Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van, ez a 60 milla sehogy sem jön ki. 4 év volt még hátra a szerződéséből, azaz 48+24=72 millió euró.sjd írta:Nekem ez pont azért nem jön ki, mert 4 év volt hátra a szerződésébőlcsababarca írta:
Évente 12 milliót keres,gondolom akkor még 5 évet maradt volna,és akkor az 60 spórolás valóban.
Vagy már csak 3 évig volt élő szerződése,és akkor 3*12=36 .
Ehhez jön a 25 és az már 60.
Valami ilyesmi lehet.
lehetséges,h az elővételi jog miatt...tuti van a szerződésében egy olyan tétel,hogy a kölcsönben eltöltött 1év után le is igazolják (bár akkor mi a fenének kölcsönbe adni először?Drigo írta:Valaki magyarázza már el, hogy hogyan írhat alá egy kölcsönjátékos 4 éves szerződést?acmilan.com írta:MILAN – A.C. MILAN announces the acquisition of the player Zlatan Ibrahimovic from F.C. Barcelona, through a free loan with the option to purchase the athlete’s playing rights for € 24 million at the end of the season 2010-2011. The Swedish champion will go through the medical exams tomorrow morning, before signing the contract that will tie him to the Rossonero club for four years.
Vagy ez csak nekem ennyire furcsa?
azért ez a szitu nem az a tipikus "nem tudott beilleszkedni" történet.Mikaos írta:Én nem érzem ezt botránynak, a fehéreknél például ez teljesen természetes évi program.
Pep nagyot kockáztatott tavaly Ibra leigazolásával, és akár...be is jöhetett volna a dolog, de végül nem tudott teljesen beilleszkedni a svéd. Van ilyen.
Én meg kb 3 hónapja beszéltem Barcás baráti társaságba h milyen lenne ha Luis Enrique lenne a nagyok edzője.Akkor elküdtek a p*csábaFecooo írta:sztem nem kéne Laportát elővenni... egyszerűen teljesítette Pep MINDEN kérését zokszó nélkül... (hiba volt, de jóhiszemű hiba, hiszen megbízott a választottjában...)
jött Rosell és azt hittük, h majd ő megrendszabályozza Pep-et... nem biztos, h így van/lesz...
másik topicban felkerült Luis Enrique neve... ha hiszitek, ha nem, tegnap már beszéltem róla vkivel...
fanatizálni ő is biztos képes lenne a csapatot, egy jó másodedzővel nem hinném, sokat veszítene a csapat a jelenlegi tudásából...
(ezek csak találgatások, nem kell leköpni, h felhoztam ezt!)
Pont ezt írtam ma, hogy Pep nyilatkozta hogy Busi és Masc nem riválisok egymás mellett is tudnak játszani. Tehát világos hogy Ini megy a csatársorba, villa középre, és a xavi-busi-masc középpálya lesz (mint tavaly csak akkor Keitával). Foci elleni büntett.footwork írta:ezt arra az esetre irtam ha Busi meg Masche eggyütt jáccanának!! és akkor elkerülhetetlen a 2 csatár mert gondoom Xavi meg Ini alap!!forlán10 írta:footwork írta:hát ezt a sok trágyát látva-halva most már meggyözödésem h Busi meg Mascherano eggyüt fog szerepelni a középpálya közepén és ezzel megesik az h a világ legtámadobb csapata két VÉRBELI vkpval fog fel állni!! (és igy valoszinű h a 3 csatárból is 2 lesz)!!
Ez nem így lesz. A Barca 1 csatár miatt nem fog változtatni a játékán. Még maradt Bojan,Pedro, Villa, Messi, Jeffrén. Miért kellene 2 csatárral játszani??
Busi meg Mas majd cserélgeti egymást
Valaki magyarázza már el, hogy hogyan írhat alá egy kölcsönjátékos 4 éves szerződést?acmilan.com írta:MILAN – A.C. MILAN announces the acquisition of the player Zlatan Ibrahimovic from F.C. Barcelona, through a free loan with the option to purchase the athlete’s playing rights for € 24 million at the end of the season 2010-2011. The Swedish champion will go through the medical exams tomorrow morning, before signing the contract that will tie him to the Rossonero club for four years.
Szerintem se botrany...egyesek most azt hiszik,hogy ok vezetik a klubot.Elment Ibra es akkor mi van?Tavaly nagy resze ezeknek az embereknek csak szapulalta,most oruljenek,hogy elment igy is lesz eleg jatekosunk es raadasul a karet is igy minosegi:Mikaos írta:Én nem érzem ezt botránynak, a fehéreknél például ez teljesen természetes évi program.
Pep nagyot kockáztatott tavaly Ibra leigazolásával, és akár...be is jöhetett volna a dolog, de végül nem tudott teljesen beilleszkedni a svéd. Van ilyen.
Hogy csak 24ért adjuk el Ibrát, ez sajnos a vezetőség hibája...
A 40millió jobban esett volna a "szívnek", de a matek szerint így is jól járunk. Bár igazán csak az ott dolgozók tudják ezt kikalkulálni, annyi minden pénzzé tehető, és válhat pénzzé.
- köszönjük a részvételt, de most már indulj haza....raul 7 írta:Ezért nyeri a Madrid a bajnokságot,mert mindenkit eladnak és gyenge lesz a barca
Szerintem jövőre már nem a Barca fog dönteni arról, hogy kell-e mégis Ibra vagy sem az esetleges új vezetőedzőnek..menczel írta:Bennem meg konkrétan felmerült, ha betlizünk ebben az évben az egyértelműen és kizárólagosan Pep hibája lesz miután a klub a pénzügyi szempontokat nyilvánvalóan háttérbe szorítva szabad kezet adott neki. Ezek után akár még kis is rúghatják.Tdavid írta:Most van egy olyan érzésem h nem biztos hogy sokáig lesz Rosell az elnök...
És mivel Ibra csak kölcsönben van, akkor az új edző már biztos nem akarná eladni ilyen kevés pénzért. ..
ezt arra az esetre irtam ha Busi meg Masche eggyütt jáccanának!! és akkor elkerülhetetlen a 2 csatár mert gondoom Xavi meg Ini alap!!forlán10 írta:footwork írta:hát ezt a sok trágyát látva-halva most már meggyözödésem h Busi meg Mascherano eggyüt fog szerepelni a középpálya közepén és ezzel megesik az h a világ legtámadobb csapata két VÉRBELI vkpval fog fel állni!! (és igy valoszinű h a 3 csatárból is 2 lesz)!!
Ez nem így lesz. A Barca 1 csatár miatt nem fog változtatni a játékán. Még maradt Bojan,Pedro, Villa, Messi, Jeffrén. Miért kellene 2 csatárral játszani??
Busi meg Mas majd cserélgeti egymást
Boixos írta:és aztán felébredtél.raul 7 írta:Ezért nyeri a Madrid a bajnokságot,mert mindenkit eladnak és gyenge lesz a barca
24 millioert....forlán10 írta:Mennyiért tudná jövőre leigazolni a Milan? Mert én csak 30 fölött adnám