljesen értelmetlen,és felesleges is!Touré sokak szerint a világ legjobb vkp-ja,akkor hogy akartok még egy ugyanolyan képességű játékost?És egyébként szerintem ha idejön sokan szeretni fogjuk,mert sikerült a Liverpool szurkolók szívébe is belopnia magát,és az egyik legnagyobb kedvenc a szurkolók körében!

Más:Nekem nagyon úgy néz ki ez az Ibra dolog,hogy Rosell ki akarja paterolni,Pep adna neki még egy esélyt,de Rossell-é lesz az utolsó szó!Egyébként sok helyen sok mindent lehet hallani hogy a Milan-nak így megy úgy nincs pénze,lenne pénzük csak...!Berlusconi azt mondja 1-2-éve hogy rengeteget költött a Milánra,és nem kell még többet költeni,mert elég erős ez a keret! Emiatt az elmúlt 12-évben az eredménytelenség miatt berágtak a szurkolók,és emiatt szerintem most elszánta magát hogy akkor jön egy sztár aki tényleg nagy erősítés,és a szurkolók akkor csendben maradnak!

Sorry hogy hosszú lett,de ha egyszer belekezdek nem bírom befogni!!! :D
Balinho
Entrenador del Barça

2010.08.24. 08:08:41

Hát szerintem néhányan el vannak tévelyedve itt egy picit. Az, hogy nem tökéletes igazolás az biztos, olcsónak sem nevezhető, de azért ennyire ne ágáljunk már ellene.

11 művésszel nem lehet mindig nyerni, a középpályánk bitang karcsú, szeretjük a fiatalokat, de zongorázni lehet a különbséget ha ők vannak fenn vagy ha az első csapat. Kell ember, Masch nagyon ide akar jönni, egy héttel az átigazolási szezon vége előtt senki nem fogja hugyért-sz*rért eladni a minőségi játékosát mert azt majd még pótolni is kell, azaz igen szűkek a lehetőségeink. Ha egy hónappal előbb történik mindez, akkor még megértem ha mást akarunk, de a piacon jelenleg a realitást figyelembe véve Masch a legjobb megoldás (hacsak nem akarunk egy újabb Csiga-ügyet...).

Én úgy gondolom, hogy ezt az ügyet Pep elszabta rendesen, és az utolsó pillanatokban kapott észbe, hogy ez nem lesz így jó. Most meg már fogytán az idő nem tudunk kivárásra játszani. Úgyhogy szerintem most már ne kompenzáljunk hibát egy nagyobbal, fogadjuk el ezt és erősítsünk mert 4-5 középpályással 60 meccset játszani lehetetlen...
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.08.24. 06:19:45

Livia Drusilla írta:Ibra nem BL-t akart nyerni? :-s
De, csak szerintem ezt nem padozással akarja elérni, mindenesetre elég furcsa, hogy már megállapodott a Milannal, szerintem ez teljes mértékben KAMU!
més que un club
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2010.08.24. 02:47:11

Nem értem ezt az Ibra dolgot.
A Milan jó ideje nem akar komoly összegért igazolni, Luis Fabianot sem tudták elhozni Sevillából, Ibra meg még drágább... :?
A másik oldalról nézve pedig: Ibra nem BL-t akart nyerni? :-s
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
ab1daL
Director del Fútbol

2010.08.24. 01:15:52

Goal.com szerint, a Pool 30 milliót kér Masche-ért. :D :D :lol:
Valamint szintén goal.com-os hír, hogy Ibra elvileg megállapodott a Milannal. :roll:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
salas9
Entrenador del Barça

2010.08.23. 20:15:18

Zozzy 5 írta:Attól függetlenül, hogy az vitán kívüli, hogy nem olyan vkp, mint Touré volt, rosszul nem járunk vele. Ha csak megszerzi a labdát (amihez azért ért) és rövid passzal leadja Xavinak vagy Iniestának már rosszat nem csinált.

Erős és erőszakos, nincs elveszett labda. Ez a fajta mentalitása hasznunkra lehet az olyan meccseken, mint a tavalyi Inter elleni hazai meccs, ahol nem értünk el eredményt csupán a "művészetünkkel". Ha jól tudom, az az edző pedig aki ezt kitalálta ellenünk már a Real Madridot irányítja.

Nem kerül sokba és szeretne is jönni, szvsz a jelenlegi középpályánk elbírja Javier Mascheranot...
Teljes mértékben egyetértek! Elbírja a középpályánk, mert kell még egy rutinos játékos a fiatalok közé, és azt meg csinálja hogy megszerzi a labdákat és lepasszolja Xaviéknak már rosszat nem csinál vele.
Kép
Vash
Barça C

2010.08.23. 19:53:48

Jó ötlet leigazolni Mascheranót legalább a kp mélyebb és minöségibb lesz. Bár szvsz inkább Sennát vagy Alou Diarrát kellet volna, hisz valamilyen szempontból tapasztaltabbak legalább is Senna mindenképp meg ő jobban tűrné a padot.
"Lehetetlennek tartom, hogy otthonukban legyőzzük a katalánokat. Elsöprő lendületben vannak, biztos vagyok benne, hogy ez az ő évük lesz" - Bernd Schuster

Més que un club !
Messi1971
Barça C

2010.08.23. 19:26:14

Szerintem az első sorba Villa,Messi és Bojan a legalkalmasabbak. Ibra kissé kilóg a sorból. Nem elég fürge és kevésbé kreatív a játéka. :idea:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2010.08.23. 18:34:01

Attól függetlenül, hogy az vitán kívüli, hogy nem olyan vkp, mint Touré volt, rosszul nem járunk vele. Ha csak megszerzi a labdát (amihez azért ért) és rövid passzal leadja Xavinak vagy Iniestának már rosszat nem csinált.

Erős és erőszakos, nincs elveszett labda. Ez a fajta mentalitása hasznunkra lehet az olyan meccseken, mint a tavalyi Inter elleni hazai meccs, ahol nem értünk el eredményt csupán a "művészetünkkel". Ha jól tudom, az az edző pedig aki ezt kitalálta ellenünk már a Real Madridot irányítja.

Nem kerül sokba és szeretne is jönni, szvsz a jelenlegi középpályánk elbírja Javier Mascheranot...
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.08.23. 18:30:30

bali 15 írta:Én nem bánom azt hogyha Mascherano idejön. Jól szűr, de azt mondják hogy a játék többi részéhez hülye. Én nem tudom. :D
Csak akkor félek hogy idejön és Pep akkor is Busit fogja erőltetni(bár én már nagyon elégedett vagyok vele). De 26 évesen és 15 milláért nekem ne padozzon. :x
Padozzon csak nyugodtan, ha mar minden aron kell a klubnak... Nehogy mar Mascherano to bb percet kapjon, mint a vilag legjobb vkp-ja tavaly...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
barca0417
Entrenador del Barça

2010.08.23. 17:26:16

Annyi előnye azért lenne Mascherano érkezésének, hogy adott esetben ha ő játszik vkp-t, Busi tud Xavi vagy Iniesta posztján is játszani. Technikásabb mint Keita, és legalább olyan, de inkább jobb teljesítményre lenne ott képes, mint a mali. Szóval én nem bánnám, ha jönne az argentín. De továbbra is leginkább Cáceresnek szorítok, hogy helye legyen. Hleb és V. Sánchez távozhatnának és kész is lenne a keret.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.08.23. 17:25:35

Mascherano totál testidegen elem lenne a játékunkban.
Ide nem elég egy vkp-tól az, ami máshol kielégítő.
Ezt értsük már meg!
Azon túl meg nem kell az idegbaj. Emlékszem, amikor anno egy bizonyos David Albeldát üldöztük, a fél fórum háborgott, minek ide. Pedig nem kicsit lett volna jobb igazolás, mint ez az elmebeteg.
Rivaldo-A Legnagyobb.
szkeptikus06
Jugador del Barça

2010.08.23. 16:52:23

Guardiola egy nagyon makacs ember. Ha egy játékos nem kell neki,akkor nagyon nehezen változtat az álláspontján. Nem kellett neki se Touré,se Eto'o lehetett az egyik a világ legjobb 5 befejező csatárából az egyik,a másik pedig a világ 5 legjobb vkp-ból az egyik,továbbá Csiga sem húzta sokáig annak ellenére,hogy 10 milliót bukott rajta a klub. Tehát ha így folytatódik,akkor V Sánchez,Cáceres és Hleb ideje is lassan lejár.Mindhárom játékos akkor járna a legjobban,ha el tudnának igazolni,valamint a klub is így profitálna belőle,mert minek ide 3 olyan ember,aki soha nem fogja magára ölteni már a Barca mezét (ameddig Pep az edző,addig biztos nem).
Tehát Hleb esetében Mascherano ügye pont kapóra jött mindkét félnek.
Mascherano lehet nem olyan jó,mint Touré volt,de ha ide jön,akkor tisztában kell legyen azzal,hogy Busquets előtte lesz,legjobb esetben is csak mellette.
Én jó igazolásnak tartom,nem hiszem,hogy akkora favágóról lenne szó,egy argentin válogatott csapatkapitány esetében. Az biztos,hogy nem egy labdaművész (ergo Xavi helyére biztos nem fog kerülni,ha a játékmester pihen),de olyan tulajdonságokkal rendelkezik,mint ebből a keretből más nem. Busquets egy csontkollekció hozzá képest(tehát testalkatilag nem tipikus vkp.) ,Keita pedig legalább egy szinttel alatta helyezkedik el,ha védekezésről van szó. Én inkább látnám az argentint a csapatban,mint Keitát. Márpedig az biztos,hogy valaki kevesebb lehetőséghez fog jutni a cserék közül,ha Masche érkezik és az is biztos,hogy ez nem Dos Santos lesz vagy Thiago. Ennek inkább örülni kellene.

V.Sánchez esetében én szinte bármelyik első osztályú csapat ajánlatára rábólintanék,minthogy a másodosztályban tengődjek egy évig-mert ha nem megy el ,akkor ez a sors vár rá.
Cáceres esetében pedig én jobbnak látnám,ha maradna az első csapattal,de ha véletlenül nem tudnánk eladni,valószínűleg ő si a 2. ligában köthetne ki. Nem kis erősítés lenne a tartalékoknak :lol:
Tehát én remélem,hogy Masche érkezik és a fentebb említett "renitens trio" tagjai távoznak.
bali 15
Director del Fútbol

2010.08.23. 16:51:43

Én nem bánom azt hogyha Mascherano idejön. Jól szűr, de azt mondják hogy a játék többi részéhez hülye. Én nem tudom. :D
Csak akkor félek hogy idejön és Pep akkor is Busit fogja erőltetni(bár én már nagyon elégedett vagyok vele). De 26 évesen és 15 milláért nekem ne padozzon. :x
Tocy
Director del Fútbol

2010.08.23. 16:47:05

Hát sztem Masch egy esztelen, idióta játékos. Sok nagy szerelése van, csakhogy ennek nagy része mázli, odavetődik 5 km-ről, aztán vmit csak eltalál...hentes, nem illik ebbe a művészcsapatba. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy 15M-ért nem rossz vétel. Busquets sem fog végigbírni egy szezont csúcsformában, kell vki, akivel lehet rotálni, vagy szükség esetén feljebb mehet egy sort...az argentin érkezésével érkezésével több lehetőség lenne és nem lenne akkora űr a kp-n.
szbalint88
Jugador del Barça

2010.08.23. 16:39:36

Megmondom őszintén én sokakkal ellentétben nagyon örülnék, ha jönne az argentín. Fontosabb meccseken, ahol az ellenféltől is várható támadójáték, én sokkal szívesebben látnám őt a pályán. Egy az egyben senki nem tud elmenni mellette, gyors és több labdát szerez mint Busi. Mondjuk az tény, hogy utóbbi meg sokkal "ügyesebb", intelligensebb. Ettől függetlenül 15M környékén szinte ajándék egy Mascherano szintű playa, tavalyelőtt Alonsoval és Gerrardal kegyetlen középpályát alkottak, én az idei gyengélkedését a középpálya gyengülésével és szervezetlenségével magyarázom, valamint azzal, hogy már tavaly is mondogatta, hogy el akar menni. Azért nem véletlen hogy a Pool szurkerek körében nagyon népszerű, rengeteg hasznos, bár kevésbé látványos feladatot tud megoldani.
Aztán lehet hogy az egész csak kacsa :D
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.08.23. 15:34:41

Capon írta:Na úgy néz ki mégis csak Mas fog érkezni? Mint már mondtam egy ilyen típusú játékos hiányzik a keretből elég régóta...
volt itt egy bizonyos van Bommel, nekem azóta se hiányzik túlzottan.
Ha jönne egy ajánlat: 5 millió Hlebért. elengednénk... ebben biztos vagyok. Ha így vesszük már csak 20 az a 30, és még az a 15 is kacsa, meg szerintem ismét az egész dolog hápog.
Ez rendben van hogy mi küldenénk el már 5ért is, de pont ezt tartom lököttségnek, több van véleményem szerint a srácban. Egy Xavi-Ini cserének bőven elférne, gyengébbek nem lennénk, ah Masch-al se, de nekem nem illik bele a nyugodt passzolgatós játékunkba. Biztos tud ő is 5métereket passzolgatni, de még sose láttam kombinatívan focizni, pont illik hozzá a brusztolós arab liga, csak mégse tetszik neki apróságok miatt...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
OvaMind
Jugador d'estrella

2010.08.23. 15:18:00

Varatrix írta:
OvaMind írta:Egyébként szerintem túlértékelt pali, jóval többre tartok egy Cambiassót, TOURÉT, Essient szűrőként.
Szerintem nem sokan gondolják, hogy másképp lenne.
Ugyanakkor árban is van differencia, nem csak játéktudásban.
Ki szeretné Essient 30 milláért padozni látni?
:D Essient padozni aligha, mert szerintem ő (ha próbálok elvonatkoztatni attól, hogy Barcás vagyok)még Yayánál is jobb, nemhogy Sergiónál. Igen, neki jobban örülnék, mint Mascheranónak, akár 30ért is. De ez teljesen off, mivel szó sem esett Essienről :)

A felvetésedre pedig: a youtube tele van azzal, hogy Masche mekkora zseni, illetve a sociók körében is igen népszerű. Nekem sosem volt szimpatikus, a vb-n sem nyújtott sokat, igaz, hogy a társai a középpályán őt is alulmúlták. Egy igazi mészáros, akiben mindig benne van a kiállítás. Ettől függetlenül-mint mondtam- vele sem gyengülnénk.
baas11
Entrenador del Barça

2010.08.23. 15:11:09

Most pontosan mi is a helyzet ?:

A Sport/Goal szerint a Pool elutasította a 20 millás ajánlatot vagy a 15-t????És 26-t akar ??

A Mundo szerint meg, Mascheranonak más a cerkája ?! :)
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Varatrix
Director del Fútbol

2010.08.23. 14:43:31

LM10 írta:Raiola: "Guardiola elmondta, hogy nem akarja eladni Ibrát"( SPORT)
Ezzel remélem a Farkas Norbi féle "Ibrát a Barca elüldözi" kijelentések elmúlnak, és szurkolunk a svédnek.
De már ezelőtt is mindenki megmondta, hogy Ibra itt marad.
Guardiola azt mondta bízik a Svédbe.
Ibra azt mondta itt érzi jól magát nem távozik.
A menedzser is megmondta.
Mindenki.......
A bulvár sajtó keveri az ürüléket.
A mi agyoniskolázott kommentátoraink, meg nyilván sporthíradót olvasnak eurobarca helyett.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
salas9
Entrenador del Barça

2010.08.23. 14:40:47

LM10 írta:Raiola: "Guardiola elmondta, hogy nem akarja eladni Ibrát"( SPORT)
Ezzel remélem a Farkas Norbi féle "Ibrát a Barca elüldözi" kijelentések elmúlnak, és szurkolunk a svédnek.
OFF: Pont most idéztem Raiola-t Ibra topicban :D Hajrá Zlatan :!:

ON: Remélem Mascherano érkezni fog. Örülnék ha Hlebet bele tudnánk vonni az üzletbe, így legalább tőle is "megszabadulhatunk".
Kép
LM10
Director del Fútbol

2010.08.23. 14:32:22

Raiola: "Guardiola elmondta, hogy nem akarja eladni Ibrát"( SPORT)
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.23. 14:22:07

lehet csak nekem van déjá vu-m, de számomra kísértetiesen hasonlít ebben az ügyben egy rész a Samu-sagára...
mi volt a helyzet Samu esetében? itt volt egy Pep számára nemkívánatos ember, akit semmilyen módon nem bírt elpasszolni, egyszer csak jött a Zlatan-lehetőség, így "mission accomplished"

most miről van szó? itt van egy levakarhatatlan Hleb, aki látszólag nem kell senkinek, ha kell is, komolytalan összegért, így ő is a nehezen eltávolítható státuszban van... ismét jöhet egy potenciális lehetőség az eltávolításra... Pep kihagyná? őszintén kétlem, ugyanis HA megint az az elsődleges prioritás, h egy "ballaszt" eltűnjön, Pep élni fog a lehetőséggel, még ha totális melléfogás is lenne az üzlet...

azonban nekem az is árulkodó, h már tavaly is nagyon sok szó esett az argentin mészárosról, amikor még totálisan komolytalannak tűnt az a lehetőség, h Yaya a közeljövőben távozhat...

tudom, megkapom a magamét valszeg ezért is, de sztem ezek az események nem véletlenül történnek, Pep okosabb annál... állandóan két lépéssel mindenki előtt jár véleményem szerint, ezért nem tudom kizárni annak lehetőségét, h már régen eltervezte, h Mászkeránót idehozza...

szerk: 20 millióért képes lenne padra venni? akárhogy is nézem, a mostani nyári átigazolási szezon tele van ellentmondásokkal... előbb a Cesc-ostrom, majd jött a "bízomafiatalokbanésnemigazolok", most meg mégis igazolni akar, ráadásul nem is olcsón, de nem is igazán minőségit? biztos velem van a baj, de nem tudom összerakni...

összegezve: nagyon remélem, h a szokásos "hápogóbaromfi" az a néhány hír, amit a spanyol média leközölt...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.08.23. 14:41:01-kor.
Lezárt