Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Sevilla olyannyira európa élvonala volt a kilencvenes években, hogy párszor megjárta a másodosztályt és először az új évezred elején tudta megvetni a lábát az élvonalban...barca2010 írta:Amióta Cryff mester megteremtette az egyérintős támadó futballt Katalóniában! Még annyit azokhoz a 4. meg 6. helyekhez, akkor az európai futball élvonalához tartozott egy Real Madrid, Barcelona, Valencia, Depor, Atl Madrid, Sevilla!!!Barcaman1993 írta:Mióta vagy Barca drukker?
Persze, hogy tudom! Akkor az a spanyol bajnokság a világ legjobb bajnoksága volt és abba negyediknek lenni, annyit ért, mint most másodiknak lenni! Minden útnak van egy kezdete, és úgy érzem, hogy Rosell úrral ismét kezdődik egy, csak nem jó irányba! Most másodikak leszünk a bajnokságba, meg elődöntőt játszunk majd a Bl-ben, aztán mindig egyre lejjebb!!! Ne így legyen de ami itt megy az nagyon nem jó szerintem! És, hogy mennyire figyelem a Barcát és mióta drukkolok nekik??? Amióta Cryff mester megteremtette az egyérintős támadó futballt Katalóniában! Még annyit azokhoz a 4. meg 6. helyekhez, akkor az európai futball élvonalához tartozott egy Real Madrid, Barcelona, Valencia, Depor, Atl Madrid, Sevilla!!! Most meg egy csapat, a Barcelona!!!Barcaman1993 írta:Mióta vagy Barca drukker? Azért az érdekelne, hogy mit tudod-e miről beszélsz? A Ronaldinho előtti csapat állandóan a 4. és a 6. hely között mozgott. Szted ez összehasonlítható egy 2. hellyel ahol versenyben vagy a bajnoki címért és a BL-ért, vagy esetleg az Európa Ligáért való szereplés lenne a jobb? Sztem ég és föld a különbség... Gondolom senki sem örülne, ha esetleg a Madrid nyerné jövőre a bajnokságot, de legalább el lehetne gyorsan fogadni, hogy egy másik erős gárda előzött meg minket és nem pedig akármilyen "középszar" csapat.barca2010 írta:Hát az épp elég! Akkor pont a Madrid mögött leszünk és egy Európa által lesajnált Spanyol bajnokágnak nevezett nulla csapatai előtt, mert abban egyet érthetünk, hogy ez a spanyol bajnokság két csapatról szól ha tetszik ha nem!
Lúcio ingyen ment. Egyébként Moratti tényleg jókat tud igazolni. Meg is nyerték a BL-t. Spanyolországban nem pénzügyi zsenik élnek, ebben is biztosak lehetünk (tisztelet a kivételnek, de az nem a fociban érdekelt).Stoichkov írta:kemény anyagi bukta lesz ibra eladása, akárhogy is alakul... a tavalyi árával még csak köszönőviszonyban sem lesz...
illetve egy másik érdekes gondolat: az inter kb annak köszönheti a tavalyi bl győzelmét, hogy ilyen összegért megvettük tőlük a svédet, vettek az árából 5 kezdőjátékost:
Lucio, Motta, Milito, Sneider, (Eto'o)
Ibra topicjába írtam sztem egy elég jó hsz-t, mielőtt ezt olvasnátok sztem olvassátok el azt. Egyébként én is azt írtam, ha menne, akkor jönne vki. Én viszont akkor egy hasonló testfelépítésű játékosra gondoltam, mint Ibra (csak azért gondoltam, mert Pep mindig is robosztus centert akart venni). Ez esetben nálam szóba Torres jöhet (nem hinném, hogy jönne, főleg úgy hogy nagy kapkodás lenne a leigazolása, nem lehetne a reális értékéért megvenni), Robinho, akit rühellek, de inkább ő, mint senki és végül Llorrente (vagy, hogy kell írni) a Bilbaóból. Jó játékos, talán még a kezdőbe is beférne és fele annyiba kerülne, mint Robinho vagy Torres. A padot is sztem bírná, nem tűnt olyan rossz játékosnak.P_e-d_r-o írta:Hát nem tudom ti hogy vagytok vele,de ha Ibra távozik,nálam benne van a pakliban hogy valaki érkezik a helyére,és akkor én Torresre tippelnék!Ha jól tudom,Rosell egy kedvence,és szívesen hozná a Barcához,és szerintem Guardiola se állna ellen!!!Meg egyébként én személy szerint butaságnak tartom azt,hogy adósság törlesztés miatt adjuk el a játékosokat,mert ha 450 miatt belőlük akarunk törleszteni,akkor az egész keretet el kéne adnunk!Ha csak meg egy részét akarjuk törleszteni a játékosok eladásából,az akkor sem jó,mert azt jelzi hogy baj van!És Rossel azt mondta nincs nagy baj,hát ha el kell adnunk játékosokat pénzszerzés céljából,az nekem azt jelzi hogy baj van!!Szal nemtom mivan jelenleg a klubbnál,de vmi tuti nincs rendben!!!
Így van, kettőn áll a vásár. A korábbi években Guardiola is megcsinálta a saját hülyeségeit igazolási téren, most Rosell tesz érthetetlen dolgokat. Rendben, hogy kell a pénz, de nem mindenáron. Ezzel a keret minősége és a kispad hosszúsága csökken. Nem lehet a végtelenségekig eladni játékosokat és abban bízni, hogy majd a fiatalok megoldják. Láthattuk az eredményét a Sevilla otthonában. Nem lenne jó pofára esni, csak abban bízom, hogy Rosell érti a dolgát!Tocy írta:Rengeteg mocskolódás megy itt az utóbbi időben
Sztem ehhez a mostani Ibrás storyhoz nincs köze Pepnek. Nekem úgy jön le h nincs igazán jó viszonya Rosellel, és nem jó köztük a kommunikáció. Pep nem akarta elküldeni Csigrinszkijt sem, az Rosell döntése volt szerintem, még ilyen bukással is...Zlatan kell Pepnek, ő számol vele...De Rosell inkább az ő eladását próbálgatja, mert belőle lehet számottevő pénzt csinálni, ahelyett, hogy Mascheranot próbálná idehozni...
nekem az új elnökből van elegem már most, bár az is kétségtelen tény, hogy Pep is rendkívül makacs ember.
Mióta vagy Barca drukker? Azért az érdekelne, hogy mit tudod-e miről beszélsz? A Ronaldinho előtti csapat állandóan a 4. és a 6. hely között mozgott. Szted ez összehasonlítható egy 2. hellyel ahol versenyben vagy a bajnoki címért és a BL-ért, vagy esetleg az Európa Ligáért való szereplés lenne a jobb? Sztem ég és föld a különbség... Gondolom senki sem örülne, ha esetleg a Madrid nyerné jövőre a bajnokságot, de legalább el lehetne gyorsan fogadni, hogy egy másik erős gárda előzött meg minket és nem pedig akármilyen "középszar" csapat.barca2010 írta:Hát az épp elég! Akkor pont a Madrid mögött leszünk és egy Európa által lesajnált Spanyol bajnokágnak nevezett nulla csapatai előtt, mert abban egyet érthetünk, hogy ez a spanyol bajnokság két csapatról szól ha tetszik ha nem!
Hát az épp elég! Akkor pont a Madrid mögött leszünk és egy Európa által lesajnált Spanyol bajnokágnak nevezett nulla csapatai előtt, mert abban egyet érthetünk, hogy ez a spanyol bajnokság két csapatról szól ha tetszik ha nem!Barcaman1993 írta:Azért ennyire nem kell komolyan venni a dolgot, még ha ez is következne be, hogy a spórolás menne főként. Az R10 előtti korszakban 1-2 normális játékosunk volt a többi meg mind egy középszintű játékos. Most meg az 1-2 játékosból 9-10 lett. És vannak normális cseréink is (Adriano, Maxwell, Thiago?, Dos Santos?, Mascheranobarca2010 írta:Ha meg a Rosell időszak a spórolásról fog szólni és ezért nem igazolhat Pep, akkor hamar a Ronaldinho éra előtti szomorú korszakba érhetünk vissza!jó lenne
). Úgyhogy ha visszaesés lenne sztem akkor sem lennénk lejjebb a bajnokságban a 2. helynél.
Barcaman1993 írta:Interes évére gondolt sztem.MichaaBee írta:Azért hintett 36-ot búcsúképp...mess2009 írta:csak még annyit ehez,hogy sokan azt is elfelejtik, hogy Eto'o az utolsó szezonjában ugyanojan pocsék játékot produkált(egy BL gólt kivéve) mint(sajna)Ibra később itt nálunk.
Interes évére gondolt sztem.MichaaBee írta:Azért hintett 36-ot búcsúképp...mess2009 írta:csak még annyit ehez,hogy sokan azt is elfelejtik, hogy Eto'o az utolsó szezonjában ugyanojan pocsék játékot produkált(egy BL gólt kivéve) mint(sajna)Ibra később itt nálunk.
Azért ennyire nem kell komolyan venni a dolgot, még ha ez is következne be, hogy a spórolás menne főként. Az R10 előtti korszakban 1-2 normális játékosunk volt a többi meg mind egy középszintű játékos. Most meg az 1-2 játékosból 9-10 lett. És vannak normális cseréink is (Adriano, Maxwell, Thiago?, Dos Santos?, Mascheranobarca2010 írta:Ha meg a Rosell időszak a spórolásról fog szólni és ezért nem igazolhat Pep, akkor hamar a Ronaldinho éra előtti szomorú korszakba érhetünk vissza!
Azért hintett 36-ot búcsúképp...mess2009 írta:csak még annyit ehez,hogy sokan azt is elfelejtik, hogy Eto'o az utolsó szezonjában ugyanojan pocsék játékot produkált(egy BL gólt kivéve) mint(sajna)Ibra később itt nálunk.
csak még annyit ehez,hogy sokan azt is elfelejtik, hogy Eto'o az utolsó szezonjában ugyanojan pocsék játékot produkált(egy BL gólt kivéve) mint(sajna)Ibra később itt nálunk.szszabolcs19 írta:Már nem azért mondom, de még Pep érkezése előtt is el akarta Laporta adni Eto'o-t, csak nem bírtak kiegyezni a kérőivel az árban!!! Ezt vhogy midnenki elfelejti!!! Meg azt is, hogy Eto'o túl nagy szájú, és önelégült lett!!!(Ezért biztos fogom kapni a leugatásokat) PL: Indokolatlanul magas fizetés...stbszkeptikus06 írta:Nyilván nem Pep megy alkudozni,de azért azt ne feledjük el,hogy Laporta és most Rossel is aszerint tárgyal ,azokat hozza a csapathoz,akik Pepnek kellenek-ez egyébként még önmagában nem is baj. Az viszont annál inkább,hogy Pep kiket akar idehozni. Ha pedig valaki nem kell neki,akkor a vezetőség attól nyilván megszabadulni igyekszik. És ez az,ami miatt annyit költ a klub,mert eleget akarnak tenni az edző kérésének.Capon írta:Azért azt hozzá tenném, hogy nem Pep tárgyal a játékosokról. Laportáék egyeztek meg arról a horribilis összegről amibe Ibra került. Nem értem, hogy mi köze van Pepnek egy játékos árához. Ez nem Anglia nem ő kezeli a pénzügyeket.
Az is egy csöppet túlzás hogy Ibra volt álmai csatára, mikor elsőre Villa-t akarták leigazolni.
Szerk.: egyébként meg vagy egy tippem, hogy miért voltak ilyen drágák az igazolásaink az utóbbi 1-2 évben, pedig ez egyáltalán nem volt jellemző ránk előtte Laporta kezdeti időszakában.
Zlatannal kapcsolatban annyit,hogy ha Pepnek annyira Villa kellett,akkor miért nem várt egy évet,mint most Cesc ügyében? Eto'o szerződése meghosszabbítható lett volna. Legfeljebb idén nyáron adtuk volna tovább. Nem hiszem,hogy rosszabbul játszott volna,mint Zlatan,valamint azt sem,hogy (ebből következően) ne lett volna olyan csapat,ahova el tudjuk passzolni Villa érkeztével. Ha pedig kellett Ibra,akkor meg olyan módon váljunk már meg tőle,amiből a klubnak is haszna van. Nem az edző az elsődleges,hanem a csapat.
Zlatan-Eto'o csere: Senkinek nem fordult meg a fejében 1* sem, hogy az Interen kívül semelyik klub nem akart egy hasonlót végrehajtani??? Bővebben: Mondjatok olyan játékost akkorról, aki el akarta hagyni a csapatát, és mint középcsatár megállná elméletben a helyét a barcában???
Villa kilőve, mivel a Valenciának csak lóvé kellett, és az Ibra Eto'o csere is sürgős volt, mivel 2 csatáér fentartása anyagilag nehézkes.+ Vszeg akkorra már eléggé össze rúghatta a port Eto'o a barcával, mintsem itt maradjon még1 évet...
Pep választhatott:
1. Kérte Villát, drága volt.
2 Nem jöhetett Villa, ezért néztek mást--> Ibra, és mellé benevezték Eto'ot is, mivel addigra kiderült, hogy senki másnak nem kell(aki érdemben megfizetné)
3. Pep eldönthette, hogy mjaradjon e egy szellemileg megtört(a kulb hűsége, ami miatt sikerül a trófeákat is nyernünk) Eto'o és mellé Bojan, vagy beleegyezik egy technikailag magasan képzett csatár szerződtetésébe.
Ezt a végére hagytam direkt!!!:
SZÁLJATOK MÁR LE PEP-RŐL EMIATT, MERT NEKI VOLT A LEGKEVESEBB DÖNTÉSE EZ ÜGYBEN!!! NEM IGAZ, HOGY SENKI NEM LÁT AZ ORRÁTÓL TOVÁBB:S
Üdv: Szab
U.I.:Bocs, ha egy kicsit off+ hosszú
Szerkesztés:
"Nem bánom az Eto'o-Ibra cserét. Nem hátrálhatsz ki a döntések mögül, amiket hozol."
Simán arra gondol, hogy ő a csere mellett döntött, mint sem Bojan + eto'o, és senkinek nem fordul meg a fejében az, hogy a munkaadódat nem jó lebar*mozni???? Pléne a sajtó előtt nem, mert annak kifelé is vannak hatásai.
egyelőre annyit jegyeznék meg, ha eladjuk áron alul, akkor bebizonyosodik, h az eltüntetése volt a fontos...MichaaBee írta:Ehelyett ráment a 66 millás Ibrára. Világos!Pep választhatott:
1. Kérte Villát, drága volt.
Amit tavaly nyáron csináltunk a középcsatár témakörrel az hihetetlen volt számomra, s akkor biztos, hogy nem Zlatant választottam volna. Ellenben most muszáj lenne megtartani, mert nem fogunk tudni helyette értelmes csatárt vagy szélsőt igazolni.
A Milan meg eltakarodhat a 25-30 millájával, 50 alatt szóba se állnék senkivel Rosell helyében... Ha most eladjuk vmi kompromisszumos 35-ért, akkor ló.rt nem érünk vele, mert Ibráért jövőre egy gyenge szezon után is kérhetünk lazán 40-et...