2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Elolvastam és meg is értem, de ez, ahogy a cikk írója mondja, vagyis írja csak egy szánalmas kifogás... mikor hallottál te olyat egy játékos távozásánál, h spóroltunk vele? Sose hozzák szóba, h a fizetése miatt ennyit és ennyit spóroltunk...Mikaos írta:Benne van az Eurobarca cikkben...csak olvasd elbence-barca írta:Hogy is járunk jól vele?Mikaos írta: de a matek szerint így is jól járunk. Bár igazán csak az ott dolgozók tudják ezt kikalkulálni, annyi minden pénzzé tehető, és válhat pénzzé.
Érdekelne...
Ha meg úgy érzed, hogy ott nincs kifejtve (ami meglehet, mert a cikk írója haragos állapotban írt, és kissé átugrott ezen), akkor te magad járj utána, vagy lapozz vissza itt a fórumon
60millió eurót nyerünk így, ami pontosan kimutatható lesz a gazdasági mérlegben. Nemcsak az adás-vételek, hanem a fizetések is beletartoznak ebbe.
Alapjában véve szerintem bármikor egyetértenék veled, de most nem igazán. Ha baj volt Ibrával, miért akkor kellett eladni, amikor szorult a hurok? Amikor már csak 3 napig lehet igazolni? A VB-n sem volt ott, a szezon végén akármikor el lehetett volna adni. És ugyebár szóba került az is, hogy a Klub azért mondja, hogy nem eladó, hogy ne csökkenjen az ára. Ennél lejjebb már nehezen lehetett volna "alkudni". Ráadásul ha 3x8 millióért megy, akkor meg végképp zsenik vannak a Milannal, mert ez minimális pénz évente, nem is beszélve a reklámértékről. Ráadásul két ballaszt elmegy, az ő fizetését kapja, akárhogy nézem, ezt majdnem 0 euró befektetéssel csináljál meg.Been írta:Örülök, hogy vannak rajtam kívül még emberek akik ezt így gondolják. Nem kell minden mögött a szervezkedést keresni, meg azt hinni h itt aljas dolgok vannak a háttérben. Nem illett a játékba, eladták. Hiába adott érte a Milan csak 24 milkát, attól még el kellet adni, mert ha itt tartják akkor csak rontotta volna az öltözői hangulatot és csak megint elment volna 12 milka a fizetésére. A milan gondolom okosan figyelmeztette Roselléket, hogy nem lenne jó dolog ha nálatok maradna már Ibra.. Jól tették, ez az üzlet. Ennyi, rosszul jártunk sajnos, hibáztunk, egyszerűen most összegyűltek a rossz dolgok. Nem tudom miért ilyen nehéz ezt EZZEL a pozitív szemmel nézni egyeseknek, és miért kell elküldeni a halál f*sara azt akit eddig jogosan ajnároztunk-továbbra is csak médiai alapon--->mert semmi bizonyíték nincs arra, hogy erről Pep tehet.!!
Benne van az Eurobarca cikkben...csak olvasd elbence-barca írta:Hogy is járunk jól vele?Mikaos írta: de a matek szerint így is jól járunk. Bár igazán csak az ott dolgozók tudják ezt kikalkulálni, annyi minden pénzzé tehető, és válhat pénzzé.
Érdekelne...
S.Agüero írta:Jaj. nehogy már a végén Pep legyen a jófiú és Ő semmi rosszat nem tett.
Szerintem ugyanannyira benne van ebben a herce-hurcában Pep keze, mint pl Rosellé vagy Ibráé, sőőőt...
Miért a másik 3-at kifizeti? A Milan. Ha az 1. évet mi fizetnénk, akkor kijönne, de így nem. 4 év fiztést "spórolunk". Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy kölcsönben van, vagy véglegesen el van adva. A Barca nem fizeti a bérét. Nem jön ki a 60.csababarca írta:Gali írta: Így van, ez a 60 milla sehogy sem jön ki. 4 év volt még hátra a szerződéséből, azaz 48+24=72 millió euró.
Ez csak blabla, próbálják megmagyarázni a bizonyítványt.
Ráadásul, ha tényleg utána számolunk, hogy mennyiért vettük, akkor nemhogy 60-at spóroltunk, hanem majdnem ugyanennyit buktunk.
Kész röhej.
Egy évet a milan fizet neki,ebből a 4ből. Így már kijön.
Ibra lenyilatkozta, hogy rossz viszonya volt vele(már nem először), és az ügy hasonlít az Eto üzletre, ahol később Pep lenyilatkozta, hogy egyszerűen úgy érezte nélküle jobban menne.Been írta:továbbra is csak médiai alapon--->mert semmi bizonyíték nincs arra, hogy erről Pep tehet.!!
Hogy is járunk jól vele?Mikaos írta: de a matek szerint így is jól járunk. Bár igazán csak az ott dolgozók tudják ezt kikalkulálni, annyi minden pénzzé tehető, és válhat pénzzé.
Mikaos írta:Én nem érzem ezt botránynak, a fehéreknél például ez teljesen természetes évi program.
Pep nagyot kockáztatott tavaly Ibra leigazolásával, és akár...be is jöhetett volna a dolog, de végül nem tudott teljesen beilleszkedni a svéd. Van ilyen.
Hogy csak 24ért adjuk el Ibrát, ez sajnos a vezetőség hibája...
A 40millió jobban esett volna a "szívnek", de a matek szerint így is jól járunk. Bár igazán csak az ott dolgozók tudják ezt kikalkulálni, annyi minden pénzzé tehető, és válhat pénzzé.
Gali írta: Így van, ez a 60 milla sehogy sem jön ki. 4 év volt még hátra a szerződéséből, azaz 48+24=72 millió euró.
Ez csak blabla, próbálják megmagyarázni a bizonyítványt.
Ráadásul, ha tényleg utána számolunk, hogy mennyiért vettük, akkor nemhogy 60-at spóroltunk, hanem majdnem ugyanennyit buktunk.
Kész röhej.