2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De jó szak közvetítő nyelvet használtam nem? Félidő:0-0. Többet támadott a Liteksz, de a legnagyobb helyzete a Lokinak voltbence-barca írta:Szerintem nem baj, mert biztos sokan csak itt követ(het)ik a mérkőzéstforlán10 írta:Elnézést a modiktól h másodikra is írok, de Szakály a 40. percben hatalmas helyzetet hagyott ki. Varga Xavit idéző ütempasszt adott, de Szakály egy az egyben mellé rúgta. A loki is felébredt
Szerintem nem baj, mert biztos sokan csak itt követ(het)ik a mérkőzéstforlán10 írta:Elnézést a modiktól h másodikra is írok, de Szakály a 40. percben hatalmas helyzetet hagyott ki. Varga Xavit idéző ütempasszt adott, de Szakály egy az egyben mellé rúgta. A loki is felébredt
Félóra elteltével máris egál a párharc, vezet a Trabzonspor...bence-barca írta:Szerintem benne van a pakliban, h ma kiesik a 'pool! Nem lesz se Gerrard, se Torres( ,se Németh) és idegenben Törökországban nem egy életbiztosítás az egy gólos előny. Torres akármennyire nincs formában, benne mindig van egy gól.
Pont hogy az Auxerre-nek van több esélye, szilárdabb védelme miatt. Az Ajax csak otthon szorongathatja meg a madridot, de onnan is győzelemmel jönnek majd el sztem.Barcaman14 írta:Érdekes csoportok megint! Nálam a halál csoport a Realé!Biztos vagyok benne hogy meg fognak szenvedni a továbbjutásért. Remélem az Ajax nagyon megleckézteti őket! Az Auxerre-t egy kicsit súlytalannak érzem!
Ez sztem az 1. számú halálcsoport. Inter biztosnak tűnik, sajnos nem lehet elég hogy jobb csapat vki, a rutin rengeteget számít. Ezért lett jobb a Bremen a Sampnál, és ez lehet a kulcs a Spurs-szel szemben. Twente védelme miatt esélytelen sztem.Barcaman14 írta:A: Inter is felkötheti a gatyáját. A Tottenham könnyen meglepheti őket. És a Twente-Bremen duó is kemény dió lesz. Ez a 2. számú halál csoport!![]()
Az első 3 csapat után- Lyon, Benfica, Schalke-arra gondoltam hogy hibátlan lenne ha még húznának vmi igazi első kalaposat..Barcaman14 írta:B: Nagy küzdelem várható melyből a Hapoel kimarad szerintem. A Lyon nagy mákos ezzel a csoporttal!
Barcaman14 írta:C: Hajrá Valencia! A Mu azt hiszem tovább megy.
1-2: Bayern+Roma, nagyobb esély van a bajor első helyre.Barcaman14 írta:E: Ez lehet a meglepetések csoportja. A Basel és a Kolozsvár sem lebecsülendő ellenfél.
Sztem meglesz a 2. hely a franciáknak.Barcaman14 írta:F: Én a Chelsea sima továbbjutását várom. És nem lepne meg ha nem a Marseille lenne a második!
1.: Arsenal 2.: BragaBarcaman14 írta:H: Az Arsenal csoportja sem túl nehéz, de azért nem vehetik fél vállról a dolgokat. A Braga jó kis csapat, A Partizannak meg nincs túl sok vesztenivalója.
Ugyanez. Fájó volt nézni, hogy olyan kapja pl a kp díjat, akinél Xavinak több esze volt 8 évesen a játékhoz.Barcaman14 írta:A Díjazottak: Sajnos az lett a vége nagyjából amit vártam. Reménykedtem hogy legalább Messi megtöri az Inter uralmat, de nem sikerült. Igazából Snejdert vártam a legjobbnak, de végülis tökmindegy volt nekem.
A:detto B:lyon,benfica C:mu,rangers D:detto E-F: egyértelműlajos23 írta:Elkezdem a tippelést :
A: Inter, Tottenham; B: Lyon, Schalke; C: MU, Valencia; D: Barca, Kazany;
E: Roma, Bayern; F: Chelsea, Marseille; G: Madrid, Milan; H:Arsenal, Shatar;
Nem.visca el barca írta:azt tudjuk, hogy melyik csoportból kapjuk a nyolcaddöntőst?