Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
barca2010
Jugador d'estrella

2010.08.26. 10:46:14

Ebben van valami.Csakhogy nem látom hogy lennénk másodikak a bajnokságban,és hogy ki verne meg minket Európában!? :twisted: Borzalmasan erős a kezdőnk,ha elmegy Ibra akkor is,bárkivel pótolják!A fiatalokban sokan nem bíznak,hát erre annyit,hogy Thiago tegnap hogy játszott :shock: !?Látni rajta,hogy zseni,nagy éve lesz az tuti!Nem leszünk másodikak,sztem kiváló évünk lesz!A jövőben meg nem hinném,hogy Rosell szét akarná verni sok év munkáját!Azért tűnik most ilyen furának a munkássága,mert ki kellett szórnia az előző években felhalmozott fölös játékosokat,akik már nem Barca szint,meg akikkel nem jön Pep lásd Touré,No meg sajnos lehet Ibra is ide fog tartozni!Ha maradt volna Laporta,akkor is ez lett volna a helyzet!Sztem Pep nem akart igazolni többet,nem Ő!A mester kitalált vmit már megint erre a szezonra,van egy terve,és ahhoz makacsan ragaszkodik!Majd meglátjuk mi lesz,de én emlékszem a 08-09-es szezonra,amikor sokan azt írták,hogy a Barca középcsapattá sülyed,aztán mindenkit csúnyán szétvertünk!A tavalyi szezonnal is elégedett vagyok!Szóval én bízok Pepben,amíg nem ad okot arra,hogy ne...

Igazad van abban, hogy roppant erős a kezdőnk és én sem látok olyan csapatot jelenleg aki le tudna győzni minket, DE megint leírom, hogy mi van abban az esetben ha jön egy sérülés hullám???? Ne jöjjön de ezt sajnos nem lehet kizárni! Nagyon ügyesek a fiatalok ez nem vitás de a szuperkupa első meccse megmutatta, hogy még nem lehet teljes mértékben rájuk támaszkodni! Lassan apránként, egyesével kell Őket beépíteni! Szerintem kell a bővebb keret! Ha Ibra marad és Masce érkezik, akkor minden oké és irány a triplázás!
Nem akartam kötekedni csak örülnék egy újabb fantasztikus évnek és Ibra maradásának!

Barca Forever!!!

Visca el Barca![/quote]
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.08.26. 10:38:34

barca2010 írta:
Barcaman1993 írta:Mióta vagy Barca drukker?
Amióta Cryff mester megteremtette az egyérintős támadó futballt Katalóniában! Még annyit azokhoz a 4. meg 6. helyekhez, akkor az európai futball élvonalához tartozott egy Real Madrid, Barcelona, Valencia, Depor, Atl Madrid, Sevilla!!!
A Sevilla olyannyira európa élvonala volt a kilencvenes években, hogy párszor megjárta a másodosztályt és először az új évezred elején tudta megvetni a lábát az élvonalban...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.26. 10:24:05

Versenytársa akadt a Barcelonának a Mascherano-ügyben

Hát könnyen lehet, hogy ők viszik el. Régi mesterével dolgozhat Javier, mi meg azért nem bánjuk, ha nem jön, mert vannak fiatalok, akik betöltik a vkp posztját. Én azért a szerződtetés mellett vagyok.
Kép
Kép
Kép
barca2010
Jugador d'estrella

2010.08.26. 10:20:32

Barcaman1993 írta:
barca2010 írta:Hát az épp elég! Akkor pont a Madrid mögött leszünk és egy Európa által lesajnált Spanyol bajnokágnak nevezett nulla csapatai előtt, mert abban egyet érthetünk, hogy ez a spanyol bajnokság két csapatról szól ha tetszik ha nem!
Mióta vagy Barca drukker? Azért az érdekelne, hogy mit tudod-e miről beszélsz? A Ronaldinho előtti csapat állandóan a 4. és a 6. hely között mozgott. Szted ez összehasonlítható egy 2. hellyel ahol versenyben vagy a bajnoki címért és a BL-ért, vagy esetleg az Európa Ligáért való szereplés lenne a jobb? Sztem ég és föld a különbség... Gondolom senki sem örülne, ha esetleg a Madrid nyerné jövőre a bajnokságot, de legalább el lehetne gyorsan fogadni, hogy egy másik erős gárda előzött meg minket és nem pedig akármilyen "középszar" csapat.
Persze, hogy tudom! Akkor az a spanyol bajnokság a világ legjobb bajnoksága volt és abba negyediknek lenni, annyit ért, mint most másodiknak lenni! Minden útnak van egy kezdete, és úgy érzem, hogy Rosell úrral ismét kezdődik egy, csak nem jó irányba! Most másodikak leszünk a bajnokságba, meg elődöntőt játszunk majd a Bl-ben, aztán mindig egyre lejjebb!!! Ne így legyen de ami itt megy az nagyon nem jó szerintem! És, hogy mennyire figyelem a Barcát és mióta drukkolok nekik??? Amióta Cryff mester megteremtette az egyérintős támadó futballt Katalóniában! Még annyit azokhoz a 4. meg 6. helyekhez, akkor az európai futball élvonalához tartozott egy Real Madrid, Barcelona, Valencia, Depor, Atl Madrid, Sevilla!!! Most meg egy csapat, a Barcelona!!!
Hát ezért lenne kudarc a második hely!!!!
De végül is igazad van, mert ebben a bajnokságban másodiknak lenni akárkivel is lehet és akkor lehet spórolni!!! Miért nem adjuk el mindjárt Messit, Xavit, Init és akkor lenne jó sok pénz!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.26. 10:16:25

Stoichkov írta:kemény anyagi bukta lesz ibra eladása, akárhogy is alakul... a tavalyi árával még csak köszönőviszonyban sem lesz...

illetve egy másik érdekes gondolat: az inter kb annak köszönheti a tavalyi bl győzelmét, hogy ilyen összegért megvettük tőlük a svédet, vettek az árából 5 kezdőjátékost:
Lucio, Motta, Milito, Sneider, (Eto'o)
Lúcio ingyen ment. Egyébként Moratti tényleg jókat tud igazolni. Meg is nyerték a BL-t. Spanyolországban nem pénzügyi zsenik élnek, ebben is biztosak lehetünk (tisztelet a kivételnek, de az nem a fociban érdekelt).
Kép
Kép
Kép
Stoichkov
Jugador d'estrella

2010.08.26. 10:08:36

kemény anyagi bukta lesz ibra eladása, akárhogy is alakul... a tavalyi árával még csak köszönőviszonyban sem lesz...

illetve egy másik érdekes gondolat: az inter kb annak köszönheti a tavalyi bl győzelmét, hogy ilyen összegért megvettük tőlük a svédet, vettek az árából 5 kezdőjátékost:
Lucio, Motta, Milito, Sneider, (Eto'o)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.08.26. 10:08:04

P_e-d_r-o írta:Hát nem tudom ti hogy vagytok vele,de ha Ibra távozik,nálam benne van a pakliban hogy valaki érkezik a helyére,és akkor én Torresre tippelnék!Ha jól tudom,Rosell egy kedvence,és szívesen hozná a Barcához,és szerintem Guardiola se állna ellen!!!Meg egyébként én személy szerint butaságnak tartom azt,hogy adósság törlesztés miatt adjuk el a játékosokat,mert ha 450 miatt belőlük akarunk törleszteni,akkor az egész keretet el kéne adnunk!Ha csak meg egy részét akarjuk törleszteni a játékosok eladásából,az akkor sem jó,mert azt jelzi hogy baj van!És Rossel azt mondta nincs nagy baj,hát ha el kell adnunk játékosokat pénzszerzés céljából,az nekem azt jelzi hogy baj van!!Szal nemtom mivan jelenleg a klubbnál,de vmi tuti nincs rendben!!!
Ibra topicjába írtam sztem egy elég jó hsz-t, mielőtt ezt olvasnátok sztem olvassátok el azt. Egyébként én is azt írtam, ha menne, akkor jönne vki. Én viszont akkor egy hasonló testfelépítésű játékosra gondoltam, mint Ibra (csak azért gondoltam, mert Pep mindig is robosztus centert akart venni). Ez esetben nálam szóba Torres jöhet (nem hinném, hogy jönne, főleg úgy hogy nagy kapkodás lenne a leigazolása, nem lehetne a reális értékéért megvenni), Robinho, akit rühellek, de inkább ő, mint senki és végül Llorrente (vagy, hogy kell írni) a Bilbaóból. Jó játékos, talán még a kezdőbe is beférne és fele annyiba kerülne, mint Robinho vagy Torres. A padot is sztem bírná, nem tűnt olyan rossz játékosnak.

A másik ami eszembe jutott a vkp poszt. Tudom mindenki az argentín csillagról beszél, de nekem eszembe jutott most vki más. Ugyancsak a Bilbaóból Javi Martínez. Csak reménykedni tudok, hogy vele tárgyalnak (bár nagyon könnyen előfordulat, hogy tényleg az argentínnal), mert az egy nagyon nagy igazolás lenne. Ugyanaz vonatkozik rá, mint a csatár társára. Busqetsel félelmetes vkp duónk lenne és az ő ára is 15-20 körül lehet (bár ha jól emlékszem 30 milka a kivásárlási árat, de annyit senki nem ad érte).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2010.08.26. 10:09:47-kor.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.26. 10:05:08

Tocy írta:Rengeteg mocskolódás megy itt az utóbbi időben

Sztem ehhez a mostani Ibrás storyhoz nincs köze Pepnek. Nekem úgy jön le h nincs igazán jó viszonya Rosellel, és nem jó köztük a kommunikáció. Pep nem akarta elküldeni Csigrinszkijt sem, az Rosell döntése volt szerintem, még ilyen bukással is...Zlatan kell Pepnek, ő számol vele...De Rosell inkább az ő eladását próbálgatja, mert belőle lehet számottevő pénzt csinálni, ahelyett, hogy Mascheranot próbálná idehozni...

nekem az új elnökből van elegem már most, bár az is kétségtelen tény, hogy Pep is rendkívül makacs ember.
Így van, kettőn áll a vásár. A korábbi években Guardiola is megcsinálta a saját hülyeségeit igazolási téren, most Rosell tesz érthetetlen dolgokat. Rendben, hogy kell a pénz, de nem mindenáron. Ezzel a keret minősége és a kispad hosszúsága csökken. Nem lehet a végtelenségekig eladni játékosokat és abban bízni, hogy majd a fiatalok megoldják. Láthattuk az eredményét a Sevilla otthonában. Nem lenne jó pofára esni, csak abban bízom, hogy Rosell érti a dolgát!
Kép
Kép
Kép
Logan10
Jugador d'estrella

2010.08.26. 09:47:05

Miért "akarják" eladni Ibrát? 1 éve van itt és elsőre nem tudott teljesen beilleszkedni lehet hogy másodikra sikerülne. és milyen jó trió lenne a
Villa-Ibrahimovic-Messi hármas, cserének meg pedró , bojan , jeffren

:?
Csak a Barça
Tocy
Director del Fútbol

2010.08.26. 09:46:32

Rengeteg mocskolódás megy itt az utóbbi időben

Sztem ehhez a mostani Ibrás storyhoz nincs köze Pepnek. Nekem úgy jön le h nincs igazán jó viszonya Rosellel, és nem jó köztük a kommunikáció. Pep nem akarta elküldeni Csigrinszkijt sem, az Rosell döntése volt szerintem, még ilyen bukással is...Zlatan kell Pepnek, ő számol vele...De Rosell inkább az ő eladását próbálgatja, mert belőle lehet számottevő pénzt csinálni, ahelyett, hogy Mascheranot próbálná idehozni...

nekem az új elnökből van elegem már most, bár az is kétségtelen tény, hogy Pep is rendkívül makacs ember.
P_e-d_r-o
Barça B

2010.08.26. 09:44:04

Hát nem tudom ti hogy vagytok vele,de ha Ibra távozik,nálam benne van a pakliban hogy valaki érkezik a helyére,és akkor én Torresre tippelnék!Ha jól tudom,Rosell egy kedvence,és szívesen hozná a Barcához,és szerintem Guardiola se állna ellen!!!Meg egyébként én személy szerint butaságnak tartom azt,hogy adósság törlesztés miatt adjuk el a játékosokat,mert ha 450 miatt belőlük akarunk törleszteni,akkor az egész keretet el kéne adnunk!Ha csak meg egy részét akarjuk törleszteni a játékosok eladásából,az akkor sem jó,mert azt jelzi hogy baj van!És Rossel azt mondta nincs nagy baj,hát ha el kell adnunk játékosokat pénzszerzés céljából,az nekem azt jelzi hogy baj van!!Szal nemtom mivan jelenleg a klubbnál,de vmi tuti nincs rendben!!!
pityi
Jugador del Barça

2010.08.26. 09:41:05

Nem is tudom hogy mi itt az igazság.Mindenki beszél itt mindent.Ibra is azt mondta hogy marad,most meg hajlik a váltásra?Biztos jó sok pénzünk lehet ha csak úgy elbukunk egy játékoson 20 milcsit minden gond nélkül. :( szerintem ha Pep akarná simán tudná játszatni Ibrát,itt valaki nagyon kavarja a 'mit is' ?.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.08.26. 09:29:16

barca2010 írta:Hát az épp elég! Akkor pont a Madrid mögött leszünk és egy Európa által lesajnált Spanyol bajnokágnak nevezett nulla csapatai előtt, mert abban egyet érthetünk, hogy ez a spanyol bajnokság két csapatról szól ha tetszik ha nem!
Mióta vagy Barca drukker? Azért az érdekelne, hogy mit tudod-e miről beszélsz? A Ronaldinho előtti csapat állandóan a 4. és a 6. hely között mozgott. Szted ez összehasonlítható egy 2. hellyel ahol versenyben vagy a bajnoki címért és a BL-ért, vagy esetleg az Európa Ligáért való szereplés lenne a jobb? Sztem ég és föld a különbség... Gondolom senki sem örülne, ha esetleg a Madrid nyerné jövőre a bajnokságot, de legalább el lehetne gyorsan fogadni, hogy egy másik erős gárda előzött meg minket és nem pedig akármilyen "középszar" csapat.
shevy
Capitá del Barça

2010.08.26. 09:23:48

hehe, Hleb ott van a nap képén :)
barca2010
Jugador d'estrella

2010.08.26. 09:16:32

Barcaman1993 írta:
barca2010 írta:Ha meg a Rosell időszak a spórolásról fog szólni és ezért nem igazolhat Pep, akkor hamar a Ronaldinho éra előtti szomorú korszakba érhetünk vissza!
Azért ennyire nem kell komolyan venni a dolgot, még ha ez is következne be, hogy a spórolás menne főként. Az R10 előtti korszakban 1-2 normális játékosunk volt a többi meg mind egy középszintű játékos. Most meg az 1-2 játékosból 9-10 lett. És vannak normális cseréink is (Adriano, Maxwell, Thiago?, Dos Santos?, Mascherano :arrow: jó lenne :D ). Úgyhogy ha visszaesés lenne sztem akkor sem lennénk lejjebb a bajnokságban a 2. helynél.
Hát az épp elég! Akkor pont a Madrid mögött leszünk és egy Európa által lesajnált Spanyol bajnokágnak nevezett nulla csapatai előtt, mert abban egyet érthetünk, hogy ez a spanyol bajnokság két csapatról szól ha tetszik ha nem!

BARCA FOREVER!!!
semij
Barça C
Kapcsolat:

2010.08.26. 09:14:36

Szerintem Ibra maradhatna még egy évig sztem biztos jó l fogja produkálni magát
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.08.26. 09:13:04

Barcaman1993 írta:
MichaaBee írta:
mess2009 írta:csak még annyit ehez,hogy sokan azt is elfelejtik, hogy Eto'o az utolsó szezonjában ugyanojan pocsék játékot produkált(egy BL gólt kivéve) mint(sajna)Ibra később itt nálunk.
Azért hintett 36-ot búcsúképp...
Interes évére gondolt sztem.
H a t t r i c k
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.08.26. 09:09:28

MichaaBee írta:
mess2009 írta:csak még annyit ehez,hogy sokan azt is elfelejtik, hogy Eto'o az utolsó szezonjában ugyanojan pocsék játékot produkált(egy BL gólt kivéve) mint(sajna)Ibra később itt nálunk.
Interes évére gondolt sztem.
OvaMind
Jugador d'estrella

2010.08.26. 09:09:07

[/quote]csak még annyit ehez,hogy sokan azt is elfelejtik, hogy Eto'o az utolsó szezonjában ugyanojan pocsék játékot produkált(egy BL gólt kivéve) mint(sajna)Ibra később itt nálunk.[/quote]

Ja, valóban, csak 52 meccsen 36 gólt lőtt.
Zolika10
Jugador d'estrella

2010.08.26. 09:07:08

[quote="barca2010"]Ha eladjuk a Svédet, akkor nagyon karcsú lesz a támadó alakzat!
Messi, Villa, Pedro, Jeffren, Bojan ez szerintem kevés, arról nem is beszélve ha a Messi-Villa duóból valamelyik megsérül! Azért az érdekes, hogy ennyire kell a pénz??? ..... quote]

Páran elfelejtik Adrianot, tegnap kicsit tépte a széleket, jött vissza védekezni, szóval ő még talán talán idesorolható. Ő lehet ebben az évben a JolyJoker mert mind támadásban,mind védekezésben hasznunkra lehet.
Hattrick: Tatabánya City
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.08.26. 09:05:23

barca2010 írta:Ha meg a Rosell időszak a spórolásról fog szólni és ezért nem igazolhat Pep, akkor hamar a Ronaldinho éra előtti szomorú korszakba érhetünk vissza!
Azért ennyire nem kell komolyan venni a dolgot, még ha ez is következne be, hogy a spórolás menne főként. Az R10 előtti korszakban 1-2 normális játékosunk volt a többi meg mind egy középszintű játékos. Most meg az 1-2 játékosból 9-10 lett. És vannak normális cseréink is (Adriano, Maxwell, Thiago?, Dos Santos?, Mascherano :arrow: jó lenne :D ). Úgyhogy ha visszaesés lenne sztem akkor sem lennénk lejjebb a bajnokságban a 2. helynél.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.08.26. 09:03:56

H a t t r i c k
barca2010
Jugador d'estrella

2010.08.26. 08:46:55

Ha eladjuk a Svédet, akkor nagyon karcsú lesz a támadó alakzat!
Messi, Villa, Pedro, Jeffren, Bojan ez szerintem kevés, arról nem is beszélve ha a Messi-Villa duóból valamelyik megsérül! Azért az érdekes, hogy ennyire kell a pénz??? Tavaly elbírtuk a Messi-Ibra-Henry hármas fizetését, most meg már nem, pedig Villának kevesebb a fizuja, mint Henrynek ha jól tudom!
Nem tudom mi a cél de nagyon nem tetszik ami itt folyik! Középső védő sem kell, hanem inkább Abidallal próbálkozunk! Nem mondom, hogy rossz de ez a spórolás nem tudom hova vezet! Pep nagyon bátor, és nem gondol arra, hogy jöhet egy sérülés hullám, ahol akár 4-5 ember is kidölhet, lásd Madrid, és akkor majd vakarózhat ha meccsek mennek el rajta, mint tavaly az Atl. Madrid ellen! Ha meg a Rosell időszak a spórolásról fog szólni és ezért nem igazolhat Pep, akkor hamar a Ronaldinho éra előtti szomorú korszakba érhetünk vissza!

BARCA FOREVER!!!
mess2009
Director del Fútbol

2010.08.26. 08:45:23

szszabolcs19 írta:
szkeptikus06 írta:
Capon írta:Azért azt hozzá tenném, hogy nem Pep tárgyal a játékosokról. Laportáék egyeztek meg arról a horribilis összegről amibe Ibra került. Nem értem, hogy mi köze van Pepnek egy játékos árához. Ez nem Anglia nem ő kezeli a pénzügyeket.
Az is egy csöppet túlzás hogy Ibra volt álmai csatára, mikor elsőre Villa-t akarták leigazolni.
Szerk.: egyébként meg vagy egy tippem, hogy miért voltak ilyen drágák az igazolásaink az utóbbi 1-2 évben, pedig ez egyáltalán nem volt jellemző ránk előtte Laporta kezdeti időszakában.
Nyilván nem Pep megy alkudozni,de azért azt ne feledjük el,hogy Laporta és most Rossel is aszerint tárgyal ,azokat hozza a csapathoz,akik Pepnek kellenek-ez egyébként még önmagában nem is baj. Az viszont annál inkább,hogy Pep kiket akar idehozni. Ha pedig valaki nem kell neki,akkor a vezetőség attól nyilván megszabadulni igyekszik. És ez az,ami miatt annyit költ a klub,mert eleget akarnak tenni az edző kérésének.

Zlatannal kapcsolatban annyit,hogy ha Pepnek annyira Villa kellett,akkor miért nem várt egy évet,mint most Cesc ügyében? Eto'o szerződése meghosszabbítható lett volna. Legfeljebb idén nyáron adtuk volna tovább. Nem hiszem,hogy rosszabbul játszott volna,mint Zlatan,valamint azt sem,hogy (ebből következően) ne lett volna olyan csapat,ahova el tudjuk passzolni Villa érkeztével. Ha pedig kellett Ibra,akkor meg olyan módon váljunk már meg tőle,amiből a klubnak is haszna van. Nem az edző az elsődleges,hanem a csapat.
Már nem azért mondom, de még Pep érkezése előtt is el akarta Laporta adni Eto'o-t, csak nem bírtak kiegyezni a kérőivel az árban!!! Ezt vhogy midnenki elfelejti!!! Meg azt is, hogy Eto'o túl nagy szájú, és önelégült lett!!!(Ezért biztos fogom kapni a leugatásokat) PL: Indokolatlanul magas fizetés...stb
Zlatan-Eto'o csere: Senkinek nem fordult meg a fejében 1* sem, hogy az Interen kívül semelyik klub nem akart egy hasonlót végrehajtani??? Bővebben: Mondjatok olyan játékost akkorról, aki el akarta hagyni a csapatát, és mint középcsatár megállná elméletben a helyét a barcában???
Villa kilőve, mivel a Valenciának csak lóvé kellett, és az Ibra Eto'o csere is sürgős volt, mivel 2 csatáér fentartása anyagilag nehézkes.+ Vszeg akkorra már eléggé össze rúghatta a port Eto'o a barcával, mintsem itt maradjon még1 évet...
Pep választhatott:
1. Kérte Villát, drága volt.
2 Nem jöhetett Villa, ezért néztek mást--> Ibra, és mellé benevezték Eto'ot is, mivel addigra kiderült, hogy senki másnak nem kell(aki érdemben megfizetné)
3. Pep eldönthette, hogy mjaradjon e egy szellemileg megtört(a kulb hűsége, ami miatt sikerül a trófeákat is nyernünk) Eto'o és mellé Bojan, vagy beleegyezik egy technikailag magasan képzett csatár szerződtetésébe.

Ezt a végére hagytam direkt!!!:
SZÁLJATOK MÁR LE PEP-RŐL EMIATT, MERT NEKI VOLT A LEGKEVESEBB DÖNTÉSE EZ ÜGYBEN!!! NEM IGAZ, HOGY SENKI NEM LÁT AZ ORRÁTÓL TOVÁBB:S

Üdv: Szab

U.I.:Bocs, ha egy kicsit off+ hosszú

Szerkesztés:
"Nem bánom az Eto'o-Ibra cserét. Nem hátrálhatsz ki a döntések mögül, amiket hozol."

Simán arra gondol, hogy ő a csere mellett döntött, mint sem Bojan + eto'o, és senkinek nem fordul meg a fejében az, hogy a munkaadódat nem jó lebar*mozni???? Pléne a sajtó előtt nem, mert annak kifelé is vannak hatásai.
csak még annyit ehez,hogy sokan azt is elfelejtik, hogy Eto'o az utolsó szezonjában ugyanojan pocsék játékot produkált(egy BL gólt kivéve) mint(sajna)Ibra később itt nálunk.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.26. 08:42:09

MichaaBee írta:
Pep választhatott:
1. Kérte Villát, drága volt.
Ehelyett ráment a 66 millás Ibrára. Világos!

Amit tavaly nyáron csináltunk a középcsatár témakörrel az hihetetlen volt számomra, s akkor biztos, hogy nem Zlatant választottam volna. Ellenben most muszáj lenne megtartani, mert nem fogunk tudni helyette értelmes csatárt vagy szélsőt igazolni.

A Milan meg eltakarodhat a 25-30 millájával, 50 alatt szóba se állnék senkivel Rosell helyében... Ha most eladjuk vmi kompromisszumos 35-ért, akkor ló.rt nem érünk vele, mert Ibráért jövőre egy gyenge szezon után is kérhetünk lazán 40-et...
egyelőre annyit jegyeznék meg, ha eladjuk áron alul, akkor bebizonyosodik, h az eltüntetése volt a fontos...
Lezárt